|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Porażka z tym ZUSem..
Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Kinga odezwij sie do mnie na priv to pogadamy o cukrzycy jak chcesz ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodziewam się ich jeszcze nie raz, więc teraz to już trzeba mega uważać:/
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez tak ☠☠☠☠zi ze szok. Co prawda sniegu nie ma ale tez 4 stopnie. Cytat:
Tak to jesr z chlopami. Znam to. Moj gada w nocy a dzis tak wrzasnal przez sen ze myslalm ze zawału dostane.. Cytat:
|
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
Esor co do ruchów to nie ma co się martwić, ja dopiero kilka dni temu poczułam a w środę zaczynam już 24 tc. Mała jakoś nie szaleje ale jak tylko zjem np. mleko z płatkami na śniadanie czy kolacje to od razu się rusza, przed chwilka wypiłam herbatę z cytryna i sokiem malinowym i to samo.
Dziewczyny jak ratowałyście się przed przeziębieniem? Mnie wczoraj złapało: gardło, głowa i katar dają o sobie cały czas znać... Amb86 a gdzie robiłaś glukozę? Ile czeka się na wyniki? Ja jutro miałam jechać na Śniadeckich i zrobić ale przy przeziębieniu ponoć lepiej nie robić... i odłożyłam na poniedziałek. Edytowane przez Magdzinska85 Czas edycji: 2015-10-12 o 18:09 |
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro zaczybam 24tc w weekend remont sie zaczyna.. Nie chce minsie nic tak bardzo :-D wypadalo by prace mgr zaczac pisac bo w lutym to raczej sie nie uda :-D
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyniki (gdybym robiła bez skierowana) byłyby już dziś lub jutro, ja je zobacze dopiero na wizycie w piątek Fajnie mieć kogoś na wątku z okolicy ![]()
|
|
#3248 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Trzeba ogarnąć jakąś listę wyprawkową i wkleić ją do pierwszego posta. Bez kitu, ja muszę mieć wszystko czarno na białym to będę wiedzieć, czego mi brakuje. Tak z głowy to nie ogarnę [/QUOTE]zień dobry, zaraz Was doczytam, ale dopóki pamiętam: Jestem za z ta listą wyprawkową, nie mam pojęcia, co trzeba kupić, zwłaszcza do szpitala. Sześć lat temu rodziłam w szpitalu, gdzie kompletnie nic nie trzeba było z sobą brać, położne się dziwiły, co to za szpitale, w których matka musi wszystko dla siebie i dziecka targać. Tak więc jestem nieoświecona
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę na wykładzie i ucze sie jakze fascynujacych slow z zakresu medycyny...h
|
#3250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do NS mam 30 km ale chodzę do Pani Dr Sudoł a rodzic mam w Medikorze i od 27 października też ze szkołą rodzenia startujemy. |
|
|
|
|
#3251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wózka nowego kupować raczej nie będę, mam w stanie idealnym po córce, spacerówkę także mam (kolory pasują i dla chłopca), chyba tylko nowy fotelik kupimy, ten stary jest w ogóle nie zniszczony, ale wykorzystam go w domu jako taki bujak i już.W żadne głupie zabobony nie wierze, moja mama też je wyśmiewa, wcześniej, jak nikomu nie mówiliśmy o ciąży, bo niby do 3 mca nie powinno się mówić, to co- dwa razy poroniłam, teraz od razu się pochwaliliśmy i jest dobrze. Jak ma być dobrze, to będzie, bez wiary w przesądy. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- I uwaga! Za oknem śnieg! Śnieg?!!! gdzie mieszkasz? ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Ja glukozę miałam w czwartek, obawiałam się bardzo, ale pani wcisnęła mi pół cytryny i wypiłam na raz, zdziwiła się, że tak szybko, a to było bardzo kwaśne i ostre, dopiero potem- zgaga okropna i mały zaczął szaleć, a w drugiej godzinie trochę nie mdliło i spać się zachciało, ale przeżyłam
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedź z wyprawką. |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Zazdroszczę Wam śniegu (UWIELBIAM!!!!!!!!!!), ja jestem ze wschodu Polski, u nas tylko dość zimno dziś i sucho. No i zielono wciąż
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z następnym l4 tak zrobię, nie będę ryzykowała marciar7 u mnie dzisiaj po południu + 2 no i śnieg z deszczem :/ poza tym mój tez w nocy przeżywa, krzyczy, gada, siada na łóżku macha rękami ... nawet po pokoju chodzi, a rano nic kompletnie nic nie pamięta
|
|
|
|
|
#3259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie ich spodziewam jak juz bede na wolnym. Myśle ze mamy zwiększony "przywilej" ich gościny ze względu na dg i nowa ustawę niech przychodzą, nawet herbata ich poczęstuje ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Ja w diagnostyce czekałam tyle co na morfologię zwykła - tego samego dnia były wyniki. Co do przeziebienia to mi pomogło: syrop cebula czosnek miód, mleko z czosnkiem i miodem na noc, napar z korzenia imbiru z sokiem malinowym/z czarnego bzu. Do tego na katar mozesz inhalacje z soli np. A na gardło płukanie szałwia albo woda utleniona. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
U nas to samo. Ale pola i tak była zachwycona ze zima idzie jej pierwsza świadoma zima duze wydarzenie hak do tej pory to pierwsza w życiu spędziła w słonecznym i ciepłym klimacie drugiej juz nie pamięta a to będzie trzecia. I mowi ze zimę zna z książek tylko ![]() Ale od jutra ocieplenie a w weekend ma byc nawet 15 stopni ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
No to jest niesamowite - juz zapomniałam ile radosci potrafi dziecku sprawić troche śniegu. Magia ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Dobry wieczor ![]() Net mi sie skończył i mam tylko na telefonie. Jutro szczepienie mamy, nie lubię tego.. Poza tym u mnie nuda, plecy mi juz wysiadają na maksa przez ta rwę pod koniec dnia umieram.. Jutro ide na jogę to moze cos babka doradzi jak w domu ćwiczyć zeby odciążyć kręgosłup trocheSent from my iPhone using Tapatalk |
||||
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę o Medikorze..i trochę o Roztoce...
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny to ja w 24tc. Widac tylko jak obciska bluzka haha h
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam ze szpitala, mam straszne bóle w podbrzuszu (ale nie ciągle, czasem puszczają i są słabsze) i w krzyżu. Na ktg za wcześnie, na samolocie wygląda wszystko ok, na usg też. Nawet nerki. No ale piach może schodzić:/
No w każdym razie leżeć,leżeć,leżeć. Tylko jak?
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widac na tel buuu. Jutro zobaczę w pracy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Mnie łupie strasznie w krzyżu i w prawej pachwinie i rwa. Ale to wyraźnie jak za bardzo aktywna jestem bo rano jet ok i z dniem sie nasila.. W piątek ide na wizytę zobaczymy co powie. Moze mała ci sie jakoś niefortunnie ułożyła? Albo rzeczywiscie ten piasek Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj no nie byłabym aż tak pracowita na innych wątkach można znaleźć gotowe listy [/QUOTE]tak, waska w biodrach jestem ![]() :conf used:o szok, snieg ![]() ![]() Cytat:
![]() moj to juz jak 9 miesiac
|
|
#3265 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Oby juz niedlugooooooo!Mleko z czosnkiem i miodem - ohyda, ale ile dobrego na przeziebienie
|
|
#3266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także znów odebrano mi radość kupowania ale są cudne nie ma co narzekać ! wydamy na co innego a jest tego trochę Jej maluszek jest tak grzeczny że ona nawet nie wie jak ona płacze tylko się śmieje
Nasz aniołek 02.2015 25.01.2016 nasze słoneczko jest już z nami Ninka ![]() ![]() Edytowane przez Lola2828 Czas edycji: 2015-10-12 o 22:36 |
|
|
|
|
#3267 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Zdrówka ![]() Zapytaj w ZUSie jak, tam Ci powiedza ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myslicie o hartowaniu brodawek?mowie o polewaniu na zmiane ciepla i zimna woda. Poradzila mi tonpolozna gdyz mam bardzo wrazliwe brodawki i zeby powoli przystosowywac je..
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
Mi polecono szorowanie (w sensie pocieranie) szorstkim ręcznikiem, aczkolwiek ja nie mam zabardzo wrażliwych, jakoś mnie stanik nie drażni nic z tych rzeczy 😛 bolą tylko jak scisne.
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazliwe bardzo.. Pocieranie hmm..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

I zaczynam się martwić