|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli musisz mieć własne koszule to chyba one są największym kosztem. Podkłady i duże podpaski nie są drogie. Ja używałam jeszcze majtki jednorazowe. Myślę, że nie ma co przesadzać z resztą rzeczy bo zawsze możemy poprosić żeby mąż czy ktoś bliski nam coś dokupił. Jedną koszulę kupiłam kiedyś w biedronce, a resztę (4szt.) mam z poprzedniego porodu. Stawiam na minimalizm i rzeczy typu kapturki, maści itp. dokupi mi mąż po porodzie jeśli okażą się potrzebne.
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
W Empiku można wywołać zdjęcia przez internet, w sensie wysyła im się plik, oni drukują i przysyłają do domu. Cena podobno też konkurencyjna.
Dziewczyny, mam pytanie poza wątkowe: ![]() Czy któraś w Was orientuje się ile kosztują pojedyncze cienie z Inglota? Bo próbuję od x czasu kupić paletkę cieni, ale problem w tym, że używam tylko 4-5 kolorów. A niestety nie znalazłam jeszcze gotowej takiej, która zawiera wszystkie te kolory. Wiem, że inglot najtańszy nie jest, może jest jakaś firma, która produkuje pojedyncze cienie, złożę to w paletkę i nie zbankrutuje? Zależy mi na cieniach matowych w kolorze: biały + jasny beż (nude) + ciemny brąz + czarny.
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio zamawiałam przez neta też, z Empiku, jakość w miarę, szału nie ma ale wszystko widać. zamówiłam jeszcze obraz na 80cm z pleneru z naszego ślubu czarno-biały, wisi w salonie
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obstawiam 15-20zł
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam paletke brązowych cieni z wibo lovely z rossmana dałam ok 10zł i jestem zadowolona wczesniej używałam ruby rose i tez byłam zadowolona z ceny i jakości równiez allegro
Edytowane przez Bonku Czas edycji: 2015-10-23 o 13:34 |
|
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
dark dodaje fotke tych cieni
|
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo fajne! trochę więcej niż potrzebuje, ale co tam.
Można tylko kupić przez neta, czy w stacjonarnym też? Wolałabym je najpierw sprawdzić, bo mam dość błyszczących i perłowych cieni.. wolę matowe edit: jutro po lekarzu chyba polecę na miasto pochodzić po drogeriach, coś może kupię. Bo wiem, że jak będę miała fajne cienie to i zacznie mi się chcieć malować
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-10-23 o 13:49 |
|
|
|
#941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak ja kupiłam normalnie w rossmanie stacjonarnym, tez zawsze potrzebuje tlyko kilku ale jak jest w zestawie wiecej a nie kosztuja duzo to kupuje moj standardowy make up to jasne od kącika do polowy i reszta ciemne
|
|
|
|
|
#942 |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam, ale nie wiem co chciałam komu napisać
![]() Pisałyście o wadze, ja w pierwszej ciązy w 20 tygodniu miałam płaski brzuch, a teraz w 19 mam takie jak miałam w 7 mieś. Z wagą jest tak że 2+, a w 1 ciązy juz było 5 +..Dziwne to wszystko Zaraz wam wrzuce fotki z 1 ciązy i obecnej w tym samym tyg, dla porównania Bonku- ja tam lubie zwierzat ale wkurza mnie jak psocą moooniaaaa; Niepokojące te bóle kości często tak masz?..tak, codziennie, doktorka kazała brać magnez. Ale przed ciąża miałam problem z bólamy reumatycznymi na zmiane pogody.Teraz to sie zaostrzyło ANTERIA;- jakie to miłe , zakochani jak nastolatkowie
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo, wkłady to wydatek, ale myślę, że robiąc kilka zdjęć w miesiącu, to się tego aż tak nie odczuje.:P od sesji zdjęciowych mam lustrzankę. ![]() Cytat:
Z neutralnych gotowych paletek mogę polecić Sleek lub Makeup Revolution.
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Lekarz mi zalecił magne b6 brac 3x1 tab, ale ja zazwyczaj biore 2 przez zapominalstwo
![]() mira gratulacje córeczki! blady strach padł na wszystkie, które nie mają potwierdzonej płci na sto procent w tym ja, haha ![]() Też uwielbiam cienie z inglota ale od kiedy noszę rzęsy jakoś nie mam weny na nakładanie cieni, bo weź to potem dokładnie zmyj ;P
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-23 o 14:13 |
|
|
|
#947 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam sie popoludniu! Dzisiaj noc minela spokojnie. Synkowi chyba sie polepsza bo w nocy obudzil sie tylko raz, wiec teoretycznie moglam pospac, ale jak to ja, ostatnio jak sie obudze to mam problem z zasnieciem. To samo bylo rano, synek spal a ja od 5 juz nie moglam
Jesli chodzi o slub to ja caly czas sie usmiechalam, to samo mialam jak synek sie urodzil, jakos szczescie mnie wtedy rozpiera i nie wzruszam sie do lez, choc normalnie mi sie to zdarza ![]() _polly_ Darkanddark Gartuluje Cytat:
kallina_2014 i za reszte wizyt tez trzymamCytat:
![]() ANTERIA misia varerrie zdrowka dziewczyny! Tak piszecie o tym cewnikowaniu, a ja miala cc i nawet nie wiem kiedy mi to zrobili. Chyba po znieczleniu bo nie pamietam zebym jakas traume przezyla. I nie wiedzialam ze infekcje zlapac mozna. Jakos mnie to ominelo, ale pewnie dlatego ze nie udzielalam sie wtedy na takim forum, to raz, a dwa ze cesarka z przypadku, a bylam nastawiona na sn. To super ze macie wymarzona coreczke! Gratuluje Cytat:
A ja wynalazlam uzywany wozek w super stanie za jakies 650 zl po przeliczeniu. Jest to Bebetto mini, rozowy 3 w 1 i dzisiaj musze zdecydowac czy go chce czy nie. Bardzo mi sie podoba i cena jest zachecajaca, ma kilka rys na ramie no i po kolkach widac ze byl uzywany, a poza tym wyglada super. Jest z torba i pokrowcem od deszczu. I nie wiem co robic :niewiem:
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
Misia i verreri zdrówka dla was, Misia przeraziłas mnie tymi nocnymi koszmarami..
mira81;- ja cie!! mam nadzieje że mojemu nie odpadnie, bo gin powiedziała że wygląda na chłopczyka,nie dała gwarancji. Ale cieszycie się, nie było rozczarowania? faithworkswonders;ja też dziś tyle, więc wzajemnie gratuluje! Znam płeć, ale zakupy jakieś i planowanie po połówkowym, boje się niespodzianki jak u miry fotki- ja również jestem maniakiem fotografowym, w swoim pokoiku zaprojektowałam ścianę z moimi najlepszymi fotkami, ale troche mnie posądzili za samomiłowanie, i powiesiłam jeden duży portret. Ale i tak mam na innych ścianach, komodzie, mnóstwo fotek
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
mira
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
monikmi;jak sprawdzają się takie rzesy, długo je nosisz, jak czesto zmieniasz, czy psują stan własnych? Interesuje się, bo tez myslałam niejednokrotnie, ale blogerki youtubowe mnie zniecheciły .
Cienie -też polecam Sleek lub Makeup Revolution. |
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Nessea
Terapia integracji sensorycznej. Mojego synka diagnozują pod tym kątem. ![]() Jak Ci się podoba to nie zastanawiaj się tylko bierz My jutro jedziemy już po wózek. Zdecydowaliśmy się na bebetto vulcano. Mieszkanie mamy spore więc będzie gdzie trzymać
Fotografia to zwierciadło Emocji, piękno Momentów, magia Miejsc... Edytowane przez Kiinga26 Czas edycji: 2015-10-23 o 14:24 |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja z kolejnym pytaniem
![]() Rano pytałam o sałatki, a teraz zapytam o jakieś przekąski/przegryzki. Coś będę musiała naszykować, a nie mam pomysłu jak nigdy
|
#953 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam w niedziele 5 litrów zakwasu z buraków, wczoraj przesedziłam , nalałam sobie do lampki z pod wina...i fuuuj!!! jakie to ohydne, nie dam rady tego pić, wyleje chyba
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszy się o takich rzeczach, ale jak dzieją się na własnym podwórku to już mniej jest do śmiechu
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Tak wlasnie ogladam te wozki bebetto i ten to jakis starszy model ale cos pomiedzy Flavio a Nico plus, sugerujac sie rama. Temat wozka mialam zostawic na jakis czas jeszcze, ale ten nie daje mi spokoju. Pamietam ze sporo dziewczyn pisalo o Bebetto, wiec moze ktoras mnie nakieruje mniej wiecej, czy warto, bo poprzednio mialam wozek Mamas&Papas.
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Msia ją biorę 3x1 Magne b6
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Kiinga26 a ja myslalam ze o ciaze chodzi
. Przeczytalam jednak i w takim razie zycze zeby jak najszybciej zdiagnozowali jesli cos sie dzieje i zeby mozna bylo wprowadzic terapie Trzymaj sie kochana
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
nessea za 650 zł ja bym brała, bo jest bardzo ładny
o ile jest w dobrym stanie NADIA rzęsy noszę już prawie 3 lata bez przerw uzupełniam raz w miesiącu i jak są dobrze załozone to nie robią spustoszenia, chyba że masz tendencje do "grzebania" w oczach haha teraz muszę na jakiś czas zrezygnować, bo moja kosmetyczka uzupełnia braki około 2 godziny i niestety jest mi już cieżko leżec na plecach bez ruchu tyle czasu poczekam aż te wypadną a następne założe w kwietniu/maju i będę uzupełniać aż do następnej ciązy ![]() malinka śliwki w boczku, ale to na cieplo -uwielbiam no bo jajka to trochę oklepane ale na milion sposobów mozna zrobić ![]() Dla mnie burak to tylko cieniutko skrojony, z rukola i prażonym słonecznikiem albo orzechami włoskimi, po co się męczyć z zakwasami jak jest coś tak pysznego a jeszcze jak fete do tego dorzucic to niebo
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-23 o 14:36 |
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Wrzucam fotki z moimi brzuchalami w 1 i 2 ciąży, waga wyjsciowa w obu przypadkach taka sama. Z tym że w 1 ciąży na tym etapie byłam +5 , a w 2 ciązy jestem + 2 , a popatrzcie jaka rożnica w wielkości brzucha
Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2016-04-27 o 16:00 Powód: edycja na prośbę użytkownika |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

obstawiam 15-20zł
ja mam paletke brązowych cieni z wibo lovely z rossmana dałam ok 10zł i jestem zadowolona wczesniej używałam ruby rose i tez byłam zadowolona z ceny i jakości równiez allegro
pamiętacie o której miała mieć ślub?

często tak masz?..
i za reszte wizyt
zdrowka dziewczyny!
To super ze macie wymarzona coreczke! Gratuluje