|
|
#3331 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Korzystam. powinnam ostrożnie, ale... Ostrożność i umiar jakoś niekoniecznie do mnie pasują. ![]() Cytat:
Zapytałam męża, czy pojedzie ze mną. Nie był zachwycony i zapytał, czy nie dam sobie sama rady. na mnie takie pytanie działa bezbłędnie: Co, ja nie dam rady?! Pojechałam sama. Po operacji wypisałam się na własne żądanie (dosłownie po paru godzinach), bo miałam małe dziecko i nie miałam dla niego opieki. Przyjechałam do domu taksówką i nawet nie nie przyznałam do bólu. To znaczy przyznałam się po wielu latach. Mąż chyba złapał naukę, bo teraz jak miałam operację (poważną, taką, po której nie mogłabym się wypisać, bo byłam prawie tydzień na morfinie) o nic już nie pytał, tylko wziął urlop i totalnie nie dawał mi wstawać. Leżałam bite 3 miesiące plackiem. Właściwie to półsiedziałam. Plus 10 kilo na wadze. I powiem Wam coś... Czniam na te 10 kilo. Żyję. Ale też umiem przyjąć pomoc. Rachell - przyjęcie pomocy, nawet poproszenie o nią - niczego nie zmieni. Nie uczyni Cię słabą. Nie uczyni Cię namolną. jeśli Ci się coś stanie, Twoi bliscy nie będą mogli z tym żyć. Po prostu powiedz, czego potrzebujesz. Oni nie wiedzą, nie znają Twoich lęków ani Twojego organizmu tak dobrze, jak Ty. Gdyby cokolwiek - masz mój numer. Przyjadę. Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję. Robi się! Cytat:
![]() Ale z koturnami to mnie zadziwiłaś. Chyba bym zdjęła... Myslałaś o pracy w cyrku kiedyś? Masz zdolności. ![]() Cytat:
Miłego dnia Tobie. ![]() Cytat:
2. Strzelałam kulą na spadochronie. Da się obsługiwać jednoosobowo, o ile już balast jest nałożony. Ale my obsługiwaliśmy we dwoje. Co do rozrywek WŁAŚCIWYCH na Bachanaliach - tych także sobie nie żałowaliśmy. Gratuluję! Ale co to jest szesnastka? ![]() Cytat:
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomogło zwilżenie skóry czy tam silikonowych pasków wodą ale za późno na to wpadłam i przeparadowałam spory kawał trzymając się za uda ![]() Madonna ToD Naked
|
|
#3333 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Sabb,ale ja te koturny założyłam specjalnie! Na płask to se mogłam pomachać łapką pod sufitem,do karnisza bym w życiu nie dosiegła! No a w szpilkach mi sie wydawało mało stabilnie...
Z pończochami miałam już raz podobną akcje.Wracałam od A. Zima była,albo pozna jesień. Płaszcz,kozaki,spodniczka . I pończochy. I spadły mi do połowy jak tylko wysiadłam z pociągu,ale doszłam już tak od stacji do domu. Ludzi,na szczeście,było mało...
|
#3334 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko ja taka mało towarzyska przez ograniczenie pewne
|
|
#3335 |
|
Nindżopesz
|
Już pewnik czy rozmowa? Gratulacje tak czy owak!
![]() Odnośnie negatywnych tematów rzeknę, że znowu czuję się jak nastolatka na dywaniku u dyrektora (hm, nigdy nie byłam na dywaniku ) Chodzi o sprawy didowo-medyczne. Kurde, człowiek (znaczy, że niby ja) myśli, że słucha ze zrozumieniem i robi co trzeba, po czym napotyka różne problemy organizacyjno-czasowe, różne interpretacje, jest kierowany to tu, to tam, nic nie może załatwić choć próbuje bo nie ma dostatecznej wiedzy co, gdzie i jak, a na końcu jest opieprzany jako olewacz i musi się goopio tłumaczyć ale już mu przypięli łatkę
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ile ich przewidują, ale ostatnim jest szkolenie chyba tygodniowe w kraku czy gdzieś i egzamin. bilety chyba zabookuję, bo nie mam żadnej gwarancji że się dostanę, a z tego co widzę, to ciągle szkolą i rekrutują więc jakby kolidowało, to może coś się wykombinuje. i tak wylot i powrót przez krak pewnie ![]() edit: kliknięte 7-12.10 ![]() 2. chyba wiem co masz na myśli ![]() ale nie daj sobie nic wkręcić, zwykle to oni mają bałagan, problemy z komunikacją i rzetelną informacją ![]() nie wszędzie, ale w większości
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-21 o 20:53 |
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Mother of Cats
|
Polly, powtórzę za Parabelką:
Ewentualnie to "ceramiczne" mogłoby być, bo sielskim, anielskim klimatem pasuje do tematyki zdjęć. A w ogóle macham znad już-nieuszczerbionej jedynki ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Iiiiii! Cytat:
|
||
|
|
|
#3338 |
|
Wpisz tu zomzing
|
pończochy samonośne wymienić na paskowe ^^
|
|
|
|
#3339 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. taaa, coś w ten deseń. Raz mi mówią "pani pójdzie do XY po adresy ale w zasadzie to obojętne gdzie, se można samemu szukać" i od razu dają jakiś adres, po czym kiedy sama wynajduję inne (bliżej) i ogarniam sprawę bez udziału XY to pretensje, że nie poszłam bo nagle to było tak strasznie ważne i kluczowe Fogle mam wrażenie, że w Polsce jeśli chodzi o sprawy państwowo-urzędowe to wciąż jest zwyczaj ganiania ludzi z miejsca na miejsce "po adres" jakby nie można było tego załatwić przez internet, telefon, albo z góry podać jakiś plan działania. |
|
|
|
|
#3342 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Więc |
||
|
|
|
#3343 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,moje 2 kolezanki od kiedy urodziłam dida to nawet nie odpisują na moje maile tzn czasem się zdaża ze łaskawie odpisza ale większosc pozostaje bez echa- chyba sie stałam mało atrakcyjna towarzysko ![]() z drugiemn strony mam terz kilka nowych kolezanek,ale to kolezanki "po fachu" no ale to tylko do gadania o fachu..pozatym oddczuwam lekkie ktopierwszy, ktolepiej ![]() Cytat:
Cytat:
dzięki za opinie Cytat:
nom,a podobno ma byc u nas na stałe w sumei nie śledze co z tego ostatecznie wyszlo???
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie później uświadomiłam, że wparowałam tam jakbym się z komiksu urwała
kiecka w groszki, buty na słupku i torba ze spluwą... do oddziału poważnego banku w dodatku spóźniona 3min, chaotyczna i z mokrym warkoczem ![]() nie mogli nie zapamiętać, ale dobrego wrażenia też nie zrobiłam
|
#3345 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja chyba mam zbyt olewcze podejście do tego "co ludzie powiedzą", żeby chodzić trzymając się za uda. Ale jakbyś kiedyś jeszcze zamierzała, to chętnie popatrzę. Cytat:
![]() Prawda? ![]() Tys miewam. Czasem bardzo. Staram się nie zwracać uwagi.Ale moje ograniczenie w głowie siedzi. Tulam.Cytat:
![]() I znowu sukces! ![]() Cytat:
|
|
#3346 |
|
Nindżopesz
|
W sensie, że dają pobieżne informacje i zostawiają wolną rękę a potem mają pretensje, że wg nich powinno się coś inaczej robić
A ja powinnam się domyślić z patrzenia w fusy czy coś.
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ceny
![]() jak ktoś licytuje 2k to chyba nie liczy, że tam znajdzie pare kilo brudnej bielizny
|
#3348 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie czaje, co ludzie spodziewajasie tam znaleźź? tak na zdrowy rozsadek skoro nikt nie odebrał to niczego za milijony tam nie było ![]()
|
|
|
#3349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam cudowne wspomnienia z dzieciństwa związane z tym miastem, i okolicą Cytat:
Cytat:
nie no jacha włacha, jadę na domyśle, wszystko jasne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-21 o 22:56 |
|||
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() elektroniki i wartościowych rzeczy raczej nie daje się do luku chociaż moje aparaty parę razy tam trafiły
|
|
#3351 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No dobra, panie przedszkolanki (nie nietopesz tym razem!), z którymi jakby nie mogę się dogadać.Fogle cała epopeja ale wolę nie pisać w Barze. |
|
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ja umiem tylko jak już umieram. Póki co zamówiony mam pobór w domu - i tak prywatny i tak, więc na cóż się narażać. Dziękuję za gotowość pomocy. Cytat:
2. No właśnie, co za dramat z tymi pończochami? Zwykłą zwykłość prawda? Ale na co dzień, na ulicy? No problemo. To tak jak poprawić spódniczkę czy so tam. Przeż nie pokazuję światu niczego zdrożnego, no chyba, że mentalnie świat jest wciąż średniowieczny. 3. Oł maaaaan Straszne. ![]() 4. No! Bachus, hedonizm, cudowny kult życia!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-21 o 22:51 |
||
|
|
|
#3353 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Rodzina ojca mieszkała (część nadal mieszka) w Jarosławiu i okolicach. Mieliśmy dom na tamtejszej wsi. Spędzałam tam każde wakacje no i Sanok był zawsze punktem obowiązkowym na mapie okolicznych wypadów.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-21 o 23:07 |
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- grudzień gorszy. W. wprowadza mnie przy okazji Świąt w taki nerwowy stan. Kiedyś lubiłam - przy Nim nie znoszę. Niestety ![]() Wiecie co, po każdej nocy boli mnie szyja... powinnam zmienić poduszkę (śpię na boku) tylko na jaką??? Miałam z łuską gryczaną - nie sprawdziła się. Z szyją było lepiej, za to ucho spłaszczone ![]() Znalazłam potwora. Swojeg. Zapachowego. Nie powiem, co to ![]() Dla mnie - bomba. Jak sprzedam swoje flachy jeszcze, to mi wystarczy na niego ![]() Jakby ktoś chciał - Aromatics in White po taniości używka 30stka i tak z 1,5 cm Fille en Aiguilles we flakonie (no i jak pisałam Smoka edp, Jeaux de Peau, Bois et Fruits i Datura Noir)
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Betty
Cytat:
z wyjątkiem żarełka dobrego, bo dieta ![]() chociaz dzisiaj planuję na obiad kasze jaglaną z kakako, słodzikeim, brzoskwinia i przyprawa do piernika - dobrem, słodkie, a zdrowsze i mniej tuczace od słodyczy ![]() Wrzucę moje ostatnie zakupowe nabytki na jesień sorry za kiepską jakość zdjęc ze srajfona ![]() 1. trochę retro 2. Wciągaj galny, idziemy na jabola! ![]() 3. Indiana Jones is back! 4. Al Capone too
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-22 o 09:44 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Nindżopesz
|
Indiana!
I retro
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
dwa pozostałe outfity mało noszalne, ale nie mogłam się powstrzymac do zdjęc
![]() jak tylko założyłam ten kapelusz, to od razu wiedziałam, że musze go miec
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-22 o 10:30 |
|
|
|
#3360 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie się podoba kurtka z trzeciej fotki
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

Ale wnioskuję po dalszej treści, że korzystasz z przyjemności życia więc 
nic to, myślę, skręcę w krzaczki i dyskretnie zdejmę - a guzik. Dyskretnie się nie dało, bo z tegoż tramwaju inni ludzie szli. Zdjęłam i tak, najwyżej mieli dodatkową atrakcję. Tyle, ze za moment się okazało, ze żeby się przedostać do Bankowego, należy przeskoczyć przez płot - co też (już bez pończoch) uczyniłam. Mam nadzieję, że reszta dnia przebiegnie bez podobnych urozmaiceń 

? i dlaczemu w Bachanalia , to raczej inne rozrywki do takiego święta pasują
Ale co to jest szesnastka? 

Tulam.