Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-23, 10:22   #871
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
muszę męża do brokuła przekonać, bo brzmi super
A co tu przekonywać, brokuł jest bez smaku praktycznie dla mnie dopiero z dodatkami nabiera smaku

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
Witam, witam,
ja 6 stronek mam do przeczytania. Moja nocka była słaba, bolały mnie kości na lewej rece, brzuch, budziłam się co godzine...OMG !
odwiozłam synka, zaraz bede robic fotki do kolekcji tygodniowej,bo dziś 19 zaczynam i chyba zalegne w lóżku, pogoda jakby na deszcz..
Niepokojące te bóle kości często tak masz?

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
strasznie nie lubie kotów przez to ze sa takie "dzikie" pies to co innego ale w ogole nie wyobrazam sobie zwierzaka w domu moze dlatego ze nigdy nie było a mama szalała jak oparzona jak juz wszedł do domu pies znajomi zostawiaja czasem psa w mieszkaniu samoyed, ubrania pogryzione szafki podrapane buty tak z nudow chyba bym oszalała!
Pamiętaj, że nie ma złych zwierząt, to wszystko kwestia wychowania przez właściciela Tak samo jak nie ma złych dzieci tylko głupi rodzice

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Ja też jestem gotowa na początek zrezygnować z kilku mebli jeśli zabranie kasy, bez tych kilku szafek da się przeżyć kilka m-cy, nie można mieć wszystkiego na raz. Dodatkowo wszystko za jednym razem nie cieszyłoby tak jak rozłożone na raty bo co chwilę masz jakąś nową rzecz w domu.
U nas ekspresem było bo w listopadzie dostaliśmy kredyt, w styczniu klucze, a od 1 lutego zamieszkaliśmy. Wszystko wykańczaliśmy sami z pomocą rodziców i ojca kolegów z pracy + praca, pakowanie i inne obowiązki. Miesiąc wyjęty z życia, każdy dzień zaczynał się o 5, a kończył o 24, że my to przeżyliśmy to cud A i tak mieszkaliśmy ok.10 dni bez kuchni bo czekaliśmy na montaż, także były wieczory w salonie, przy kominku, a w ręku patyk z kiełbaską, żeby zjeść coś ciepłego fajny czas
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 10:23   #872
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Zyje, ide Wam pisac co i jak na kompa tylko zwleje dup.ke z lozka.

Ja kupilam materac lateks plus kokos, 260 zl kosztowal ze znizka 208 zl.
nawet nie wiedziałam, że jeszcze lateksowe mogą być, a teraz patrzę u sprzedawcy tego co łóżeczko, że mają też i takie. Jeszcze większy wybór..
Stary 2015-10-23, 10:24   #873
Smerfetka1990
Raczkowanie

Kiwi szczęścia życzę. Nie stresuj się to wasz dzień

Misia i verreri mam nadzieję że już lepiej u was.

Ja polecam też pyszną sałatkę z pieczarkami.

Pieczarki sparzyć wrzątkiem skropić cytryną. Dodać ogórka kiszonego, cebuli i jaka na twardo. Ja czasem daje też gotowane ziemniaki. Sól, pieprz. Majonez i łyżeczka musztardy do smaku. U mnie sałatka znika w mgnieniu oka.
Smerfetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 10:25   #874
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Aż tydzień(wiem, bez komentarza). Ale jak się jest z kimś cały czas, nigdy nie mieliśmy rozłąki, to trochę się tęskni noo..

Czemu bez komentarza, mi też już ciężko wytrzymać tydz bez mojego męża chociaż na początku byliśmy przez pół roku związkiem na odległość, teraz nie rozstawałabym się z nim nawet na jeden dzień po prostu nie potrafimy bez siebie żyć
Stary 2015-10-23, 10:29   #875
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A co tu przekonywać, brokuł jest bez smaku praktycznie dla mnie dopiero z dodatkami nabiera smaku
ja to wiem, ale przetłumacz to mojemu mężowi

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka1990 Pokaż wiadomość
Ja polecam też pyszną sałatkę z pieczarkami.

Pieczarki sparzyć wrzątkiem skropić cytryną. Dodać ogórka kiszonego, cebuli i jaka na twardo. Ja czasem daje też gotowane ziemniaki. Sól, pieprz. Majonez i łyżeczka musztardy do smaku. U mnie sałatka znika w mgnieniu oka.
odpada u mnie, pieczarki toleruję tylko starte i uduszone na zapiekankach i w krokietach
Stary 2015-10-23, 10:36   #876
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie wiedziałam, że jeszcze lateksowe mogą być, a teraz patrzę u sprzedawcy tego co łóżeczko, że mają też i takie. Jeszcze większy wybór..
Ja uważam, że za ten materac daliśmy na prawdę dużo kasy. Mój TŻ ma jakiegoś kolege, który pracuje jako doradca przy takich rzeczach i gadał z TŻ i polecał mu najbardziej te materace lateksowo kokosowe... żeby nie czytać w necie pierdół itp. tylko pytać ludzi którzy sie na tym znają.
No i mówił, że każdy materac jest na swój sposób dobry, ten gryka pianka kokos są nawet tanie i ze dużo ludzi je kupuje i są ok. Ale że on by wybrał dla dziecka ten lateksowy i inne tam rzeczy gadał o nim i TŻ stwierdził że on taki kupi i koniec. No kłócic sie nie będę bo wiem, że to dobry materac no i taki też zakupiliśmy

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 10:40   #877
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, materac jaki? Pianka? Kokos-pianka? Gryko-koko-pianka? zgłupiałam
Gdybym musiała kupić to wybrałabym lateks
Cytat:
U nas ekspresem było bo w listopadzie dostaliśmy kredyt, w styczniu klucze, a od 1 lutego zamieszkaliśmy.
U nas będzie podobnie bo kredyt dostaniemy w listopadzie, a została jeszcze hydraulika, tynki i cała reszta.. musi się udać do marca przeżyję nawet miesiąc bez kuchni. Mama mieszka obok to u niej jedlibyśmy obiady, a do reszty wystarczy lodówka i mikrofalówka+stół
Stary 2015-10-23, 10:41   #878
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Dzień dobry;-) ja dzis sie wybieram na zakupy moze do jakis sh wejde

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 10:42   #879
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam, że za ten materac daliśmy na prawdę dużo kasy. Mój TŻ ma jakiegoś kolege, który pracuje jako doradca przy takich rzeczach i gadał z TŻ i polecał mu najbardziej te materace lateksowo kokosowe... żeby nie czytać w necie pierdół itp. tylko pytać ludzi którzy sie na tym znają.
No i mówił, że każdy materac jest na swój sposób dobry, ten gryka pianka kokos są nawet tanie i ze dużo ludzi je kupuje i są ok. Ale że on by wybrał dla dziecka ten lateksowy i inne tam rzeczy gadał o nim i TŻ stwierdził że on taki kupi i koniec. No kłócic sie nie będę bo wiem, że to dobry materac no i taki też zakupiliśmy
ja na necie jeszcze nie czytałam, bo chciałam najpierw Wasze opinie poznać

Czyli kupimy pewnie lateks
Teraz tylko najlepszą ofertę trzeba znależć
Stary 2015-10-23, 10:43   #880
monikmi
Zadomowienie

malinka u nas będzie gryka pianka kokos bo taki jest w zestawie a znalazłam korzystnie łóżeczko z komodą więc w przyszłym tygodniu biorę i do tego zestaw pościeli który wrzucałaś, ten 19 elementów

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 10:48   #881
misia880
Zakorzenienie

Uwaga opowieści z krypty

Obudziłam wczoraj TŻ i pojechaliśmy na tą IP. Oczywiście na wstępie nerwy bo szlaban zamknięty, żeby dostać się na ginekologiczną IP, portiera BRAK ( a powinien siedzieć) więc koło 250 metrów z buta trzeba iść.. ( ja spoko.. ale taka rodząca z 6 cm rozwiarcia ciekawa jestem jak przejdzie )
Pielęgniarka kazała czekać bo mają problem z jakaś starsza Pania bo robi awanturę lekarce. Z tych nerwów i stresy w kńcu zwymiotowałam tam pielęgniarka miła dała wodę, pani przyszła posprzątać ( serio nie spodziewałam sie ze zwymiotuje to był moment )

Potem weszłam do gabinetu tam położna zbadała brzuch pow, że jej wyglada wszystko ok, ale mam poczekać na lekarke. Przyszła po 25 min i zbadała mnie na samolocie, tak że aż mi łzy poleciały. Pow ze macica wgląda ok szyjka w porządku nie ma krawienia to nie ma si czym martwić. Pytała o leki jakie przyjełam to pow, że większą dawke to już lepiej nie i da mi zastrzyk rozkurczowy do tyłka ... jak nie pomoże to powinnam jechać na urologie bo to kamienie tak reaguja i powoduja ból, tylko że tam za dużo innych leków też nie dadzą bo za dużą dawke juz przyjełam.
No czyli co jedz do domu babo i zdychaj z bólu...
Podeszłam jeszcze inna pielęgniarka wrąbała mi zastrzyk, że do teraz mnie pupa boli. Pomogło mi na nerki.. brzuch bolał nadal. Poleżałam tam z 30 min przyszła ta fajna pielęgniark przyniosła znowu wody wpuściła TŻ i zapytała czy chce jeszcze poleżeć czy wole jechać do domku. No pow, że chętnie już pojade. wypisała mi kartę jakaś dała to TŻ i pow, że mam sie nie martwic, że na pewno i przejdzie i że ona wie ak bolą nerki itp.
w domu padłam jak trup.. ze zmęczenia strachu, tego zastrzyku który był chyba też jakiś otumaniający bo TŻ mówił, że zachowywałam sie jak naćpana. Spałam do teraz.. wstalam głodna z obolałym tyłkiem i spokojna bo mały kopał sobie mame rano
Teraz bolą mnie pachwiny i odzuwam delikatne kłucie w lewej nerce ale da się to wytrzymać.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
ja na necie jeszcze nie czytałam, bo chciałam najpierw Wasze opinie poznać

Teraz tylko najlepszą ofertę trzeba znależć

http://mjakmaterac.pl/glowna/30-mate...vea-krzys.html My braliśmy ten i z tego co wiem zniżka na niego jeszcze działa bo koleżanka wczoraj kupowała

a tu wrzucam Ci opinie bo miałam zapisane jak sama o nim czytałam
http://www.opineo.pl/opinie-1149708-...120x60-cm.html

http://heveamaterace.pl/pozytywna-op...ateraca-krzys/

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2015-10-23 o 10:52
Stary 2015-10-23, 10:49   #882
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
malinka u nas będzie gryka pianka kokos bo taki jest w zestawie a znalazłam korzystnie łóżeczko z komodą więc w przyszłym tygodniu biorę i do tego zestaw pościeli który wrzucałaś, ten 19 elementów
słyszałam kiedyś, że w gryce podobno lubią robaki się pojawiać, ale ile w tym prawdy

Ja będę pewnie w okolicach grudnia zamawiać, zależy kiedy dziadkowie zechcą też w sumie ale powoli już koszyki kompletuję
Stary 2015-10-23, 10:53   #883
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga opowieści z krypty
Cieszę się, że już lepiej! Nigdy nie miałam domięśniowego zastrzyku ale słyszałam, że boleć może nawet kilkanaście tygodni..
Stary 2015-10-23, 10:53   #884
misia880
Zakorzenienie

jak przesika dziecko gryke to mogą się pojawić jakieś robaczki. tak słyszałam os koleżanki która swoj materac wywaliła własnie

Stary 2015-10-23, 11:07   #885
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też n 100% biorę lateks

Cytat:
Uwaga opowieści z krypty
Dobrze, że lepiej i że chłopak kopie z samego rana

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Cieszę się, że już lepiej! Nigdy nie miałam domięśniowego zastrzyku ale słyszałam, że boleć może nawet kilkanaście tygodni..
Zawsze pielęgniarki mówią, że na pewno przestanie boleć, bo jak tyłek po zastrzyku zacznie to o reszcie się zapomina no ale czasem nie ma wyjścia.
Stary 2015-10-23, 11:07   #886
malinka9191
Zakorzenienie

misia dobrze, że jest coś lepiej chociaż, a bólu tyłka współczuję..

zamówiłabym z tej strony co podałaś skoro jeszcze rabat jest, ale to jeszcze za wcześnie u nas
Stary 2015-10-23, 11:08   #887
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
słyszałam kiedyś, że w gryce podobno lubią robaki się pojawiać, ale ile w tym prawdy
Ble! teraz już na pewno biorę lateks! mniejsza z tą okazją, chyba że bez materaca uda się kupić nic mnie tak nie brzydzi jak robaki, nawet takie wymyślone

Mnie zastrzyki domięśniowe nigdy nie bolały aż tak, żeby o nich myśleć ale jak pomyśle o cewnikowaniu to aż mnie telepie, chociaż nigdy nie miałam ale historie krążą okropne :/ to chyba jedyne czego boję się w cesarce

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-10-23 o 11:10
monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:09   #888
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

No nie wiem jak z robakami, ale że grzyb się może robić jak dzieciak zasika to akurat wierzę
Stary 2015-10-23, 11:16   #889
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
jak przesika dziecko gryke to mogą się pojawić jakieś robaczki. tak słyszałam os koleżanki która swoj materac wywaliła własnie
Dobrze Ci powiedziała.
Dobrze że już lepiej i pamiętaj ze brzuch może też bardzo z nerwów boleć, w sensie macica. Także spokojnie, Igor nawet nie wie że Ty masz nerki

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:16   #890
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
No nie wiem jak z robakami, ale że grzyb się może robić jak dzieciak zasika to akurat wierzę
w to też wierze

Cytat:

Mnie zastrzyki domięśniowe nigdy nie bolały aż tak, żeby o nich myśleć ale jak pomyśle o cewnikowaniu to aż mnie telepie, chociaż nigdy nie miałam ale historie krążą okropne :/ to chyba jedyne czego boję się w cesarce
cewnikowania też się boję..

No nic, ja lecę do sklepu, póki jeszcze nie ma południa i ludzi na przerwie się nie najdzie..
Stary 2015-10-23, 11:17   #891
_emma
Zakorzenienie

Nasz materacyk jest piankowy o grubości 15cm. Gdybym miała wybierać nowy to byłby to lateks. Gryka, kokos.. hmm czy to nie uczula? Dodatkowo czytałam też, że jedno z tych dwóch pachnie sianem, a tego wolałabym uniknąć w sypialni. Co chwilę wchodzą jakieś nowości i producenci nas do nich przekonują, że zdrowe, naturalne ale we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek i jeżeli kogoś nie stać na polecany materac to nie ma co przesadzać dziecko pośpi na nim 2 czy 3 lata i myślę, że lepiej zainwestować w porządny materac po tym czasie.
Stary 2015-10-23, 11:28   #892
marta1986222
Zakorzenienie

Hej ją już Byłam na zakupach,teraz biorę się za sprzątanie łazienki i obiadek.

Misia Trzymaj się,mam nadzieję że ból jak najszybciej minie.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:33   #893
_emma
Zakorzenienie

Córcia chciała dziś ubrać do przedszkola sukienkę, a do tego bawełniane rajstopy. Zgodziłam się bo myślałam, że jak tak wieje to nie wyjdą na spacer, a właśnie widziałam, że jednak wyszli. Mam nadzieję, że się nie przeziębi
Stary 2015-10-23, 11:37   #894
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Córcia chciała dziś ubrać do przedszkola sukienkę, a do tego bawełniane rajstopy. Zgodziłam się bo myślałam, że jak tak wieje to nie wyjdą na spacer, a właśnie widziałam, że jednak wyszli. Mam nadzieję, że się nie przeziębi
oby się nie przeziebila,moja Zuzia odkąd poszła do przedszkola co chwilę katar,kaszel

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:38   #895
_polly_
Zakorzenienie

misia, cieszę się, że już jest lepiej.

Ja byłam z bratem w mieście, to przy okazji zajechałam do lumpka. Przytargałam 5 bodziaków, 2 półśpiochy, spodenki i 3 czapeczki. I dla siebie dwie bluzki.

W poniedziałek czeka mnie kolejna wizyta z psem u weterynarza. Jakiś guz jej się zrobił na łapie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:47   #896
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dobrze Ci powiedziała.
Dobrze że już lepiej i pamiętaj ze brzuch może też bardzo z nerwów boleć, w sensie macica. Także spokojnie, Igor nawet nie wie że Ty masz nerki

hahaha

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

Pamiętaj, że nie ma złych zwierząt, to wszystko kwestia wychowania przez właściciela Tak samo jak nie ma złych dzieci tylko głupi rodzice
masz racje, lubie psy i koty wlasnie spokojne o ile po mnie nie skaczą nie brudza, nie drapią i nie siedzą w mojej pościeli

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
w to też wierze

cewnikowania też się boję..

No nic, ja lecę do sklepu, póki jeszcze nie ma południa i ludzi na przerwie się nie najdzie..
ja tez zwlaszcza po wyciagnieciu slyszalam ze boli a mnie ta cewka juz tyle lat przez zapalenia bolala ze nie chce tego czuc juz nigdy ale podejrzewam ze bole porodowe sa gorsze wiec moze nawet tego cewnikowania nie poczujemy boje sie ze bede panikowac i histeryzować na tej porodówce ze mnie wyproszą i kazda rodzic gdzie indziej haha ostatnie to zarcik

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
E, ja letni lubię i nie przeżywam jakoś specjalnie samego przesunięcia, to tylko godzina. Nie raz sama sobie przesunę, jak za późno się położę poza tym nasz czas byłby jesienny, więc wolę, że chociaż w lecie zyskujemy te godzinę w ciągu dnia. Ale jak się robi ciemno o 16 to jestem po prostu chora. I chyba dlatego nie lubię zimy, nie przez pogodę, bo ona bywa piękna, tylko przez to, że jasno jest od 9.00 do 16.00. No też mi dzień.
na chorobowym mi to totalnie obojętne mogą przesuwać co miesiac nawet i 2 godziny ale jak chodzilam do pracy straasznie mnie to wkurzało i zła byłam bo przeciez nie była 5 tylko 4 jak musialam wstać
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 11:47   #897
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
ja spie tak jakby na brzuchu tylko noge podginam i brzuch jakby daje na bok, nie czuje ucisku najlepsza pozycja dla mnie inaczej nie usne Kochana na pewno jak nie czułas ucisku to nic dziecku nie zrobilas koles na usg duzo mocniej naciska i to nie szkodzi
Ja mam identyczną pozycję do spania.

Cytat:
Ja miałam kokos i nic mi nie pachniało sianem :-P nie raz coś przeleciało i nigdy nic się nie zalęgło :-D raz w miesiącu go wierzyłam i sprawdzałam bo już po kupnie czytałam takie rewelacje.
Cytat:
ale jak pomyśle o cewnikowaniu to aż mnie telepie, chociaż nigdy nie miałam ale historie krążą okropne :/ to chyba jedyne czego boję się w cesarce
Spoko. Cewnik szczypie przy wkladaniu, ale czujesz tylko chwilę. Zaraz Cię znoeczulaja. Są też szpitale w których cewnik się zakłada już po znieczuleniu więc w ogóle luz. Radziłabym tym cierpiącym na pęcherz wziąć że sobą furagine bo jak cewnik wyjma to o zapalenie łatwo bardzo. I to wspominam najgorzej z cewnika. Nie wiedziałam że mogę furagine wziąść i cierpiałam przez 3 dni.:-\
Stary 2015-10-23, 11:49   #898
fasolka1987
Zadomowienie

Witam się późno spod koca, dalej zakatarzona

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty mira, kallina, gwiazdka

Gratuluję skończonych tygodni ciąży

Kiwi18 powodzenia w tym wyjątkowym dniu

Bonku ja zasypiam tak samo jak Ty inaczej nie zasnę, potem się przekręcam na boki i tak przez sen.

Darkanddark na pewno dziewczynka ja mam USG w środę jak się okażę że jej coś wyrosło to będzie ryk

Misia880 ale miałaś przeżycia wczoraj, dobrze, że mały pokopał mamę i dał znak że jest OK
Stary 2015-10-23, 11:49   #899
misia880
Zakorzenienie

moja tesciowa podobno dziś pytała TZ w pracy czy cos się stało czy z dzieckiem ok bo słyszała jak w nocy płakałam i czy na pewno jest w porządku

Chyba pierwszy raz o coś związanego z moim zdrowem zapytala - zapisać sobie to w kalendarzu ??

Stary 2015-10-23, 11:51   #900
Szczeperka
Wtajemniczenie

Bonku ja przy 8cm rozwarcia nie mogłam zrobić siku bo główka dziecka była już strasznie nisko. A wpakowali we mnie dwie kroplówki i tak mnie pęcherz bolał że zaczęłam sama prosić położną o cewnikowanie mimo że to roiło mi się jako największy koszmar po fakcie poczułam wielką ulgę a cewnikowania w ogóle nie czułam także nie ma się co bać na zapas. To nie jest takie straszne

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości