|
|
#3241 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
i inni tez
|
|
|
#3242 |
|
Mother of Cats
|
Polly, ale gdzie Ty masz album? Oglądam Twój profil i nie widzę
Chyba że tylko przyjaciele widzą? |
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej nie
![]() w mojej szkole marketingu na śmieciach uczyli
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko dodam, że Twoje "tymczasowe" logo jako watermark wygląda tak
Poprzedni, na fotkach był taki właśnie infantylny Watpię, żeby potrzebny był Ci jakiś dodatkowy znak graficzny. Nie potrzebujes zbyć Panią od piórka. Pisałam, że jeśli Ci zależy to wciskaj, ale ja bym zostawiła obecne bez niczego. Chyba, że je zmienisz, to otwieramy nowe drzwi |
|
|
|
#3245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), no więc dla mnie obecnie problemem jest niejedzenie, z którym tez jakoś sobie radzę Cytat:
![]() ale fajnie, pojeździłabym se na koniu znowu ![]() Cytat:
Znad wody mineralnej |
|||
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś na family party, dumam nad perfumami jakich użyć, pogoda jest
I wiecie co? W obliczu Lutków, Saabów i innych chyba będę pachnieć Madonną
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na brak weny też
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale czemu nie? musze zdecydowac czy ktores kupic i zaplacic niemałą kase,kazdy glos sie liczy, bo chce wiedziec jak ludzie je odbierają, jakie skojarzenia budza
|
|
#3250 |
|
Nindżopesz
|
Polly, no i na czym stanęło?
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że sama jesteś w stanie wymyślić lepsze od podesłanych projektów po prostu pewnego dnia zaskoczy, że to jest właśnie to i może zupełnie odbiegać od wypunktowanych oczekiwań nie wiem czy masz presję żeby już je zmieniać jak to mówią: lepsze wrogiem dobrego jestem strasznie ciekawa co Mić wytworzy ![]() jeśli znajdzie czas ![]() może na fp zrób ankietę/głosowanie na projekty? możesz je tam umieścić? zaangażujesz fanów i poznasz opinię najbardziej zainteresowanych usługami może ktoś coś zasugeruje....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-20 o 13:52 |
|
|
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o logo Polly_, to choć go nie widziałam, zgadzam się z Betty. Jak zaskoczy, po prostu będziesz wiedzieć, że to właśnie to, żadne inne Miłej niedzieli całemu Baru
|
|
#3253 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
hmm na niczym
![]() Cytat:
zreszta mnue sie zadne nie podoba tak jak mowicie ze widze i łooo to jest to! ale pytalam dlatego ze myslalam ze moze znowu widziwiam po swojemu ![]() a z moim wyrtworem problem jest taki ze ono w wielu przypadkach bedzie nieczytelne-np są strony gdzie jest strona z logami sponsorów,autprów itd ikazdy ma swoj prostokącik do dyspozycji to moje ligi bedzie nieczytelne bo jedt długie i pisane niską czcionką ![]() dlatego gdyby na górze cos dorobic to by poprawiło jego ogolne proporcje
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama widzisz reakcje - szału nie ma z pokazanych projektów, żadne nie jest wystarczająco pollyastyczne imho żadne nie pasuje do didofoto 2. doskonale rozumiem i widzę, sama odpaliłam gimpa żeby popróbować. na pewno jakoś się da, ale to trudniejsze popatrz na miniaturki w albumie wszystkich projektów - u mnie tylko jedno jest czytelne a myślałaś o skróceniu? albo zmianie nazwy na np. signi foto czy coś nowego?
|
|
#3255 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale popatrzcie tu laska ma tez takie dlugie imie i nazw. i podobny koncept i jakos to wyglada
http://magdalenasulwinska.blogspot.com/ ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
,ale stwierdzilam ze nie bedzie to dobre juz nie pamietam czemu
|
|
|
#3256 |
|
Panaroja
|
Polly - Twoje najlepsze , reszta
co wygląda z daleka jak gwoźdź albo flaga Japonii , na której ktoś coś napisał ![]() Ja bym przede wszystkim rozbiła ciąg - i zrobiła imię wyżej , nazwisko niżej , bo są długie i robi się tasiemiec , do którego trudno dorobić jakiś sensowny graficzny dodatek . A tak to można coś wstawić pomiędzy albo powyżej czy poniżej , czy nawet przesunąć jedno względem drugiego i dać coś z boku i uzyska się proporcjonalną konstrukcję zapadającą w pamięć . Ale ja się nie znam na logach więc to tylko tak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watermark BTW - podobają mi się jej zdjęcia. Wczoraj pokazałam małżu Twoje foty (chryste chciałam napisać didomałżu? co ze mną?) sam chciał zobaczyć i mówi że bardzo do niego przemawia ten "czysty" styl. Nazwaliśmy go czystym Mówi, że takie coś aż się prosi do ramki, bardzo ramkolubne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-20 o 20:22 |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
środkowy element (wycinanka) bardzo nieczytelny, na watermarkach robi plamę
|
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.thrillist.com/travel/nat...aces-in-europe Bath? ![]() Zakopane
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-20 o 22:08 |
|
|
|
|
#3260 | ||||
|
Wiedźma
|
Postaram się. Wracam do życia po operacji i Polconie. Kalendarz mam zaciśnięty na parę miesięcy do przodu, imprezuję jak dawniej. Jest życie po śmierci.
Tylko moszować nie mogę, bo po zerwaniu białkówki w czasie operacji mi teraz oko puchnie. ![]() Postaram się odzywać. Brakuje mi baru. To znaczy w sumie Was mi brakuje. Barów mam pod dostatkiem. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aaaale super! Ale super, super! Zobaczymy się! Co brać? ![]() Cytat:
edit: Nie z mojej winy - dodaję. Bo zabrzmiało niedobrze. ![]() Cytat:
Dzień dobry - jestem Oczywista Sabb. Pseudonim artystyczny: Oczy Wiście. ![]() Pasuje mi ta opcja! Macham znad powrotu z Bachanaliów. Strzelałam z trebusza. Czad!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2015-09-20 o 23:26 |
||||
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wnioskuję po dalszej treści, że korzystasz z przyjemności życia więc 2. Dziękuję, dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy. Póki co, na razie nie jest potrzebna, czekam na ustalenia. Poza tym mieszkam 20 km od Katowic zatem w razie potrzeby jednak angażowałabym kogoś z mojego najbliższego otoczenia. Tak naprawdę mam kogo, poza mężem, ale nie umiem prosić o pomoc. To ejst dopiero choroba Niemniej, może się uda Panią do domu zamówić na drugi pobór. Zobaczymy. Dzięki wielgachne Mam w głowie taki jeden moment sprzed lat, kiedy zemdlałam w centrum Katowic. W sumie to omdlałam, więc przytomność była ale pozostawałam w bezruchu leżąc na chodniku. Nie pomógł mi nikt!!! Nawet nie podszedł, nie spytał się co się stało. Tłumy ludzi mnie omijały. Zdążyłam zadzwonić do rodziców, wyjaśnić gdzie jestem i ojciec po mnie przyjechał wylatując z pracy jak torpeda. Tłumaczą mi ludzie, że musiałam wyglądać jak zaćpana? Ponoć byłam w kolorze zielonym. No nie wiem. Ech... 3. Brzmi rewelacyjnie i tak też wygląda!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-20 o 23:55 |
|
|
|
|
#3262 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Oj, nie mam pojęcia, no nie mam
|
|
#3263 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ależ miałam poranne atrakcje, już mi naprawdę wystarczy...! To, ze do pracy jechałam na gapę to pikuś (na szczęście nie sprawdzali), ale zaraz za Królewska rozkraczył mi się tramwaj. Dobra, wysiadłam, podreptałam se pieszo. tyle, ze w połowie dreptania poszedł mi silikon w obu pończochach i tak mi zjechały wkoło kolanka nic to, myślę, skręcę w krzaczki i dyskretnie zdejmę - a guzik. Dyskretnie się nie dało, bo z tegoż tramwaju inni ludzie szli. Zdjęłam i tak, najwyżej mieli dodatkową atrakcję. Tyle, ze za moment się okazało, ze żeby się przedostać do Bankowego, należy przeskoczyć przez płot - co też (już bez pończoch) uczyniłam. Mam nadzieję, że reszta dnia przebiegnie bez podobnych urozmaiceń ![]() A, jakby mi kto powiedział, ze wejdę w koturnach na drabinę i będę wieszać firanki, to by usłyszał coś bardzo niecenzuralnego. A jednak....
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka Madonna? Truth & coś tam?
Bardzo słodka? Jeśli przybywa po niej weny, to też fcem ![]() Miłęgo dnia całemu Baru
|
|
#3265 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sabb
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#3267 | |
|
Panaroja
|
spod zimna , wichury i syfozy
Cytat:
2. a czym , w co i czy da sie to obsługiwać jednoosobowo ? i dlaczemu w Bachanalia , to raczej inne rozrywki do takiego święta pasują ?Żeby jakoś przeżyć dzisiejszą ohyzdę pogodową połączoną z poniedziałkiem , założyłam nowa sierocką czarną kiecę , ciut lepiej dzięki temu , ale nie za wiele . Jak dalej taka pogoda to jutro Botrytis pójdzie w ruch , nie ma co... I muszę się pochwalić - wycisnęłam wczoraj szesnastkę , ha !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-09-21 o 10:28 |
|
|
|
|
#3268 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale lekkie wyrzuty sumienia miałam Cytat:
![]() mnie się zdarzało zasłabnąć w miejscu publicznym (swego czasu w autobusie szczególnie), zawsze sie ktoś znalazł kto pomógł.... Cytat:
![]() poniedziałek ![]() u mnie słońce
|
|||||
|
|
|
#3269 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, obiektywnie bardzo, ale mnie nie mdli, znam słodsze. Weny nie przybyło, tylko została zagłuszona Madonną. Coś mam dziś słabszy dzień, nastrojowo. Ciężkie sny No nic.---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Nom . Wmawiam sobie, że to było dawno temu i teraz byłoby inaczej, ale to tak sobie naiwnie tłumaczę, niepokój pozostaje, i przerażenie gdy mi robi się słabo na mieście, czy "trafi" się ktoś, kto zareaguje. Ech, dziś mam z kolei bardziej aktualne przytłaczające zdarzenia, więc muszę jakoś wszystko udźwignąć i podnieść uszy do góry. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Chyba że tylko przyjaciele widzą? 
I to mnie mocno niepokoi. 
a po mnie ciężarna na badania - i moja refleksja - nie no to będzie Mission Impossible w moim wykonaniu skoro teraz jest już niemal niemożliwością wykonanie mi poboru. Chyba będą musieli do mnie przyjść. 
" Pełen relaks zostaje chwilowy zakłócony
(podobnie jak na łyżwach się przewrócić 

Ale wnioskuję po dalszej treści, że korzystasz z przyjemności życia więc
Niemniej, może się uda Panią do domu zamówić na drugi pobór. Zobaczymy. Dzięki wielgachne 
nic to, myślę, skręcę w krzaczki i dyskretnie zdejmę - a guzik. Dyskretnie się nie dało, bo z tegoż tramwaju inni ludzie szli. Zdjęłam i tak, najwyżej mieli dodatkową atrakcję. Tyle, ze za moment się okazało, ze żeby się przedostać do Bankowego, należy przeskoczyć przez płot - co też (już bez pończoch) uczyniłam. Mam nadzieję, że reszta dnia przebiegnie bez podobnych urozmaiceń