- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-25, 17:14   #3391
lexie42
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

srebrna_smuga dzięki za informacje

Wzięłam się za sprzątanie kuchni, ogarnęłam trzy szuflady i na razie odpoczywam. Nie chcę przesadzić dlatego będę sobie sprzątać codziennie po trochu. A teraz zaczynam się nudzić, już czasami nie wiem co ze sobą zrobić
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 17:30   #3392
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha
Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość

Magdalena ale swędzi Cię skóra cały czas? Bo mnie ostatnio też swędzi brzuszek, uda, pośladki ale zauważyłam że tak jest tylko wtedy gdy noszę ciuchy ze sztucznego materiału. Jak zakładam bawełnianą koszulkę i majtki to problem znika. I teraz zaczęłam się zastanawiać czy to skóra jest wrażliwsza, rozciąga się czy też grozi mi cholestaza Myślałam, że ona objawia się swędzącymi dłońmi i stopami w nocy najczęściej swędzi. Kurczę chyba też powiem mojej gin o tym na następnej wizycie, lepiej dmuchać na zimne.
Wiecie co a mi drugi raz po bokach gdzie miałam stare rozstępy też wyszły czerwone krostki, swędziały trochę w nocy ale posmarowałam oliwką i przestały. Tzn nie mogłam ich drapać bo bolały jakby to były otarcia od ubrania a teraz sie takie strupeczki zrobiły. Nie jest tego dużo, a brzuch mnie nie swędzi.

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 19:19   #3393
poznanianka1990
Zakorzenienie

Co tu taka cisza?

Julka się dziś rozpycha jak nie wiem co... Kopie w biodra, żebra... Nawet "Bożeny" nie oszczędza

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:01   #3394
Sundance75
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Jeśli któraś z was używa olejku na rozstępy, to takie krostki mogą być od niego właśnie. Używam całą ciążę Babydream fur Mama i jakoś od 3 tygodni mam to samo co Wy. Na próbę odstawiłam ten olejek i za parę dni zniknęły. Doszłam do wniosku, że zwyczajnie mogły to być zatkane pory od kremów/olejków. Może w tym rzecz?

Buziaki
Sundance75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:04   #3395
fasterka90
Zadomowienie

Ja wczoraj miałam jakąś wysypke na dłoni,jak pokrzywka to wyglądało ale wypiłam wapno i przeszło.
Czekam na tych znajomych, myślałam że przyjdą jakoś wcześniej,średnio się już nadaje na takie nocne siedzenie...

Poznanianka nasza też dzisiaj okropnie się rozpycha, tak że parę razy się zastanawiałam czy to jej ruchy czy to już skurcz. I tak chodzę i sycze z bólu i zamieram w bezruchu a tz mało zawału nie dostanie
Już w którym momencie ją prosiłam żeby była trochę bardziej delikatna i mówiłam do brzucha że ją rozumiem że jej już ciasno i niewygodnie ale musi jeszcze wytrzymać ze 4tygodnie i na koniec aż się tz popłakałam że już jestem zmęczona tą ciążą...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:12   #3396
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja właśnie mam dziś takie nastawienie, że mam już dość. Kręgosłup mnie okropnie boli, Julia się non stop rozpycha i kopie wszędzie Aż mnie to boli

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-25, 20:15   #3397
201604151126
Konto usunięte

Poczytalam o tej cholestozie to dosyć poważne ale myślę ze to nie to bo nie mam innych objawów ale będę obserwować jak co to zrobię te badania na wotrobe i pujde prywatnie bo wizytę dopiero mam na 16.10
201604151126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:21   #3398
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Temat tz na tapecie. Ja tutaj jest Bezwzględna. Robił razem ze mną to na poród tez idzie. Nawet jak się zesram, zaszczam i zerzygam. No ale sorry, jak kiedyś zachoruje obłożnie to mnie zostawi. Dla mnie to żaden argument, że fizjologia moja może go obrzydzic czy zniechęcić. Skoro on miałby nie iść na poród to ja też się nie wybieram. B-) Idzie i basta, ma dosyć czasu żeby się psychicznie przygotować do tego dnia.

Amelia niezły ten twój facet, aż dziwnie, że chce kolejne dziecko. To rzadko spotykane jednak.
Hehe, fajne podejście, twarde napisałaś bez ogródek i wprost mądre rzeczy
Też mnie zaskoczył z 4, o trójce wiele razy wspominaliśmy, ale o czwórce... Pożyjemy zobaczymy, za parę lat może mu się zmienić

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
t

to tak jak z moimi marzeniami o trójeczce mieszkanie będziemy mieć trzypokojowe tylko więc troje dzieci się nie pomieści
Kochana, ja właśnie mam 3pokojowe dziewczynki razem, Filip swój pokój a my w 3 się urządzimy, nie byłoby tak źle

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Ja ważę też już 61 a jestem jeszcze niższa od Was i to sporo :p a nie mam ani brzucha jakiegoś wielkiego ani tymbardziej w pupie nie jestem szeroka. Nie wiem skąd ta moja waga. Zawsze się dziwię trochę jak słyszę wagę innych dziewczyn i ją porównuje do mojej :p Może jednak nie jestem i nie byłam tak zgrabna jak mi się zdawało?
Zdjęcia nie kłamią, zgrabna jesteś dziewczyna

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie od gina, byłam u innego zbadał szyjkę dokładnie. Dodatkowo zbadał ją sondą wyszło mu, że co prawda jest krótka 2,5 cm ale jest twarda i zamknięta i nie wykazuje tendencji do skracania się. Trochę mnie uspokoił, powiedział że wszystko jest ok, ale skoro mój prowadzący kazał mi się oszczędzać to mam tak robić. No i koniecznie magnez a jak coś pobolewa to nospę.
To takie szczęście w nieszczęściu z tą szyjką, no ale uspokoił Cię chyba ten gin
Stary 2015-09-25, 20:21   #3399
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Niedawno kurier podrzucił mi dwie paczki: jedną z kocykiem i rożkiem a drugą z ciuszkami z allegro - kupiłam 5 par pajacyków, 2 kaftaniki i 4 pary śpioszków z Pinokia, bo znalazłam sklep z wyprzedażą
Stary 2015-09-25, 20:31   #3400
Amelia16
Zadomowienie

Iclose obfotografuj zakupy i wrzuć fotki
Poznanianka, Fasterka
Stary 2015-09-25, 20:47   #3401
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno kurier podrzucił mi dwie paczki: jedną z kocykiem i rożkiem a drugą z ciuszkami z allegro - kupiłam 5 par pajacyków, 2 kaftaniki i 4 pary śpioszków z Pinokia, bo znalazłam sklep z wyprzedażą
Czekamy na fotki a co to za sklep?
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:48   #3402
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Nie ma za co dziewczyny Info dałam na pierwszą stronę żeby nie umknęło

Amelia przepraszam mnie posty tak przemykają przed oczami, czasami robię i myślę o paru rzeczach na raz i potem nic nie kojarzę. Uważam, że Twój facet jest super Taka postawa, chce mieć tyle szczęścia w domu <3 Super

Cytat:
Co do prania materacy i nosidełka to muszę bo mam używane po chrześnicy, więc trzeba jakoś odświeżyć.

Wróciłam właśnie od gina, byłam u innego zbadał szyjkę dokładnie. Dodatkowo zbadał ją sondą wyszło mu, że co prawda jest krótka 2,5 cm ale jest twarda i zamknięta i nie wykazuje tendencji do skracania się. Trochę mnie uspokoił, powiedział że wszystko jest ok, ale skoro mój prowadzący kazał mi się oszczędzać to mam tak robić. No i koniecznie magnez a jak coś pobolewa to nospę.
Aaa to spoko Oszczędzaj się, bierz magnez i będzie git. Miałam takie same zalecenia na samym początku z tym magnezem i w razie w nospę ;d

Cytat:
Napisane przez Sundance75 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Jeśli któraś z was używa olejku na rozstępy, to takie krostki mogą być od niego właśnie. Używam całą ciążę Babydream fur Mama i jakoś od 3 tygodni mam to samo co Wy. Na próbę odstawiłam ten olejek i za parę dni zniknęły. Doszłam do wniosku, że zwyczajnie mogły to być zatkane pory od kremów/olejków. Może w tym rzecz?

Buziaki
Wiesz co może masz rację! Ja używam tych kosmetyków od samego początku, leci 9 miesiąc i może od tego skóra swędzi :O Tylko hm...ja robię peeling dwa razy w tyg i chyba to za mało. Musze się umyć porządnym SLS i może to przejdzie

Teściowa już poszła, ogarneli z mężem całe mieszkanie. Wszystko fajnie, jestem wdzięczna ale jej komentarze co ona lubi a co nie...dobre rady...sprzątanie mi po szafkach gdzie mam dokumenty, otwieranie balkonu żeby zapalić a smród idzie na mieszkanie z petów. Nie, nie, nie to nie na moje nerwy

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 20:51   #3403
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
jutro porobię jak będzie światło dzienne
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Czekamy na fotki a co to za sklep?
użytkownik mojmaluszek na allegro. Likwidują sklep internetowy i wyprzedają to co im zostało w magazynie

Srebrna_smugo, widzę, że kolejny test cierpliwości musiałaś zaliczyć... Podziwiam Cię, ja przy petach bym nie wytrzymała!

Edytowane przez Iclosemyeyes
Czas edycji: 2015-09-25 o 20:55
Iclosemyeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 21:07   #3404
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalena111111 Pokaż wiadomość
Poczytalam o tej cholestozie to dosyć poważne ale myślę ze to nie to bo nie mam innych objawów ale będę obserwować jak co to zrobię te badania na wotrobe i pujde prywatnie bo wizytę dopiero mam na 16.10
Moja koleżanka z pracy i w pierwszej i w drugiej ciąży miała cholestazę. To się zaczyna od swędzenia stóp, nóg, przede wszystkim w nocy. Od 5 miesiąca się z tym męczyła, brała relanium, ale i tak się mocno drapała, przez co paznokcie u stóp ma bardzo króciutkie, że nawet nie maluje, bo praktycznie nie ma czego. No i drugie dziecko urodziła w 8 miesiącu, bodajże w 34 tygodniu. Mała miała wrodzone zapalenie płuc, leżała jakiś czas w inkubatorze, ale dziś jest silną dziewczyną (nawet z nadwagą...) i w życiu by nikt obcy nie powiedział, że ona jest wcześniakiem, bo w ogóle tego po niej nie widać.

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Poznanianka, Fasterka

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-25, 21:13   #3405
india_love
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Dieta bezglutenowa jest bardzo zdrowa, nie tylko dla osób z celiakią czy hashimoto, ale także dla "zwykłych" zdrowych ludzi Gluten jest składnikiem, który nie jest nam potrzebny, a tak naprawdę bardzo dużo ludzi na świecie jest na niego uczulonych, nie wiedząc nawet o tym. Często alergia na gluten nie daje o sobie znać lub w niewielkim stopniu poprzez niestrawność, bóle brzucha, wysypka. Sama na początku roku planowałam zacząć tą dietę, dla zdrowia po prostu, oczyścić organizm, zregenerować, no ale ciąża przesłoniła mi życie Jak skończę karmić piersią, to biorę się w końcu za dietę
Na sr dietetyk mówiła nam, że uczulone na gluten mogą byč tylko małe dzieci a potem się z tego wyrasta. Ponoć chwytem marketingowym jest wmawianie ludziom uczulenia na gluten a w rzeczywistości są to objawy innych chorób. Jeśli dorosły nie ma celiaklii (czyli właśnie pełnoobjawowej nietolerancji na gluten) to nie jest to uczulenie na ten składnik tylko coś innego i trzeba leczyć delikwenta w innym kierunku.
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że nikogo strojem nie zgorszę
35tc
Fiu, fiu ale zgrabna babeczka z Ciebie. Kwitnąco wyglądasz. Zazdroszczę Mi zdjęć w ciąży nie robią bo obiektywy pękają
Stary 2015-09-25, 21:18   #3406
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Amelia przepraszam mnie posty tak przemykają przed oczami, czasami robię i myślę o paru rzeczach na raz i potem nic nie kojarzę. Uważam, że Twój facet jest super Taka postawa, chce mieć tyle szczęścia w domu <3 Super

Teściowa już poszła, ogarneli z mężem całe mieszkanie. Wszystko fajnie, jestem wdzięczna ale jej komentarze co ona lubi a co nie...dobre rady...sprzątanie mi po szafkach gdzie mam dokumenty, otwieranie balkonu żeby zapalić a smród idzie na mieszkanie z petów. Nie, nie, nie to nie na moje nerwy
Tyle tutaj dziewczyny piszą, że nie dziwię się, że czasem umykają posty, spokojnie Sama jestem w szoku, że chciałby się w ogóle odważyć na czwórkę... Zobaczymy czy mu trzecie nie da popalić, to inaczej będzie śpiewał
Współczuję wizytacji teściowej...... Mnie najbardziej razi, że włożyła łapy w wasze dokumenty, cenię sobie prywatność nikt nie mówi, że czytała, czy zaglądała co napisane, ale jednak się zerka i wyłapuje to czy tamto...

Cytat:
jutro porobię jak będzie światło dzienne
Będziemy czekały
Stary 2015-09-25, 21:28   #3407
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Kupiłam sobie papierki lakmusowe bo ostatnio mam schize czy wody płodowe mi się nie sączą czy cuś...bo mam pełno śluzu takiego wodnisto-białego..I to pewnie tylko śluz a nie wody. (Macie dużo śluzu?) Eeee i nie wiem jak ich użyć dotknęłam tam jednym ale nie wiem co zrobiłam nie tak bo nadal jest żółty..musze wytestować

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 21:46   #3408
201604151126
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Na sr dietetyk mówiła nam, że uczulone na gluten mogą byč tylko małe dzieci a potem się z tego wyrasta. Ponoć chwytem marketingowym jest wmawianie ludziom uczulenia na gluten a w rzeczywistości są to objawy innych chorób. Jeśli dorosły nie ma celiaklii (czyli właśnie pełnoobjawowej nietolerancji na gluten) to nie jest to uczulenie na ten składnik tylko coś innego i trzeba leczyć delikwenta w innym kierunku :
.

Ja juz sama nie wiem cos jest nie tak w moim organizmie z ta immunologia bo wyniki fatalne a w grudniu byłam w szpitalu na badaniach i celiaki wykluczone.
201604151126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 21:48   #3409
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Na sr dietetyk mówiła nam, że uczulone na gluten mogą byč tylko małe dzieci a potem się z tego wyrasta. Ponoć chwytem marketingowym jest wmawianie ludziom uczulenia na gluten a w rzeczywistości są to objawy innych chorób. Jeśli dorosły nie ma celiaklii (czyli właśnie pełnoobjawowej nietolerancji na gluten) to nie jest to uczulenie na ten składnik tylko coś innego i trzeba leczyć delikwenta w innym kierunku.

Fiu, fiu ale zgrabna babeczka z Ciebie. Kwitnąco wyglądasz. Zazdroszczę Mi zdjęć w ciąży nie robią bo obiektywy pękają
Dziękuję
Na moim forum fotka wywołała lekkie zgorszenie bo może podniecić cudzych mężów

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie papierki lakmusowe bo ostatnio mam schize czy wody płodowe mi się nie sączą czy cuś...bo mam pełno śluzu takiego wodnisto-białego..I to pewnie tylko śluz a nie wody. (Macie dużo śluzu?) Eeee i nie wiem jak ich użyć dotknęłam tam jednym ale nie wiem co zrobiłam nie tak bo nadal jest żółty..musze wytestować
Ja nie mam śluzu ani nawet jakoś bardziej mokro. Susza.
A nie ma instrukcji?

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 21:50   #3410
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak średnio. Ale dziś rano po aplikacji luteiny po chwili mi tak poleciało, że aż poczułam i się wystraszyłam, ale to była jednak luteina, bo taka gęsta
A za papierki ile płaciłaś? Chciałam zamówić w gemini lub doz, ale jakoś nie mogę znaleźć

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-25, 22:42   #3411
Sundance75
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie można znaleźć te papierki? W aptece? Chyba będę musiała zakupić, bo dokładnie ten sam problem, dziś siedzę na łóżku, a pode mną jak wstałam spora mokra plama

srebrna_smuga możesz jeszcze wypróbować kessę, super rzecz! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-rekawica.html teraz w ciąży nie wyobrażam sobie życia bez niej
Współczuję teściowej... moja to akurat super babka, mówi wprost, żebyśmy robili po swojemu i że nie ma zamiaru się wtrącać, bo nie chce, żeby ją wyklinać na stare lata Za to moja mama nadrabia za 10 teściowych, no już brak słów czasami

india_love Ja uczulenie na gluten mam cały czas... przetestowane niestety, nie ma z tym łatwego życia...

tylkokasia super wyglądasz!

magdalena111111 A może to uczulenie na jakiś konkretny produkt? W ciąży jak wiadomo różne cuda się dzieją, o których wcześniej nawet się nie śniło tak jak pisała fasterka90, że wapno pomogło, może też zadziała
Stary 2015-09-25, 23:05   #3412
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Gdzie można znaleźć te papierki? W aptece? Chyba będę musiała zakupić, bo dokładnie ten sam problem, dziś siedzę na łóżku, a pode mną jak wstałam spora mokra plama

srebrna_smuga możesz jeszcze wypróbować kessę, super rzecz! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-rekawica.html teraz w ciąży nie wyobrażam sobie życia bez niej
Współczuję teściowej... moja to akurat super babka, mówi wprost, żebyśmy robili po swojemu i że nie ma zamiaru się wtrącać, bo nie chce, żeby ją wyklinać na stare lata Za to moja mama nadrabia za 10 teściowych, no już brak słów czasami

india_love Ja uczulenie na gluten mam cały czas... przetestowane niestety, nie ma z tym łatwego życia...

tylkokasia super wyglądasz!

magdalena111111 A może to uczulenie na jakiś konkretny produkt? W ciąży jak wiadomo różne cuda się dzieją, o których wcześniej nawet się nie śniło tak jak pisała fasterka90, że wapno pomogło, może też zadziała
O kurcze to konkretny wyciek
i dziękuję

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 23:06   #3413
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Ja nie mam śluzu ani nawet jakoś bardziej mokro. Susza.
A nie ma instrukcji?
Ja od samego początku na zewnątrz mam sucho jak na pustyni. Zero śluzu, nawet wkładek nie noszę bo poprostu nie potrzebuję.
Ale zawsze jak idę do gin to ona mi mówi że mam bardzo dużo, w środku ;P więc w środku jest ale na zewnatrz cos nie wychodzi

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-09-25, 23:08   #3414
Sundance75
Raczkowanie

Cytat:
O kurcze to konkretny wyciek
i dziękuję
Haha, była panika, ale i jaka ulga, że to jednak śluz, tylko w hurtowych ilościach
Nie ma za co
Stary 2015-09-25, 23:29   #3415
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny! Jeśli któraś z was używa olejku na rozstępy, to takie krostki mogą być od niego właśnie.
Ostatnio trafiłam na analizę na blogu Sroki
- kosmetyki zawierają olej sojowy, a to nie jest za dobre w ciąży, może też te skutki uboczne się pojawiają...

Cytat:
I dobre zalecenie, odpoczynek nie zaszkodzi. Ja przy takiej szyjce dostałam skierowanie do szpitala...

Cytat:
Dziękuję
Bez przesady Choć wielu panów kręci widok partnerki z ciążowymi brzuszkiem.

Melduje się ze szpitala, przyjęli mnie na patologię ciąży. Miałam właśnie pierwsze w życiu ktg - może jestem dziwna, ale średnio przyjemne przy nadpobudliwym dziecku. Pewnie zostawia mnie tam na kilka dni, mam nadzieję, że wrócimy w dwupaku do domu.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-25, 23:33   #3416
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Melduje się ze szpitala, przyjęli mnie na patologię ciąży. Miałam właśnie pierwsze w życiu ktg - może jestem dziwna, ale średnio przyjemne przy nadpobudliwym dziecku. Pewnie zostawia mnie tam na kilka dni, mam nadzieję, że wrócimy w dwupaku do domu.
Trzymaj się kochana
Wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-25, 23:39   #3417
Sundance75
Raczkowanie

Cytat:
Ostatnio trafiłam na analizę na blogu Sroki
- kosmetyki zawierają olej sojowy, a to nie jest za dobre w ciąży, może też te skutki uboczne się pojawiają...
Kurcze, będę musiała poczytać w takim razie, choć z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez Babydream, i tej linii dla kobiet w ciąży, i tej dla dzieci...

Trzymaj się, zdrowia życzę!
Stary 2015-09-26, 07:13   #3418
cornflower_girl
Zakorzenienie

Jak Wasze weekendowe plany? My z Młodym korzystamy ze szpitalnego SPA - był już zabieg magnezowy (kroplówa) oraz akupunktura (zastrzyk na rozwój płuc). Młodemu się podoba, jest aktywny
Chętnie poczytamy o Waszych wyprawkach

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-26, 08:11   #3419
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Wasze weekendowe plany? My z Młodym korzystamy ze szpitalnego SPA - był już zabieg magnezowy (kroplówa) oraz akupunktura (zastrzyk na rozwój płuc). Młodemu się podoba, jest aktywny
Chętnie poczytamy o Waszych wyprawkach
Ja jeszcze leżę w łóżku Często się w nocy na siku budzilam, więc jestem niewyspana... Do tego boli mnie odcinek krzyżowy. Czy to mogą być te bóle przepowiadające?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-09-26, 08:16   #3420
fasterka90
Zadomowienie

cornflower widzę humor dopisuje nawet w szpitalu,tak trzymaj
Ja od wczoraj marze o lodach, konkretnych,z miasta więc będę ciągnąć tz śniły mi się nawet w nocy że na nie szłam z moją mamą i trafić nie mogłam

Nasza położna mówiła że te papierki się nie sprawdzają że w szpitalu mają inne,które nie są dostępne w aptekach. Też wczoraj przez chwile myślałam, że wody - wstałam i nagle mega mokro.
Wam też śluzu dużo więcej leci jak jesteście w ruchu? Mi jak siedzę,leżę to prawie nic,sucho. A po spacerze czy sprzątaniu masakra.
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości