|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
pięknie wyszło! z glitterem bajecznie |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Heeej
uciekam nadrabiać, ale najpierw pokażę dwa nowe nabytki pomarańczową czerwień, nr 24 i a'la bordo nr 105
|
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedną chce na pewno z tej serii cream ze wzg na kolor, a spróbuje też tych velvet mat.Ooooo kurde, jak to tak!? Cytat:
![]() Wygląda bosko!!! Dzięki śliczne!
|
|
#2974 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt, chociaż w tym okresie mi paznokcie pękają po bokach (kciuka mam tak spiłowanego, że jeszcze trochę i wklęsły się zrobi )Oouuć, okropne uczucie :/ Dziękuję <3 Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
A jak! Najprostsze sposoby są najlepsze Dziękuję Wiesz, tych wielkoformatowych naklejek nigdy nie miałam, ale wyobrażam sobie naklejanie ich jak jako ultra trudne Cytat:
![]() Ładny kolor Cytat:
już żałuję ![]() Cytat:
![]() I dalej dupa, nic nie ma :< ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Jedno z Twoich najlepszych mani stemplowych ![]()
|
|||||||
|
|
|
#2975 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53184052]Dziękuje
A chodzi Ci o długość wszystkich czy bardziej o wskazówkę? [/QUOTE]o wskazówkę, że jest krótsza względem pozostałych ![]() Cytat:
pirszy link mi nie działa ale drugi jest super co ja się wtedy naku*wię pod nosem to moje próbowałam też raz zrobić na wysuszaczu i plusem jest, że szybko zasycha, ale jest zbyt gruba ![]() a jak tuning nie działa to trzeba zrobić tuning tuningu
|
|
#2976 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
Hej ![]() linki świrują :/ pierwszy się nie wyświetla, drugi ładny hahah
|
|
|
|
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Nie działa Wam ten link? A mi wszystko chodzi :/ czo ten wizaż... ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53169913] Nietypowe połączenie,ale bardzo mi się podoba Mani: [/QUOTE] Dziękuję Oooo, piaseczek ale na Tobie to mi się i piaski podobujom Dziękuję Cytat:
Wiesz, że teraz mnie też korci? ![]() Anulaaaa... taką atmosferę budowałaś od 2 stron, że niefajnie, że kolorów nie widać, że przejść nie ma, że zjedzone 3 kolory, że bubel i że fu i ble... a tu co? CUDA PANIE ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- DZIEWCZYNY! Właśnie dzisiaj, to ten dzień kiedy mój helmer liczy sobie 399 lakierów
|
|||
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie piękne.. No IDEALNY gradient
|
|
#2979 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozumiem ![]() Cytat:
![]() Oł yea
|
||
|
|
|
#2980 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Mnie też się to bardzo nie podoba... Cytat:
![]() No ja na dłuższe muszę jeszcze troszkę poczekać, aż odrośnie to rozdwojenie na wskazówce. Teraz jest cienka jak papier i nie da się jej zapuścić. Jeszcze z tydzień co najmniej. Oj tak, bardzo nieprzyjemne. Zgadzam się w 100% Mi działa... Ale wkurza to nieźle. Jak chcesz coś zalinkować, to są problemy, a potem samo wstawia Ci w tekst linki z kosmosu |
||
|
|
|
#2981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jakoś będę musiała z tym żyć
![]() Cytat:
Ja też zaczynam mieć obawy, że złota SH za bardzo utwardza - to znaczy działa świetnie, teraz już praktycznie nie miewam mikro-rozdwojeń na końcach paznokci jak za długo nie piłuję, a wcześniej mi się zdarzało. Ale właśnie przez pęknięcia, o których mówisz mam takie wrażenie. Jakieś dwa tygodnie temu pękł mi tak serdak, co nie zdarzyło się nigdy wcześniej :/ A Complete Care ze świecą teraz szukać - dwie oferty na All samej zielonej, kiedyś można było przebierać i wybierać, boję się, że wycofują Cytat:
![]() Rewelacja No coś niesamowitego, robi mega wrażenie Bez topu nawet bardziej ![]() Cytat:
Wskazówka wyklepana - z musu nie chęci, bo łata znowu pękła Zaraz pokażę ![]() Cytat:
Ja z czasem pewnie też będę tęsknić, ale ostatnio to już w ogóle nie miałam serca do migdałów [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53184052]Dziękuje Anula pokazywała 5,a ja teraz 4 [/QUOTE]To dobrze, myślałam, że mam coś z oczami
|
|
#2982 |
|
Oby do wiosny
|
Oby krótko
Dziewczyny jest mały wątek o tych reklamach w poście: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833652 |
|
|
|
#2983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To był mój główny powód... zmierzyłam wczoraj gdzie dokładnie jest to pęknięcie - pół cm od końca paznokcia, który jest spiłowany po przyroście Aleś trafiła z liczeniem Piękna liczba Ale piękniejsza będzie okrągła - 500 na przykład ![]() Ulżyło mi ![]() Cytat:
No chyba, że mnie szlak trafi w najbliższych tygodniach Poczytam, choć mi te reklamy wybitnie nie przeszkadzają - sto razy bardziej przeszkadzają mi te ultra-wurwiające i samo-odtwarzające się filmy na KWC, to dopiero wymysł yntelygenta Monomani time! GR Express Dry 04, wyszedł zbyt biało I jest coś na rzeczy, bo kiedy patrzy się na niego samodzielnie (w sensie bez porównania do bieli), to trochę oszukuje oko i wygląda jak brudnawa biel, ale już kiedy piłam kawę z białego kubka, to w porównaniu wypada zdecydowanie różowo ![]() ![]()
|
|
#2984 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Taaa... Te filmy to jest porażka... Jakby nie dało się napisać artykułu... Różowawy? On u mnie na zielonkawy wygląda... |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieści się w różowej normie - tutaj 05 oddaje jego kolor.
|
|
#2986 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Osz kurka. No patrzę na Twoje foto i widzę mocno rozbielony seledyn. Piękny, ale kilometry od tego co na wzorniku |
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co Ty to może nie powinnam dodawać, że i tal lakier zjadając kolory robi takie nieładne plamki... dzięki wielkie dziękuję [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53184052] Ooo ale to fajne [/QUOTE] miło dzięki dzięki Cytat:
to zależy od naklejek, czasem są bardzo łatwe podgrzałam suszarką i pomogło za to dopasowała się już bez problemu, zero zmarszczek, więc ogólnie na plus. |
||
|
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki wielkie, ale próchnicy nie życzę! ![]() dziękuję ![]() Cytat:
mąż skomentował sam gradient " o jakie fajne kolorowe, takie demoniczne" ![]() Cytat:
ale w tym wydaniu kwadraciki chyba jeszcze fajniejsze ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
i tak póki co chyba zostanie ![]() dzięki ale spoko rozumiem
|
||||
|
|
|
#2989 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
no jakoś nie widzę w nim różu, biało wyszedł, ale wierzę, że ma
|
|
|
|
|
#2991 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
na laptopie mi nie działa, a na apce mi działa, fak lodżik jeszcze jeeeeeeden i jeeeeeeeszcze raaaaaz Cytat:
o taaak... jacyś Janusze reklamy to ogarniali, przez to mi się odechciało przeglądać KWC... poza tym jeszcze żeby te filmiki miały coś wspólnego np. z danym kosmetykiem, ale po co ludzie zajmujący się Wizażem chyba nie są na czasie i nie wiedzą, że takie reklamy odtwarzające się w tle, już dawno są passe ale i tak mam obłęd w oczach, jak szukam po zakładkach, gdzie mi się jakieś grające gówno włączyło kocham ten lakier ), ale jest boski będę go polecać ![]() Cytat:
oj taam, mną się nie trzeba przejmować, bo mam dziwne odchyły w kwestiach glitterów ale na szczęście ChG podołało w tej kwestii i stworzyło Point Me To The Party, dla mnie idealny, więc obejdę się bez Orly
|
|
#2992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy mrrrr Cytat:
to dobry pomysł Cytat:
|
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Póki nie odrosna to chyba tak będzie już..ładnie wygląda! Może nie będę mocno płakać za migdalkami. I halloween'owe mani po raz pierwszy!
|
|
#2994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale podoba mi się Oj nie przemawia do mnie Nie lubię takich kolorów jak baza,ale stemple są fajne Doprowadziłam do ładu swoje paznokcie wypiłowałam je i ogarnęłam długość
Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-10-22 o 19:24 |
|
|
|
|
#2995 |
|
leśny stwór
|
fajne mani ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53199894] Doprowadziłam do ładu swoje paznokcie wypiłowałam je i ogarnęłam długość [/QUOTE]nice ![]() A ja moje musiałam na powrót zaokrąglić i skrócić, bo przywaliłam łapą w kasę w Tesco :/ |
|
|
|
#2996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Japierdykam Chyba zacznę brać D3Cytat:
Ooooo się dziatwa ucieszy ![]() ![]() Cytat:
![]() Troszkę- równam do tego połamanego wskaźnka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To wzorek z płytki BP-02 Cudny maniuś- jesień widzę
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-10-22 o 21:23 |
||||
|
|
|
#2997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53191426]
Oł yea [/QUOTE]Haha, może kupię w listopadzie jakiegoś Essiaka ![]() Cytat:
![]() Straszne wkurzające ;/ Cytat:
![]() O rany, to nieciekawie :/ Haha, 500 i problem z miejscem w helmerze (ps. nic nie trafiłam, mam na kompie spis AAAA ten maluszek i serdeczny cuuudnie ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Hahah, dobra dobra zapamiętałam to co chciałam ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Hahah ;D ojj mnie również drażnią samowłączające się reklamy :/ często odpalam kilka kart z wizażu i nagle z każdej mi jakaś baba albo facio nadaje. To porażka wizażu,tak samo jak ta ukryta reklama... teraz robię tak, że zanim kliknę w odnośnik to na niego najeżdżam i widzę adres www. Cytat:
Cytat:
![]() Świetne Takie niemroczno mroczne
|
||||||
|
|
|
#2998 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Baza jest koszmarna Solo byłaby nie do zniesienia, a tak jest (sama się dziwię co piszę) fajnie! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53199894] Oj nie przemawia do mnie Nie lubię takich kolorów jak baza,ale stemple są fajne [/QUOTE] Mam podobnie Cytat:
![]() Dokładnie tak samo robię- nie klikam tylko patrzę co to.... |
|||
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to już nic nie mówię ![]() Cytat:
a Chinka fajna, choc to dla mnie zupełnie inny typ niz Orly, więc nie porównywałabym ich w tej samej kategorii ![]() JESZCZE mi nie zbrzydły halołinowe mani
|
||
|
|
|
#3000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy tej pogodzie i świetle, to nie wymagam od aparatu, żeby kolor złapał, skoro z ostrością nawet mu nie idzie ![]() Dzięki Nom, malutką ![]() Cytat:
Dzięki Fakt, też byłam trochę zaskoczona aplikacją :/ Trzy warstwy na króciakach... no, ale czego się nie robi dla efektu ![]() Cytat:
Zbadaj go najlepiej na żywo W Zamkowych jest zayebiste stoisko GR, choć przy galeryjnym oświetleniu też nie widziałam w nim różu ![]() Cytat:
Dzięki Samodzielnie te brokaty raczej nie dla mnie, ale bardzo podoba mi się cieniowanie Orientujesz się czy jest jeszcze w ofercie?[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53199894]Ja widzę biel ale podoba mi się Auć :/
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Jedną chce na pewno z tej serii cream ze wzg na kolor, a spróbuje też tych velvet mat.
)
i romby jako akcent
już żałuję 
Jedno z Twoich najlepszych mani stemplowych

ale drugi jest super

Bez topu nawet bardziej 

to może nie powinnam dodawać, że i tal lakier zjadając kolory robi takie nieładne plamki... dzięki wielkie