|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Może to i lepiej. Gorzej by było jakby okazał się świetny. Drożyzna. Dałam Ci z ciekawości czy na suchej cerze, do jakiej jest dedykowany się sprawdzi. Ale to też przykład tego, jak koszmarnie drogie, rzekomo luksusowe (bo ponoć to nie jest luksus jeszcze ) kosmetyki są przeciętne. Niejednokrotnie niska półka je przebija. Może coś z Catrice? Z tak delikatną cerą u Ciebie jednak lepiej mniej niż więcej. Ja się już z fluidów wycofałam. Ooooo tak, aż by człowiek chciał podejść i zapytać, przepraszam, czego Panie używają na tak piękną cerę Inna rzecz, czy usłyszelibyśmy prawdę / czy też reprymendę Ale Krakowska ma chyba dobre geny!Tri - ach Dziękuję. A skąd jesteś? Okolice katowickie, śląsk ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-29 o 16:06 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
szkolenie mam dwudniowe, w godz 8-18.
![]() A ja myślałam, ze się wyśpię w weekend, a tu pobudka godzinę wcześniej niż do roboty...
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
A ja potrzebuję do popylania na krótkie, szybkie nagłe wyjscia - do sklepu etc takich tenisówek jak Agnyska miała - slip-ony. Wszędzie sa?
Bo na spacery nie ma wygodniejszych niż Naje, ale gdy muszę wyskoczyć na szybko i krótko, czasem pięćset razy dziennie - na podwórko po prostu - to nie mam ochoty na wiązanie adidasów. Latem biegałam w klapkach ale teraz? Co rok się tak męczę. A tak miałabym wygodne i ładne Bo piękne były.
|
|
|
|
#3784 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie wyrabiam, chodzę spiąca przez poł dnia mimo wysypiania się przez 8 h, na dodatek co bym nie zjadła, to głodna i burczy mi w brzuchu. Już sie zaczęłam zastanawiać czy do lekarza sie udać, czy co, ale nagle mnie olsniło, ze przecież weszłam w drugą fazę treningu i on chyba jest tak intensywny i meganakręcajacy metabolizm ze przez niego to wszystko
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podkładu - niesamowite, że taka drożyzna a do bani A pojutrze się Konkurs Chopinowski zaczyna!!!! Będę się próbowała wbijać na poranne przesłuchania - ciekawe, czy w ogóle będą wejściówki
|
|
#3786 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Biznesowego też nie lubię i nie naszam ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
A to zestawienie ciuchów ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Dzinsy rurki + krótki sportowawy płaszczyk? |
|||||
|
|
|
#3787 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam rozpiskę dla ciężarnych więc aż takie drastycznie małe te porcje nie są (np mięsa do obiadu po 150 g) , ale i tak mniejsze niż jadłam wcześniej muszę się przyzwyczaić Cytat:
![]() ogólnie dla mnie priorytetem jest dziecko, o sobie się będę martwić w przyszłości jeśli będzie potrzeba Cytat:
poza tym teraz za dużo myślę o tym jedzeniu, myślę ze to przejdzie
|
||||
|
|
|
#3789 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
aleście tych postów naczaskały od wczora ![]() Cytat:
![]() ![]() ideu się jeszcze głębiej zakopać pod dnem piwnicy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.bardzo fajna 3.jak sama dieta to jeszcze zupełnie w porządku , dasz radę nie taka kicha , taka leczona dietą jest najlżejsza . Jak sama dieta wystarczy , to z reguły potem wszystko przechodzi . Cytat:
pijawy pierścionki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.do monochromatycznych całości , ew.stonowanych dwu-trzykolorów w kolorach natury . Do czerni nawet nie trzeba mówić ja to widzę do rzeczy gładkich , asymetrycznie nowoczesnych albo podstylizowanych w kierunku upiorna sierotka albo plemienna szamanka ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3790 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak zakopać, gdzie zakopać i po co?! ![]() Jak Cię to pocieszy - ja sama sobie sie neizbyt podobam i mówie to bez cienia hipokryzji czy też kokieterii
|
|
#3791 |
|
Nindżopesz
|
Kulega podsumował, że będę wyglądać jak bibliotekarka, której z ucha wyłazi macka - jakie to lovecraftowe
|
|
|
|
#3792 | ||||||
|
Panaroja
|
krwiście
![]() ale razem z tym zasłonkami czerwonymi i dywanikiem Cytat:
w sumie by się zgadzało ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam , że lubicie sporty ekstremalne ![]() ![]() ![]() Cytat:
?Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() a tak ad sinupret urody - czy może wiecie jak się osiąga look typu "właśnie-wstałam-łóżka-i-byle-jak-związałam-włosy-i-się-nie-pomalowałam-ale-i-tak-wyglądam-olśniewająco" ? widziałam dziś taką dziewczynę w tramwaju , wprawdzie było widać że ma wytuszowane rzęsy ale poza tym to było tak jak wyżej , no , pomijam fakt , że miała nie więcej niż 20 lat
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-09-29 o 19:36 |
||||||
|
|
|
#3793 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak ktoś tu już powiedział - nie o to w tym chodzi aby byc piekna Tak czy siak dziękuję
|
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak sobie pomyślę, że takie piękne kobiety jak Barowe, mają jeszcze jakieś obiekcje co do swej urody, to... musiałabym wleźć do torby i nie wyleźć, no.
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- I nie ponadrabiam, nie dziś. Miłego wieczoru wszystkim Zlot musiał być cudny!
|
|
#3795 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
?![]() popaczałam i to nie dla mnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3796 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Niestety, to nie ta Owca
![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-29 o 20:45 |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
przepis dla Margot z kuskusem lub kaszą jaglaną
sałatka kaszi - surimi ![]() kuskus/kasza paluszki krabowe ogórek zielony cebula lub por koperek majonez, może być z jogurtem, z czosnkiem, solą, pieprzem, można skropić sokiem z cytryny opcjonalnie: kukurydza, awokado, rzodkiewka... ![]() wymieszać, wstawić na godzinę do lodówki żeby się przegryzło
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy spią ?
Przegapiłam wczoraj księzyć A dzisiaj wysłałam lotto i zapomniałam zabrać kuponu z kiosku , zorientowałam się jak przyjechałam do domu . Za dużo mam na głowie ![]() bardzo mi się podoba , trochę w moim stylu o zrobiłaś mi dobrze , bo tak lubię ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Jak ja "starośc nie radośc " nie siedzę w torbie , to Wy juz na pewno nie powinniście .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-29 o 23:18 |
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, dziś bardzo trudny dzień dla nas. Każde działanie może się okazać ratunkiem albo pogrążeniem.
Trzymajcie kciuki, o kule też poproszę, o wszystko. Ja się (może jeszcze) nie boję, ale z W. trochę gorzej - niby nic nie daje po sobie poznać, ale w środku ugotowany
|
#3800 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mogą być krewetki zamiast paluszków...? A bardzo dziękuję ![]() A doradźcie mi jeszcze: 140x200 czy 160x200? Z braku prądu co wieczór zapominam zmierzyć aktualną, a rano nie mam czasu 9dzis łaskawie wstałam o 6.45 - pociąg 7.15 )Cytat:
![]() ![]() ![]() A - w warszawskim TK Maksie widziałam Skin on Skin za 199zł za flachę. Dużą flachę, tego chyba 125ml jest.
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ju
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-30 o 09:20 |
||
|
|
|
#3802 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aaaa widzisz, nie pomyślałam, ze to jesień
I to jest chyba najbardziej prawdopodobne uzasadnienie Ju
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno
|
|
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy na żywo też to tak widać, ale na zdjęciach często mi wychodzi 6 podbródków ![]() ad 2 ad 3 no pewnie ze dam radę Cytat:
Cytat:
![]() Spałam do 10, ale fajnie
|
|||
|
|
|
#3805 |
|
Piers do przodu
|
Ju
Miłego bdnia Baru
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Miłego dnia Katty i widziałam, że Skarbiątko była przez moment
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2015-09-30 o 11:16 |
|
|
|
#3807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł bary snad kolejnego dnia guowy bolenia
DziiiiwneeeeCytat:
2 3 Jesteś za skromna ... ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() 2 Myślę że tajemniczym składnikiem jest 20 lat na liczniku ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- [QUOTE=tricolor;52939400] Nesko /QUOTE]
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-09-30 o 11:43 |
||||
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To nie to Ad minerałów - pamiętasz jak pisałam Ci o nowym odcieniu Annabelle Sunny? Wypróbowałam formułę matującą i rozświetlającą tak z ciekawości. I co się okazało - do tej pory tylko matująca z tej firmy mi odpowiadałą najlepiej. A tymczasem w odcieniu Sunny Cream - prawie białym, ale przy moich przebijających naczynkach i tak przestaje być biały - formuła rozświetlająca jest bosssssssssssssska Fajnie że jesteś Ależ mi się chce tego zapachu Figi Baleowego, ale nie w szamponie, na odżyw zapoluję. Bo szmapony teraz muszę do skalpu delikatne dobierać, zaczyna się ŁZS, łupieżyk, przetłuszcz, wypad itp jesienne sprawy
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 taki fajny Ekstra Może wybiorę się z JU u mnie do tej pory też matująca formuła była de best 3 No tak jesień u mnie to samo ... Mój ulubiony szampon przeciwłupeż raz w tygodniu profilaktycznie ![]() http://aptekajakmarzenie.pl/healing-...ch-p-8281.html Moja Mama używa ma włosy bardzo rozjaśniane i nie robi krzywdy
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-09-30 o 12:29 |
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żrę sinupret, czoch i tran, od tygodnia łażę w czapie i kapturze nasuniętym na oczy a i tak jakimś cudem zawiało i boli. Nienawidzę, no â☠â☠â☠â☠a nienawidzę jesieni i zimy jak mało czego ![]() Cytat:
![]() blade, powiadasz? Do tej opry wszystkie 3 odcienie w najjasniejszych wersjach fairest były dla mnie za ciemne... nie, nie, nie Maja, masz już zapas 4 bladych podkładów na zime, starczy Ci na 2 lata Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-30 o 13:01 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Może to i lepiej. Gorzej by było jakby okazał się świetny. Drożyzna. Dałam Ci z ciekawości czy na suchej cerze, do jakiej jest dedykowany się sprawdzi. Ale to też przykład tego, jak koszmarnie drogie, rzekomo luksusowe (bo ponoć to nie jest luksus jeszcze
Inna rzecz, czy usłyszelibyśmy prawdę / czy też reprymendę 

Bo piękne były.

Jak to się mówi - znalazłam wreszcie swój kolor zycia
, żeby Ci nie zostało, to żadna przyjemność
Dobre masz podejście, priorytety poukłądane, wiesz co jest ważne dziś i jutro. Warto być dobrej myśli i nie martwić się na zapas - tak wiem, ja to mówię 

Jak zakopać, gdzie zakopać 

)