![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Magda, super brzuszek
![]() Dotka, to ze ta laska zrezygnowala bedzie mialo wplyw na Twoje odejscie na L4? Czarna, trzymam kciuki by jutro szyjka okazala sie dluga i zamknieta. Malwi, dobrze, ze TZ bezpiecznie wrocil i juz jestescie razem ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Raczkowanie
|
Magda super wyglądasz !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
Magda - urosłaś, ale świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
No właśnie to jest dziwne bo brzuch większy a w obwodzie nadal tyle samo
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
malwi to super, że dzidziuś się nie wstydził i pokazał tatusiowy co potrafi
magda super brzuszek |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Malwi, to rzuć wizaż i ciesz się mężczyzną w domu
![]() Magda, wow, urosłaś ![]() Zaczęłam oglądać rożki, ochraniacze na szczebelki, prześcieradła... O matko, zawroty głowy aż mnie dopadły z urodzaju ![]()
#2527 |
Zadomowienie
|
Ja po powrocie nieco ogarnęłam kuchnię i poszłam w kimę
![]() ![]() ![]() Kinga ale masz śliczne rzeczy! Wózek piękny ![]() Magda cudowny brzuszek i figura ![]() W ogóle na badaniach na między moim drugim a trzecim pobraniem mieli przerwę w labie i zrobiła się porządna kolejka, komitet kolejkowy pełną gębą, ja się nie zgłaszałam bo siedziałam daleko, no i jak zaczęli przyjmować do pobierań to oczywiście idę na pierwszego, no bo z glukozą czekać nie będę przecież ![]() ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-10-05 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Na blogu ciuszki
![]() Medeline - ja miałam to samo od oglądania ochraniaczy na łóżeczko.. Kumpela mi powiedziała, żebym stworzyła listę czego nie mam, a co chcę i wrzucę jeszcze ten ochraniacz - przynajmniej nie będę musiała wybierać najtrudniejszego - koloru ![]() Jak myślicie czego mogę sobie jeszcze "zażyczyć", a co nie jest mi na mus potrzebne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
chciałam do końca października pracować, miałam właśnie miesiąc na wdrożenie jej. Potem w listopadzie chciałam wpadać 1-2 razy w tygodniu. No to powpadałam. Casaa, nie wiem. Ja dłużej niż do końca października raczej nie dam rady pracować. Musimy po prostu kogoś znaleźć. Magda, ślicznie wyglądasz ![]() Hariett, mi babki w labie mówiły, że choćby było 50 osób w kolejce, to ja mam przyjść równo po godzinie i koniec. Miałam nawet alarm w tel. ustawiony ![]() U nas po wizycie wsio ok! Z informacji: - brać aspargin (biorę magnellę, ale dołączyć aspargin) - szyjka 33mm (ostatnio było 40), ale on mówi, że ok - z małym wszystko w porządeczku najlepszym - waży 736g - z OM 25t 0d, z wymiarów 25t 1d, więc idealnie - małego czuję tylko tak nisko, bo mam wysoko łożysko na tylnej ścianie, więc ono amortyzuje jego ruchy. Stąd ruchy odczuwalne tylko poniżej pępka. (baby, to info też dla Ciebie, bo się martwiłaś o to). Kinga, dopisz mi proszę wizytę 2.11 i 27.11. W grudniu pierwsze ktg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
podpuscilam go troche i zamowilismy pizze, aaa co tam nie jadl takiej od 4 miesiecy, to stwierdzilam mozna zaszalec :-D no a Mlody wtedy sie rozszalal Nadrabialam was jak poszedl spac, bo cala droge z UK nie spal, a jechali busem :-/ noo a tak to pewnie teraz mniej bede przesiadywac na wizazu ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Mi gin pokazał jak się mały układa, to główkę ma właśnie nisko, plecki wzdłuż mojego brzucha + ponad pępkiem po prawej stronie, a po lewej stronie ma 'drobne rzeczy', tzn. rączki, nóżki, przy czym rączki na dole (podbrzusze), nóżki pod żebrami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Dotka no to tutaj same dobre wiesci
![]() ![]() Ja lozysko mam na przedniej scianie i najczesciej czuje nad pepkiem, z lewej podbrzusze i jakby mi w srodku w bozene kopal ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
A to moje łowy Lidlowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zadomowienie
|
I mój brzuch
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Fajne te sweterki candy! A mi jak na złość (albo w sumie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piekny!!!mozesz wrzucic linka gdzie kupowalas? Cytat:
Sliczny brzuszek,ja juz bhm chciala taka ksztaltna pileczke zamiast bebzona jak grubi ludzie ![]() To widze ze u nas to samo bylo Dotka dzieki za info ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Mi sie nie chcialo dzisiaj zrywac i do lidla isc. Musze poprac to co mam i spisac, zeby zobaczyc co jeszcze dokupic.
Candy, zgrabniutki brzuszek ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Rozeznanie
|
Malwi ja zamierzam wszystko wyprać tak reszta dziewczyn
![]() Ja dopiero jutro do Lidla pojadę, mam nadzieję, że coś zostanie. Uaoo tatuaże to nie moja bajka, nie podobają mi się i mężowi też zabroniłam ![]() ![]() Dotka czyli firma będzie musiała się spiąć i poszukać na szybko kogoś nowego. Ty wiecznie tam nie będziesz ![]() Ja dzisiaj jak wstałam z łóżka to bolał mnie brzuch z prawej strony.. nie wiem od czego. No i prawie cały dzień bolał mnie pępek.. nie wiem czy to przepuklina może być? Bo w sumie ból minął i jest ok. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja dyrektorka z liceum jest wielką przeciwniczką tatuaży, ma dorosłego syna i powiedziała, że gdyby zrobił sobie tatuaż to oznaczałoby to dla niej że chłopak może się sam utrzymywać i musiałby się w pełni usamodzielnić ![]()
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Ja też biorę aspargin.
ewusia to super, że wizyta na plus ![]() Casa dzięki. ![]() Dotka dobrze, że wszystko ok ![]() cadny, magda super brzuszki ![]() Mąż kupił dla córy sweterek i body ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My ostatnio coś chcieliśmy podziałać.. i wtoczyłam się na Tżta, położyłam się brzuchem na jego brzuch, wszystko cacy itd, a nagle Tż wybucha śmiechem, że nie da rady w tej pozycji, bo go dzieć bombarduje w brzuch i nie może się skupić ![]() ![]() Mi znajomy dowalił w sobotę "urodziłaś już?!" ![]() ![]() ![]() Candy! Śliczny brzuszek ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-10-05 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Serio,ale ja mu sie nie dziwie,ja sama nie moge na siebie patrzeć aktualnie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Ej tak patrzę na 19tc a 25 tc to jest masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Mój mi ciągle mówi, że pięknie wyglądam w ciąży
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
No Wlasnie wiem,ja juz bym chciala skonczyc byc w ciazy i zaczac pracowac nad cialem,niby fajnie ze pierwszy raz w życiu mam piersi ale zupelnie sie nie akceptuje.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
magda1706, candyyfloss super zgrabne brzuszki
![]() W ogóle wydaje mi się, że teraz jesteś my na najlepszym ciązowym etapie pod względem ładności i zgrabności brzuszków ![]() magda1706 u mnie też wielka przebudowa Lidla ![]() ale ja na razie żadnych ciuszków już nie kupuję ![]() baby montana ale jak to się nie podobasz? Powiedział Ci wprost czy np. nie ma ochoty na ![]() Mój TŻ ciągle z niedowierzaniem patrzy na mój brzuch i mówi średnio co drugi dzień "ale już duży" ![]() ![]() U niego to takie fajne mówienie, czułością ![]()
#2549 |
Wtajemniczenie
|
A ja tam mam w nosie ze wygladam jak slonik:-P
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Candy, Magda przepiekne brzuszki<3
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z 7 to już w ogóle, ale 19 to aż strach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.