|
|
#3181 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
|
#3182 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie bardziej, niż mnie, bo ja ostatnio ani na forach, ani w grupie na FB, ani nawet na blogu się nie udzielałam. Ale przyjdę. I bardzo, bardzo bym chciała Cię spotkać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3183 | |||
|
Panaroja
|
snad a raczej spod wichury
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.a wiesz że o tych Dziewicach cały czas w kontekście Twojej osoby myślałam ? Sabb
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
bry
zaczęłam sypiac po 9-10 h i nic mi się nie chceeeee.... jesień ☠☠☠☠aaaaa
|
#3185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale parę lat temu to był jeszcze inny rynek. My za naszych fotografów ślubnych daliśmy duuuuuuużo, ale jesteśmy mega zadowoleni, warto było zainwestować ale duża już i śliczna Cytat:
wypowiedziałam się w ankiecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad lenistwa ![]() nawet nie wiem kiedy mi tydzień minął, miałam jakieś porządki w szafkach robić itp, a nie zrobiłam prawie nic ![]() wczoraj byłam rano na krzywej cukrowej no i później pół dnia przespałam, bo tak nie zmęczyło to staranie się przez 2 godziny żeby nie zemdleć |
||||
|
|
|
#3186 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To było wczoraj, a dziś jest dzisiaj i zimno i paskudnie
i kasztanów se uzbierałam po drodze, czyli jesień w pełni, fuj!
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
ale o 19 juz ciemno
a dziś na dzień dobry już mi uszy przewiało zanim na pociąg doszlam
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic mnie tak nie wqoorfia jak badania, szpitale i inne. Ingerencja w moje ciało i ducha. |
|
|
|
|
#3189 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#3190 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. NIiiic miiii sięęęęę nieeee chceeeeee no może jeść ewentualnie i spać , to tak . Przychodzi pora zapadania w sen zimowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Teraz po prostu bardzo źle znoszę brak jedzenia ![]() No więc nie nastawiaj się negatywnie, dasz radę |
||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego obawiam się, że w ciąży będą sceny dantejskie ( o ile będzie ciąża) Tzn wiesz, ja się mogę nastawiać pozytywnie ale nic nie zmienia tego, że nagle mi w uszach piszczy, żółto przed oczami i sruuuu. Moje nastawienie nic tu nie pomoże
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Piers do przodu
|
czas na dentystę nastał ![]() Sabb Ale wiatr dziś ... brr ....
|
#3194 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego ? Przecież chodzenie na basen było możliwe (nie pamiętam czy obowiązkowe) w 2 i/lub 3 klasie szkoły podst. I obecnie też jest, tylko u nas na razie coś się opóźnia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to musiałam popłynąć dalej , tera nie wiem co bym zrobiła... Cytat:
, a wszystko umiałam zrobić, a te chude szkapy spooro rzeczy nie umiały, więc w mym przypadku groobość w niczym nie przeszkadzała Ja w zeszłym roku byłam 1 -szy raz w życiu Najpierw patrzyłam co chwilę na zegarek, ile jeszcze czasu do końca zostało Ale jeździć jeszcze nie umiem ![]() Znad pizzy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-09-18 o 13:46 |
||||||
|
|
|
#3195 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ogólnie podobało sie, czy nie?
|
|
#3196 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Teraz być może jest inaczej, wiem, ze w mieście jest kryty basen, ale czy jest w ogóle wykorzystywany przez szkoły w ramach WF, o tym nie mam pojęcia
|
|
#3197 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Potem zastanawiałam się czy może nie powinnam żądać zniżki ale mi wszyscy powiedzieli, że przesadzam i foty nie są złe. Dobre też nie...A co do badania cukru to ja się nażarłam tą glukozą jak durna - serio Tylko walczyłam z sobą żeby nie zasnąć bo miałam akurat kiepską noc przez katar.U mnie nadal lato, jakieś 25 stopni, słońce Na szczęście wiatr mocno daje.Polly, o te przykłady w albumie chciałam jeszcze zapytać - ile takie coś kosztuje? Zastanawia mnie jak jakość ma się do ceny
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna N.
I jaka duża! Snad bolu gardła
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
No pod koniec już tak, ale teraz jakbym znów poszła chyba bym się musiała ponownie oswoić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3200 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
jak ja nie nawidze tych durni! Nie patrzą na nikogo, szaleja i w d*** maja czy kogos przewróca czy nie Dlatego coraz rzadziej bywam na slizgawce. Bo nawet jak jest dzielona na zaawansowanych i niezaawansowanych, to na tej dla nie umiejacych jeździć tez sie nie da, bo co chwila ktos sie wywala Ci przed nosem, jedzie wolno etc.Generalnie u mnie mam pecha do sligawek, bo gdzie bym nie poszla zawsze tłumy i zero komfortu
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A teraz na starość spokojnie by się pojeżdziło bez stresu i się nie da
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 |
|
grozi wypollizowaniem
|
2 kolejne pytania o usługi
,
|
|
#3205 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale moze dlatego, ze wokól pełno osiedli, a to jedna z niewielu rozrywek kiedys była...
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja ma na odwrót-świetnie jeżdze na łyzwach (nie zebym piruety robiła,ale tył,przód i rozne przekladanki) jeżdze od 3 rź..ale nie lubie..lubiłam ale pare lat temu łyżwy zaczeły mnie nudzic,zwłaszcza na małym zatłoczonym lodowisku, to tak samo jak pływanie mnie nudzi...jesczze nie znalazłam nikogo kto mnie rozumie jak mowie ze -jak pływam to mi sie nudzi bo nie mam co robic ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- fogle to strasznie sie skrocił dzien,nieprawdaz? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- nom tylko pytaja na razie nie wpadajmy w euforie
|
|
|
#3208 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kwiatek językowy na rozruszanie Baru:
"Przyjechał m.in. sokolnik z Płocka, Piotr Adamiak, który zajmuje się hodowlą gadów."
|
#3209 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem pewna, że będzie coraz więcej
Zdjęcia super, zwłaszcza te macierzyńskie
|
|
#3210 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2.ja się próbowałam nauczyć jeździć w wieku lat 9-10 , chlapnęłam na doopę podpierając się ręką i coś mi się w rękę zrobiło w nadgarstek . Tydzień nosiłam ją na desce usztywnioną , potem było kilka lat spokoju , a potem zaczął mnie ten nadgarstek boleć i cuś mi w nim wyrosło i nie mogłam sie podpierać , bo bolało , dopiero niedawno trochę bolec przestało . Tak więc w łyżwy nie umię , a żałuję bardzo ![]() ![]() Cytat:
a może hoduje jaszczurki i padalce żeby karmić sokoły , jastrzębie i co tam jeszcze ![]()
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

po to są spotkania żeby się poznać, każda z nas kiedyś była pierwszy raz na spotkaniu 

On to by tylko nasze mordy klikał, drętwe pozy za rączkę albo mnie roztkliwiającą się nad róziowym kwiatkiem - no na litość. A w kościele stanął w jednym miejscu i napstrykał pierdylion takich samych ujęć tylko raz staliśmy, raz klęczeliśmy, raz siedzieliśmy

i kasztanów se uzbierałam po drodze, czyli jesień w pełni, fuj!

Dlatego obawiam się, że w ciąży będą sceny dantejskie ( o ile będzie ciąża) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
? Przecież chodzenie na basen było możliwe (nie pamiętam czy obowiązkowe) w 2 i/lub 3 klasie szkoły podst. I obecnie też jest, tylko u nas na razie coś się opóźnia
jezdze na nich od 5 klasy podstawówki