|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-15 o 21:12 |
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
w takim razie: dobry wieczór znad ostatniej chyba w tym sezonie zupy grzybowej Co do Lightscapade - miałam z Violą ten sam problem, gdy odkryłam jej bloga to chciałam kupować wszystko co tam miała, jak leci. Ale ten Mac akurat u mnie się bardzo sprawdził, zero nachalności, daje fajny efekt takiej bardziej wypoczętej twarzy. Tylko że jestem bardzo jasna, w Macu NC 15, czasem w lecie może NC 20. Też nie jest to jakiś mega must-have, no ale który rozświetlacz jest ![]() S&G na mnie był zdecydowanie za ciemny, ale wiadomo - bez testów się nie obejdzie. Edytowane przez hellkitty Czas edycji: 2015-10-15 o 23:57 |
||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno nowy rozświetlacz bell z serii hypo jest fajny
|
|
#4384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak jesteś genialna technicznie Cytat:
Cytat:
Co do płaszcza, i w ogóle poszukiwań, mam takie coś : IMG_6405 (Medium).JPG no to koniec ze mną -= śpię po 5 godzin, dwa razy w tyg odypiam, raz porządnieCytat:
![]() Ja już nie mogę patrzeć na ulicę i sklepy ad ciuchów - czerń + dżins + skóra ew. a jak kolory to zdechnięte (i tylko w sklepach, na ludziach brak - w 98%) Cytat:
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mrożonki ze sklepu to kpina przy tró grzybach co nie? Dodam, że ja tylko rasowo wcinam zbiory leśne Sama niczego nie zbieram - pająki i te sprawy ![]() 2. Bymbrała po takim podsumowaniu na miejscu Red. Yep Efekt rewelacyjny! z 2 średnich powstaje jedna świetna.
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmieszałam z garnierami a czym ona pachnie? kupiłam irlandzkie szklanki na carboocie, za 2 funty ![]() teżu właśnie się im przyjrzał, a tam rok jego urodzenia
|
|
#4387 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a że rok urodzeni tż to chyba jakiś kismet niech się cieszy :p
|
|
#4388 | |
|
Raczkowanie
|
Elo!
![]() A teraz jeszcze mi się przypomniało, że dziewczyna która mnie malowała do ślubu używała bronzerów i rozświetlaczy Makeup Revolution i była w nich zakochana. No ale Mac mi starczy chyba na najbliższe 5 lat, także tego... Poza tym z MR mam 2 szminki - kupione za piątaka - i muszę przyznać że stosunek jakości do ceny zdecydowanie na plus ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 | ||
|
Panaroja
|
snad gluta wszędzie i kawusi
![]() Cytat:
Cytat:
nie uznaję kupowania grzybów , bo nigdy nie wiem jak długo przed sprzedażą leżały i w jakich warunkach , a wiem , co się dzieje z grzybem zostawionym samopas bez obróbki w ciągu 24 h ![]() pada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4390 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie jeszcze nie - ale kalosze profilaktycznie założyłam
![]() Hellkitty, witaj
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ja tylko machnę i spadam, bo roboty dużo
|
#4392 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
ale podkład już innej firmy, odcień fair golden). A powiedz jeszcze czy odpowiedni pędzel robi wielką różnicę? Nie mam żadnego konkretnie do różu/rozśw/bronzera i używam niedużego lekko spłaszczonego do pudru.
|
|
|
|
|
#4393 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stąd moja niechęć do nauki bo po prostu widzę jak to mi idzie ![]() chyba już zawsze będę pływać "pseudo żabką wcale nie krytą" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Porad na temat pływania ani dobierania rozświetlaczy nie udzielę, więc tylko przeleciałam temat
|
||||
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4395 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No ja nie mam wyboru i ryzykuję, no i muszę przyznać że w tym sezonie się nie nacięłam. Pochodzę do straganów z wywieszką "NIE DOTYKAĆ", żeby mieć pewność że inni ludzie ich nie miętolili, no i dokładnie oglądam ![]() A co do pływania- mój koszmar z dzieciństwa. Nie dość, że "genialny" instruktor nie podtapiał, to jeszcze od zawsze mam długie kręcone włosy, których za nic nie umiałam upchnąć w czepku a potem musiałam sterczeć jak debil i je suszyć kiedy inne dziewczynki miały spokój. Brr. Cytat:
![]() Pędzla używam takiego: , zresztą nawet stamtąd zamawiałam, bo przesyłka jest tania, no i trzeba przyznać że ci hamerykanie w ogóle mają różne fajne rabaty i gratisy. Ale to było już jakiś czas temu, teraz nie wiem Ogólnie - moim zdaniem - fajnie jest mieć do takiego produktu pędzel bardziej "fluffy" (bo to rozświetlacz wypiekany) i nie za duży, żeby móc spokojnie pomalować np. grzbiet nosa. Jak szaleć to szaleć , od razu z korektorów ichnich mogę polecić Mineralize, z macowej trójki którą przerabiałam ten jest najfajniejszy, nadaje się pod oczy i odpowiednio użyty nie robi tynku.
|
|||
|
|
|
#4396 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Właśnie taki mam korektor, Mineralize, innych nie testowałam i nie czuję potrzeby, ten mi pasuje. Zamówienie będzie większe bo mam chęć capnąć przy okazji cień Satin Taupe Jeszcze jakiś połyskliwy śliwkowo-fioletowy bym chciała ale żaden odcień mi w stu procentach nie podszedł. A kończąc moje wywody o konturowaniu - wnikliwie się dziś poprzeglądałam i zdecydowanie nie podoba mi się efekt jaki daje Sahara: stosunkowo jasna, chłodna paszcza i nagle pach, punktowa złocista opalenizna znikąd. Dobrze, że tani był. |
|
|
|
|
#4397 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad skończenia "obróbki" tekstu, którego potencjalnym czytelnikom (młodzieży młodszej) tłumaczono, czego stolicą jest Tokio, oraz informowano, że Andrea Bocelli to najwybitniejszy śpiewak operowy oraz że bohaterka unika węglowodanów pochodzących ze skrobi
Muszę odreagować ![]() Parabelko, help! Kaszel trochę się uspokoił, ale w gardle wciąż mam ropne czopy (odrywają się po troszku) - jest szansa, że znikną się same, czy jednak trzeba iść do wracza? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-10-16 o 17:11 Powód: przecinki ;) |
|
|
|
#4398 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A święta trójca to pies...? Masz moje najszczersze wyrazy...
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Płuczesz jodyną/ wodą utlenioną, of kors w rozcieńczeniu? Próbowałaś herbatki z goździkami? Neska poleca, ponoć silne działanie antybakteryjene etc. Jeśli one są na migdałach to można je wyłyżeczkować samemu. Wiem co mówię
|
||
|
|
|
#4400 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
co prawda były niewymacane , i prawdziwki poprzekrawane na pół wzdłuż , zapewne żeby uwidocznić brak lokatorów , też po 50 . Niech się ugryzą ![]() 2.mój takoż - też mnie instruktor przytapiał , na tyle skutecznie , żę przez kilkanaście lat bałam się wody jak cholera . Cytat:
![]() 2.inhaluj się dalej , i psikaj se do gardła Tymsal , jeżeli nie jesteś uczulona na szałwię i tymianek . Jak się odrywają , to samo powinno przejść . Muszę się wyprowadzić do ciepłego klimatu - zdecydowanie trąd robi mi się z zimna póki było ciepło był spokój , zrobiło się zimno i od razu sypnęło ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-16 o 20:57 |
|||
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięks za przypomnienie! , mam go na stałe w nocnej szufladzie obok łóżka, zapomłam bo nie chorowłam. Tylko, że ma za krótki psiurkacz - za płytko psika, a przelewanie go, grozi chyba utratą sterylności płynu Ale cudny jest!2. Według dermów, ciepłota wywołana słońcem POZORNIE ulecza problemy skórne, a tak naprawdę generuje powstawanie jesienno-zimowych. Słońce wysusza, myślimy, że jest cacy, a ono nakręca org do nadmiernej prod łoju zimką. Oczywiście to nie jest tak że tylko słońC jest B Ad samo słońce- tego lata prawie nie wyłaziłam z chaupy/pomieszczeń bo było za gorąco. Owszem dotleniałam się ale w cieniu (taaak, wieem, tam też są uv, ale jednak mniej no i filtrowałam twarz i klateu) wieczorami (nocami) etc. Słowem tego lata miałam najmniejszą ekspozycję twarzy mej trądowej na słońce w stosunku do lat poprzednich i też tej jesieni wyjątkowo nie cierpię na nawrót trądu fogle. 3. wierzę w to. tylko jak to zrobić? Ale to pytanie na kiedyś tam. Na razie to najmniejszy z moich problemów. kurde wybaczcie ale olewam duże litery na tym kompie. shift u chuopina mnie dobija. nie mam sił. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-16 o 22:17 |
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, prośba o poradę stylistyczną (stylową?) - czy do sukienki typu mała czarna (dekolt okrągły, bez rękawów, dół ołówkowy, z materiału typu wełenka ścisła z wiskozą), super dopasowanej - czyli takiej zupełnie prostej, nie wydziwionej, pasują inne dodatki (obuwie) niż klasyczne? Czy np można na nią założyć coś powiedzmy kurtka jeansowa, a do niej buty bikery / motocyklowe? Bo nie chciałabym się tak potwornie usztywniać a la elegancka sekretarka... Ale tak patrzę na tę wąską spódnicę i sama nie wiem... z tyłu ma widoczny suwak metalowy złoty przez całe prawie plery
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja jak oglądam w łóżku, w piżamce to najczęściej przysypiam, no ale nie zawsze Pamiętam jak dawno temu oglądałam filmy ze bratem mym i często gęsto pytałam go jak się film skończył ![]() W ogóle czasem sobie myślę, że fajnie by było pójść kiedyś na jakiś maraton filmowy, no ale jak to zrobić Nie nadaję się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra Wy Szatany Do tagów z Wami! Macham znad deszczu myślenia co zrobić na obiad, bo mam dwójkę dzieci na stanie schuścia kilka kg - bez wysiłku (ino ograniczając jedzenie i słodycze tj. wyleczyłam się z uzależnienia od cukru )antybiota który chyba nie działa na moje gardło (a tak rozkminiałam brać czy nie brać )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-10-17 o 11:40 |
||
|
|
|
#4404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc moim zdaniem śmiało ![]() aczkolwiek stylista ze mnie żaden wiec może się mylę Cytat:
Cytat:
za schuściei zdrówka Znad konieczności wyszykowania się na wieczorną imprezę Nie wiem jak wysiedzę ale może dam radę impreza jest z okazji 30 urodzin moich, małża i szwagra, oni mieli we wrześniu, ja mam w listopadzie więc imprezę robimy w październiku |
||||
|
|
|
#4405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Inaczej jak mieszkałam z drugimi dziadkami, widziałam jak się starzeją, chorują i odchodzą. To jakaś konkretna herbata, czy po prostu do herbaty dodaję sobie goździków? Maja, podziw, że się zabrałaś za naukę pływania Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Jak tak Was czytam to i mnie się zachciało i pewno wrócę kiedyś do tematu. Od dziecka byłam na bakier z "fizycznością", długo wydawało mi się, że to nie dla mnie, aż po trzydziestce zaczęłam ćwiczyć, biegać, jeździć na rowerze i na biegówkach. I czuję jaka to przyjemność. Ale jednocześnie jak spanikuję to tracę oddech, zaczynam świszczeć, ewidentnie psychika mi to robi. Jeden jedyny raz jak poczułam, że w wodzie może być taaaak przyjemnie, to ten kiedy wybraliśmy się na plażę nudystów między Chałupami a Kuźnicą i kąpaliśmy się w morzu na golasa Zupełnie inne odczucia niż na basenie, kładłam się na wodzie i czułam się jak syrena Tak samo inaczej biega mi się w lesie (czasem się tak rozmarzę i zatracę w lesie i powietrzu, że czas mi inaczej płynie), a inaczej na bieżni w klubie (bleh, jeszcze przed lustrem, żebym widziała jak mi pot spływa po twarzy i robią się czerwone plamy ).Heh, ja to mam chyba też braki w tym o czym pisała Parabelka, taniec parami w moim wykonaniu to porażka, gubię się strasznie. Na studiach jak chodziłam na tańce ludowe to miałam wrażenie, że wszyscy łapią w lot, a ja ciągle coś myliłam, tak samo nie ogarniam aerobiku, zumby Kiedyś umiałam robić na drutach, próbowałam jakiś czas temu czy dam radę, złapałam w ręce druty i nie miałam pomysłu jak zacząć ![]() No i kolejne zmartwienie: Halinka się pochorowała, jutro kolejny raz do weta. Najprawdopodobniej tylko podrażnienie żołądka, nic tam nie zalega na szczęście. Ale dla pewności kazałam mężowi zlecić jeszcze badanie krwi. Ona ma już 9 lat, więc różne choroby mogą się w tym wieku zdarzyć, a widzę, że jest troszkę osowiała i zachowuje się inaczej.
|
|
#4406 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam za mało i właśnie dlatego weszłam dziś na wizaż, żeby zobaczyć czy coś ciekawego rozbierają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i buty fajne ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Właśnie dziś będzie 3 rata Annie Hall Nawet półtoragodzinnego filmu nie jestem w stanie zobaczyć na jeden raz bez zaśnięcia. W kinie spałam na "Pod Mocnym Aniołem" 3. Jutro idę na grzyby jak nie będzie bardzo padać Sęk w tym, że lubię zbierać, a nie lubię jeść, mogę komuś podesłać ![]() Edit: Właśnie mama dzwoniła, że babcia umarła...
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-10-17 o 12:36 |
|
|
|
|
#4408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad tortilli na obiad
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4409 |
|
Piers do przodu
|
U mnie Młody ostatnio testuje kisze zrobił już z tuńczykiem a wczoraj z serem kozim, świeżym szpinakiem, oliwkami, suszonymi pomidorami i czochem
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
i rzucając telefonem o chodnik)Agnysko ![]() Ju, zyjecie? T. mnie już w TVN24 ponoc wypatrzyl
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

natomiast rozluźniony chudzielec będzie się unosić na wodzie bez problemów . Idzie o psychicznie sterowane napięcie ciała . 

Nie jest na Tobie zbyt pudrowy, nie podsusza, nie podkreśla mikrozmarszczek?
w takim razie: dobry wieczór znad ostatniej chyba w tym sezonie zupy grzybowej 
i plomba do wymiany ....

stąd moja niechęć do nauki bo po prostu widzę jak to mi idzie
póki było ciepło był spokój , zrobiło się zimno i od razu sypnęło
Ale cudny jest!
Ale to pytanie na kiedyś tam.
Do tagów z Wami!

zrobił już z tuńczykiem a wczoraj z serem kozim, świeżym szpinakiem, oliwkami, suszonymi pomidorami i czochem