![]() |
#901 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() gąbki nie kupuję ![]() Cytat:
![]() trzeba było napisać z czym ci się kojarzy "Mamo to ja" no i dostawało sie taką małą karteczkę na to ![]() ![]() ![]() ![]() już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() Mój aktualny brzuchol ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dotka pewnie, to plus
![]() ![]() baby a myślisz, że nie próbowałam? Jakby się dało, to jasne, że bym spała dalej ![]() magda jeżeli przemyślałaś to dokładnie i tak Ci będzie najwygodniej, to bierz dziekankę. Tylko nie podejmuj decyzji pod wpływem nerwów na uczelnie. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- ewusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Czarnulax -wspolczuje bardzo,ja uwielbiam spac i zalamalabym sie nie mogac spac do rana.a o ktorej sie kladziesz?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym długo karmić. A nie motać się z laktatorem i w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Ja bym sie pewnie mocno zastanowila teraz. Z tym ze ja caly czas przed studiami wiec nie wiem jak to jest hehe
![]() wiem ze nie wyobrazam sobie wrocic do szkoly z kilkumiesiecznym maluchem... no ale moja corka jest bardzo wymagajaca takze to tez potem od dziecka zalezy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
O.o i w ciagu dnia też nie możesz usnac zeby odespac?!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam, musze podzwonic, dopytac, ale chce sie edukowac dalej. Zwariuje siedzac w domu, bez dostepu do ludzi. A przeciez mowia szczesliwa mama, to szczesliwe dziecko. Wiem, ze mama mi pomoze, tesciowa tez nie odmowi pomocy. Ech teraz tylko zostalo mi do wybrania zaczac zajecia od pazdziernika i skonczyc w czerwcu, albo zaczac od marca i skonczyc w styczniu.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Oj tak, nadal się meczę z nią 4 lub 5 usypiam i to juz niestety bardzo długo trwa.
Cytat:
O dzięki zapomniałam o tej stronie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że jest moja babcia i mama. I wiem, że oferują się z pomocą. I, że znajoma, do której jeżdżę na noc podczas weekendu mówiła, że Tż może przyjeżdżać do nich z dzidziusiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Ewusia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś e-maila, że szkołę zaczynam w sobotę. Z jednej strony się ciesze, a z drugiej trochę boje. Nie wiem tylko jak usiedzę te 9 h..
#914 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia przeprzecudowny brzuszek...
![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
magda1706 a musisz być na każdym zjeździe w szkole, może da radę być co któryś i później tylko na zaliczenia podjechać, ktoś by Ci podsyłał notatki itd. U nas tak dziewczyny robiły i dawały rady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Ewusia przecudnie wyglądasz
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Magda ja się zgadzam z tym co napisała kogielmogiel - zawsze by się coś znalazło, nawet w odległym terminie. |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A druga kwestia, że mam same dziewczyny, które nie są chętne do dzielenia się notatkami z tymi, które nie są na wykładach notorycznie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My np. nastawiliśmy sie na min. 3 m-ce starań, bo obecnie prawie każdy ma problemy z zajściem, a udało się za 1 razem i też nas to zaskoczyło bardzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Magda ja bym na Twoim miejscu teraz spróbowała, jak nie dasz to wtedy zawsze możesz wziętość dziekankę, a nóż się uda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
baby raczej nie. Zdarza się, że z mężem jak wróci z pracy jakąś godzinną drzemkę zaliczymy, ale to nie reguła.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Wniosek mogę złożyć do końca października. Potem płacę kasę za studia. Jeśli nie zdam semestru 2000 zł pójdzie w las. A nie jestem pewna czy dam sobie radę zdać sesję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Czarnula i nie jesteś śpiąca w ciągu dnia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
A ja tak z innej beczki, szukam skladu magne b6 max, nigdzie nie moge sie doszukac, bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze w maxie jest tylko 100mg magnezu.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
A ja mimo wszystko chyba bym odpuscila i zajela sie spokojnie przygotowaniem do porodu i oczekiwaniem na malucha a nie uzerala sie z wykladowcami i zarywaniem nocy na nauke. Tym bardziej ze to studia platne a 2000 to sporo kasy. Na studia zawsze mozesz wrocic a czasu spedzonego z dzieckiem nikt Ci nie odda.
#928 |
Zakorzenienie
|
Magda myslalam, ze masz studia stacjonarne bezplatne, ale rzeczywiscie 2 tys to nie przelewki. Jak mowisz, ze nie dasz rady, to odpusc. Szkoda marnowac tyle kasy, na dziecko bardziej Ci sie przyda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Nie to faktycznie, szkoda kasy, a później może być i ciężko dziecko zostawić z kimś zostawić. I będziesz siedzieć na zajęciach i myśleć co tam z dzidziusiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Ooooo luudzie złoci ser pleśniowy i princessa mleczna
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.