|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przeleciała mnie i olała
Cytat:
I od ponad półtora roku jestem w udanym związku z mężczyzną, który dzięki bogu nie odczuwa potrzeby urządzania scen i dawania komukolwiek reprymend.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli- skoro jak twierdzisz nie masz dużego powodzenia, musiało być ich zatem...2? to juz zawsze 2-krotnie stracony, potencjalny seks i o ileż straconych, nieprzelanych żali na wizażowym forum
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
przychodzisz, gadasz że chcesz wiedzieć, co laska sobie myśli, a każdy ci już zdążył napisać - laska sobie myśli, że wasza znajomość jest luźna i że ma cię dość. eot, a ty grzebiesz, nadinterpretujesz, doszukujesz się buk-wie-czego w jej zachowaniu. męczysz bułę, jak to ona cię po chmsku nie traktuje, a;e dalej w to brniesz
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Aha, czyli najpierw laskę wykorzystałeś, potem olałeś, a teraz masz pretensje że jakaś panna zrobiła to samo z tobą?
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
No zdarzało się być nie do końca ok wobec lasek, ale zawsze informowałem o zaistniałej sytuacji, a nie znikałem. Poza tym z tym wykorzystaniem to tak półżartem pisałem, bardziej mnie żenuje to, że mnie unika.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Bo może po prostu wyczuła z kim ma do czynienia? Ty naprawdę nie masz poczucia tego że przekraczasz pewna bardzo cienką granicę między ciekawością a natarczywością i desperacją?
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Oj no i dobra, niech będzie księżniczka, my też księżniczki. Dlatego się nie dziw, że po barabara ze stajennym czy innym parobkiem się nie odzywa. Chlopke sobie znajdź. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Nie każdy się do takich luźnych znajomości nadaje, widocznie ty nie i koniec, akurat to w niczym ci nie umniejsza dlatego zluzuj cottonworldy |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
harleyka, ale ona nie dawała sygnałów, że dla niej to bez zobowiązań Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-20 o 22:23 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Nie dawała też, że z. Połącz fakty - nie dawała że z plus się nie odzywa, więc powtórzę, miej ty godność człowieka i powiedz pass bo sytuację masz jasna, na swój masochistyczny sposób to ja cię całkiem lubię dlatego dobrze Ci radzę. Zwłaszcza, że lul, no też miałam w hohihoho młodości różne przypadki.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przecież cały czas ci powtarzała, że nie wie co z tego wyjdzie i czy w ogóle coś wyjdzie- to nie jest brak sygnału?
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
No i homar, przekmin wreszcie, że ona ci nic nie zrobiła, a zachowujesz się jakbys po 20 latach małżeństwa zastał puste mieszkanie
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-10-20 o 22:30 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
harleyka, odpuszczam tę laskę, to oczywiste. Wiem, że nie dawała sygnałów o związku, ale pomiędzy milczeniem i uciekaniem a ślubem jest trochę możliwości, nie?
I wiem, że nic mi nie zrobiła, dziwi mnie tylko poparcie dla zachowań w stylu "domyśl się". Cytat:
Nic mi nie powtarzała, źle zrozumiałaś. Ona zaczęła rzucać tekstami, które w moich oczach miały ją wybielić, żebym sobie coś nie pomyślał, że ona taka i taka... tak mi się wydaje. No usłyszałem, że to się okaże czy nie będzie tego żałować (w domyśle czy jej nie oleję, pytałem czy o to jej chodzi i potwierdziła), że dla niej to pierwszy raz taka sytuacja, że tak szybko, w ogóle, że seks na drugiej randce... Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-20 o 22:33 |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Umówiłam się kiedyś z takim jednym, jakoś wyszliśmy gdzieś w sobotę i niedzielę. Potem we wtorek złapała mnie grypa żołądkowa, taka że zdarzyło mi się stracić przytomność. Odezwał się książę, chciał się spotkać, odmówiłam i napisałam mu, że jestem chora (już nie chciałam wchodzić w szczegóły, że rzygam dalej niż widzę ). Stwierdził, że też jest chory, bo ma katar i boli go głowa i chciał się kurować razem. Odmówiłam w przyczyn wiadomych. I musiałam wysłuchiwać, że się nie chcę spotkać, że go spławiam, taka zła jestem. Napisałam mu tez, że serio źle się czuję. W odpowiedzi przeczytałam, że mam uważać, bo od leżenia i chorowania rośnie dupa. I to był koniec naszej znajomości
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Ty za to nadwrażliwy.
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
No dziwne by było gdyby tak się uzewnetrzniala, ale dojrzała osoba, jeśli nie chce o czymś mówić, to o tym nie mówi, gdy nie ma takiej potrzeby, a nie wciska coś przeciwnego. No chyba jej o to nie pytałeś nie XD
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Trzymaj się tego, że jesteś taki super, że dla ciebie zrobiła jak twierdzi wyjątek i to ty jesteś wygrany XD |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie pytałem, pytałem tylko czy żałuje.
jest remis obiektywnie, udało mi się bzyknąć, ale mnie olała |
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem taką samą. Ona zadała ci zwykłe pytanie, a ty rozpętujesz armagedon. A potem jeszcze się dziwisz, że odechciało jej się kontaktu.
Ja nie mam takiej cierpliwości, żeby kogoś ciągle o czymś przekonywać, ona widocznie też nie. |
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli wszystkie kobiety to księżniczki to proponuje pójść do prostytutki albo poszukać sobie faceta
,który cię zrozumie,nie to co te przewrażliwione baby.
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
W ogóle nie wierzę, że powstał taki wątek ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Czyli tutaj jest pies pogrzebany. To Ty po prostu chcesz decydować kiedy kończysz daną znajomość. No cóż, nie zawsze można, musisz się z tym pogodzić.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2015-10-21 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro każda panna Cie olewa to albo masz taki gust, że wybierasz takie, albo problem lezy w Tobie dlaczego one Cie tak traktuja.
Dawanie reprymendy, jak to nazwałeś, dziewczynie, której miesiąc nawet nie znasz jest słabe. Jak coś Ci nie pasuje w niej to kończysz znajomość, a nie pouczasz... Dziewczyna może chciała zobaczyć jak w łóżku będzie, nie wyszło z dwóch lub jednej strony to zakończyła znajomość. Sam pisałeś, że nie zawsze się fajnie zachowywałeś w stosunku do dziewczyn więc nie wie skąd Twój problem. |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję trochę i...ja miałam takie rozkminy jak miałam 13 lat...Mówię tu o autorze wątku oczywiście. Czy na serio trzeba wszystko rozkładać na czynniki pierwsze? Czemu mózg człowieka wypiera najprostsze rozwiązania, które nie są po jego myśli i szuka jakichś idiotycznych teorii i analizuje wszystko...Przecież to oczywiste, że panna ma Cię w dupsku. Jaki by nie był powód to to jest fakt, jakbyś miał trochę godności to byś zostawił temat w cholerę. i nie kontaktował się z nią. O ile masz więcej niż te 16 czy 17 lat to sugeruję terapię. Jesteś z deka dziwny i niezrównoważony emocjonalnie- nie odbieraj tego złośliwie. I lasce, która się tak zachowuje napisałabym tak samo...
---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Jeszcze frajer zastanawia się, rozkminia i traci życie na to a ona pewnie ma kolejny zarąbisy seks albo sobie siedzi z kuflem piwa i ma w dupsku Ciebie, więc w sumie 3:0
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasiunia788742, piszę po raz któryś, że nie każda laska mnie olewa, tylko olewają mnie te o których piszę na wizażu |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
To może nie pisz o żadnej bo to jakieś fatum xd
|
|
|
|
|
#117 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Olewają i co z tego? Tylko Ty masz prawo olewać? Przecież sam też nie chcesz każdej dziewczyny, którą spotkasz na swoje drodze.
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
To może zajmij się tym tabunem, który cie nie olewa i po problemie?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Yup. krewet, przecież jesteś tak bardzo rozchwytywany, że nie powinieneś mieć nawet czasu pisać na forum.
I powtórzę to, co napisałam już w innym Twoim wątku - Ty nie kochasz kobiet. Ty ich nawet nie lubisz ani nie szanujesz. Dlaczego więc w ogóle z jakąkolwiek chcesz się wiązać? |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast rozkładać na atomy pierwsze Waszą krótką znajomość, zajmij się dziewczynami, które zachowują się według Ciebie, normalnie? I może dla odmiany, opisz raz jak Ci wyszło z dziewczyną? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

I od ponad półtora roku jestem w udanym związku z mężczyzną, który dzięki bogu nie odczuwa potrzeby urządzania scen i dawania komukolwiek reprymend.