|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
dla mnie szlafrok to jest temat zagadka .. na sr mówili nam zeby nie kupować szlafroka tylko wziąć sobie jakiś polar czy bluze ..
ja wogole nie używam szlafroka .. w domu spie w krótkim rękawku i majtkach .. rano jak wstane nie ma mi zimno .. i szkoda mi kasy zeby go kupic a potem poza porodówka ani razu go nie wykorzystać .. ![]() może przy zamawianiu koszul wpadnie mi coś w oko ładnego i taniego :P byłam z psem .. masakra u Was tez taka pogoda do spania ? az sie zastnawiam czy 2 kawy sobie nie zrobic ..
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj jest na L4 więc podjechał do punktu odbioru, okazało się, że wczoraj paczkę odesłali do nadawcy. Podobno było 2 awizo 9 października - no ciekawe, bo jakoś jestem w domu cały czas i nie zauważyłam ani doręczyciela, ani awiza. Babka na infolinii stwierdziła, że w tej sytuacji nadawca powinien wysłać ponownie paczkę na swój koszt
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba sie wystrzegać inposta. Jaka masakra.
U mnie wieje, ale tak strasznie, ze jak pootwieralam okna to taki cug w kominie sie zrobil ze piecyk nie chcial sie załączyć. Popracowałam, umylam głowę i pije wode z miodem i cytryną, ktora juz mi powoli zaczyna bokiem wychodzić. Miałam ogarnac mieszkanie ale za jakies 3 h będzie facet grzejniki nam montowal wiec podwójnej roboty nie biorę
|
#334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak mam zawsze z pocztą.. mimo ze jestem cały dzien w domu to awizo mam w skrzynce.. bo komu by sie chciało z listem pofatygować piętro wyżej .. lepiej od razu zostawic awizo
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie nic mi sie nie chce
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie po pierwszym porodzie się przydał bo łazienki w szpitalu w korytarzu i nie wyobrażałam sobie w samej koszuli paradować przez korytarz. |
|
|
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwuska śliczne łóżeczko !!!
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj jak na zlosc ludzi od hu, lekarz sie spoznia a ja bez kolejki :0
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
OENEDUE ja chcę szlafrok nie dlatego, ze do szpitala trzeba, czy żeby się jakoś tam,zasłonić czy cos, tylko już dawno chciałam sobie kupić, bo w domu mi się przyda, a nie mam, nie lubię jak mi po plecach czy rekach zimno, a rano zima i w zasadzie juz teraz mi chłodno, zima jak będę wstawala do karmienia to ze zmęczenia, niewyspania i samego wyjścia spod kołdry też mi będzie chlodno i dlatego chcę kupić, gdyby nie to, na pewno bym nie kupowała tylko dlatego, żeby mieć do szpitala
![]() I mi też się jakoś spać chce dzisiaj, ale pewnie przyjdzie wieczór i mi się odechce, a teraz bym zasłynęła. KALWINKA ten inpost to na prawdę złą opinie zaczyna mieć ;/;/ ją inpostem to do paczkomatu mogę zamowic, bo ich przesyłka to idzie dłużej niż list ekonomiczny ;/ FIONKA u mas też wieje, już ludzie w zimowych kurtkach i czapkach chodzą. OENEDUE i z pocztą też tak mam, co prawda mieszkam na 4 piętrze, więc jak jest paczka to musi wejsc, ale jak list to nie mówię, żeby wchodził, ale można zadzwonić domofonem i powiedziec, że się list w skrzynce zostawia... Kiedyś chciałam skargę na poczcie złożyć, bo cały dzień siedziałam a domu a potem patrzę ze awizo w skrzynce, no kurde taka ich zas.rana robota ;/ a potem musisz jechać niewiadomo gdzie i odebrać, a jak pracujesz i nie masz kiedy, to już w ogóle problem ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Dziękuję zawsze to już jedna decyzja mniej i kolejna pozycja do odznaczenia ![]() Trzymaj się tam Sylwoha! Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Co do opieki tżta nad dzieckiem to mój może robić za wzór
wszystko chętnie robił i co ciekawe niczego sie nie bał. Ja miałam jakiś strach żeby kąpac, obcinać paznikcie czy w pierwszych dniach zakładać ubranka wciągane przez głowe a on do wszystkiego sie rwał. Doszło do tego ze moja teściowa była zazdrosna że tż tak mi pomaga i mówiła mu że za dużo przy dziecku robi i ja mam za dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Adka. Nie przejmuj się praca. Ja sama mowie "odejde" i nie mam na myśli, za na zawsze
Chociaż kto wie.. Mogę wrócić na inny dział, bo u nas teraz takie znany, że nie nadazysz.
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
ja lubie inposta za paczkomaty i wsumie tylko z tej usługi od nich korzystam
dziewczyny naszła mnie ochota na Strogonowa ale będzie to mój pierwszy raz .. macie jakieś sprawdzony przepis??
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Podpisałam umowę z fotografem.
Rudaska my też nie będziemy mieć kamerzysty, więc fotografowi powiedziałam, że ma być dużo ujęć Ostateczną ilość zdjęć mamy podać na miesiąc przed ślubem, także jeszcze sporo czasu, mamy czas na zastanowienie A ja chyba źle zrozumiałam go ostatnio, bo te 200 zdjęć to jest do druku, a nie że tylko tyle robi. Robi tyle, ile potrzeba, a potem drukuje najlepsze 200 ujęć Mimo to chciałabym setkę dokupić Jezuu, ale mnie bolą jakby kości czy mięśnie wokół bożeny!!! Jeśli tak to wszystko ma się rozciągać to ja się odmyśliłam, nie chcę rodzić
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie mnie tez.
Ja nadal czekam. Zapytam czy to norma czy maly kurde zaraz wypadnie |
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalwinka współczuję ci reklamacji z inpost, bo jedyny kontakt z nimi to infolinia gdzie sa sami niekompetentni ludzie. Doręczyciele też. Inpost wygrywa przetargi bo są najtańsi, ale mam nadzieję że coś od nowego roku się zmieni Sylwuuska bardzo ładne łóżeczko, też sie nad takim zastanawiałam Czy któraś z was kupowała jakiś koszyk organizer do przewijania? bo potrzebne mi jest coś takiego. Nie wiszący, tylko właśnie do postawienia z przegródkami, żeby bałaganu nie było
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie mnie te chrząstki napitalają wkoło bożeny, ale nie martwię się tym jakoś specjalnie póki co. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
to jej odpaliłam że jakbym mieszkala na zadupiu i nie miała zasięgu to bym z nią teraz nie rozmawiała. wtedy sie wściekła i zaczeła rzucac mięsem. szkoda, że nie zapamietałam jej nazwiska, chetnie bym zgłosiła. |
||
|
|
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kumpela z pracy urodziła!!
Ale się cieszę! Miała dociągnąć chociaż do konca września, a tu wytrzymała jednak do dziś! Młody urodzony w 37 tc.---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- dorosea fotkę wstawie tego ochraniacza, bo podlinkowac nie podlinkuje, bo tam były tylko wzory pokazane, a nie całe ochraniacze
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e ile mozna czekac. I zabosi sie na kolejne pol h
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Dorosea chcesz link do aukcji?
|
|
|
|
#354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze zapisuję godzinę i nazwisko osoby z którą rozmawiam, dzisiaj akurat nie przygotowałam nic do pisania ![]() Cytat:
i zdrowia dla obojga
|
||
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
kalwinka raczej się nie przekręcił, bo ruchy czuję tak samo jak zawsze
Położna wczoraj też mi wymacała i mówiła że jest tak jak był. Na dodatek zaczęła mnie boleć kość ogonowa All inclusive się zaczyna, dziewczęta ![]() No pamiętam jak pisałaś, że zawsze zapisujesz A, kupiłam pomarańcze w Tesco, jak ktoś lubi słodkie i soczyste to polecam kupić
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym wolała dom
w nowych blokach to teraz ściany z tektury wiesz wszystko co dzieje sie u sasiadów, łącznie z tym czy opuszcza deske w kibelku czy nie A niby wynajmowaliśmy na super osiedlu gdzie mieszkania chodzily po 8-9tys za metr. Jak już będzie nas stać na kredyt to zdecydowanie wole spłacać dom
|
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() od której Ty tam czekasz ?? fajny ![]() ja nie planowałam zakupu ochraniacza a teraz zaczynam sie zastanawiac.. własnie mi mała zasadziła pierwsze bolesne boksy ... zaczyna się
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska czekam od 14 40
:/ A to babka po recepte siedzi 20 min, dwie takie. Poza tym ja bez kolejki to wiedz |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
0enedue zapłaciłam 23 zł z przesyłką, a w sumie też nie planowałam kupować, ale kuzynka mówiła, że jej 14 miesieczna córka głową wali w szczeble jak sie kręci w nocy i ochraniacz sie przydał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

All inclusive się zaczyna, dziewczęta