Mamy marzec 2016. Część III - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-11, 06:17   #3121
karolciakarola
Raczkowanie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część III

A ja spać nie moge...�� wczoraj spalam do 10 a dzis??, kręcę sie i kręcę w łóżku i chyba nic juz z tego nie będzie
karolciakarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 07:39   #3122
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a na czym głownie się skupić kupując ciuszki? Słyszałam, że koszulki są mało praktyczne, bo się podwijają. Oglądałam dzisiaj półśpiochy i zastanawiałam się czy to nam się przyda.
Koszulki i kaftaniki się podwiną, dla mnie najlepsze były body i półśpiochy albo pajace. Zakladasz dwie rzeczy i dziecko ubrane całkowicie, szybko co było ważne bo Staszek nigdy nie lubił się ubierać.
Zwracaj uwagę na zapięcia, super są kopertowe body, pajace na zamek lub takie które mają napy przez całą długość.
Kombinezon koniecznie taki co ma dwa zamki od szyji do każdej nogi osobno bo wtedy najłatwiej ubiera się dziecko.
Czapki które nie mają szwów na tylnej części głowy itp

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:16   #3123
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Będę musiała dokupić jakieś półśpiochy.

Czas na poranną kawę, a później muszę ogarnąć do końca mieszkanie, bo TŻ gardło boli i jest umierający, wiecie jak to jest.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:22   #3124
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
My juz po. Pola nie dala sie odwiezc od tematu. Poszlo gladko. Miala przebijane dwa uszka na raz to metoda bezbolesnego przekluwania uszu. Troche sie skrzywila ale po zejsciu z fotela skakala i sie zmiala. Uszka juz nie sa czerwone. Zdecydowalismy sie na tytanowe kolczyki. Ja sie niezle stresowalam.

Potem bylismy w kinie. Smieszny ten hotel transylvania no ale juz przywyklam, ze chodzimy na rozne takie. Pola uwielbia kino.
brawa dla dzielnej damy

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja poczulam w końcu dzisiaj ruchy z okazji 17 tygodnia Hania zrobiła mi niespodziankę

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
no nie wiem, jakoś nie wypada za bardzo, to jest dalszy kuzyn i jeszcze młody studiuje, dla niego to chyba mało atrakcyjny przywilej
jak tam uważacie
ale dla mnie taki problem to nie problem

Dzień dobry
TŻ spi a ja sie krece od 6 wczoraj zrobilismy małe zakupy dla naszej krolewny
Stary 2015-10-11, 08:28   #3125
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a na czym głownie się skupić kupując ciuszki? Słyszałam, że koszulki są mało praktyczne, bo się podwijają. Oglądałam dzisiaj półśpiochy i zastanawiałam się czy to nam się przyda.
Koszulki są bardzo nie praktyczne. Ja najwięcej używałam spiochów. Często body plus półśpiochy. Kaftaników nie miałam ale dokupiłam kilka i nawet często ich używałam.

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Kalina ja tez uważam ze mieszkanie obok to nie jest dobry pomysl.. Byla opcja albo z nimi dostajac dom (dziękuję za taki dom z gratisami) albo obok.... Ale jak jest obok to przezywam ze nie wiem jak my tam zamieszkamy skoro juz mam ciśnienie w trakcie budowy i jakiejkolwiek roboty... Przychodzenie swoja droga ale ona uważa ze syna ma od tego by ja wszędzie wozil to do lekarza fryzjera do banku gminy itd bo od tego go mam....... Wiem ze jeszcze minimum rok ze będzie dziecko po drodze ale widzę jak to teraz wygląda jak jestem tam raz na jakiś czas, na codzien bedzie masakra ja to wiem, działki drogie za ta kasę mieliśmy juz surowy stan... A sprzedać kolo domu to by byla obraza placze i nie przepisalaby pewnie działki... Jeszcze teściu konia z przyzwyczajenia wyprowadza do nas i wszędzie sa gowna :sciana: Wrrrrr wcale nie czuje ze to nasze własne... Jak nie jeżdżę przez jakiś czas mam spokój zajmuje sie czymś mysle o dziecku o wykończeniu ale wystarczy ze tam pojadę i widzę mieszkanie tam z innej strony...
A bardzo blisko będziecie mieszkać, okno w okno?
Bo my działka przy działce ale taka w kształcie litery L więc nie widać z jednego domu do drugiego
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:35   #3126
fjolek
Zadomowienie

jak ktos kupowal cebuszke to prosze o namiary na sprzedajacego i czy faktycznie sie na tym super spi...juz drugi tydzien sie mecze chyba kupie to "cudo"
Stary 2015-10-11, 08:37   #3127
Bonku
Wtajemniczenie

Okno w okno dosłownie dziedzi w kuchni przyklejona do szyby i obserwuje a potem wszystko komentuje... Tuje to pare lat będą rosły ale staram sie przekonać męża zeby wiate na samochody tam postawić ale mamusia juz mowila 'to ja juz nic nie będę widzieć' wiem ze może sie ulozy ze będzie inaczej aleee no mam podstawy do obaw bo ona nie pracuje i zyje tylko życiem synka... Który jest codziennie na budowie czyli w domu tez a ona twierdzi ze nie przyjeżdża zeby z nią rozmawiać..... (ma 6corek do rozmowy) talze jak czytałam ze bardzo chcecie córki bo zakupy ploteczki przy kawce to mi sie śmiać chciało bo teściowa woli z synkiem :P na szczęście maz mnie rozumie ale cokolwiek sie jej powie to placze jak mala dziewczynka bo jak on śmie przeciez ona jest matka i sie martwi....
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 08:40   #3128
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
jak ktos kupowal cebuszke to prosze o namiary na sprzedajacego i czy faktycznie sie na tym super spi...juz drugi tydzien sie mecze chyba kupie to "cudo"
Ja kupowałam już dawno, chyba w sierpniu. Z tej aukcji http://allegro.pl/ceba-poduszka-cebu...275192372.html
Ale jeszcze z niej nie korzystałam, póki co mi bardziej przeszkadza w spaniu.

Stary 2015-10-11, 08:47   #3129
verrerie
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam z SuperMami i jestem bardzo zadowolona. Ksztalt cebuszki do mnie nie przemawial, jakos nie moglam sobie wyobrazic jak mam oprzec o nia glowe, brzuch i noge jednoczesnie.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:01   #3130
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Tez właśnie mam z super mami w kształcie litery c. Polecam. Śpię na niej już ze 2 miesiące.
Stary 2015-10-11, 09:17   #3131
mira81
Zadomowienie

Czesc dziewczyny, nie odzywalam sie chwilke bo mielismy gosci przez 2 dni. Maz wlasnie odwiozl ich na lotnisko wiec korzystam z chwili spokoju w lozeczku.
Ostatnio zle sie tez czuje. Od piatku bol brzucha i krocza. Na szczescie zadnego krwawienia. Ale przezylam troche stresu bo malenstwo przestalo sie odzywac w pt wieczorem i przypomnial o sobie dopiero w sobote przed poludniem. Juz mialam jechac do szpitala...zreszta nie wykluczam tego jesli bol brzucha sie nasili. Do mojego lekarza nie mam szans sie dostac..najblizszy wolny termin jest dzien przed moja wizyta a do innego nie chce. Wiec w razie czego zostaje ip.

W sobote mialam zamiar fajnie sie ubrac i jakiez bylo moje zdziwienie kiedy zobaczylam ze ani moje eleganckie spodenki ani spodnice sie nie zapna..i brakuje do tego jakis 5 cm..zdawalam sobie sprawe ze moj brzusio juz dobrze widac..ale ze az tyle urosl??!!

Kolejna sprawa..dobija mnie ten cholerny sluz..jest go coraz wiecej i wiecej.. chyba zaczne kupowac kupowac jakies wieksze wkladki bo te malutkie nie daja rady. A nienawidze miec mokrych gaci..

A co do ciuszkow ja wprawdzie jestem jeszcze w czarnej d.. z zakupami ale majac na uwadze wzrost maluszka ktory urodzil sie mojemu bratu ( przypominam 59cm) chyba zaczne od wiekszych rozmiarow a potem juz blizej terminu jak usg pokaze mniej wiecej wymiary mojego niunka to dokupie mniejsze..

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Eeyesblue ja mam miesniaka..nawet dwa..pierwszy o ktorym wiedzialam przed ciaza mial ostatnio juz 7 cm a drugi - nowy 2 cm. Na szczesccie obydwa sa podsurowicze i rosna na zewnatrz macicy i jak twoj nie przeszkadzaja dziecku w rozwoju. Moje akurat sa w okolicy prawego jajnika wiec nie beda przszkadzaly w porodzie. Ale podobno potrafia narobic sporo bolu w ciazy..
Mam nadzieje i dla siebie i dla ciebie ze nie beda rosly do konca tylko sie zatrzymaja. Jest tez mozliwosc ze sie wchlona.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:30   #3132
Bonku
Wtajemniczenie

Ja tez mam baaardzo duza ilość śluzu, miałam grubsze wkladki z belly ale odklejaly się.. Mam super cienkie z naturelli ale one pomalu nie dają juz rady, do tego spujchly mi dzisiaj wargi sromowe mniejsze! Ale czytałam na necie ze tak się dzieje :/ prawdziwe 'uroki' ciąży nas dopiero czekają

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Spuchły miało byc ale w komórce nie mam możliwości edycji
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 09:57   #3133
201704101323
Konto usunięte

Cytat:
Darolka podziwiam bo ja tak nie umiem to wszystko jest z dobrego serca ona chce dla nas dobrze.... Bleee rzygam tecza i jak tu nagle wygarnąć? Spokojne mowienie nic nie daje a jak jej siostry mówią cos to ona sie obraza i mowi ze ona pomaga to jej syn i ma prawo...wiesz jak się mieszka razem z kimś to trzeba sie z tym liczyć ale tu budujemy swoje każdy grosz w budowę a ktos Ci sie i tak wtrąca.. To mnie boli najbardziej
No ja też miałam starcia z teściami, teściu był jeszcze gorszym babsztylem niz teściowa. Ale właśnie jak mówisz, ich doradzanie było z dobrego serca (ich zdaniem) a młodych, czyli nas , to zawsze drażni..Więc, ja, tak jak kiedyś w dzieciństwie obiecałam pewne rzeczy, i trzymam się tych zasad, tak i teraz postanowiłam- że za nic na swiecie nie chce mieszkać z moimi dziećmi, i ich zonami. Młodzi powinni mieć swoje życie, sami radzić z problemami, starać się o swój kąt..

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Wiem jak to jest.Ale u mnie przyszedł momęt kiedy już naprawdę miałam dość jej rad. Mieliśmy kuchenkę na blacie a pod spodem stała butla. Rozwiązanie czasowe na początku remątu. To przytargala mi firanke na sznurku że 2 metry i kazała wieszać. Mówię że nie bo to wsiowo wygląda ( nie obrażają wsi :-P) to ta uparcie zobacz jak to ładnie. No myślałam że zabiję :-\ to jest jeden przykład ale ona taka jest. Jeśli chodzi o kłopoty to zawsze pomoże i w ogóle. Ale o codzienność to trudna kobieta. Jak mówiłam o ciąży to gadała że zaciazylam :-\ no i nie zwrocisz jej uwagi bo itak nie rozumie...muszę ja znosić i jej ciągle gadki za cienko ubierasz dziecko. Po ci wózek nowy skoro jeszcze po tz stoi... no tak każda z nas marzy o 33 letnim wózku :-\ na codzień mikcze ale dzięki kłótni przestała mi urządzać m3 ;-) ale jeśli chodzi o wychowanie to nie ma mocnych na nią...zawsze wie lepiej. Karmi pupę wyciera dużemu dziecku bo twierdzi że tak trzeba.
Ha-ha darolka wózek po mężu , dobree
Dasz radę, albo ustal granice jak tu któraś doradziła, lub olewaj jej gadki.Ona niech gada a ty rob po swojemu
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 10:01   #3134
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam baaardzo duza ilość śluzu, miałam grubsze wkladki z belly ale odklejaly się.. Mam super cienkie z naturelli ale one pomalu nie dają juz rady, do tego spujchly mi dzisiaj wargi sromowe mniejsze! Ale czytałam na necie ze tak się dzieje :/ prawdziwe 'uroki' ciąży nas dopiero czekają

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Spuchły miało byc ale w komórce nie mam możliwości edycji
o kurde, ja też mam spuchnięte i myślałam, że to infekcja śluzu też tyle leci, że muszę kilka razy na dzień zmieniać wkładki.... też używam naturelli... nie ma jak ciąża...

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

a do tego zbudziłam się dzisiaj z opryszczką... to już trzecia w "błogosławionym" stanie...

vivat ciąża!
Stary 2015-10-11, 10:31   #3135
201704101323
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
jestem juz po wizycie dzidzius zdrowy, rosnie prawidlowo niestety jak sie ulozyl na brzuchu tak nie mial zamiaru sie ruszyc takze plec nie poznana, musimy jeszcze poczekac widzielismy tylko paluszki u raczki i stopki oraz tyl glowy, pupe i plecki pani nam przelaczyla na 4d - maz stwierdzil, ze dziecko wyglada w tym obrazie jak lew to sa dobre wiadomosci, natomiast z tych gorszych, okazalo sie ze moj bol brzucha spowodowany jest prawdopodobnie miesniakiem, ktorego mam na dnie macicy jest juz spory i powinien byc wykryty na usg genetycznym ale co sie dziwic jak trwalo 3 min... pewnie by mnie dalej leczono na pecherz, ktory od miesniaka tez moze czesciej pobolewac wlasnie ;/ w kazdym razie musze zglosic sie do poloznej i musza podjac dalsze kroki i czesciejsze kontrole usg no i najgorsze co, ze prawdopodobnie na 100% bedzie cesarka, bo dziecie nie przejdzie martwie sie tym ale ciesze sie, ze z dzidziem ok i miesniak mu nie przeszkadza w rozwoju ani wczesniejszy porod mi nie grozi, bo dziecko nizej nie zejdzie ze wzgledu na wlasnie miesniak, ktory tam jest..
miala ktoras miesniaka? i cos wiecej wie?
jak lew hehe, dobre skojarzenie
a z tym mięsniakiem współczuję, nie wiem co to

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Hello. wróciłam z zakupów, tak skromnie dzisiaj. te czarne body mało dziewczęce, ale musiałam kupić. A TŻ oczywiście nie zrobił tego, o co go poprosiłam.

śliczne ubranka

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Te z żebrami są ekstra widziałam na smyku, chyba się też skuszę

chociaż mama razem z teściową bez przerwy strasza mnie że na zakupy dla Maluszka jeszcze za wcześnie jak to jest u Was Dziewczyny? któraś bierze sobie do serca te zabobony że zakupy dla dziecka przynoszą pecha?

I podpowiedzcie w jakie rozmiary zaopatrujecie się w największej ilości? nie mam pojęcia czy stawiać bardziej na 56 czy na 62? a może 68? jestem w temacie na prawdę zielona
Szczerze? to ja żadnych zakupów jeszcze nie robię, w 1-ej ciąży zaczęłam po 7 mies. teraz pewnie też tak, nie żebym wierzyła w mity, ale po 7 mieś. dziecko ma szansę na życie największe, w razie nie daj Bog czegoś, tfu-tfu..

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Okno w okno dosłownie dziedzi w kuchni przyklejona do szyby i obserwuje a potem wszystko komentuje... Tuje to pare lat będą rosły ale staram sie przekonać męża zeby wiate na samochody tam postawić ale mamusia juz mowila 'to ja juz nic nie będę widzieć' wiem ze może sie ulozy ze będzie inaczej aleee no mam podstawy do obaw bo ona nie pracuje i zyje tylko życiem synka... Który jest codziennie na budowie czyli w domu tez a ona twierdzi ze nie przyjeżdża zeby z nią rozmawiać..... (ma 6corek do rozmowy) talze jak czytałam ze bardzo chcecie córki bo zakupy ploteczki przy kawce to mi sie śmiać chciało bo teściowa woli z synkiem :P na szczęście maz mnie rozumie ale cokolwiek sie jej powie to placze jak mala dziewczynka bo jak on śmie przeciez ona jest matka i sie martwi....
oj masakra, współczuje takiego babsztyla. Słuchaj kup rolete, firankę na okno
Musicie postawić ją do pionu, nie jest biedną samotną matką, nic się jej nie stanie, a ma 6 córek to niech się zajmą pocieszaniem mamusi. Kuźwa...

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Ja mam ale jakoś nie używam, wolałabym aby była puchowa, niż z tymi kuleczkami..Ale do siedzenia przy kąpie na łóżku idealnie nadaje się pod plecy

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
o kurde, ja też mam spuchnięte i myślałam, że to infekcja śluzu też tyle leci, że muszę kilka razy na dzień zmieniać wkładki.... też używam naturelli... nie ma jak ciąża...

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

a do tego zbudziłam się dzisiaj z opryszczką... to już trzecia w "błogosławionym" stanie...

vivat ciąża!
Opryszczka to moja zmora, ten wirus męczy mnie już lata w ciąży też już miałam 3 razy.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Hejka w niedziele, siedzę sobie w łożu i samotnie skrobię na wizażu
Mój mąż przywiózł mi 20 l.soku jabłkowego, więc zaraz będziemy to wekować ( on zawsze mnie zmusza do takich rzeczy, jak nie maliny to truskawki, to czereśnie przytacha, na szczęscie pomaga lub sam to robi, co jest wyczynem, bo w kuchni to ona potrafi tylko wodę na twardo zagotować )
Stary 2015-10-11, 10:35   #3136
misia880
Zakorzenienie

Kurcze dziewczyny, nie zebym sie czepiala ale po co cytujecie cale posty jak czasem odniesienie jest do jednego zdania?
Blagam Nie cytujmy takich dlugich postow to potem sie tak zle czyta
Kto sie podpisuje pod petycja :d ?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 10:38   #3137
Abii84
Rozeznanie

ja!!
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 10:39   #3138
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za ubraniowe porady

Skoro o tesciowych mowa to moi dzisiaj przyjeżdżają na obiad, a ja jeszcze w łóżku mam gołąbki, zrobię jeszcze żeberka, a drożdżówka to mi wczoraj wyszła najlepsza na świecie, więc tylko coś słodkiego jeszcze dokupię albo ciastka owsiane na szybko zrobię.

Ja Wam powiem, że póki co w ogóle nie mam problemów ze spaniem. Do toalety też nie wstaję, dopiero o 6 jak normalnie wstaję do pracy albo jak mam wolne to i tak muszę wstać kota wpuscić do sypialni bo punkt 6 się dopomina tż mi mówi, żebym spała na lewym boku bo tak podobno najzdrowiej, ale ja jak się zapomnę to i pół nocy na brzuchu prześpię i tego nie czuję. Uwielbiam spać, więc mam nadzieję że mi tak na długo zostanie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 10:54   #3139
fjolek
Zadomowienie

wlasnie ogladam to z super mami tylko kwestia literki jutro sie chyba juz na ktoras zdecyduje ..tylko gdzie ja to bede trzymac haha
Stary 2015-10-11, 10:56   #3140
Darkanddark
Zakorzenienie

Witam się z rana
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:09   #3141
verrerie
Rozeznanie

Cytat:
wlasnie ogladam to z super mami tylko kwestia literki jutro sie chyba juz na ktoras zdecyduje ..tylko gdzie ja to bede trzymac haha
Ja mam ortopedyczna w ksztalcie litery U. Trzymam ja na lozku a jak zlozone to na Poli lozku, ona chetnie sie w nai wpasowuje wiec jej nie przeszkadza

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
Stary 2015-10-11, 11:11   #3142
misia880
Zakorzenienie

A ta z super mami ma taki piasek w srodku?

Stary 2015-10-11, 11:14   #3143
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Nie ma piasku. Zwykle wypełnienie jak w poduszkach. Ale mimo wszystko jest wygodnie.
Stary 2015-10-11, 11:18   #3144
verrerie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
A ta z super mami ma taki piasek w srodku?
Wypelnieniem sa wlokna silikonowe dzieki czemu sie nie ubija.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
Stary 2015-10-11, 11:21   #3145
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Z mojej poduchy w c podczas spania robi się praktycznie o i mam podparte i plecy i poduszkę pod głową i pod brzuchem i między nogami trzeba popatrzeć sobie na te obrazki jak się to układa. Ja jak leze to mam brzuch tutaj gdzie dziura w c.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Po dwóch miesiącach używania widzę, że trochę się ubijania, ale łatwo ją w rękach przywrócić do pierwotnego stanu.
Stary 2015-10-11, 11:24   #3146
_polly_
Zakorzenienie

Ja szoruje właśnie prysznic, który miał wczoraj.ogarnac Tz. Jestem zła na TŻ, dzisiaj wpadają do nas jego rodzice i siostra z rodziną, dlatego chciałam mieć wszystko wysprzatane na błysk. A on ma na wszystko czas. nienawidzę robić na ostatnią chwilę.

Stary 2015-10-11, 11:32   #3147
misia880
Zakorzenienie

Ja do mojej lazienki nawet nie mam sily juz. Mam jasne kafelki a w suficie wentylacje z komina. Podloga jest wiecznie brudna, ja zamiatam myje za godz znowu widze ze do zamiatania..

Stary 2015-10-11, 11:37   #3148
Darkanddark
Zakorzenienie

Nienawidzę myć i sprzątać łazienki i kibelka. Jak mam to robić to jestem chora :-P
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:39   #3149
misia880
Zakorzenienie

Jak pracowalam na stacji to wolalam isc myc kibelki na nocnej zmianie niz robic kanapki na rano do sprzedazy haha

Stary 2015-10-11, 12:09   #3150
201704101323
Konto usunięte

misia880
Podpisuje się pod nie cytowaniem całych postów , kumam że to do mnie ta uwaga

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

polly , mój ma dwie lewe rączki do sprzątania, nigdy przenigdy nie sprząta

Edytowane przez 201704101323
Czas edycji: 2015-10-11 o 12:07 Powód: nie to co chciałam napisałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości