|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
ja miałam robione na zamówienie, także nie ma jak pokazać z żadnej firmy ![]() Mam komodę z nastawką na przewijak, którą potem można zdjąć i jest zwykła komoda. tylko,że u mnie ta nadstawka nie wystawała tak poza komodę- z tyłâŹ zrobili mi zaślepkę, przez co komoda z przewijakiem jest szersza i mieście przewijak na całą szerokość,ale jak się wyjmie tą nadstawkę to już komoda jest standardowej szerokości.łóżeckzo 140x70 i dobrze,że nie brałam mniejszego, to jest w sam raz ![]() No widzisz, mi od lat różni oku mówili,że rodzić sn to ja nie będę. Tak naprawdę różnie to bywa. Wiele kobiet twierdzi,że nie było zmiany, inne,że im się wada pogłębiła. Inne twierdzą,że to sama ciąża wpłynęła na pogłębienie wady.
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2015-10-20 o 15:23 |
|
|
|
|
#4202 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
Aga
za dobre wiesci Mi zaden gin nie powiedzial ile moja dzidzia wazy wiec nie wiem I sie nie dowiem do porodu
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Mamusia Luty 2016
|
DZIEWCZYNY PRZYWOŁUJĘ WAS DO PORZĄDKU
Człowieka nie ma dobę i już tyle stron produkujecie ![]() ![]() Ja o 17 wizyta u gin, zapytam co z moim układem moczowym, raczej na bank dostanę antybiotyk. I o te kopniaki dzidzi... Ponadto chyba spróbujemy wygenerować w 4D twarz małej, bo podczas połówkowego się nie udało, bo mała leżała w złym miejscu - także ją dzisiaj zobaczę Ja kolejny dzień złego samopoczucia. Od zeszłego czwartku jest pogorszenie, ale od niedzieli to tragedia Ale smuteczek, serio jakby mnie ktoś w głowę uderzył i nie chodzi o ból głowy tylko to otłumanienie. Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() :conf used:
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
Wow Mami super foty
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
połowa do śmieci i od razu więcej miejsca się zrobiło |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Takze moze to to, plus faktycznie moze mam nie tak rozbrykana córę jak Wy Po mamusi
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Siasia ten budyń istneije to pewne :-D :-D
Mami a.zastanawialam sie gdzie przeby wa sz super fotki spore dzoewuchu
|
#4209 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
To bardzo ważne ![]() Ja na moja depresje, a potem nerwice i leki bralam antydepresant z serotonina, stabilizator nastroju z lamotrygina i jakis uspokajacz.... I one polaczone ze wsparciem TZ i moja praca nad soba zdzialaly cuda ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Oj to ja Rydygier nie A za co trzeba w SIemiradzkim placic? W ogole jest cos takiego, ze mozna zaplacic, zeby miec osobno sale w ktorej sie rodzi, w takim lepszym klimacie itp, widzialam cos takiego w "Porodach" na Ipli... Wiecie ile takie cos kosztuje i kiedy to zalatwiac? @ja I czy cos takiego jest w siemiradzkim badz żeromskim?---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 800 postow i kolejny watek :-D
|
#4211 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
Esor jak widze a raczej czuje roznice miedzy kopniakami M a kopniakami tej dzidzi, to mysle, ze te kopniaki to taka indiwidualna sprawa, ze naprawde nie masz sie o co martwic. Twoja mala jeszcze Ci pokaze, a narazie jest poprostu ustatkowana
Glowy wspoczuje |
|
|
|
#4213 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
A moj chce przy mnie byc i nie ma w ogole mowy, zeby go nie bylo Chce mnie wspierac i byc przy mnie. Na poczatku sie o to z nim klocilam, ale w sumie ciesze sie teraz, ze tam ze mna bedzie, mysle, ze duzo mi da jego obecnosc, trzymanie za reke, podtryzmywanie glowy itp...![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Dzieki Aaaa nie ma co wspolczuc, serio mimo wszyustko dobry humor mam Oby tylko dzidzia byla zdrowa, bo po porodzie wiem, ze wszystko wroci do normy, jesli chodzi o moje samopoczucie ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Łaaaaaaaaaaał, cuuuudo
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tż przybporodzie to wczoraj obejrzal.ze mna jakis odcinek porodow i skwitowal ze chyba troche sie stresuje tym.ze.mialby ze mną byc przy porodzie bo balby sie ze jakby tp za dlugo trwalo to zaczalby opieprzac caly personel. To w sumie w jego stylu by bylo :-D
|
#4215 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Dziewczyny, czyli podsumowujac ciuchy do szpitala i po powrocie do domu:
- do porodu jakas koszula nocna "na straty" np z krótkim rękawem - szlafrok bardziej cienki niż gruby - po porodzie i do domu: koszula z krotkim rekawem, koszula nocna z dlugim rekawem (obie najlepiej rozpinane na piersiach do karmienia) + jakas wygodna piżama. Tak?
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę daj znac po ![]() Moja na polekowym tez zasłaniała sie raczka a teraz mam ładne zdjęcie z ostatniej wizyty piątkowej wrzuce wam pozniej Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
Esor grunt, ze humor masz dobry
![]() Marciar to moze niech twoj Tz na koniec dopiero przyjdzie ![]() Moj dziec lubi banany, jestem pewna, zawsze po bananie jest szal. Wlasnie zjadlam I czuje blusa
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moj dziec lubi jak gadam do siebie po hiszpansku lol wali jak szalone
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mam swój dżem ![]() To powiedźcie lepiej co niestandardowego macie zamiar zabrać do szpitala ;-) Ja się zastanawiam nad suszarką do włosów I zamiast typowej torby, biorę walizkę, przynajmniej to idzie ciągnąć za sobą ;-)
|
||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak leb napieprza przez ta pogodę ze ledwo żyje...
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małż wziął zadowoloną Tuśkę na kulki, więc mam przynajmniej 2 godziny laaaabyyyy
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4225 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tak to swiruje pawiana a jak tylko tz łapę położy to jak by ksiądz ja poświęcił ))Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
))Super ze tak miło Cię potraktowała; ) Ja mam jeszcze 2 godziny pracy i do domku
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
Agaczilla gratki
Całkiem spory chłopak ci się szykuje. Moje dziecię w 20 tyd0d ważyło 364 g ![]() Mami śliczne dziewuszki Esor mocne kciuki za wizytę ![]() Maxi ty się nie przejmuj- ja tez niewiele mam. Właściwie tyle co po Michale czyli wózek i trochę ciuszków A tu w planach jeszcze remont i przemeblowanie u Michała, malowanie całego mieszkania i przemeblowanie w dużym pokoju. Jeszcze okazało się, że ta szafa która mi się tak spodobała, już mi się nie podoba...Więc stwierdziliśmy, że sami sobie zrobimy taką jak chcemy TŻ swojego czasu pracował przy meblach na wymiar, więc wie co i jak, a przy okazji wyjdzie nas dużo taniej niż kupno w sklepie ![]() Ale LUZZZ do lutego musimy się wyrobić ![]() Mój M absolutnie odmówił towarzystwa przy porodzie Stwierdził że nie da rady a ja go nie zmuszam. Teraz tak jak za 1 razem będzie ze mną mama- już zaprawiona w boju Figa ja nawet się nie nastawiam na nic innego niż waliza na kółkach i to spora- jeszcze pamiętam jak ciężko było mi się upchnąć w torbie jak rodziłam za 1 razem... A z niestandardowych rzeczy to widziałam dziewczyny które miały ze sobą suszarki, prostownice i całe walizy z kosmetykami do modelowania włosów i makijażu Zrobiłam obiad, odebrałam Młodego z przedszkola- teraz odpoczywam bo mnie kręgosłup boli Za to Klusek gmera mi gdzieś w okolicach spojenia łonowego W nocy jak się ułożę na prawym boku to zaraz mam łubudubu w brzuchu
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dostanę tak rozwrzeszczane dziecko jak ostatnio (po wejściu do domu nastała błoga cisza i nagle się aniołek zrobił) to wiele nie potrzebuje. Natomiast jeśli dostanę spokojne dziecko jak moja współlokatorka, to przydałaby się książka i jakaś elektronika, bo bym chyba z nudów padła.... |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre pytanie ,))) Ja to w.ogole nie wiem co trzeba spakować oprócz telefonu
|
|
#4229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dawaj golabki to Ci dam nalesnika ![]() Ja biore make up. Ogolnie bardzo sie nie maluje, tzn podklad bb, puder transparentny, troche koloru na policzki bom pyza I rzesy. Nie lubie swojej cery bo mam slaba, wiec u mnie troche tapety to podstawa. Po urodzeniu M, jak wzielam prysznic to odrazu tapete nalozylam. A teraz to juz na bank naloze ta tapete jak tylko oprzytomnieje, bo do M przyszedl taki przystojny pediatra, ze myslalam, ze mu sie oswiadcze, ale spojrzal na mnie z pogrda ![]()
|
|
|
|
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() Ja teraz już kminie jak wyglądać jak człek w tym szpitalu, stąd mi kolory koszul nie pasują. Jak ktoś nas czyta to sobie pomyśli, że z nami już kiepsko |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

za dobre wiesci
Ale smuteczek, serio jakby mnie ktoś w głowę uderzył i nie chodzi o ból głowy tylko to otłumanienie.
Trafiłam na lekarza buraka na połówkowych co to tylko narzekał że mam gruby brzuch i widzi jak za mgłą... Aczkolwiek widząc nasze zdziwienie sprawdził dokładnie i potwierdził chłopca.

I rzesy. Nie lubie swojej cery bo mam slaba, wiec u mnie troche tapety to podstawa. Po urodzeniu M, jak wzielam prysznic to odrazu tapete nalozylam. A teraz to juz na bank naloze ta tapete jak tylko oprzytomnieje, bo do M przyszedl taki przystojny pediatra, ze myslalam, ze mu sie oswiadcze, ale spojrzal na mnie z pogrda