Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-04, 22:45   #1381
nancy822
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cześć Dziewczyny!
Melduję, że żyjemy i mamy się bardzo dobrze Mieliśmy superaśny weekend, tyle miłych spotkań i piękną pogodę. Wszyscy twierdzą, że mam bardzo grzeczne dziecko Zęby dalej tylko dwa ale tak się ślini, że moja mama wróży, że na dniach będą następne W końcu mały chodzi spać o w miarę normalnej godzinie, trochę trwało zanim go przestawilismy. Od dzisiaj furorę u nas robi balon na hel, większy od Artka. Mały godzinę leżał i z nim gadał, próbował go łapać, tyle śmiechu przy tym było Jak jutro będę miała chwilę to puszczę wam mini spamik na fb :p

Witam nowe mamusie
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-04, 22:45   #1382
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mam nadz.ze nie

Wypadają

A nie lepiej juz teraz szukać i ewent.wczesniej zaczac?
Z kim Maciek zostanie jak wrócisz do pracy
Nie no jak zacząć, to by mi zasiłek macierzyński zabrali, a na pewno tyle nigdzie nie zarobie zwłaszcza na początku pracy, ja to myślę jakto zrobić by jak najpóźniej iść do pracy nie chce Maćka zostawiać
Maciek pójdzie do klubu malucha tam gdzie Mają chodzila tylko on 1000zl kosztuje do żłobka nie przyjmą pewnie, bo ja bezrobotna...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-04, 22:57   #1383
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
My juz po pierwszym cycku. Dziecko mi się obudziło o 21.35. Próbowałam utulic ale nic to nie dało. Idę spać - czuje ze dziś dlugo nie pospimy.

Dobranoc kobitki wyspijcie się
U nas byly 3 pobudki. Ostatnia zakończona cycem. Katar :banghead:
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie no jak zacząć, to by mi zasiłek macierzyński zabrali, a na pewno tyle nigdzie nie zarobie zwłaszcza na początku pracy, ja to myślę jakto zrobić by jak najpóźniej iść do pracy nie chce Maćka zostawiać
Maciek pójdzie do klubu malucha tam gdzie Mają chodzila tylko on 1000zl kosztuje do żłobka nie przyjmą pewnie, bo ja bezrobotna...
Jak dobrze wcześniej zarabialas to pewnie ze nie warto. Znajdziesz coś na pewno.

Tez ide spać. Będzie ciężka noc niestety. Dobranoc
Stary 2015-10-04, 23:04   #1384
katt
Raczkowanie

Madzixx - tez mam taką nadzieję hehe

Dobranoc
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 06:37   #1385
madzixx88
Zakorzenienie

Dzień dobry
widzę, że jestem pierwsza, obudziłam się przed Alą

edit:już nie śpi, ziewanko i gadanie załaczone hehe

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-10-05 o 06:49
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:14   #1386
violka848
Zakorzenienie

Pierwsza!

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

O Madzixx a jednak Ty pierwsza, ja odświeżałem i nie było Twego posta, dopiero jak napisałam się pokazał
Noc w miarę 3 razy cycek tylko Adka uspac sie nad ranem nie mogła coś, wzięłam do huśtawy i od 6 do teraz śpi, ale już się podwiertuje coś Zrobiłam znowu jej noc z czarnej bluzy patent działa.
Stary 2015-10-05, 08:17   #1387
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Ci powiem ze u mnie rosół to raz w tygodniu ostatnio jest grany bo już nie wiem co wymyślać

No to super weekendzik miałaś oby zaczął w końcu ten facet robić ten domek ile można czekać.

MADZIXX ja o tym sobie czasem myślę, jak to będzie jak wreszcie zjem sobie kanapkę z serem, wypije mleko z miodem, ugotuje pieczarkowa z serkami, nie mówiąc o slodkosciach itd itd... i boję się że utyje bardzo jak wrócę do normalnego jedzenia bo nie będę mogła się opanować hehe
Wspolczuje. A nie myslalas o kozim nabiale? Nie wiem jak w pl jest z dostepem, ale calkiem mozliwe, ze go to nie uczuli.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:18   #1388
Hanka20
Zakorzenienie

Hello! My nie śpimy od 6.40. W nocy kilka pobudek standardowo. Kurcze on dalej mi je co 3 godziny nocą, chciałabym jakoś go przestawić na to ze w nocy się śpi a nie je. Będzie ciężko. ..

MAJKA jak nocka? VIOLKA jak u Was?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:18   #1389
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To pewnie razem nam wyjdzie
U koleżanki w czwartek w foteliku mi usnęła jakoś szybko, koleżanka tak podpowiedziała- spoko pomysł Mają też Maxi Cosi ale jakiś większy od Cabriofixa - wygodniejszy się zdaje.

Bo grzeczna córa, współczuje mamom niegrzecznych bezsmoczkowych dzieciaczków. U nas smok czasami wyratuje z opresji

Super że się tak wypad udał Mogę w leżaczku, ale ona jeszcze lekko zachrypnięta to tez bardziej marudna i ten skok i pewnie jakoś w tygodniu przyjdą przybory do karmienia także poczekam do weekendu

To fajnie że drugie danie mogłaś zjeść myślałam że na drugie wolowinka też.
O nie dziwię Ci się że się w Tobie zagotowało, moja mama też tak czasem bagatelizuje pewne sprawy, a że kiedyś tak robili i nic nie było. A tutaj zwłaszcza że tak się dziecku poświęcasz i musisz coś tu udowadniać, przecież nie zaczniesz jeść zakazanych rzeczy żeby tylko mamie pokazać by uwierzyła..,
Ona sama smoczek rzucila
Stary 2015-10-05, 08:18   #1390
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Pierwsza!

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

O Madzixx a jednak Ty pierwsza, ja odświeżałem i nie było Twego posta, dopiero jak napisałam się pokazał
Noc w miarę 3 razy cycek tylko Adka uspac sie nad ranem nie mogła coś, wzięłam do huśtawy i od 6 do teraz śpi, ale już się podwiertuje coś Zrobiłam znowu jej noc z czarnej bluzy patent działa.
hehe wyścigi

fajny ten patent, ja w sumie też nie odsłaniam okien rano, tyle, ze mamy bezowe rolety rzymskie ale zawsze troche mniej swiatla i odslaniam dopiero po pierwszej porannej drzemce
moja córa pobuszowała i teraz usypia ja sie zbieram do Biedrony, zachcialo mi sie pomidorów z mozzarellą a nie mam mozarelli
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:23   #1391
Hanka20
Zakorzenienie

EVULKA czytałam ze kozi nabiał ma białko podobne bardzo do krowiego. Poza tym nie lubię jakoś koziego mleka.

NANCY no to fajnie ze u Was tak sielankowo- tylko się cieszyć. Fajny patent z tym balonem

MADZIXX Ty to jesteś poranny ptaszek co? Mnie się nie chce jeszcze z łóżka wychodzić a co dopiero z domu

Stary 2015-10-05, 08:27   #1392
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej dzis mam w koncu wolne i naprawili internety co do mam moja zwykle sie nie wtrąca, mowi, ze my teraz mamy lepiej bo jest internet i mozna poczytać, chociaz raz mi tez zasunela, ze zdrowe dziecko po lekarzach ciągam. A TZeta ciagle, ze wymyślam, ze kiedyś to mleko od krowy sie dawało i za każdym razem, kiedy mnie widzi pyta, czy juz dałam jej mleko od krowy .... Dzizas, w jakas manie wpadła chyba. Zuza lezy pod karuzela, chyba jest zahipnotyzowana, a ja staram sie nie myślec o ogromnym bajzlu, ktory na mnie czeka ...

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
EVULKA czytałam ze kozi nabiał ma białko podobne bardzo do krowiego. Poza tym nie lubię jakoś koziego mleka.

NANCY no to fajnie ze u Was tak sielankowo- tylko się cieszyć. Fajny patent z tym balonem

MADZIXX Ty to jesteś poranny ptaszek co? Mnie się nie chce jeszcze z łóżka wychodzić a co dopiero z domu

Z tym kozim mlekiem to racja - i laktoza i białko, kiedyś rzeczywiscie zalecano, mi tez jak byłam mała, ale po nim chorowałam tak, jak po krowim. Ja bardzo je z kolei lubie ide cos zjesc
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:28   #1393
Hanka20
Zakorzenienie

W dd TVN o Ani Przybylskiej

Stary 2015-10-05, 08:30   #1394
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Hello! My nie śpimy od 6.40. W nocy kilka pobudek standardowo. Kurcze on dalej mi je co 3 godziny nocą, chciałabym jakoś go przestawić na to ze w nocy się śpi a nie je. Będzie ciężko. ..

MAJKA jak nocka? VIOLKA jak u Was?
U nas ciężko. Zwłaszcza miedzy 4-6.30 duzo pobudek. Katar chlupie w nosie :/
Ciężko przestawić dziecko na niejedzenie w nocy. Samo musi. Kaszka wieczorem może pomóc. W nocy próbować smokiem uspokajać ale wiem że czasem sie nie da. Dzis karmiłam 2 razy nie raz

Violka - ja wciąż rolet u Julka nie zmieniłam. My mamy brązowe w sypialni i śpi się super

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
W dd TVN o Ani Przybylskiej
Dobrze ze nie ogladam
Stary 2015-10-05, 08:30   #1395
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Czesc
Chyba wątek ciut zwolnil,wszyscy korzystali z ostatnich dni lata w weekend HANKA,MADZIX, strasznie smutne przezyc swoje dzieci,ale pamietajcie,ze babcie maja Was i inne wnuki tez pewnie.ja to sie boje jak to bedzie z moja jedynaczka, bo juz teraz rodzenie dzieci i stałe związki coraz mniej popularne...w takich krajach jak Polska
Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Goczek - Moja tez uspokaja spionizowanie, ale co z tego, jak odkladam i znow jest ryk.

Hanka - nie dziwie się, że się zagotowalas. Mnie teraz jeszcze bardziej niż kiedyś irytują głupie teksty. Albo np. "ojej może jej jest zimno", "ojej może ona głodna", normalnie ciśnienie mi się podnosi. Ja wiem, wszyscy chcą pomóc... Niewdzieczna jestem :P

Majka - może naprawdę zbliża się @?

Madzixx - przypomniało mi się - "ale chyba do taty podobna" kocham to kurde człowiek nosi 9 miesiecy, pełnych wyrzeczeń :P pozniej wstaje w nocy, i co? I "jaka podobna do taty". No doprawdy.
Wypadają Wam jeszcze włosy? Mi już tyle wypadło, że zalamka
no u mnie też ryk jak spowrotem poloze,ale nie wytrzymuje jak tak placze i placze zalosnie... wiem-niepedagogiczne 😒

Tekst mojej mamy ostatnio wymyslony "a moze daj jej troche wody".
To ze niemowlaki podobne do ojcow bardziej na poczatku zycia to jakieś ewolucyjnie wytlumaczenie jest-zeby sie ojcowie nie mogli wyprzec i mieli chęć opiekowac sie SWOIM dzieckiem
Mi wlosy troche mniej wypadaja,ale jeszcze miewam takie mycia glowy jak z horroru. Radical chyba sobie kupie i będę wcierac. Regenerum nic nie pomoglo,chyba jeszcze wiecej wlosow po myciu wtedy wylazilo.
MAJKA. Zdrowia życzę dla rodzinki,a Ty sie trzymaj,nie daj zarazkom! Wit C i do boju! Też wlasnie zjadlam na sniadanie wit C i kapuste kiszoną,bo katarro od wczoraj lekkie mam.najgorsze to kichanie jak kp.
Dzis mi mloda dala troche pospac bo tylko 2pobudki,o 1wszej nie od razu zasnela,ale dalam jej possac moj palec i odleciała.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:47   #1396
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hejo my dopiero sie obudzilysmy 😉 cora się zlitowala 😊 pisalyscie o wlisach mi nadal wypadaja garsciami, i juz mam tak przerzedzone ze miejscami przeswity, musze cos zaczac brać bo lysa bede...
Wczoraj kupilismy farby do nowego mieszkania, dzis maz zacznie malowac 😀

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:52   #1397
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej dzis mam w koncu wolne i naprawili internety co do mam moja zwykle sie nie wtrąca, mowi, ze my teraz mamy lepiej bo jest internet i mozna poczytać, chociaz raz mi tez zasunela, ze zdrowe dziecko po lekarzach ciągam. A TZeta ciagle, ze wymyślam, ze kiedyś to mleko od krowy sie dawało i za każdym razem, kiedy mnie widzi pyta, czy juz dałam jej mleko od krowy .... Dzizas, w jakas manie wpadła chyba. Zuza lezy pod karuzela, chyba jest zahipnotyzowana, a ja staram sie nie myślec o ogromnym bajzlu, ktory na mnie czeka ...

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Z tym kozim mlekiem to racja - i laktoza i białko, kiedyś rzeczywiscie zalecano, mi tez jak byłam mała, ale po nim chorowałam tak, jak po krowim. Ja bardzo je z kolei lubie ide cos zjesc
No to Twoja mama też fajna z tym mlekiem hehe. Widzisz wiec jednak dobre źródła czytałam o tym kozim.

Cytat:
Ciężko przestawić dziecko na niejedzenie w nocy. Samo musi. Kaszka wieczorem może pomóc. W nocy próbować smokiem uspokajać ale wiem że czasem sie nie da. Dzis karmiłam 2 razy nie raz

Violka - ja wciąż rolet u Julka nie zmieniłam. My mamy brązowe w sypialni i śpi się super

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Dobrze ze nie ogladam
Oj to nieciekawa noc u Was. Zdrówka życzę Julkowi
Ta kaszkę będę musiała nauczyć dawać, póki co Filip nie jest dużym amatorem sinlacu.
Dziś rocznica śmierci Przybylskiej i temu o niej mówili.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

GOCZEK to fajnie ze nocka u Was lepsza

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

GOSSIP jakie farby w końcu braliscie?

Stary 2015-10-05, 09:00   #1398
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ale dziś znalazłam kilka siwych (pierwsze moje)-mowie ze to przez M
Serio pierwsze? Ja juz nam siwe od klasy maturalnej.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:

Ja tez o tym czytalam. Ale mam dzieci w rodzinie ze skaza, ktore wlasnie kozim karmiono, bo nie bylo kiedyz tych hipoalergicznych mm i bylo dobrze. A mial skaze potworna. Tż twz ma na to bialko alergie, a kozie przetwory nie wywoluja reakcji alergicznek. Wiec moze i podobne, ale to nie to samo.
Ale jak nie lubisz i boisz sie ryzykowac to rozumiem.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Widocznie nie ma reguly, jedni moga inni nie.
Stary 2015-10-05, 09:02   #1399
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:

Dobrze ze nie ogladam
U nas tez właśnie miedzy 4-6 problem z uspaniem był, a w huśtawie do 8 50 dociągnęła się przeciąga dopiero.
Teraz i tak fajniej bo słońce pózniej wschodzi to może nam ciut dłużej bedą spać hmmm

Hania pisałam tam wyżej ze noc w miarę Mam nadzieje ze jak więcej stałych posiłków Wam i nam wejdzie to pobudki się skończą. Wiedziałam ze rocznica Przybylskiej, Wojewódzki napisał wczoraj tekst coś w stylu: Tęsknie za Tobą dzieciaku i jej zdjęcie. Ale to szyyybko zleciało, ile już na forum jesteśmy razem raaany

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-10-05 o 09:26
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:03   #1400
ewullka87
BAN stały

Cos mi jesc nie chciala, tanczyla z butelka.
A jak trzymalam do odbijania to gryzla mnie w policzek.
Co do tekstow przy kp, to u mnie odwrotnie, nawet jak dziecku nic to i tak matka powinna sie profilaktycznie zagladzac.a najwiecej do powiedzenia maja ci co nigdy nie kp.
Nie udalo mi sie wylicytowac tefo wozka😭
Stary 2015-10-05, 09:08   #1401
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No to Twoja mama też fajna z tym mlekiem hehe. Widzisz wiec jednak dobre źródła czytałam o tym kozim.

Oj to nieciekawa noc u Was. Zdrówka życzę Julkowi
Ta kaszkę będę musiała nauczyć dawać, póki co Filip nie jest dużym amatorem sinlacu.
Dziś rocznica śmierci Przybylskiej i temu o niej mówili.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

GOCZEK to fajnie ze nocka u Was lepsza

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

GOSSIP jakie farby w końcu braliscie?
Wiem ze rocznica. Pamiętam date i nawet ten dzień sprzed roku. Żadnego odejścia osoby publicznej nie przeżyłam tak jak jej. Byla piękna, młoda, "poswiecila"kariere dla rodziny.

Julek od wczoraj woła mnie mama albo ma.
Stary 2015-10-05, 09:09   #1402
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
U nas to powinno Ale do żłobka zapisać zanim się urodziła bo teraz to już za późno. Ja też nie chce iść do roboty,tym bardziej nowej😖

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Hejo my dopiero sie obudzilysmy 😉 cora się zlitowala 😊 pisalyscie o wlisach mi nadal wypadaja garsciami, i juz mam tak przerzedzone ze miejscami przeswity, musze cos zaczac brać bo lysa bede...
Wczoraj kupilismy farby do nowego mieszkania, dzis maz zacznie malowac 😀

fajnie. Ja remonty lubie,malować też.

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Serio pierwsze? Ja juz nam siwe od klasy maturalnej.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Ja tez o tym czytalam. Ale mam dzieci w rodzinie ze skaza, ktore wlasnie kozim karmiono, bo nie bylo kiedyz tych hipoalergicznych mm i bylo dobrze. A mial skaze potworna. Tż twz ma na to bialko alergie, a kozie przetwory nie wywoluja reakcji alergicznek. Wiec moze i podobne, ale to nie to samo.
Ale jak nie lubisz i boisz sie ryzykowac to rozumiem.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Widocznie nie ma reguly, jedni moga inni nie.
No serio pierwsze. Ja to sobie mówię ze za młodą jestem jeszcze na siwizne 😁

Ala dziś. Co 3h jadła. Pobudka o 3 i potem 6.30 u ja już nie spie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:16   #1403
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
U nas to powinno Ale do żłobka zapisać zanim się urodziła bo teraz to już za późno. Ja też nie chce iść do roboty,tym bardziej nowej😖

fajnie. Ja remonty lubie,malować też.

No serio pierwsze. Ja to sobie mówię ze za młodą jestem jeszcze na siwizne 😁

Ala dziś. Co 3h jadła. Pobudka o 3 i potem 6.30 u ja już nie spie
U nas do zlobka to chyba przed poczeciem😁 ale do przedszkola od 2 lat przyjmuja.
Ja tez nie chce do pracy.
Stary 2015-10-05, 09:17   #1404
Majka232
Zakorzenienie

Kazda nowa piszczaca zabawka interesuje mojego psa. Potem jak wie ze to nie jego to nie reaguje ale nowy "pisk" zawsze rozpozna.
Kupilam Julkowi taką żabę http://m.canpolbabies.com/pl/products-view/list/55#880
Używamy jako gryzaka
Stary 2015-10-05, 09:18   #1405
gosiak0512
Zakorzenienie

Bry.
Ledwo zipie.. mala na drzemce, a chlopaki w szkole juz.

MALA co tam GH wymyslil? Jak Jasio?

HANKA no zapomnialo sie mamie :/ moja to albo nie pamieta w ogole ze ma wnuki albo ma takie madre pomysly ze rece opadaja! Bartek ma uczulenie na psa i zaraz oczy czerwone i lzawia, katar i drapie sie a ta mi z tekstem zebym mu syrop na uczulenie kupila i dawala to bedzie mogl przyjezdzac! Pewnie! Ja bede dziecko faszerowala lekami bo jej sie do nas nie chce wpasc!

ROSI moze zeby ida i smok razi dziasla?

U nas zlobka nie ma. Punkt przedszkolny jest ale tam to dzieci od ok 2.5roku jak maja. Musza byc odpieluchowane. Tak wiec jeszcze posiedze z mala w domu i naciesze sie macierzynstwem

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:20   #1406
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
U nas do zlobka to chyba przed poczeciem😁 ale do przedszkola od 2 lat przyjmuja.
Ja tez nie chce do pracy.
No to widzę że podobnie jest.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Bry.
Ledwo zipie.. mala na drzemce, a chlopaki w szkole juz.

MALA co tam GH wymyslil? Jak Jasio?

HANKA no zapomnialo sie mamie :/ moja to albo nie pamieta w ogole ze ma wnuki albo ma takie madre pomysly ze rece opadaja! Bartek ma uczulenie na psa i zaraz oczy czerwone i lzawia, katar i drapie sie a ta mi z tekstem zebym mu syrop na uczulenie kupila i dawala to bedzie mogl przyjezdzac! Pewnie! Ja bede dziecko faszerowala lekami bo jej sie do nas nie chce wpasc!

ROSI moze zeby ida i smok razi dziasla?

U nas zlobka nie ma. Punkt przedszkolny jest ale tam to dzieci od ok 2.5roku jak maja. Musza byc odpieluchowane. Tak wiec jeszcze posiedze z mala w domu i naciesze sie macierzynstwem
Super pomysł przecież. Eh szkoda gdac
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:22   #1407
Majka232
Zakorzenienie

Nie uwierzycie co mnie przed chwilą wzruszylo - pudełko gavisconu, który w ciąży brałam na zgage
Myślicie ze to sie da wyleczyc?
Stary 2015-10-05, 09:25   #1408
gosiak0512
Zakorzenienie

KOPERCO moja ma ostatnio same super pomysly! Za tydzien slub siostry mam a ta do mnie dzwoni zebym jej brame zrobila! Bo przeciez to takie fajne jest i pamiatka by byla! Szkoda ze o mnie rok temu nikt nie pomyslal! Poje.ba.lo ludzi!

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Nie uwierzycie co mnie przed chwilą wzruszylo - pudełko gavisconu, który w ciąży brałam na zgage
Ale zgage? mysle za tak .. ja sie wzruszam byle czym ostatnio

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:25   #1409
Majka232
Zakorzenienie

Gosiak - zdrówka!

U nas do żłobka państwowego trzeba bylo dawno zapisać. Ja myślę o prywatnym. Najgorsze poranne budzenie i wybieranie i to ze spanie o stalej porze a nie wg rytmu dziecka. Jak jest niania to nie ma tych problemów
Stary 2015-10-05, 09:26   #1410
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Podeslij mi, ja mam zgage dalej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości