Scent Bar LVII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-21, 19:19   #3331
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. O rany brzmi koszmarnie Ale wnioskuję po dalszej treści, że korzystasz z przyjemności życia więc
No ja w ogóle jestem człowiekiem, który lubi przyjemności.
Korzystam. powinnam ostrożnie, ale... Ostrożność i umiar jakoś niekoniecznie do mnie pasują.

Cytat:
2. Dziękuję, dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy.
Póki co, na razie nie jest potrzebna, czekam na ustalenia. Poza tym mieszkam 20 km od Katowic zatem w razie potrzeby jednak angażowałabym kogoś z mojego najbliższego otoczenia. Tak naprawdę mam kogo, poza mężem, ale nie umiem prosić o pomoc. To ejst dopiero choroba Niemniej, może się uda Panią do domu zamówić na drugi pobór. Zobaczymy. Dzięki wielgachne
Ja kilkanaście lat tamu miałam operację. Usunięcie guza. Pełna narkoza.
Zapytałam męża, czy pojedzie ze mną. Nie był zachwycony i zapytał, czy nie dam sobie sama rady. na mnie takie pytanie działa bezbłędnie: Co, ja nie dam rady?!
Pojechałam sama. Po operacji wypisałam się na własne żądanie (dosłownie po paru godzinach), bo miałam małe dziecko i nie miałam dla niego opieki. Przyjechałam do domu taksówką i nawet nie nie przyznałam do bólu. To znaczy przyznałam się po wielu latach. Mąż chyba złapał naukę, bo teraz jak miałam operację (poważną, taką, po której nie mogłabym się wypisać, bo byłam prawie tydzień na morfinie) o nic już nie pytał, tylko wziął urlop i totalnie nie dawał mi wstawać. Leżałam bite 3 miesiące plackiem. Właściwie to półsiedziałam. Plus 10 kilo na wadze. I powiem Wam coś... Czniam na te 10 kilo. Żyję.

Ale też umiem przyjąć pomoc. Rachell - przyjęcie pomocy, nawet poproszenie o nią - niczego nie zmieni. Nie uczyni Cię słabą. Nie uczyni Cię namolną. jeśli Ci się coś stanie, Twoi bliscy nie będą mogli z tym żyć. Po prostu powiedz, czego potrzebujesz. Oni nie wiedzą, nie znają Twoich lęków ani Twojego organizmu tak dobrze, jak Ty.

Gdyby cokolwiek - masz mój numer. Przyjadę.

Cytat:
3. Brzmi rewelacyjnie i tak też wygląda!!! Nie wiem dlaczego, ale od zawsze jarało mnie strzelenie do celu. Z czegokolwiek. Oczywiście tylko liznęłam amatorskie, dziecięce samorobione łuki i kilka wycieczek na strzelnicę, niemniej sprawia mi to przyjemność.
Nasz trebusz też był samorobiony. Ale jakbyś chciała postrzelać - ma łuk. mogę Cię też zabrać na strzelnicę na ostre, To łatwe i jest fun.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Oj Sabbuś, mam nadzieje, że już dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Nie jestem w temacie więc st ad ogólnikowo piszę
Jest dobrze!
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Sabb, zdrówka!
Dziękuję. Robi się!
Cytat:
Ależ miałam poranne atrakcje, już mi naprawdę wystarczy...! To, ze do pracy jechałam na gapę to pikuś (na szczęście nie sprawdzali), ale zaraz za Królewska rozkraczył mi się tramwaj. Dobra, wysiadłam, podreptałam se pieszo. tyle, ze w połowie dreptania poszedł mi silikon w obu pończochach i tak mi zjechały wkoło kolanka nic to, myślę, skręcę w krzaczki i dyskretnie zdejmę - a guzik. Dyskretnie się nie dało, bo z tegoż tramwaju inni ludzie szli. Zdjęłam i tak, najwyżej mieli dodatkową atrakcję. Tyle, ze za moment się okazało, ze żeby się przedostać do Bankowego, należy przeskoczyć przez płot - co też (już bez pończoch) uczyniłam. Mam nadzieję, że reszta dnia przebiegnie bez podobnych urozmaiceń

A, jakby mi kto powiedział, ze wejdę w koturnach na drabinę i będę wieszać firanki, to by usłyszał coś bardzo niecenzuralnego. A jednak....
Haha! Zdarzyło mi się dwa razy zdejmowac pończochy przy ludziach. Raz na podobnej zasadzie - kupiłam samonośne i okazały się za duże. Zjeżdżały jak dzikie. Krzaków nie było. No to stanęłam na chodniku, jedna noga na ławkę i pończocha w dół. A potem druga noga. Ludzie udawali, że nie widzą.

Ale z koturnami to mnie zadziwiłaś. Chyba bym zdjęła... Myslałaś o pracy w cyrku kiedyś? Masz zdolności.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Jaka Madonna? Truth & coś tam?
Bardzo słodka?
Jeśli przybywa po niej weny, to też fcem

Miłęgo dnia całemu Baru
Znam tylko klasyczną Truth or Dare. Dobra rzecz.

Miłego dnia Tobie.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Sabb

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.matko , co oni Ci zrobili ?
2. a czym , w co i czy da sie to obsługiwać jednoosobowo ? i dlaczemu w Bachanalia , to raczej inne rozrywki do takiego święta pasują ?
1. Prawdopodobnie podczas badanie reakcji źrenic pod narkozą szarpnęli za tę błonę na oku.
2. Strzelałam kulą na spadochronie. Da się obsługiwać jednoosobowo, o ile już balast jest nałożony. Ale my obsługiwaliśmy we dwoje.
Co do rozrywek WŁAŚCIWYCH na Bachanaliach - tych także sobie nie żałowaliśmy.
Cytat:
I muszę się pochwalić - wycisnęłam wczoraj szesnastkę , ha !
Gratuluję! Ale co to jest szesnastka?

Cytat:
I generalnie ciezko mi sie ostatnio wstaje, odkąd dzien sie skraca, a im blizej listopada tym mam wieksza depre - nienawidzę tego miesiąca, byle do wiosny
Mam podobnie. Wiem, że zimowa deprecha przyjdzie, więc rzucam jej kłody pod nogi jak tylko mogę. Imprezy, dobre towarzystwo, dobre żarełko, dobre trunki i mało czasu na siedzenie i kontemplowanie narastającego shitu za oknem. Taki jest mój master plan.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 19:27   #3332
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Haha! Zdarzyło mi się dwa razy zdejmowac pończochy przy ludziach. Raz na podobnej zasadzie - kupiłam samonośne i okazały się za duże. Zjeżdżały jak dzikie. Krzaków nie było. No to stanęłam na chodniku, jedna noga na ławkę i pończocha w dół. A potem druga noga. Ludzie udawali, że nie widzą.
mi tak w środku dnia w centrum londynu zaczęły opadać
pomogło zwilżenie skóry czy tam silikonowych pasków wodą
ale za późno na to wpadłam i przeparadowałam spory kawał trzymając się za uda

Madonna ToD Naked
Stary 2015-09-21, 19:35   #3333
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Sabb,ale ja te koturny założyłam specjalnie! Na płask to se mogłam pomachać łapką pod sufitem,do karnisza bym w życiu nie dosiegła! No a w szpilkach mi sie wydawało mało stabilnie...

Z pończochami miałam już raz podobną akcje.Wracałam od A. Zima była,albo pozna jesień. Płaszcz,kozaki,spodniczka . I pończochy. I spadły mi do połowy jak tylko wysiadłam z pociągu,ale doszłam już tak od stacji do domu. Ludzi,na szczeście,było mało...
Stary 2015-09-21, 19:55   #3334
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Mam podobnie. Wiem, że zimowa deprecha przyjdzie, więc rzucam jej kłody pod nogi jak tylko mogę. Imprezy, dobre towarzystwo, dobre żarełko, dobre trunki i mało czasu na siedzenie i kontemplowanie narastającego shitu za oknem. Taki jest mój master plan.
Ooo, to jest całkiem sensowne podejście do tematu
Tylko ja taka mało towarzyska przez ograniczenie pewne

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 20:03   #3335
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
oddzwoniłam
bankier w placówce
Już pewnik czy rozmowa? Gratulacje tak czy owak!

Odnośnie negatywnych tematów rzeknę, że znowu czuję się jak nastolatka na dywaniku u dyrektora (hm, nigdy nie byłam na dywaniku ) Chodzi o sprawy didowo-medyczne. Kurde, człowiek (znaczy, że niby ja) myśli, że słucha ze zrozumieniem i robi co trzeba, po czym napotyka różne problemy organizacyjno-czasowe, różne interpretacje, jest kierowany to tu, to tam, nic nie może załatwić choć próbuje bo nie ma dostatecznej wiedzy co, gdzie i jak, a na końcu jest opieprzany jako olewacz i musi się goopio tłumaczyć ale już mu przypięli łatkę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 20:30   #3336
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Odnośnie negatywnych tematów rzeknę, że znowu czuję się jak nastolatka na dywaniku u dyrektora (hm, nigdy nie byłam na dywaniku ) Chodzi o sprawy didowo-medyczne. Kurde, człowiek (znaczy, że niby ja) myśli, że słucha ze zrozumieniem i robi co trzeba, po czym napotyka różne problemy organizacyjno-czasowe, różne interpretacje, jest kierowany to tu, to tam, nic nie może załatwić choć próbuje bo nie ma dostatecznej wiedzy co, gdzie i jak, a na końcu jest opieprzany jako olewacz i musi się goopio tłumaczyć ale już mu przypięli łatkę
1. na razie zaproszenie do drugiego etapu
nie wiem ile ich przewidują, ale ostatnim jest szkolenie chyba tygodniowe w kraku czy gdzieś i egzamin.
bilety chyba zabookuję, bo nie mam żadnej gwarancji że się dostanę, a z tego co widzę, to ciągle szkolą i rekrutują więc jakby kolidowało, to może coś się wykombinuje. i tak wylot i powrót przez krak pewnie

edit: kliknięte 7-12.10

2.
chyba wiem co masz na myśli
ale nie daj sobie nic wkręcić, zwykle to oni mają bałagan, problemy z komunikacją i rzetelną informacją
nie wszędzie, ale w większości

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-09-21 o 20:53
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 20:59   #3337
aileenn
Mother of Cats

Polly, powtórzę za Parabelką:
Cytat:
Polly - Twoje najlepsze , reszta z
Ewentualnie to "ceramiczne" mogłoby być, bo sielskim, anielskim klimatem pasuje do tematyki zdjęć.

A w ogóle macham znad już-nieuszczerbionej jedynki

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Ja mam taką zasadę: że jeśli leniłam się z przyjemnością, to to nie jest zmarnowany czas.
O to to!

Cytat:
Macham znad powrotu z Bachanaliów. Strzelałam z trebusza. Czad!
Iiiiii!

Cytat:
Ech, dziś mam z kolei bardziej aktualne przytłaczające zdarzenia, więc muszę jakoś wszystko udźwignąć i podnieść uszy do góry.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 21:05   #3338
Miciel
Wpisz tu zomzing

pończochy samonośne wymienić na paskowe ^^

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 21:07   #3339
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
nie wiem ile ich przewidują, ale ostatnim jest szkolenie chyba tygodniowe w kraku czy gdzieś i egzamin.

ale nie daj sobie nic wkręcić, zwykle to oni mają bałagan, problemy z komunikacją i rzetelną informacją
1. no to powodzenia
2. taaa, coś w ten deseń. Raz mi mówią "pani pójdzie do XY po adresy ale w zasadzie to obojętne gdzie, se można samemu szukać" i od razu dają jakiś adres, po czym kiedy sama wynajduję inne (bliżej) i ogarniam sprawę bez udziału XY to pretensje, że nie poszłam bo nagle to było tak strasznie ważne i kluczowe
Fogle mam wrażenie, że w Polsce jeśli chodzi o sprawy państwowo-urzędowe to wciąż jest zwyczaj ganiania ludzi z miejsca na miejsce "po adres" jakby nie można było tego załatwić przez internet, telefon, albo z góry podać jakiś plan działania.

Stary 2015-09-21, 21:08   #3340
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Jutro jedziemy do Sanoka do muzeum Zdziska Beksińskiego
Pozdrów moje miasto
A Beksiński jest niesamowity

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
zajrzałam dzisiaj na stan konta po weekendowych zakupach... uuuu
A ja zobaczyłam stan konta, na którym nadal nie ma - już gorąco oczekiwanej - kasy za zlecenia

Cytat:
O jaaaaa

Stary 2015-09-21, 21:10   #3341
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
owszem, polecam podleźć najbliżej jak się da po detal & kolor

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 21:17   #3342
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
od tego czasu tylko prepaid
od zawsze tylko prepaid

Cytat:
ja nie chce dożyc starosci
jak nie zalegalizuja do tego czasu eutanazji na życzenie, to jakos koło 50-tki trzeba bedzie zacząć ostro imprezowac, chlac, cpać albo zacząć uprawiać jakies wysoce ryzykowne sporty ekstremalne czy co...
Ja nie boję się starości, ale cholernie boję się bycia zależną od kogoś (ubrać się, umyć, zjeść, ugotować itp.). Oraz ewentualnego leżenia jak warzywko, brrrr.

Cytat:
dzwonili z tej firmy od porażkowej rozmowy
ale się kąpałam i nie odebrałam

następny etap w piątek - mam się przygotować do testu z ich oferty
Ha! Czyli musiałaś dobrze wypaść, wbrew temu, co myślałaś Więc

Stary 2015-09-21, 21:23   #3343
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

przynajmniej masz z kim ,
moje 2 kolezanki od kiedy urodziłam dida to nawet nie odpisują na moje maile tzn czasem się zdaża ze łaskawie odpisza ale większosc pozostaje bez echa- chyba sie stałam mało atrakcyjna towarzysko
z drugiemn strony mam terz kilka nowych kolezanek,ale to kolezanki "po fachu" no ale to tylko do gadania o fachu..pozatym oddczuwam lekkie ktopierwszy, ktolepiej

Cytat:

nic z tego nie zrozumielama

Cytat:
Polly, powtórzę za Parabelką:

Ewentualnie to "ceramiczne" mogłoby być, bo sielskim, anielskim klimatem pasuje do tematyki zdjęć.

1 ----------[/SIZE]

O to to!

Iiiiii!

dzięki za opinie

Cytat:
Pozdrów moje miasto

A ja zobaczyłam stan konta, na którym nadal nie ma - już gorąco oczekiwanej - kasy za zlecenia

O jaaaaa

nom,a podobno ma byc u nas na stałe w sumei nie śledze co z tego ostatecznie wyszlo???
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 21:23   #3344
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Ha! Czyli musiałaś dobrze wypaść, wbrew temu, co myślałaś Więc
ja sobie później uświadomiłam, że wparowałam tam jakbym się z komiksu urwała
kiecka w groszki, buty na słupku i torba ze spluwą... do oddziału poważnego banku
w dodatku spóźniona 3min, chaotyczna i z mokrym warkoczem
nie mogli nie zapamiętać, ale dobrego wrażenia też nie zrobiłam
Stary 2015-09-21, 21:30   #3345
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
mi tak w środku dnia w centrum londynu zaczęły opadać
pomogło zwilżenie skóry czy tam silikonowych pasków wodą
ale za późno na to wpadłam i przeparadowałam spory kawał trzymając się za uda
Próbowałam trzymać. Strasznie mnie to wkurzało.
Ja chyba mam zbyt olewcze podejście do tego "co ludzie powiedzą", żeby chodzić trzymając się za uda.
Ale jakbyś kiedyś jeszcze zamierzała, to chętnie popatrzę.

Cytat:
Sabb,ale ja te koturny założyłam specjalnie! Na płask to se mogłam pomachać łapką pod sufitem,do karnisza bym w życiu nie dosiegła! No a w szpilkach mi sie wydawało mało stabilnie...
No tak. Ty obcasowa jesteś. Ja tylko potrafię z gachu w glanach skakać.

Cytat:
Ooo, to jest całkiem sensowne podejście do tematu
Prawda?
Cytat:
Tylko ja taka mało towarzyska przez ograniczenie pewne
Tys miewam. Czasem bardzo. Staram się nie zwracać uwagi.Ale moje ograniczenie w głowie siedzi. Tulam.

Cytat:
bilety chyba zabookuję, bo nie mam żadnej gwarancji że się dostanę, a z tego co widzę, to ciągle szkolą i rekrutują więc jakby kolidowało, to może coś się wykombinuje. i tak wylot i powrót przez krak pewnie

edit: kliknięte 7-12.10
To teraz trza kciuki trzymać!
Cytat:
I znowu sukces!

Cytat:
O to to!

Cytat:
Ja nie boję się starości, ale cholernie boję się bycia zależną od kogoś (ubrać się, umyć, zjeść, ugotować itp.). Oraz ewentualnego leżenia jak warzywko, brrrr.
Ja się boję Alzcheimera i tego typu chorób. To najgorsze, kiedy stajesz się kimś innym i bliscy powoli zapominają inteligentnego, zabawnego, godnego zaufania człowieka, którym byłaś. Nie chcę odejść pamiętana jako osoba robiąca pod siebie, bełkocąca i niezdolna do samokontroli.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 22:01   #3346
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nic z tego nie zrozumielama
W sensie, że dają pobieżne informacje i zostawiają wolną rękę a potem mają pretensje, że wg nich powinno się coś inaczej robić A ja powinnam się domyślić z patrzenia w fusy czy coś.

Stary 2015-09-21, 22:25   #3347
Betty83
Zakorzenienie

jakie ceny
jak ktoś licytuje 2k to chyba nie liczy, że tam znajdzie pare kilo brudnej bielizny
Stary 2015-09-21, 22:30   #3348
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jakie ceny
jak ktoś licytuje 2k to chyba nie liczy, że tam znajdzie pare kilo brudnej bielizny
nie czaje, co ludzie spodziewajasie tam znaleźź? tak na zdrowy rozsadek skoro nikt nie odebrał to niczego za milijony tam nie było
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 22:35   #3349
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. no to powodzenia
2. taaa, coś w ten deseń. Raz mi mówią "pani pójdzie do XY po adresy ale w zasadzie to obojętne gdzie, se można samemu szukać" i od razu dają jakiś adres, po czym kiedy sama wynajduję inne (bliżej) i ogarniam sprawę bez udziału XY to pretensje, że nie poszłam bo nagle to było tak strasznie ważne i kluczowe
Fogle mam wrażenie, że w Polsce jeśli chodzi o sprawy państwowo-urzędowe to wciąż jest zwyczaj ganiania ludzi z miejsca na miejsce "po adres" jakby nie można było tego załatwić przez internet, telefon, albo z góry podać jakiś plan działania.
Amen!!!

Cytat:
Pozdrów moje miasto
Mam cudowne wspomnienia z dzieciństwa związane z tym miastem, i okolicą

Cytat:
przynajmniej masz z kim ,
moje 2 kolezanki od kiedy urodziłam dida to nawet nie odpisują na moje maile tzn czasem się zdaża ze łaskawie odpisza ale większosc pozostaje bez echa- chyba sie stałam mało atrakcyjna towarzysko
z drugiemn strony mam terz kilka nowych kolezanek,ale to kolezanki "po fachu" no ale to tylko do gadania o fachu..pozatym oddczuwam lekkie ktopierwszy, ktolepiej
No właśnie
Cytat:
W sensie, że dają pobieżne informacje i zostawiają wolną rękę a potem mają pretensje, że wg nich powinno się coś inaczej robić A ja powinnam się domyślić z patrzenia w fusy czy coś.
Ja myślę, że każdego interesuje kim są Ci "oni"
nie no jacha włacha, jadę na domyśle, wszystko jasne.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-21 o 22:56
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 22:39   #3350
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
nie czaje, co ludzie spodziewajasie tam znaleźź? tak na zdrowy rozsadek skoro nikt nie odebrał to niczego za milijony tam nie było
powinni zaznaczać które z luku, a które podęczne
elektroniki i wartościowych rzeczy raczej nie daje się do luku
chociaż moje aparaty parę razy tam trafiły
Stary 2015-09-21, 22:43   #3351
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja myślę, że każdego interesuje kim są Ci "oni"
nie no jacha włacha, jadę na domyśle, wszystko jasne.
ONIII, ci źliii No dobra, panie przedszkolanki (nie nietopesz tym razem!), z którymi jakby nie mogę się dogadać.
Fogle cała epopeja ale wolę nie pisać w Barze.

Stary 2015-09-21, 22:47   #3352
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No ja w ogóle jestem człowiekiem, który lubi przyjemności.
Korzystam. powinnam ostrożnie, ale... Ostrożność i umiar jakoś niekoniecznie do mnie pasują.

Ale też umiem przyjąć pomoc. Rachell - przyjęcie pomocy, nawet poproszenie o nią - niczego nie zmieni. Nie uczyni Cię słabą. Nie uczyni Cię namolną. jeśli Ci się coś stanie, Twoi bliscy nie będą mogli z tym żyć. Po prostu powiedz, czego potrzebujesz. Oni nie wiedzą, nie znają Twoich lęków ani Twojego organizmu tak dobrze, jak Ty.

Gdyby cokolwiek - masz mój numer. Przyjadę.
1. Doskonale to rozumiem. Natury sie nie zmieni.

2. No ja umiem tylko jak już umieram. Póki co zamówiony mam pobór w domu - i tak prywatny i tak, więc na cóż się narażać. Dziękuję za gotowość pomocy. to zawsze budujące uczucie.

Cytat:
Nasz trebusz też był samorobiony. Ale jakbyś chciała postrzelać - ma łuk. mogę Cię też zabrać na strzelnicę na ostre, To łatwe i jest fun.

Prawdopodobnie podczas badanie reakcji źrenic pod narkozą szarpnęli za tę błonę na oku.

Co do rozrywek WŁAŚCIWYCH na Bachanaliach - tych także sobie nie żałowaliśmy.
1. Dzięki, kto wie, może któregoś dnia skorzystam. Obecnie nie jest to najwyżej na mojej liście priorytetów"

2. No właśnie, co za dramat z tymi pończochami? Zwykłą zwykłość prawda? Ja normalnie publicznie podciągam/ściągam samonochy co rusz, odkąd wiem że opadają. Dowiedziałam się i wszyscy goście na weselu, w trakcie jednej z "zabaw" kiedy to byłam ich uczestniczką. Wtedy to była kupa śmiechu, że się nie zorientowałam szybciej niż reszta Ale na co dzień, na ulicy? No problemo. To tak jak poprawić spódniczkę czy so tam. Przeż nie pokazuję światu niczego zdrożnego, no chyba, że mentalnie świat jest wciąż średniowieczny.

3. Oł maaaaan Straszne.

4. No! Bachus, hedonizm, cudowny kult życia!

Czas edycji: 2015-09-21 o 22:51
Stary 2015-09-21, 22:57   #3353
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Mam cudowne wspomnienia z dzieciństwa związane z tym miastem, i okolicą

Nie mow, ze jeżdziłas tam na kolonie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 23:03   #3354
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mow, ze jeżdziłas tam na kolonie
Nie. Rodzina ojca mieszkała (część nadal mieszka) w Jarosławiu i okolicach. Mieliśmy dom na tamtejszej wsi. Spędzałam tam każde wakacje no i Sanok był zawsze punktem obowiązkowym na mapie okolicznych wypadów. W zasadzie bywalismy w większości tamtejszych miejsc, Karasiczyn, Dynów, Dobra, Arłamów, Pruchnik, Kańczuga - mieszkaliśmy może z 5 km od Kańczugi. ect etc. Niemal wszędzie wydeptaliśmy swoje ścieżki

Czas edycji: 2015-09-21 o 23:07
Stary 2015-09-22, 01:26   #3355
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej nie cierpię stycznia , ciemno , zimno , do wiosny daleko , po świętach pustki w kieszeni a miesiąc dłuuugi i do wypłaty daleko . Listopad da się przeżyć , bo masochistycznie znajduje przyjemność w obserwowaniu syfu na zewnątrz , kiedy jestem wewnątrz no i o świętach się już myśli , ale styczeń to jedna wielka beznadzieja
Tak, prawda, ale ma jedną zaletę - jest po Świętach - grudzień gorszy. W. wprowadza mnie przy okazji Świąt w taki nerwowy stan. Kiedyś lubiłam - przy Nim nie znoszę. Niestety

Cytat:
Wiem, co czujesz - ja mam "tylko" wygładzony brzeg i też się czuję, jak nowa
Wiecie co, po każdej nocy boli mnie szyja... powinnam zmienić poduszkę (śpię na boku) tylko na jaką??? Miałam z łuską gryczaną - nie sprawdziła się. Z szyją było lepiej, za to ucho spłaszczone

Znalazłam potwora. Swojeg. Zapachowego. Nie powiem, co to
Dla mnie - bomba. Jak sprzedam swoje flachy jeszcze, to mi wystarczy na niego
Jakby ktoś chciał - Aromatics in White po taniości używka 30stka i tak z 1,5 cm Fille en Aiguilles we flakonie (no i jak pisałam Smoka edp, Jeaux de Peau, Bois et Fruits i Datura Noir)

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 09:30   #3356
Maja102
Zakorzenienie

Betty

Cytat:

z wyjątkiem żarełka dobrego, bo dieta
chociaz dzisiaj planuję na obiad kasze jaglaną z kakako, słodzikeim, brzoskwinia i przyprawa do piernika - dobrem, słodkie, a zdrowsze i mniej tuczace od słodyczy

Wrzucę moje ostatnie zakupowe nabytki na jesień sorry za kiepską jakość zdjęc ze srajfona
1. trochę retro
2. Wciągaj galny, idziemy na jabola!
3. Indiana Jones is back!
4. Al Capone too
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150921_212957.jpg (91,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150921_214911.jpg (138,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150921_213559.jpg (112,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150921_214548.jpg (133,5 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-22 o 09:44
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 09:56   #3357
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wrzucę moje ostatnie zakupowe nabytki na jesień sorry za kiepską jakość zdjęc ze srajfona
1. trochę retro
2. Wciągaj galny, idziemy na jabola!
3. Indiana Jones is back!
4. Al Capone too
Retro świetne! Skóra też
Stary 2015-09-22, 10:06   #3358
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wrzucę moje ostatnie zakupowe nabytki na jesień
Indiana! Nie sposób nie skojarzyć
I retro Dobra mina na jabolowym

Stary 2015-09-22, 10:27   #3359
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Retro świetne! Skóra też
dwa pozostałe outfity mało noszalne, ale nie mogłam się powstrzymac do zdjęc
Cytat:
Indiana! Nie sposób nie skojarzyć
jak tylko założyłam ten kapelusz, to od razu wiedziałam, że musze go miec

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-09-22 o 10:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 10:29   #3360
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mnie się podoba kurtka z trzeciej fotki sama nie noszę, ale na kimś lubię bardzo. A kapelusz w ogóle

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości