Mamusie grudniowe 2015 cz.8 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-16, 15:30   #571
rudaska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8

Kalusia moja kuzynka miała depresję poporodową. Ale to się wiązało z tym że miała dość ciężkie komplikacje po cesarce. Przez dwa miesiące nie wstawała z lóżka a córką zajmował się jej mąż i rodzice. Potem wszystko było już dobrze, małżeństwo udane a dziecię szczęśliwe ale bez rodzeństwa niestety. Uraz po szpitalu

Sylwuska krążek uwalnia hormon, tyle że w bardziej docelowym miejscu. Ja go nie czuję, tż w czasie też nie, nie przeszkadza, nie przesuwa się. Można go wyczuć palcem, zakłada się podobnie jak tampon, tyle że na 21 dni. Można go wyjąć np. Podczas badania na 2-3 godziny. Ja się do niego przekonałam bo moje stare tabletki zostały wycofane i lekarzem próbowaliśmy dobrać mi inne - po dwóch porażkach w końcu coś dla siebie znalazłam.
A zależy mi na nim bo ma właśnie mniejszą dawkę hormonów, nie puchnie się tak po nim, tylko słyszałam już od kilku osób, że po ciąży przy anty czasem trzeba brać coś mocniejszego niż do tej pory

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-10-16 o 15:33
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 15:33   #572
Koritsi_a
Zadomowienie

Aartaamija będzie kończyć 2 jak syn sie będzie rodził, ale też mój gin od razu cc proponował tym bardziej ze niestety ale źle się zrosłam. Mam ogromny bliznowiec...

Andriuszka my też to przechodziłyśmy przy pierwszym

Ale się fajna pogoda zrobiła
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:05   #573
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Tak wgl byłam u lekarza, infekcję na razie wykluczył, trzeba szukać przyczyny bólu i mam iść na posiew moczu. Także jutro pojadę już, żeby na poniedzialek mieć wynik. No i kazał iść do gina, zeby tez obejrzał podwozie, bo moze jakas utajona infekcja grzybicza czy cos takiego.

Pobolewa mnie od wczoraj prawy jajnik i nie wiem tez o co chodzi

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Najgorsze jest to, że weekend i żadnego lekarza awaryjnie nie ma
A ja zaczynam się martwić, bo nie wiem czy te bóle są normalne
Na ip nie mam co jechać, bo żeby mnie zbadać to kładą na oddział, zupełnie jak dla mnie niepotrzebnie.
Wizyte u gina zamówilam przyspieszoną na przyszły czwartek...

Sama nie wiem co mam robić juz...
Zrobią ci posiew tak szybko? U nas w labo chyba 5 dni się czeka
Stary 2015-10-16, 16:10   #574
adka_19
Wtajemniczenie

sylwuska to cos slysazlam o tych nasutnikach.. alee...

kalusia a to dostalam takie jedno z laktatorem

aarta super ze juz lkepiej sie czujesz dzisiaj
jesli chodzi o antykoncepcje - spirale mozna miec z tego co wiem, znajoma KP caly czas a ma spirale
Ty torbe chcesz pakowac na poczatku grudnia. ja to robie za 2 tygodnie...
wole yc przygotowana
I spokojniejsza.

oenedue jakie sny

ogolnie biere energii troche.<3

rudaska, sylwoha, fajowe czapeczki

czubasek ja tez bozeny nie wize, dzisiaj sie czyms ubrudzilam w okolicach rozporka to w pracy przy lustrze czyscilam tyle smiechu mialam ze wspolpracownikiem ze szok
A na golenie wolam TZta - KOCHANIE ?! SPRAWDZ CZY SIE NIE ZACIELAM !

Cytat:
Napisane przez andriuszka
Adka o tak ! zwierzolub ze mnie straszny wszystko muszę pogłaskać , przytulić nawet zwożę do domu obce zwierzaki opuszczone jak widzę i szukam im domu. Wiem, świata nie zbawię, ale jak dołożę swoją cegiełkę ratując kilka istnień to zawsze coś.
BRAWO TY
na cale szczescie dla mojego Tzta u nas nie ma takich walesajacych sie zwierzat jak w pl wiec nie mam co ratowac hehehe
W Polsce bylo to nagminne. predzej znalazlysmy z mama kota na ulicy niz 10 zl

[quote=andriuszka]A propo torby do szpitala. Tak dumam co ja mam wziąć do niej z ubranek konkretnie? Macie już ogarnięte? Ile czego do ubrania dla dziecka pakujecie do torby i w jakich rozmiarach? Mam te wszystkie spisy z netu, jedni piszą że pajace, inni co innego. Zgłupiałam.[quote]
ja zamierzam porobic pakiety do woreczkow - body + pajac na pewno w dwoch rozmairach w sensie 56 i drugie 62 - tak sie to liczy ?
bede miec na 3 dni tego. mysle 2 zestawy na dzien. w razie w.

Cytat:
Napisane przez ogolnie
wiem wiem jestem porypana w ogóle kazdy sen ma jakis podtekst erotyczny
jestes wlasnie niedorypana

Wybacz

OGOLNIE ZA CO DOSTALAS OSTRZEZENIE? :HAHAHA:
doczytalam hehe

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:12   #575
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Zrobią ci posiew tak szybko? U nas w labo chyba 5 dni się czeka
Dzwoniłam, do 5 dni się czeka. Także w sumie nie jadę jutro, dostałam skierowanie od rodzinnego to skorzystam z miejscowego labo.
No i przynajmniej na wizytę u gina będę miała już wynik.

Ale mi się nudzi
W szafach wczoraj posprzątałam...Ehh..

Dziewczyny, a ile taki proszek do prania dzieciowy może stać otwarty? Bo ja bym chciała wyprać resztę ubranek, ale mam proszek ten duży zamknięty, bo dotychczas kupowałam saszetki na jedno pranie, bo nie miałam jeszcze dużej paki.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

a jak na złość Szymek mi tak skacze po pęcherzu
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:13   #576
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny, a ile taki proszek do prania dzieciowy może stać otwarty? Bo ja bym chciała wyprać resztę ubranek, ale mam proszek ten duży zamknięty, bo dotychczas kupowałam saszetki na jedno pranie, bo nie miałam jeszcze dużej paki.
A czemu mialby nie moc ?
ja mam proszen NON_bio po prostu i tez stoi otwarty bo piore nasze ciuchy w nim tez

Stary 2015-10-16, 16:24   #577
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

A mnie głowa boli

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:29   #578
adka_19
Wtajemniczenie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53127888]A mnie głowa boli

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

ja myslalam ze mi migreny odpuscily a to chya tabsy mnie trzymaly od nocy bo nad ranem bralam..
zas zaczelo walic

wiec lacze sie z Toba w bolu ;*

Stary 2015-10-16, 16:31   #579
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Hej. Ale dzis szaro buro i ponuro. Nie dość ze noc mialam kiepska to jeszcze taka pogoda.

Czubasek moja w 31 tyg wazyla 1560 z dopiskiem +-280g

Sutki hartować? Kurde ale jak? Niby masować nie można za szybko a mi w sumie by się przydało bo zawsze mialam wrazliwe
No nie bardzo wiem, co ja mam z nimi zrobić

Cytat:
Jak mi przyjdzie ten Linoderm to wam napiszę, jak się sprawdza. Póki co balsam Babydream, krem Babydream, olej kokosowy nie pomagają. Aha próbowałam jeszcze kremu zimowego Floslek (chciałam go skończyć) i też nie dał rady

Shea, masło kakaowe?

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Pokaz brzuch

Ja tez na zdjęciach widzę ogrom a w realu jakos mniejszy jest. Malo tego rano czasem macam i upewniam sie ze jest :brzuch:

Moze to głupie ale jak mi się mala rano nie wierci mam wrażenie takiej pustki w nim

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ale w jakim sensie nie dal rady? Co ci się z sutkami dzieje?
Brzuch w klubie. No właśnie jak mam lepszą chwilę, to się nie czuję przytłoczona brzucholem. I w sumie ciągle mnie zaskakuje odbicie w lustrze. No i ciuchy. Bo jakoś jeszcze niedawno właziłam w kurtki jesienne, a 2 dni temu przed wyjściem szczeliła mię nerwica, bo żadnej nie zapnę
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:36   #580
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
ja zamierzam porobic pakiety do woreczkow - body + pajac na pewno w dwoch rozmairach w sensie 56 i drugie 62 - tak sie to liczy ?
bede miec na 3 dni tego. mysle 2 zestawy na dzien. w razie w.
*
Dzieki! Też w takim razie wezmę mniejszy rozmiar komplet i większy i posortuje sobie na te uhmm 3 dni.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:37   #581
sylwoha
Zakorzenienie

Usg brzucha u tz w porzadku
Takze przynajmniej przeglad ma zrobiony

W pon gastrolog. Jestem troche spokojniejsza ze nie ma zandych niepokojacych rzeczy
Chociaz ma pojedyna torbiel na nerce i naczyniaka na watrobie.
Ale lekarz powiedzial ze to nic czym warto sie przejmowac. Po prostu raz w roku zrobic usg i monitorowac.

Wiecie. Ze mnie sei kazdy smieje.
Bo ja od 5 lat raz w roku morfo, mocz, kal, cukier, cholesterol badam
I tz tez ciagneX
Koszt nie jest duzy, ale kazdy bierze mie za wariatke
A ja sobie mysle jedna bluzka mniej, a przynajmniej jestem spokojna.

Tak samo usg brzucha-
raz
Wroku od 30 rz planuje- teraz robir co 2.
I kolonoskopie tex sobie zrobie biorac pod uwage ze to najgorszy cichy zabojcaA a wystarczy rax na 10 lat

Juz nie wspominjac o badanou serca. Ale to w przyszlosci

No i jak mowie, kazdy sie smieje a ja uwazam ze zdecydowanie lepiej wydac na zapobieganie niz potem na leczenie
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 16:40   #582
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Dzieki! Też w takim razie wezmę mniejszy rozmiar komplet i większy i posortuje sobie na te uhmm 3 dni.
zawsze mozna potem po cos wyslac Tzta. z racji tego ze u nas nie spodziewam sie zimy biore tylko kombinezon dodatkowo, lapki wezme wszystkie jakie mam, chyba 3 pary i czapeczki, WLASNIE !

Stary 2015-10-16, 16:44   #583
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwoha witaj w klubie,ze mnie też się śmieją,bo podobnie jak Ty chodzę regularnie się badać.
Stary 2015-10-16, 16:51   #584
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

W pon gastrolog. Jestem troche spokojniejsza ze nie ma zandych niepokojacych rzeczy
Ale lekarz powiedzial ze to nic czym warto sie przejmowac. Po prostu raz w roku zrobic usg i monitorowac.

I tz tez ciagneX

Tak samo usg brzucha-
raz
I kolonoskopie tex sobie zrobie biorac pod uwage ze to najgorszy cichy zabojcaA a wystarczy rax na 10 lat

No i jak mowie, kazdy sie smieje a ja uwazam ze zdecydowanie lepiej wydac na zapobieganie niz potem na leczenie
Cytat:
Sylwoha witaj w klubie,ze mnie też się śmieją,bo podobnie jak Ty chodzę regularnie się badać.
my to samo: raz w roku badania okresowe, krew, mocz, dentysta, okulista. Moja mama jest na tak, teściowa z nas sie śmieje bo im mniej wiesz tym lepiej, ale choroby nie biorą się z kosmosu, pracujemy sobie na to lata. A badania każdemu raz w roku się należą jak psu buda.
Sylwoha dobrze że USG w porządku, u gastrologa też pewnie będzie wszystko dobrze
Gryzelda biedna może się prześpij
Stary 2015-10-16, 16:59   #585
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Byłam w środę na wizycie, z Młodym wszystko w porządku, ale ja musiałam jeszcze badania dodatkowe zrobić i mam podwyższone AspAT i AlAT Na razie nie na tyle żeby się kłaść do szpitala, ale mam brać leki, przed następną wizytą powtórzyć badania i zobaczymy...
Jestem podłamana... Najpierw przeziębienie dwa tygodnie, teraz wątroba... Mam nadzieję, że nie podskoczy do góry...
biedna, życzę żeby było wszystko ok

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
ja nie biorę ubranek u nas w szpitalu dają tylko na wyjście trzeba mieć ale to już TŻ mi dowiezie
Rozumiem. O to fajnie masz, choć ja bym wolała ubierać dziecko w swoje wyprane ubranka a nie te szpitalne, ale koniec końców nie wiem jaki mają system u mnie. Dopytam.

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
ANDRIUSZKA ja jeszcze nic nie pakuje, bo nic nie mam wybranego, dzisiaj zamierzam ostatecznie zamówić z Tz komodę i jak przyjdzie, skrecimy, to lecę z praniem, wtedy będę myslec myślę, że to zależy od Ciebie, co będzie Ci najwygodniej zakładać
Tylko że właśnie nie wiem w co będzie dobrze ubierać Pajacyków mam mnóstwo, ale też bodów i spodenek. Jak się obsługuje takie małe dziecko? hehe

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
zazdraszaczam tego soku, oj teraz przy tej diecie przydałaby mi mi się taka wyciskarka do warzyw. A co do ciuszków: ja biorę do szpitala 2 pajace jeden 56 jeden 62 w razie czego bo szpital daje, cienką czapeczkę, łapki niedrapki i chyba wezmę rożek. A na wyjście mam jeden zestaw body+pajac 56 i jeden body+pajac 62, na to kombinezon, czapka skarpetki, rękawiczki, kocyk.
Tak, polecam, soki są wspaniałe i mega zdrowe. Mama pije bo też ma dietę przed operacją biodra, więc musi pilnować wyników. A jak szukasz wyciskarki to mogę Ci polecić ten model co mamy: Braun J300 Multiquick 3 - rewelacyjnie sobie radzi i dobrze wyciska.
Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie dot. wyprawki, zapiszę sobie na ściągę. To nie bierzesz za dużo w takim razie, w sumie tez chyba przygotuję więcej w domu na w razie ,,w" i mąż mi dowiezie jak coś.

Aartaa - no to dobrze że jesteś zadowolona, ja przeważnie wychodzę od fryzjera niezadowolona hehe ale to dlatego że ja marudliwa jestem i ciężko mnie przekonać do zmiany
Mówisz ciąże masz od ręki to fajnie tak, plan na 200% od razu wykonany.

Cytat:
Dziewczyny, spotkałyście się kiedyś w praktyce z depresją poporodową? Jakoś boję się, że mnie może coś takiego dopaść
Ponoć to częsty problem kobiet, mam nadzieję że jednak nas nie dotknie i ogarniemy nowe obowiązki.

Cytat:
Tak wgl byłam u lekarza, infekcję na razie wykluczył, trzeba szukać przyczyny bólu i mam iść na posiew moczu. Także jutro pojadę już, żeby na poniedzialek mieć wynik. No i kazał iść do gina, zeby tez obejrzał podwozie, bo moze jakas utajona infekcja grzybicza czy cos takiego.

Pobolewa mnie od wczoraj prawy jajnik i nie wiem tez o co chodzi

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Najgorsze jest to, że weekend i żadnego lekarza awaryjnie nie ma
A ja zaczynam się martwić, bo nie wiem czy te bóle są normalne
Na ip nie mam co jechać, bo żeby mnie zbadać to kładą na oddział, zupełnie jak dla mnie niepotrzebnie.
Wizyte u gina zamówilam przyspieszoną na przyszły czwartek...

Sama nie wiem co mam robić juz...
A skad wiesz że to jajnik na pewno?
Dużo leż jak Cię boli.
Na infekcje grzybicze polecam czopki Clotrimazolum, one są chyba jednak na receptę ;/ tanie i skuteczne.

Koritsi_a - No wiem, pozytywnie "zazdraszczam" Wam teraz tej wiedzy i spokoju który ona zapewnia
Stary 2015-10-16, 17:01   #586
syylwuska
Zakorzenienie

OGOLNIE w takim razie rób badania, żeby wykryć co to za dziadostwo Cie dopadło ;/

RUDASKA całe szczęście, ze kuzynce przeszło i z córeczką wszystko dobrze, no i ze miał się nią kto zająć, jak ona nie była dysponowana.

Ale to jakoś bardzo głęboko się władza, skoro czujesz to palcem a przy Tz nie czuje to dziwne

Jakie bralas tabletki? I jakie miałaś objawy, ze te dobierane, zle dzialaja? Skuteczność tego krążka jest podobna do tabletek?

A może w tych krazkach też różne dawki hormonów są.

OGOLNIE mysle, że sporo czasu może byc otwarty, w ogóle bym o tym,nie pomyślała że może mieć jakąś krótsza ważność niż zwykły...

GRYZELDA błąd na świeżym powietrzu? Może cisnienie? Sprawdzalas?

SYLWOHA a ja uważam, że bardzo dobrze robisz i można z Ciebie tylko przykład brać, lepiej wykryć nie daj Boże cos wcześniej niż później jak może być za pozno.

U nas niektóre badania to do pracy raz na 2 lata się robi, ale chyba też zacznę co rok z Tz takie robić.

A kal to jakie badanie konkretnie?

Gdzie znalazłaś tak szybko usg brzucha? GdZie to się w ogóle robi i ile kosztuje?

A kolonoskopie robi się raz na 10 lat?

No i mam nadzieję, że w poniedziałek też wszystko będzie ok

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:02   #587
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

I tz tez ciagneX

Tak samo usg brzucha-
raz

To trzeba podziwiać taką postawę, szacun. Bardzo dobrze robisz wykonując profilaktyczne badania przykład trzeba brać a nie się śmiać.
Stary 2015-10-16, 17:05   #588
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
my to samo: raz w roku badania okresowe, krew, mocz, dentysta, okulista. Moja mama jest na tak, teściowa z nas sie śmieje bo im mniej wiesz tym lepiej, ale choroby nie biorą się z kosmosu, pracujemy sobie na to lata. A badania każdemu raz w roku się należą jak psu buda.
Sylwoha dobrze że USG w porządku, u gastrologa też pewnie będzie wszystko dobrze
Gryzelda biedna może się prześpij
Hm, a ja chodzę na badania tylko jeśli mam podejrzenie, że tego mi trzeba No cytologię sobie kontrolnie robię, okulista jak mi wzrok szwankuje, inne badania rzadko prawdę mówiąc. Dentystę też, jeśli widzę, że coś nie gra (sprawdzam sobie zawsze zębisk regularnie).
Ufam, że mój tryb życia wyklucza większość przypadłości wyklucza, no i jednak czuję/obserwuję, kiedy mi czegoś trzeba. Jako profilaktykę bardziej rozumiem właśnie tryb życia niż same badania. Aczkolwiek boli mnie serce, kiedy myślę, ile zeżarł mojej kasy nfz
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:07   #589
ogolnie
Zakorzenienie

Wiecie co, ja to się boje najbardziej kilku tygodni po porodzie. Boję się ze się w nocy nie obudze na karmienie albo nie usłyszymy jak mały stęka
Stary 2015-10-16, 17:16   #590
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, spotkałyście się kiedyś w praktyce z depresją poporodową? Jakoś boję się, że mnie może coś takiego dopaść

Na sr psycholog nam mówiła ze depresja bardzo rzadko sie zdaza. Za to tzw bejbi blues w 80% i przechodzi po kilku dniach jak hormony sie ustabilizują

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:25   #591
czubasek20
Zakorzenienie

A mnie dzis jakis dol dopadl.
Lezalam dwie godziny i plakalam. Dawno tak nie mialam...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:30   #592
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, ja to się boje najbardziej kilku tygodni po porodzie. Boję się ze się w nocy nie obudze na karmienie albo nie usłyszymy jak mały stęka

A ja w druga stronę. Boje sie ze nie zasne zeby non stop czuwać i pilnować oddechu

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

W biedrze jest mleczko lovela 3 l za 20 zl. Wyprzedaż. Kupic czy nieq?

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
A mnie dzis jakis dol dopadl.
Lezalam dwie godziny i plakalam. Dawno tak nie mialam...

Pewnie hormony co? Ja tez tak mialam kilka razy

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:39   #593
arisah
Raczkowanie

dziewczyny właśnie na stronie bebilonu natknęłam się na szkołę rodzenia online widziałyście to? ciekawe?
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-16, 17:48   #594
syylwuska
Zakorzenienie

OGOLNIE ale jak to się nie obudzisz? Szymon będziesz tak wył jak nie wstaniesz, ze wstaniesz na pewno!

FIONKA a co to jest bejbi blues??

CZUBASEK to przez to, ze musisz lezec? Co się stało?

Ja właśnie przyniosłam z biedronki super naklejki na meble, lustro itp i jak zamowilismy białe łóżeczko to może ozdobimy je naklejkami właśnie, jak przyjdzie i zlozymy to zobaczę, fajne są, duże kolorowe, mienia się na brokatowo, za całe 5 zl i z sowami :Love: było ich mnostwo i dużo rodzajów, ale w sowy została już ostatnia, ja wzięłam przedostatnia

I dwa kubeczki w takie jakby sweterki wzielam, bardzo fajnie wyglądają

Stary 2015-10-16, 17:56   #595
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwuska ja mam z natury płytki sen,ale przy dużym zmęczeniu to różnie może być...
Stary 2015-10-16, 17:58   #596
syylwuska
Zakorzenienie

OGOLNIE ale dziecko nie będzie kwililo tylko jak nikt nie zareaguje To będzie darlo się wnieboglosy, na pewno nie da się tego przespać

Ja też raczej płytki mam sen i czujnie śpię, ale przy zmęczeniu m ze być różnie, tylko wydaje mi się, ze mimo wszystko możemy byc i tak wydzielone na wszystko.

Stary 2015-10-16, 17:58   #597
Ani_qa
Zakorzenienie

Hej
Jestesmy w domu. Mialam wyjsc jutro ale uprosilam gin.
Krazek zalozony, a ja leze w domu
Zrobilam mezowi niespodziankę, bo myslal, ze dzis nie wyjde.

Czytalam Was, ale nie cytuje, bo jakos sily nie mam.
Postaram sie byc teraz bardziej na biezaco

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-16, 17:59   #598
syylwuska
Zakorzenienie

ANI_QA się coś odzywala?? Ciekawe co u niej, mam nadzieję, że wszystko ok, niby miała dzisiaj wyjsc...

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Ha!!! Wywolalam Cie

Stary 2015-10-16, 17:59   #599
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
ANI_QA się coś odzywala?? Ciekawe co u niej, mam nadzieję, że wszystko ok, niby miała dzisiaj wyjsc...

Jestem, jestem

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-16, 18:00   #600
syylwuska
Zakorzenienie

Super, ze jesteś w domu, juz jakos się niepokoilam, ze nic się nie odzywasz i coś jest nie tak, fajnie, ze wróciłas jak się czujesz?? Bolalo?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości