|
|
#901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() gąbki nie kupuję Cytat:
trzeba było napisać z czym ci się kojarzy "Mamo to ja" no i dostawało sie taką małą karteczkę na to ale ponieważ informacja o tym konkursie była już wcześniej podana w mailu od nich to niektórzy sobie w domu przygotowali prawdziwe poematy, jakieś wyklejanki itp no i takie osoby dostały nagrody, nikt kto jakąś krótka odpowiedź dał nie wygrał, bo sporo było takich kreatywnych już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
Mój aktualny brzuchol reszta w klubie
|
||||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka pewnie, to plus
ale chciałabym się wyspać baby a myślisz, że nie próbowałam? Jakby się dało, to jasne, że bym spała dalej Czasem uda mi się zaliczyć jeszcze jakąś drzemkę, taką w takim bardzo płytkim śnie, ale to na krótko i max o 5 jestem na nogach, bo bardziej mnie męczy to wiercenie się i próbowanie zasnąć.magda jeżeli przemyślałaś to dokładnie i tak Ci będzie najwygodniej, to bierz dziekankę. Tylko nie podejmuj decyzji pod wpływem nerwów na uczelnie. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- ewusia |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulax -wspolczuje bardzo,ja uwielbiam spac i zalamalabym sie nie mogac spac do rana.a o ktorej sie kladziesz?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz zaczynam podchodzić do tego bardziej realnie. Jestem coraz bardziej zmęczona intensywnym dniem - praktyki plus praca. Siedzenie dłużej niż 2-3 h na pupie bardzo mnie męczy, brzuch mnie boli, wzdęcia itd |
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koło 23-24, zależy od dnia.
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym długo karmić. A nie motać się z laktatorem i w ogóle
Studia nie zając nie uciekną, a nuż zdecyduję się na coś bardziej praktycznego?
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sie pewnie mocno zastanowila teraz. Z tym ze ja caly czas przed studiami wiec nie wiem jak to jest hehe
![]() wiem ze nie wyobrazam sobie wrocic do szkoly z kilkumiesiecznym maluchem... no ale moja corka jest bardzo wymagajaca takze to tez potem od dziecka zalezy
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
O.o i w ciagu dnia też nie możesz usnac zeby odespac?!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam, musze podzwonic, dopytac, ale chce sie edukowac dalej. Zwariuje siedzac w domu, bez dostepu do ludzi. A przeciez mowia szczesliwa mama, to szczesliwe dziecko. Wiem, ze mama mi pomoze, tesciowa tez nie odmowi pomocy. Ech teraz tylko zostalo mi do wybrania zaczac zajecia od pazdziernika i skonczyc w czerwcu, albo zaczac od marca i skonczyc w styczniu.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, nadal się meczę z nią 4 lub 5 usypiam i to juz niestety bardzo długo trwa.
Cytat:
O dzięki zapomniałam o tej stronie. |
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że jest moja babcia i mama. I wiem, że oferują się z pomocą. I, że znajoma, do której jeżdżę na noc podczas weekendu mówiła, że Tż może przyjeżdżać do nich z dzidziusiem
ale na początku to zawsze wszyscy się garną z pomocą, a po paru miesiącach cisza, każdy wraca do swoich zajęć, a tylko my zostajemy z dzidziusiem A co weekend zwalać mamie czy babci dziecko to trochę kiepsko. .. nie wiem.
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś e-maila, że szkołę zaczynam w sobotę. Z jednej strony się ciesze, a z drugiej trochę boje. Nie wiem tylko jak usiedzę te 9 h..
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia przeprzecudowny brzuszek...
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
magda1706 a musisz być na każdym zjeździe w szkole, może da radę być co któryś i później tylko na zaliczenia podjechać, ktoś by Ci podsyłał notatki itd. U nas tak dziewczyny robiły i dawały rady.
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia przecudnie wyglądasz
️---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Magda ja się zgadzam z tym co napisała kogielmogiel - zawsze by się coś znalazło, nawet w odległym terminie. |
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie będę na zjazdach to później przed sesją muszę łazić za egzaminatorami, prosić o możliwość przystąpienia do egzaminu, zaliczać wykłady itd. Często jechać podczas tygodnia i czekać parę godzin na uczelni, bo nie wiadomo czy przyjdzie czy będzie miał dla Ciebie czas itp.A druga kwestia, że mam same dziewczyny, które nie są chętne do dzielenia się notatkami z tymi, które nie są na wykładach notorycznie Cytat:
|
||
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My np. nastawiliśmy sie na min. 3 m-ce starań, bo obecnie prawie każdy ma problemy z zajściem, a udało się za 1 razem i też nas to zaskoczyło bardzo. |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja bym na Twoim miejscu teraz spróbowała, jak nie dasz to wtedy zawsze możesz wziętość dziekankę, a nóż się uda.
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
baby raczej nie. Zdarza się, że z mężem jak wróci z pracy jakąś godzinną drzemkę zaliczymy, ale to nie reguła.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Wniosek mogę złożyć do końca października. Potem płacę kasę za studia. Jeśli nie zdam semestru 2000 zł pójdzie w las. A nie jestem pewna czy dam sobie radę zdać sesję.
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula i nie jesteś śpiąca w ciągu dnia?
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak z innej beczki, szukam skladu magne b6 max, nigdzie nie moge sie doszukac, bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze w maxie jest tylko 100mg magnezu.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mimo wszystko chyba bym odpuscila i zajela sie spokojnie przygotowaniem do porodu i oczekiwaniem na malucha a nie uzerala sie z wykladowcami i zarywaniem nocy na nauke. Tym bardziej ze to studia platne a 2000 to sporo kasy. Na studia zawsze mozesz wrocic a czasu spedzonego z dzieckiem nikt Ci nie odda.
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Magda myslalam, ze masz studia stacjonarne bezplatne, ale rzeczywiscie 2 tys to nie przelewki. Jak mowisz, ze nie dasz rady, to odpusc. Szkoda marnowac tyle kasy, na dziecko bardziej Ci sie przyda
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to faktycznie, szkoda kasy, a później może być i ciężko dziecko zostawić z kimś zostawić. I będziesz siedzieć na zajęciach i myśleć co tam z dzidziusiem.
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo luudzie złoci ser pleśniowy i princessa mleczna
wykończą mnie te zachciewajki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

no i takie osoby dostały nagrody, nikt kto jakąś krótka odpowiedź dał nie wygrał, bo sporo było takich kreatywnych 

️
wykończą mnie te zachciewajki