|
|
#421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Witam się w 16 tyd
Już nie cytrynka tylko brzoskwinka :-P Oglądaliście zaćmienie? Ja w planach nie miałam Ale niestety obudziłam się o 3 więc już wyjrzałam przez okno zobaczyć ;-) Mam nadzieję że ten tydzień będzie lepszy bo humor mimo nie wyspania dopisuje :-D miłego dnia :-*
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Dzisiaj zaczynam 18t 5 miesiąc! Ale zimno dzisiaj u nas 4 st. za oknem, na szczęście na później zapowiadają 17
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dzisiaj kolejny raz mi się śniło, że chłopak, to już chyba 5 raz.
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety jak nie trzeba to śpię jak dziecko. Dzisiaj była pierwsza noc od dwóch miesięcy, że nawet na siku nie wstałam
|
|
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!!
![]() Ja dziś też poszalałam do 5 ze spaniem i do 7 się wierciłam z boku na bok... Gratulacje dziewczyny rozpoczęcia nowych tygodni i miesięcy ja mam dziś 17tydzi3dz. o 12 idę na darmowe usg w 4D tylko dlatego się na nie zgodziłam bo wizytę do ginekologa mam na 6.10 a chciałabym bardzo dowiedzieć jaka płeć także proszę trzymajcie kciuki żeby wreszcie się pokazało ja już rozmowe z rana sobie z brzusiem pogadałam
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mocne I czekamy na wieści
|
|
|
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#428 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A interenetów nie czytaj ![]() Cytat:
No, ale jak ktoś chce albo jest u kogoś taka tradycja to nic mi do tego ![]() Cytat:
za nowy tydzieńCytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza82, trzymam kciuki żeby dzidzia się nie wstydziła.
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez dzis zaczynam 18t i 5miesiac
od om ![]() Nie mogłam usnac przez pelnie ale szklanka na parapecie dala rade ![]() Polly mi sie snila 2razy dziewczynka i jest chłopak takze tego byc moze dziewczynka u Ciebie
|
|
|
|
#431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny, co do prezentów po porodzie to miłe dla kobiety, nieważne co to będzie nawet właśnie choć jeden kwiatek, to taki gest, powiem Wam że niestety mój zapominał i było mi przykro
Miłego dnia.---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Mi nie śniła się płeć malucha, na sto procent jeszcze nie wiem może dowiem się na wizycie 05.10 będzie prawie 19 tc. |
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Już się nie wypowiadam w kwestii prezentów, jest to trudny temat, ale każdy ma prawo do własnego zdania i to szanuje ;-) ja dziś przespałam całą noc, nawet nie musiałam iść w nocy do toalety. Co do snów to zawsze miałam szalone, jednak z początkiem ciąży to były kolorowe, głośne, pełne przygód, rano byłam niewyspana, zmęczona. Doszło nawet do tego, że panicznie bałam się zasypiać. Na szczęście jakiś czas temu to minęło i mam sny, jak sprzed ciąży
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!!
Obudziłam się dziś o 2 w nocy żeby oglądać zaćmienie i oczywiście nic jeszcze nie było widać, więc poszłam spać i nastawiłam budzik na 5, bo podobno zaćmienie miało trwać do 6. Noi.... jestem z siebie dumna, bo wstałam i zobaczyłam ten "czerwony"księżyc, który wg mnie był bardziej pomarańczowy ![]() a teraz zwlekłam się z łóżka i zabieram się za robienie naleśników ![]() Mój mąż ma ostrą angine i boję się, że mnie zarazi ![]() aaa noi dziś mam 14tydzień i 1dzień
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Hejka, ja dzisiaj obiecalam sobie skonczyc ze swinstwami i przejsc na zdrowa diete bo po wczorajszym obzarstwie az sie zle czuje dzisiaj. Nie mowiac juz o boczkach ktore mi sie zaokraglaja..chyba nie bede miala takiego slicznego brzuszka z przodu tylko bede opasla naookolo
Odebralam wlasnie wyniki z toxo i mocz. Uff. Negatywne. Za kazdym razem przed odbiorem jestem zestresowana jak przed jakims egzaminem. Mielgo dnia mamuski. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że wyniki ok
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, podpatruje was ale ostatnio nie mam sił się odzywać. Synek mój dalej choruje a lekarze karzą czekać, mieliśmy już dwie wizyty na izbie przyjęć i dwa razy powiedzieli nam to samo, w razie ataku chłodne powietrze i lek... Tak to pomaga ale tylko na czas ataku, a tych ataków jest zamiast mniej to więcej. Ale karzą czekać więc jeszcze czekamy, od tygodnia nie przespałam jednej nocy, i sama się przeziębiłam.
W tym tygodniu najpewniej w weekend się przeprowadzamy. Wyżaliłam się i spadam... Miłego dnia
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
Mam to samo. Aspargin wielokrotnie stawal mi w gardle i polykalam go na kilka razy :/ okropny jest, ale pomaga. Moze by go lamac czy cos? Powinien byc powlekany,
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głodna jestem, ale nie chce mi się tyłka podnosić i robić śniadania Normalnie leń poziom master
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry ;-* super że mialyscie przespane noce, mi tez się dzisiaj dobrze spalo.
Zastawawialam się nad tym prezentem od męża i mam mieszane uczucia: byloby mi miło gdybym cos dostała, ale mówić nic mu nie będę a tym bardziej wymagać czegokolwiek- to musi być jego inicjatywa i pomysl. Dostawać prezenty zawsze jest miło ![]() Dzięki za radę :-* tylko nie wien co z tymi kombinezonami: czy nastawiac sie jeszcze na cos pikowanego? Niby mam termin po polowie marca ale to w końcu marzec.
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ten kombinezon biore bo za 10 zl to nawet na 2 razy dobry
![]() Ja widzialam o 3.45 ksiezyc byl pomaranczowy! A jak szlam spac po 23 to tak mega jasno swiecil, ze polecialam do kuchni sprawdzic kto lampe przed domem o tej godzinie swieci haha |
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Mało się udzielam ale po piątku 12 godz w pracy i sobocie dodatkowo 6 nadszedł lekki spadek formy. Nie dość, że co jakiś czas występują wymioty to mdłości nie odpuszczają nawet na chwilę.. a to 18 tydzień.. chyba tak jak kilka kobiet w rodzinie będę zmuszona przeżywać to do końca ciąży... Chodzę jakaś zmęczona niedospana a śpie bardzo dużo wczoraj o 21 spałam i wstałam dziś przed 8 bo już od 9 jestem w pracy... jeszcze 6 dni pracujących po 6h i będę wolna wtedy to dopiero odpocznę do marca Czekam na dużo energii i dobrego samopoczucia
|
|
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas dzisiaj pięknie słonecznie dobrze bo musimy trawę skosić i zaimpregnować taras przed zimą, a ja muszę zrobić porządek z kwiatami w donicach. Pogoda sprzyja ![]() Dzisiaj miałam straszny sen i jeszcze bardziej nie mogę doczekać się wizyty i usg za tydzień. |
||
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było na pewno poniżej 10 st na minusie. Wychodziliśmy w grubym kombinezonie. Także nie wiadomo co się przyda
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Anteria skonsultowałaś te ataki z innymi lekarzami? duzo siły Wam życzę!
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
To był ten rok kiedy byla wielkanoc ze sniegiem? :-D
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ja mam dziś 17tydzi3dz. o 12 idę na darmowe usg w 4D tylko dlatego się na nie zgodziłam bo wizytę do ginekologa mam na 6.10 a chciałabym bardzo dowiedzieć jaka płeć
I czekamy na wieści 

. Jak zaczelam czytac to przeszlam przez ropien sutka, pologowe cos tam i kilka innych nieznanych mi terminow... To jest takie jakby male strupeczki. Nie robic z tym zupelnie nic? zadnych okladow? Przyznam, ze mnie uspokoilyscie,ze to normalne