|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak pewnie będe nosić z raz na rok, bo nie daje ochorny dla zatok i uszu przed wiatrem ot, baba zobaczyła w sklepie i miała zachciankę
|
|
#3363 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3364 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad zimna
![]() Cytat:
trzymam żeby było git ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale jakim cudem ? toż to sie tylko w oko świeci ![]() 2.ale nie napisałaś nadal w CO strzelałaś ![]() 3. ![]() 4. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.idź do sklepu rehabilitacyjnego , tam mają różne cuda pod głowę . 3.pooowiedz ![]() Cytat:
![]() ja w związku z nabytkami przechodzę znowu na odżywianie praniczne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
a jak schudniemy! ![]() zadanie na dziś: rozkminic działanie windows phone ![]() Własnie dostałam Lumię firmowa. Cegła i trzeba będzie pamiętac o ładowaniu, za to już nie będa mi na prywatny dzwonić ani ja z prywanego po firmie nie będe musiała ![]() A jak pojadę na wies, to co zasięg 2 sieci to nie jedna
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-22 o 12:50 |
|
|
|
#3367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I świetnie wyglądasz Trzecie zdjęcie Napisałabyś mi na PW, jakiego koloru podkładu z Amilie używasz? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Miłego dnia całemu Baru
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz pisze PW
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
A, i dziękować Rejczel i Corri, Rimmel Lasting Nude najjaśniejszy jest ok! (chociaż szukam dalej, bo podobał mi się Eris ProVoke, ale drogi już i najjaśniejszy nałożony pędzlem odcinałał się od szyi na żółto ![]() Sabb, kochana nawet trudno się czyta to wszystko, a co dopiero umieć to przeżyć :tulam:
|
|
#3370 |
|
Piers do przodu
|
wypad na Mazury to zuo - za dużo można znaleźć tu i ówdzie na memłonie
|
#3371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3372 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie zmieni się. I szczerze - ja bym nie chciała "żyć ostrożnie". To jest właśnie moja natura. ![]() Cytat:
Cytat:
Al jakby mi się mniej podoba, ale reszta 10/10. ![]() Jej każdy by pasował. Ona jest cholernie ładna po prostu. Cytat:
![]() 2. Strzelaliśmy tak, żeby przypadkiem w NIKOGO NIE TRAFIĆ. Przed każdym uruchomieniem machiny darliśmy się jak dzicy, żeby wszyscy spierniczali. A strzelaliśmy kulą na spadochronie. ![]() 3. 4. O wow. Mocna rzecz. Cytat:
Ogólnie operacja się udała i (mimo powikłań) jestem szczęśliwa jak norka w deszczu. Mam znajomą, która zrobiła mi coś takiego. Omdlałam z zachwytu: http://www.sabbathofsenses.com/2015/...abbath-of.html
|
|
#3373 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3374 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
O rany super
|
|
#3375 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. wooow! Jakie perfumy będziesz w nim nosić? |
|
|
|
|
#3376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Prawda? Ubrałaś w słowa moje myśli. Cytat:
![]() Cytat:
2. Ech 3. Cudo! Wpaniałość! Utalentowana znajoma! |
|||||
|
|
|
#3377 | |
|
Panaroja
|
no właśnie cholera jakoś mimo to nie chudnę
Cytat:
2.jeżeli to nie była operacja okulistyczna , czy laryngologiczna w obrębie twarzy to zdecydowanie nie ma a skierowanie mogło być ramach ubezpieczenia - prywaciarze też mają kontrakty z NFZtem podpisane . Więc lekarz publiczny może dać kierowanie w ramach ubezpieczenia do prywatnej kliniki , która też działa w ramach ubezpieczenia , i wtedy za nic się nie płaci . 3. ![]() 4. 5.o psiakocha , piękne ![]() po południu mnie tak ścięła senność , że padłam jak długa , małż też padł i chrapnął , kothy także samo musico coś w pogodzie się działo , bo normalnie zrolowałam jak szmata , mowy nie było o podjęciu jakiejkolwiek aktywności oprócz przytulenia się do poduszki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3378 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na starość mi poważnie odbija - zamówiłam sobie dzisiaj soczewki w kolorze Sapphire Blue
|
#3379 | ||||
|
Wiedźma
|
Dziewczyna jest genialna,. i do tego niesamowicie skromna. I piękna. I bystra. I w ogóle...
Cytat:
W sumie zawsze możesz wejść na jej stronę i zapytać, czy zrobi na zamówienie coś. Możesz powiedzieć, że widziałaś u mnie i się zakochałaś. ![]() Ona też sprzedaje swoje prace przez stronę. Ale wszystkie są w jednym tylko egzemplarzu, bo to ręczna robota i unikane projekty. Samoróbę jakąś pewnie. ![]() Cytat:
Skontaktowała się ze mną dzięki blogowi. Że czyta i że ją inspiruję. Najpierw odmówiłam przyjęcia pracy wykonanej dla mnie. potem długo gadałyśmy i obiecała mi, że jak mi się nie spodoba, to nie ma sprawy. Potem opowiadałam jej, co lubię, czego oczekuję po naszyjniku. No smok być musiał. A potem "mój" naszyjnik wygrał konkurs i siedzi w Japonii. Ale sam fakt, ze ktoś zrobił coś tak pięknego z myślą o mnie jest dla mnie kolosalną radością. Jeśli moje smoki nie wrócą z Japonii, poproszę o coś podobnego. Cytat:
... ... ... Albo są bardzo mili. 2. Nie była okulistyczna. Dla mnie najwązniejsze było to, że lekarz naprawdę się przejął i tym moim okiem zaopiekował. dzwonił do swoich znajomych, załatwiaj wizyty, konsultacje u różnych specjalistów (naprawdę najlepszych). Co przeszłam, to ja jedna tylko wiem. Nie zależy mi na dociekaniu, czyja to wina. Chcę być zdrowa. Cytat:
|
|
#3380 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Starość nadeszła juz
|
|
#3381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chyba że mnie T-mobile czymś w międzyczasie wybitnie wkurzy ale chyba nie do Ciebie
|
|||
|
|
|
#3382 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak nie, jak tak
Czuję sie jak emerytka no dobra, wygimnastykowana emerytka
|
#3383 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3384 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3385 |
|
grozi wypollizowaniem
|
właśnie przeczytałam ze nasza kolcia jest jedną z najlepszych polskich wizażystek
, czy ona nie zaczynała "niedawno" jakis kursów w tym kierunku? czy ja mylę osoby? czy przegapiłam jakąs historie i nie jestem w temacie?
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie obserwujesz na fb? ![]() ja się dowiedziałam, że mam mizofonię ![]() tzn wiedziałam, że mam jakąś nadwrażliwość słuchową, ale w końcu to zostało dokladnie opisane
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-23 o 02:16 |
|
|
|
|
#3387 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad kompletnego rozbrojenia.
Załatwiam te didzko-medyczne sprawy, w pon dzwoniłam w jedno miejsce i kazali mi dzwonić dzisiaj do konkretnej babki, to dzwonię, a pan na recepcji roześmianym tonem: - ale nie mogę połączyć bo ta pani nie ma telefonuuu w gabinecieee! Aaaale beeeka, haa haa... ![]() Reasumując nie chcę narzekać na organizacje publiczne ALE od czwartku nie udało mi się załatwić kompletnie nic bo "to nie tu", "to nie dziś", "to nie ta osoba", "to nie to". No ale jeszcze jest jedno miejsce, które nie odbiera telefonów więc może na żywo się uda
|
|
|
|
#3388 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na twarzy 10 lat mniej z Ala buty mi się najbardziej podobają, od dawna takie chciałam, reszta ubrana na szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją droga amant przestał się odzywac po spotkaniu. Chyba byłam wystarczająco odpychająca ![]() A dzisiaj druga lekcja pływania. Musze się nauczyc jak najszybciej, bo jak przyjdzie śnieg i mróz to wychodzenie z przemoczonymi zatokami i włosami (kiepskie suszarki mają) może się źle skończyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-23 o 10:02 |
||||||
|
|
|
#3389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to niewygimnastykowana, bo ledwo się ruszam siedzę w domu, kasę dostaję i na dodatek najchętniej bym leżała ![]() Cytat:
![]() na FB można się sporo dowiedzieć Cytat:
Znad soczku |
|||
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sabb, piękny ten naszyjnik Red, powiedz im, że znasz Parabelkę i niech nie fikają
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

ot, baba zobaczyła w sklepie i miała zachciankę

i 

Za każdą rozmową przypomina jej o wszystkim.
Kim jest i w ogóle co ma robić. Baba twierdzi, że ma syna, ale zaczynam wątpić w jego istnienie. Pierwotnie spytała się, jak jej ten stół dowieziemy pod Toruń 

i to niewygimnastykowana, bo ledwo się ruszam