|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Hahaha ![]() O widzisz coś za coś. Chciałaś iść na łatwiznę to teraz masz ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53115946]Że brzydal to wiedziałam,ale byłam pewna że Holly Day też tam jest ![]() No niestety :/ przy poprzednim Orly mialam podobnie. [/QUOTE] Haha nie nie aparat trochę przełamał kolory wojownika i może dlatego [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani: [/QUOTE] Świetny kolor Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Dziękuję Z tymi paskami to już zbyt wiele jak dla mnie :< Cytat:
Nudziaczki śliczne Cytat:
To jest problem tych odżywek... paznokcie są jak skała, ale w ogóle nie są elastyczne :/ ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Jest w świetnej formie ![]() Dziękuję Znalazłam podobne połączenie kolorów w internecie, ale z zupełnie innymi ozdobami. Poszperałam w swoich i znalazłam te, które dostałam kiedyś od Prezia na randce |
|||||||
|
|
|
#2912 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Tak... Z eveliną nie miałam takich problemów, ale też po niej nie były az tak twarde. Tak, ze 3 dni i już bedą o wiele lepsze. Tyle, zę teraz pisanie na klawiaturze aż boli... No i efekt świetny! |
|
|
|
|
#2913 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
staram się podpiłowałam i chyba jest lepiej, pewnie wrzucę jeszcze w tym tygodniu foty ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani:[/QUOTE] cudny kolor Cytat:
dziękuję Cytat:
o widzisz, a ja myślałam, że to typowa naklejka, zaskoczyłaś mnie ![]() podobuje się Cytat:
dziękuję ![]() ja czas to może bym znalazła, ale gorzej z chęciami, które są na poziomie Rowu Mariańskiego ale dobrze, że chociaż zakupami nadrabiasz ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
oba są świetne widzę Biała Fabryka u Ciebie molestowana często jest... chyba muszę strzelić zamówienie na Colorowo nie wiem co czuję do tego lakieru... niby trochę mi się podoba, a trochę nie, co spojrzę, to inne odczucia no dla mnie... połączenie idealne i romby jako akcent
|
|
#2914 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie to samo, jak już ją odkleiłam od stempla, to się wzięła, zawinęła, próbuję ją odgiąć, a tu z jednej naklejki zrobiły się dwie ![]() oj tam, doklepałam jedną warstwę, tuning i żodyn nie powie, że coś jest nie tak Ciocia Dobra Rada ![]()
|
|
#2915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a weź, ale się wkurzyłam ![]() to niedobrze że Ci się odechciewa, bo ja tam dalej widziałam śliczne pazurasy Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
ale nawet tak chocby ze słoczy nie kojarzę czegoś takiego ![]() dzięki ![]() jesli z 5 kolorów 3 znikły to nie może urywać chyba bez środkowych mi się podoba ![]() Cytat:
i tak masz ładne króciaki a lakier sama nie wiem, ale chyba jednak nie... tzn widziałam go chyba na żywo i w butelce bardzo ciekawe, ale nie wiedziałam, że to piasek ![]() ale śliczne jesienne to tylko naklejka hehe
|
|||||
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
genialny pomysł! tu bym wstawiła jakiegoś gifa jakbym była tak obeznana jak Miał
Cytat:
![]() haha oj ze zdjęciami to często tak mam niestety i wiesz co, wolałabym, żebym to ja spieprzyła ten gradient, wyszedl paskudny i bym zmyła... a tak wyszedł ładnie, a aparat taaaki ślepy ![]() Mam jeszcze niebieściaka Indie, niby zwykłak, ale jednak ma cos w sobie, spodobał mi się
Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2015-10-19 o 17:23 |
|
|
|
|
#2917 | |||||||
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani:
[/QUOTE] piękny Cytat:
Bry ![]() może jakiś dziwne przesilenie, cholera wie... Cytat:
Więc tak, podkładowa I jest do paznokci normalnych, jako ochrona, II jest do cienkich/miękkich, a III nawilżająca do kruchych i suchych. Xtra jest do bardzo miękkich, mocno osłabionych. Ja używam III niemal cały czas. Cytat:
![]() mi się nie wyświetla foto, może w domu zobaczę. Cytat:
Cześć ![]() bez tych pasków było by idealnie jak dla mnie Cytat:
Bry ![]() jedno i drugie mani super Cytat:
mam mieszane uczucia, co do lakieru... super ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
piękne W TK Maxx dorwałam Essie Shearling Darling i duo Orly - Explosion of Fun i Steal The Spotlight, który pokazywała Chu niedawno
|
|||||||
|
|
|
#2918 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Essie brałabym
|
||
|
|
|
#2919 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53158836]
Essie brałabym [/QUOTE] zdaję sobie sprawę ale nie straszne mi takie trudności
|
|
|
|
#2920 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Koroneczki zrobiłam i mi wyszły Cytat:
U mnie to samo i dzisiaj tyle, że cieplej. Mgła, leje, mgła leje blehhhh Ojjjejjju jakie króciaczki Maniutek, doczytałam, że maskujący Szybko odrosną [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53156736] Obydwa rewelacyjne Kocham Twoją płytkę ![]() [/QUOTE] Cudny maniek Cytat:
Cytat:
Białą muszę dokupić bo miałam 2 - jedna na wykończeniu drugą Natalia mi dziabnęła Ona jest idealna do wszystkiego, elegancka solo, pazurki wyglądają w niej cudnie i do stempelków jako baza też Cytat:
![]() Wstyd mi się zrobiło, że takie lenistwo więc malnęłam, tylko mnie wreszcie pogonicie z tą fabryką Cytat:
Cytat:
To kupię tą III - może uda mi się w sperpharm na promocji dorwać jest piękny To wrzucam moje koroneczki ![]() Trzeci raz wrzucam i dupa :/
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-10-19 o 20:07 |
||||||
|
|
|
#2921 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
Hejo ![]() spoko widziałam w SP promocyjne NT ale akurat III nie było, tam gdzie byłam.![]() kurde, ale świruje to forum |
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To spróbuję teraz [IMG] [/IMG][IMG] [/IMG][IMG] [/IMG]No udało się ![]()
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-10-19 o 20:45 |
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lakier nie za bardzo mi podchodzi, ale pazurki ładne ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53156736] Jakoś mi nie podchodzi to mani. [/QUOTE] Rozumiem ![]() Piękne połączenie To nie wiem co się dzieje z tym wizażem, bo ja widzę nawet przy cytowaniu.. Dziękuję ![]() Cytat:
Nie wiem co się z tym wizażem dzieje ![]() Wizaż wariuje, w poście nie widać, w cytowaniu tak.. Ale świetne
|
|
#2924 | |||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
Chociaż wyszło średnio bo o ile kolorowanie nie jest trudne, o tyle zamocowanie tego na paznokciu... ![]() Niedługo dostaną prywatną willę. ![]() Ładne obydwa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak holenderskie kafelki tylko w formie koronki. Świetne połączenie, pewnie odgapię kiedyś.
|
|||||
|
|
|
#2925 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
może tak, oby ![]() ooo, extra wyszło ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
ja rozważałam jeszcze inną dwójkę (nie pamiętam jaką:/), ale błyskotki wygrały ![]() ahahah
|
||
|
|
|
#2926 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zwyklak, ale bardzo mi się podoba Cytat:
ładne zakupy ![]() Cytat:
ja to zauważyłam, że dopiero od kilku lat mnie takie stany biorą nic tylko bym siedziała i płakała, spała i mam generalną niechęć do życia i ludzi. nie wiem czy to wina mojego nastawienia, czy to, że w tej części roku wszystko wydaje się podwójnie do dupy ![]() już widziałam na insta, idealnie odbite Cytat:
ja jakoś osłabłam wenowo chyba przez te pęknięcia, no nie chce mi się malować... skróciłam też trochę paznokcie, a byłam już na etapie, gdzie podobała mi się długość i kształt, wszystko było dograne i... i się zjepało
|
|
#2927 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Trochę żal, ze giną te zielonkawe iskierki. Moze po zatopowaniu...? Dlatego go zgarnęłm, bardzo ciekawie się we flaszce zapowiadał Cytat:
A Twoje... jak porcelana z Bolesławca! Cytat:
![]() To bardzo miło, bo aż po przyroście poleciałam... Zdecydowanie się zgadzam. |
||||
|
|
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ahoooj!
Chyba dopadła mnie jesień, bo mobilizacja do wszystkiego wynosi zero W tym mobilizacja do nadrabiania wątku, więc będę cytowała posty sprzed ponad tygodnia ![]() Paznokcie mnie wkurzają i mam ochotę je spiłować, ale wiem, że tylko zobaczę jakieś migdały i będę płakać Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
Jest coś w tym, że Cadet=jesień i chyba to właśnie była przyczyna, że zdecydowałam się go oddać - po prostu wiosną (to chyba było wiosną?) nie wyobrażałam sobie, że kiedykolwiek go użyję Bez bazy kolorowej, ale z jedną warstwą SC, czerń mogłaby o ładnie podbić Dzięki Dziewczyny [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53091596]Neon ładny,ale SC jest prześwietny Ja mam mani:[/QUOTE] Bardzo mi miło Wygląda genialnie, te heksy Chyba trzeba mi będzie go kiedyś zamówić ![]() Cytat:
To było tak: odżywka, jedna warstwa SC (nie wiem po co, bo krycie to on ma żałosne Wyspecjalizowali się w tworzenie ultra-słodkich kolorów, rewelacja
Edytowane przez vivinn Czas edycji: 2015-10-20 o 09:02 |
|||
|
|
|
#2929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Cytat:
![]() FP Jaki on piękny ![]() Niewidoczne tuningi to moja specjalność, łączmy się! ![]() To mani ma taki klimat, że ja Cię nie mogę Mimo, że to tylko dwa laksy, to jest taki hipnotyzujący, jakbym się patrzyła wgłąb jakichś moczarów Cytat:
Torebka trzyma, ale zrobiłam bułę z tym miejscu i nie mogę sobie z nią poradzić, jakoś spolerować tego po ludzku :/ Cytat:
![]() Coś pięknego, nie mam słów ![]() Tylko jedno mam do powiedzenia - urocze ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani:[/QUOTE] Fjany Lubię takie granaty, choć chyba tylko raz w życiu miałam na paznokciach Cytat:
![]() Boski kolor Cytat:
Nudziaki zawsze wyglądają u Ciebie fenomenalnie
|
|
#2930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lubię Twoje króciaki
Za to lakier - niezupełnie ![]() Już to mówiłam kilka razy - zayebiście łączysz kolory z pozoru od czapy Cytat:
Cytat:
Kolor koronek jest boski, koronki też, wiadomka ![]() Cytat:
Mnie też pęknięcie na wskazówce i łata z klejem doprowadzają do szału :/ Wczoraj pomalowałam paznokcie, bo poprzedni lakier zaczął odpadać, bo tak mi się nie chciało czegokolwiek z paznokciami robić. Kształt to już powoli samopas
|
|
#2931 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Pierwsze jakoś mniej mi sie podoba, za to delikatesy ekstra! Ojjj nieeeee... Mam ten ze złotymi drobinkami i jeszcze nie malowałam, ale mam wrażenie że ta piaskowość na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. U koleżanki na zywo mi się podobało, a na zdjęciach totalnie nie. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53156736] Bardzo ładne delikatesiki [/QUOTE]Fajnie ![]() Ale super maniuś!!!
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Nie o kolor mi chodzi, bo nudki i nudki z drobinkami lubię
Natomiast nie lubię piaskowych nudków, no nie wyglądają dobrze moim zdaniem, kojarzą mi się dość jednoznacznie - z chorą skórą
|
#2934 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, jasne
![]() Cytat:
już od dawna nie zabieram się nawet za naklejki... nie idzie mi to.Dzięki. Ten nudek taki niepozorny, a bardzo przypadł mi do gustu. Aha czyli jednak trochę przedobrzyłam. Mam do tego tendencję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Rozumiem, ale paski to część recenzji i to pod nie resztę dorabiałam. Chyba lubię przedobrzać ![]() ABSOLUTNIE CUDOWNE!!! No nie mogę się napatrzeć! Czym to stemplowane, bo zgapiam na bank! Cytat:
Dzięki śliczne, starałam się ![]() Nooooo taki niby nic, a jakoś się zakochałam w nim! I mam lekkie wprowadzenie do serii halloweenowej Na razie bardziej ciemno niż halloweenowo, ale mam już kilka mani typowo tematycznych.![]() Jakby kto pytał to jeden z najcudowniejszych brokatów, ale za cholerę nie chciał wyjść na zdjęciach Morgan Taylor Just For The Occasion---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Nie malowałam jeszcze swoim, ale na pewno odniosę się do tej kwestii jak tylko przyjdzie na niego kolei
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2015-10-20 o 11:13 |
|||
|
|
|
#2936 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo, jest cudny Cytat:
![]() piękne mani Mam bardzo zaległe mani na blogu od piątku jest. |
||
|
|
|
#2937 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Tylko wizaż Ci w poście kuku zrobił- wstawiona reklama Ok. Poczekam. Długo zapewne |
|
|
|
|
#2938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cuuudne
faktycznie porcelanowe ![]() Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
ale fakt, śliczny.Cytat:
ale już doczytałam, że luxe girl to 4 maty i 3 piaski, pewnie te jasne właśnie. Szkoda w takim razie, bo w piaskach będą ginąć te najładniejsze drobinki, a w matach byłby widoczne i nie mówiąc juz o tym, że łatwiejsze do zatopowania...Cytat:
![]() coś w tym jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() bazowy pięknyyyy, ale ze stemplem to mi się gryzie totalnie niestety. śliczny ten kolor w ogóle oglądałam go na żywo raz i przypomniał mi tego mojego Lovely bez numeru z 2010 roku a wiele dziewczyn wtedy się zachwycało. Ale jednak ten mój wydaje mi się jeszcze oryginakniejszy, musiałabym na żywo porównać...
|
||||||
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53158836]Bardzo ładny [/QUOTE] Cytat:
choc to nie 100% nadal no ale już przynajmniej nie mam nerwicy jak na nie patrzę może wieczorem skrobnę posta.haha, no co Ty, ja za fabrykę nie pogonię nigdy |
|
|
|
|
#2940 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Spróbuję zatopować dziś. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

chociaż dla mnie i tak najgorszy jest proces przeniesienia takiej stemplowej naklejki na paznokieć 

i romby jako akcent

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]