|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przeleciała mnie i olała
Cytat:
Mówiłeś lasce wprost że miałeś ochote na lodzika, ale już do widzenia ?Coż trafiłeś w koncu na kogos równego sobie w tym wzgledzie po prostu. |
|
|
|
|
|
#122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz już wiesz. I myślę, że dziewczynie która Ci zrobiła dobrze mało już obchodzi w sposób w jaki zakończyłeś znajomość, i tak pomyślała pewnie, że jesteś dupkiem.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
No to ona zasugerowała Ci to samo nie odzywając się.
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, dobra, ja nigdy nie byłem na tyle bezczelny żeby się w ten sposób zachowywać, nie znikałem ot tak
|
|
|
|
|
#128 |
|
plum plum
|
Jak długo będziesz to jeszcze przeżywał? Zrób coś pożytecznego dla świata albo siebie, to bardziej zaskarbi Ci uwagę kobiet.
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Miss Marple już Ci wyjaśniła zawiłości tej sytuacji.
Jakby Cię chciała bzyknąć i olać, to by nie przysłała smsa z tłumaczeniami i całuskami, więc przestań wymyślać cuda o nieszanujących Cię kobietach. Ty dałeś |
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
krewet, nie świruj , bzykaj następna (jak możesz oczywiscie ) , następna, i tak dalej, o tej zapomnisz i bedzie klawo. A jak chcesz tak bardzo jej wyjaśnień to spotkaj sie w 4 oczy i powiedz wprost czego chcesz, jak sie czujesz po tym co zaszło , a jak ona. Laski( te ładne ) to w obecnych czasach szlaufy. Jak jest w miarę ładna to ma dostęp do ogromnej puli facetów i to od niej zalezy czy sie bedzie bzykać z kimś czy nie oraz z iloma. Dzis ty , jutro on, potem jak nikogo fajnego nie bedzie na liście/pod ręka to moze sama sie odezwie jak bedzie miała ruję .
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Tak krewet. Bzykaj szlaufy w rui.
Tylko niech Cię ręka boska broni przed transformacją we wrażliwego faceta, bo szlaufy takich nie lubią - zostaną Ci tylko dziewczęta z katalogów i za darmo już nie umoczysz. |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze, że jestem brzydka. Nie jestem szlaufem w rui.
![]() Tak czekałam, w którym temacie krewet i UżyszkodnikBeta w końcu się spotkają. |
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- To masz pasjonujące życie |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Krewet da sobie radę.
Ja czekałam aż wy się znów spotkacie. Dziewczyno... Beta... ![]() Idźcie na pw, na pewno znajdziecie wspólny język. Na początek możecie porozmawiać o mnie - dobrze jest przed wszystkim zbudować jakąś płaszczyznę porozumienia. Potem powinno być już z górki. |
|
|
|
|
#135 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-22 o 10:17 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym tu plecie co mu ślina na palce przyniesie, może zyskuje przy bliższym poznaniu, elaboraty o swoich zaletach pisał, a jakby od tego odjąć frustrację, to może dałoby się dociągnąć z 10 do 40% i już byłoby z czym zacząć. Chociaż fakt, ostatnie posty sprawiają, że krewet w tym zestawieniu zaczyna się jawić niemal jako uroczy, romantyczny gentleman. |
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#139 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś po prostu niezadowolony z tego,że jakaś laska postąpiła z tobą jak ty wcześniej z innymi. Nie wiem w czym problem. Chciałeś pobzykać? Pobzykałeś? Więc o co chodzi? Znajdź znowu "panienkę" do bzykania i bądź szczęśliwy. Chcesz związku? To zachowuj się normalnie, inni już napisali co to znaczy normalnie. |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Zachowuję się normalnie.
Moje zachowanie właśnie bardziej wskazywałoby na wrażliwego mężczyznę, który po seksie tym bardziej szuka kontaktu, interesuje się, zabiega. prostakiem też bym się nie nazwał |
|
|
|
|
#142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdybyś faktycznie był tak wrażliwym mężczyzną, to przynajmniej poczekałbyś ze swoimi uwagami do kolejnego spotkania. A już na pewno zorientowałbyś się, że naskoczyłeś na nią z tą swoją reprymendą w najgorszym momencie z możliwych. Ona na Ciebie naskoczyła i bardzo szybko się wytłumaczyła. Ty naskoczyłeś na nią i potrzebowałeś sześciu dni żeby wpaść na to, że dobrze byłoby to zachowanie wyjaśnić. A to nie jest normalne. To nie dało jej żadnych podstaw do założenia, że z Ciebie porządny chłopak. Wręcz przeciwnie - nie znaliście się dobrze, więc uznała, że pomyliła się co do Ciebie i zrezygnowała z utrzymywania kontaktu oraz pakowania się w bliższe relacje z Tobą. Nie dorabiaj ideologii tam, gdzie jej nie potrzeba. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Oddziel się od tego grubą kreską, krewet, i przy kolejnej dziewczynie staraj się już nie dać ciała. To chyba najlepsza porada na chwilę obecną.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Może się jeszcze wspomóc stosowną literaturą:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Adeedra, nie przesadzaj.
Tak jak pisałem, nie naubliżałem jej, żeby mnie od razu olewać. Gdyby serio była mną zainteresowana, to w takiej sytuacji byłbym dla niej stanowczym mężczyzną ze swoim zdaniem, a tak to jestem wariatem i chamem. To tak działa. Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-10-21 o 21:58 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
krewet ta dziewczyna jest co najmniej dziwna i niestabilna więc sobie odpuść...
Czym bardziej będziesz napastliwy, tym gorzej dla Ciebie ;-) Najlepiej umów się z jakąś inną żeby tyle o tej nie myśleć... |
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żyj zgodnie ze swoimi obecnymi przekonaniami i opowiedz mi za pięć lat jak to działało. Nie wiem, skąd czerpiesz wzorce, ale ta książka mogłaby Ci się przydać. Tytuł nieco ofensywny, ale treść użyteczna. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Wiódł ślepy kulawego, dobrze im się działo... |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
wzorce? eksperyment?
to wszystko brzmi zbyt poważnie, biorąc pod uwagę, że ja nie wyznaję jakiś specyficznych wartości, nie jestem z innego świata i nie ponoszę jednej porażki za drugą z kobietami wskaż mi choć jedną rzecz, która wyróżnia mnie na tle innych mężczyzn biorąc pod uwagę, że jestem przeciętny z wyglądu to i tak nieźle sobie radzę, gdybym był przystojniejszy to już w ogóle |
|
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest tekst godny gościa z innego świata, bardzo specyficzny. Ale chodziło mi raczej o to, że pół wizażu może Ci powiedzieć, że: a) to tak nie działa, b) i nie zacznie I nie przeceniaj wyglądu. Kąsek z postów wyżej, dla którego kobiety to szlaufy (ale ja nie, bo jestem wyjątkowa i kojarzę mu się z g*wnem) jest przystojny i niby interesujący, a jakoś (dziwnym, tajemniczym trafem) mu nie idzie. |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że na niekorzyść. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

?

to raz a dwa. Niestety na glupote nie ma leku. Dostales tyle rad w poprzedni watku ze nie wiem jak trzeba byc naiwnym zeby brnac w to dalej...