|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Nie jesteś sama, ja też nie najlepiej się czuję głowa mnie boli, mierzyłam ciśnienie ale w normie jest, wzięłam paracetamol. Na dodatek trwa remont i znajomy Tż szpachluję dziury jestem z nim sama nie mogę się położyć a on gaduła jest i gada i gada
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
wrzuce jak tylko obfocę
![]() baby montana ja na Twoim miejscu walczyłabym o swoje miejsce i swoje małżeństwo, bo taka "ucieczka" to nie rozwiazanie, czemu siostra ma być górą? To Ty, Twój mąż i Wasze dziecko tworzycie rodzine, siostra nie ma tu nic do tego, szantazowanie męża też - bo co on ma z tym zrobić? Wyrzucic ją z domu? skoro decyzja o wspólnym mieszkaniu już zapadła, remont w toku to trochę za późno na wycofanie sie, ale można wytyczyć granice. W Pl byłabyś bliżej rodziny, miała lepszą opiekę medyczną, ale nie miałabyś Męża, który kocha Ciebie i dziecko. Cytat:
ale prać na początku oddzielnieCytat:
właśnie walczę ostro z przecierami pomidorowymi, ufff ile to roboty! a jeszcze obiad trzeba przyszykować
|
|
#1625 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję syneczka.
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Magda gratulacje
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jakbym miała taki głęboki to bym odkładała ciągle w czasie dziękuję Mój tata jak usłyszał to było: "łeeeeeeeeeeeeeeee! Ja chciałem kitki! ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- dziękuję Oprócz tego waży całe 570g, wszystkie pomiary książkowe aż się gin cieszył Mówił, że ruchliwy bardzo, a ja mówię, że w końcu głodna jestem to się tłucze, żeby matka dała jeść No i termin się przesunął na 29 styczeń W takim tempie to urodzę po sesji, w urodziny Tżta jeszcze (18 lutego)
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
fajny brzuszek
![]() gratulacje! mój mąż też się tak cieszy na synka, ale stwierdził że wiedział co robi ![]() ---- była już u mnie położna. zapisałam się do niej żeby po porodzie przyszła itd. i w przyszłym tyg jak mąż zdąży wrócić z pracy to idziemy na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia. jest 5 spotkań i wszystko bezpłatnie bo na nfz
|
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie. Gratuluje synka
i wozek idealnie pasuje:-D-------- A tak poza tym z Toba i z dzidzia wszystko ok? Juz doczytalam
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-29 o 13:35 |
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, gratki
![]() Ja od kilku dni nie mogę za bardzo jeśc, nie wiem czy to już ten etap, że dziecko uciska na żołądek? ![]() Serio, dosłownie jem połowę tego, co wcześniej, po czym powinnam już zjeść kolejny posiłek, ale nie mogę, bo brzuch mam taki, jakbym zjadła już 10 kanapek
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O super ![]() Cytat:
Tak z nami wszystko jak najbardziej ok Matko wiem, że to głupie, ale tak się cieszę, że wszystko dobrze i że chłopak i że w ogóle |
||
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci ze ja mam podobnie. Jak wczesniej jadlam bardzo duzo tak teraz kanapke dwie czy pol porcji obiadu i jestem pelna...
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oby udało się szybko załatwić ![]() dopisać na pierwszą stronę?
|
||
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
no ba
Mamy dowód na zdjęciu więc nic już nie zniknie a termin mi dopisz w nawiasie |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Ja jem wszystko na raty. Macica uciska na wszystko w środku i pewnie stąd to. |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkania sa oddzielne,ale ona rozwalila wszystko u siebie i nie ma nic,lazienki pradu itd. Ale sorry,to nie powod zeby wchodic jak nas nie ma i uzywac moich rzeczy. Tym bardziej ze remont to jej kaprys (a raczej jej faceta) wiec niech sobie radza sami. To samo z kuchnia-kiedys miala ale ja rozwalila calkowicie,wiec korzystała sobie z naszej. Dzisiaj wstałam przed 7,zjadlam sniadanie i zrobilam mezowi kawe (w ekspresie ktory trzyma tenperature),polozylam sie dalej spac,wstaje o 9.30 a tam kawy nie ma bo ona weszla i wypila.
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A i co do tego co napisała mojakaren...wg mnie jesli maz nie ma jaj zeby powiedziec siostrze ze ma przestac to mnie nie kocha i zawsze wybierze siostre a nie mnie. Jak sie w boze narodzenie poklocilismy to ja jeszcze sie z nía lubilam,poplakalam sie,powiedzialam jej co sie stalo a ta mowi ze obrazam jej brata i ze mam sobie iść.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie też.. Obiad godzinę jem ![]() Cytat:
Jeszcze używanie łazienki jak ma rozwaloną to rozumiem. Ale kawa i kosmetyki?! No przegięcie
|
||
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, no ale z drugiej strony nie jesteście razem chyba pół roku, tak ? Jakoś decyzję o ślubie podjęliście.
|
|
|
|
#1641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby tylko na diecie się skończyło ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
No i co chwilę jakieś owoce, bo bym mi żołądek nie dał żyć.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||||
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dzis 23t1d ![]() Magda, gratki synusia ![]() Dotka, przykra sprawa z kotkiem ale jesli nic sie nie da zrobic to nie meczcie go :-( Baby, ja sie w kulture slowa juz bawic nie bede, sytuacja jest mega chooyowa i imho jesli ostre tupniecie nic nie pomoze to nie masz czego tam szukac. Z praca lipa, z opieka lipa, jeszcze TZ.... Kamilka juz jest w CZMP? Kinga, czyli niezbyt ciekawe wyniki wyszly?:-/ Podczytuje Was tylko i nie zapamietuje co komu jeszcze odpisac za co przepraszam. Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() teraz muszę małe porcje wiec po godzinie już jestem głodna... a że nie powinnam dopuszczać do uczucia głodu to praktycznie co chwila powinnam jeść, extra ![]() ![]() podaj dane ![]() Ja zaczynam dziś 27 tydzień (wg bellybestfriend to już 7 miesiąc, ale niech będzie ze siódmy dopiero jak się 3 trymestr zacznie czyli za tydzień ) I przegapiłam moją 100-dniówkę do porodu, dziś mam 97 dni
|
|||
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje
chłopaki chyba rządzą u nas
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki beda mialy w czym wybierac :-D
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
magda gratulacje! ciesze się, Twoim szczęściem
![]() dziewczyny czy slyszałyście coś o wózku ABC Design? znalazłam taki na allegro: ![]() tylko tutaj jedno zdjęcie z nosidłem, ale w zestawie normalnie z gondolą i spacerówką no i cena 550zł (nowe chodzą minimum za 1800zł) tutaj zdjęcia z internetu w weekend mamy jechać obejrzeć dlatego szukam opinii
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
jutro zaczynam szkole rodzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

)

Bo jakbym miała taki głęboki to bym odkładała ciągle w czasie
W takim tempie to urodzę po sesji, w urodziny Tżta jeszcze (18 lutego) 

Napiszę wieczorem, może uda mi się wszędzie dziś dostać zobaczymy jak to oni tu załatwiają.