|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Hej Cytat:
Jest jednak net w busie tak mi się nie chce ze szok jeszcze muszę odstac swoje przy dziekanacie po zaświadczenie do kredytu studenckiego
|
||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję nowych tygodni. Magda a Tobie współczuję kolejki nie wiem jak u Ciebie, ale u nas zawsze była kilometrowa.
|
|
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Przez 10 dni
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
magda gratulacje
to swoje odstoisz
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
IWiecie że moi rodzice wprowadzili się do domu bez wody (była studnia) bez łazienki (był wychodek za garażem), z piecami na węgiel w pokojach, z drewnianymi oknami, przeciekajacym dachem jakoś 6 grudnia, w taką zimę, że masakra - wiało czym się da, śnieg już był, bo to pamiętam, z dwójka dzieci 6lat i 3 lata. I najlepsze, że w BN splodzili mojego najmłodszego brata
a wyprowadzili się z mieszkania w bloku w środku miasta gdzie ogrzewanie, łazienka itd wszystko było. i wyobraźcie sobie reakcje mojej mamy jak się dowiaduje, że jest w ciąży, środek zimy, remontu nie zrobisz, pieniędzy brak, bo poszło wszystko na dom Tak nieodpowiedzialnych ludzi w życiu nie spotkałam ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() Byle tylko załatwiła mi to dziś i nie kazała przyjeżdżać na tygodniu
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny dzień
Ja w nocy chyba z 50 razy chodziłam sikać
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ślicznie dziewczyny:-* Magda i gratki dla Ciebie
powiem Ci że wtedy chyba były trochę inne czasy i ludzie sobie radzili. Teraz jakby ktoś tak miał to zalamka totalna
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-10-24 o 08:50 |
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie było tak dawno mama nie pracowała, a tata jak to mechanik na święta cienko, bo zimno i dużo nie zrobisz, zresztą nie było gdzie, bo garaż był w opłakanym stanie ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Ktoś wyciągnął kiełbasę wiejska ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- O matko ale mi duszno i słabo |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
magda, ogrzewali się bardzo dobrze
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
Magda to podziwiam twoich rodziców. Ja wczoraj kilka godzin nie miałam dostępu do toalety i czułam się jak w średniowieczu
![]() Ja też spać nie mogłam i od 5-6:30 wierciłam się
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).A tekst - a nie możesz tego zrobić? No cóż, może i możemy, ale warto to potem przypłacać np. bólem brzucha, jak ja wczoraj (bo nie położyłam się od razu po powrocie do domu, tylko pomagałam TŻtowi robić obiad. Nie że mi kazał, po prostu chciałam, myślalam, że jest okej, a przeholowałam). Cytat:
Gratki za nowe tygodnie i III trymestr, to już brzmi poważnie! My już po śniadanku, gary umyte, kuchnia posprzątana, sypialnia też, uwielbiam jak oboje współpracujemy, bo wystarczyło 30 minut i tyyyyle zrobione. A tak to jak człowiek sam robi, to nie wie w co ręce włożyć i w rezultacie miota się po tym domu jak głupi, robiąc niewiele ![]() Idę pod prysznic i zbieramy się na warsztaty ![]() Co na obiad dzisiaj dziołszki? ![]() Ja chyba zrobię gołąbki bez zawijania |
||
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Jeszcze pół godziny... Szybciej błagam
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam łatwego i dobrego przepisu na tort czekoladowy, bądź jakikolwiek byle nie z owocami. Żeby był łatwy w przygotowaniu, bo cukiernik ze mnie marny. Może macie jakiś?
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Magdusia, Magda gratki III trym ![]() Witam nowa mame Ja dzis spalam jak nigdy nawet nocnego sikania nie bylo Baby, dla mnie, w klotni tego typu tekst tez jest niedopuszczalny. Czy Twoi rodzice sa wtajemniczeni w sytuacje? Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#976 | |||||
|
Zadomowienie
|
Zmusiłam w końcu TZ do odkurzenia domu...
![]() Masakra... ile było klęcia... Cóż... Mamy psa... Króry bardzo gubi sierść... Normalnie odkurzałam codziennie... a tu od środy nie było sprzątane (mama przyszła i zmiotła panele). Wiem że wcześniej tez zamiatał... a 2 pokoje gdzie wykładzina jest - to przecież się nie da rady zamieść- więc odkurzane też nie było Mieszkanie mamy dość duże więc odkurzenie całości trochę trwa- ja nie jestem w tej pozycji wytrwać... Więc zmusiłam jego... Efekt? Pół domu odkurzone, spod kanapy wychodzą kłaki... zaraz będę to mieć rozniesione po całym domu... DO tego odkurzacz wymaga naprawy- a docelowo wymiany na nowy- może dotrze do niego jak się człowiek nim męczy :P Cytat:
Cytat:
Do nich nie dociera że później to sprzątanie po remoncie może być prawie niewykonalne... My mieliśmy robić malowanie sypialni i położyć panele, zanim się dzidzia pojawi, ale odpuściłam to... Przy tych szpitalnych rewolucjach nie mam na to sił... Zrobi się na wiosnę... Cytat:
Nie wiem... Trudno mi cokolwiek powiedzieć... Ale może faktycznie lepiej się spakować i wrócić do rodziny? A TZ? jak mu na was będzie zależeć to was znajdzie... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak z kotem - pełno sierści. A najbardziej wściekam się jak widzę jego kudły np. na stole czy parapecie
Już nie wiem co mam z nim zrobić
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rodzina wie o remoncie opoznionym i ze nie mam dostepu do kuchni,dzisiaj zabieraja mi lodowke,wiec nie wiem co bede jeść :-P ale np.o tym jak mnie maz traktuje nie mowie,bo oni za nim nie prZepadaja a jakby sie dowiedzieli ze potrafi juz wstac w zlym humorze i wrzeszczec bez powodu no to....
Wiem ze przesadzilam tekstem o ojcu,sama pozalowalam w momencie w ktorym to powiedzialam,ale byla to jedna z chwil kiedy nie daje rady sluchac wszystkiego co on gada i wytrzymywac jak mnie traktuje. Nie wiem co mu sie stalo,jeszcze dwa miesiace temu byl bardzo troskliwy,kochany itd,a teraz... Widze ze temat odkurzania...mam kota,psa i alergie na kurz,wiec odkurzacz obowiazkowy :-D ale też nie mam obsesji,raz na Trzy dni spokojnie starczy
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-10-24 o 10:20 |
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty sama zrobisz jak uważasz, ale ja po tym co tu napisałaś, bym wyjechała do pl, tam urodziła i tam chyba została - przy rodzinie mnie wspierającej. U mnie odkurzanie obowiązkowo codziennie, inaczej bym nie wytrzymała. Na szczęście pies ma włosy.
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja jak zwykle pierwszy śpioch wątku wpadam najpóźniej
![]() Witaj maciejka My dziś idziemy do jakiejś restauracji wiec zobaczymy co tam dobrego będzie do jedzenia ![]() Ja też dziś mega spałam , chyba z 10 h ciurkiem a ostatnio wkółko się ok 7 budziłam i troche lezałam troche spałam do tej 9 w rezultacie i tak byłam nie wyspana A co do sikania- po porstu starajcie się nie pić na noc ja zawsze dużo dreptałam do łazienki i wyrobiłam sobie taki nawyk i teraz procentuje, raczej więcej niż raz w nocy do łazienki nie zdarza mi się wstaćCytat:
|
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie mam- ale codziennie odkurzyć trzeba... gdybym patrzyła na to jakoś bardzo to by 2 razy dziennie nie starczyło... Miałam wiele różnych psów... Kota... Ale w nich wszystich razem wziętych się tak nie sypało... Jak nie jest odkurzane regularnie to kłaki są wszędzie... nawet do lodówki się jakoś potrafią dostać
|
|
|
|
|
#982 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na obiad mamy zupę od wczoraj. Serową z mięsem mielonym ![]() Też ostatnio śpię zazwyczaj dobrze, ale siku zawsze wstanę tak ok. 4 rano ![]() Cytat:
U mnie najgorszy jest blat w kuchni, część jest pod oknem więc małpa wyleguje się tam Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-10-24 o 11:10 |
||
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Milovia ma nowe wzory pieluch http://sklep-milovia.eu/new-products
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce reszty ciazy w polsce przechodzic bo moja rodzina jest dosyc ciezka i też nie bede mogla sie zrelaksowac,a zostanie tam...nie wiem,wydaje mi sie chamskim posunieciem bo jakby nie bylo,ojciec ma prawo poznac swoje dziecko...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Co mnie dziś podkusilo w szafkach w kuchni sprzątać, miała być jedną wyjdą wszystkie. Ale muszę poleżeć chwile.
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
to chyba ja dzisiaj najpóźniej przychodzę
![]() Ale od wczoraj była u nas szwagierka z mężem, dopiero pojechali. Wczoraj siedzieliśmy do 1:30, a dziś od rana + zdążyłam jeszcze do dentysty oblecieć babeczka nie mogła ogarnąć, że nie chce znieczulenia i jej przykro było patrzec jak cierpię eee nie było tak źle ![]() Szwagierka przywiozła rzeczy dla Mlodego - padłam Nakupowała przepięknych ciuszków, mam cudowny kombinezon na zimę i mnóstwo piękności, część obfocę i wrzucę ![]() Dotarł też wózek, jest w świetnym stanie, rama ma może jedno zarysowanie, za taką cenę naprawdę warto. Martwi mnie tylko kolor bo na zdjęciach producenta był taki bardziej pomarańczowo - czerwony, a normalnie jest malinowy... Ogólnie kolor sliczny, ale kurde dla chłopaka ![]() malwi89 ale duuuży synek! Niedługo już będzie 2kg ) Oby tylko macica nie szalała za bardzo ![]() Cytat:
maciejka83 witaj ![]() Magdusiaaa, magda gratuluję 7 miesiaca Dotka90 udanych warsztatów, wygraj coś
|
|
#988 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to zaczynamy prawie równo bo ja we wtorek mam pierwsze zajęcia Cytat:
chyba z tego skorzystam właśnie ![]() co do płynu do płukania to ja właśnie tak rozumowałam że im mniej chemii na początek tym lepiej, dlatego nie kupowałam od razu.... Cytat:
![]() Cytat:
Ja flanelki i tak mam 3 sztuki ![]() Cytat:
Lena też ładnie, ale jak dla mnie zdecydowanie zbyt popularne teraz Cytat:
![]() mam nadzieję że skończą sie przeboje u Ciebie i jest o wieeele większy wybór ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluje nowych tygodni i miesięcy ![]() Moje dziecko od kilu dni ma czkawkę po kilka razy dziennie
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-10-24 o 13:50 |
|||||||||
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam najnowsze nabytki Jaśkowe
Ciuchów od szwagierki obfociłam połowę tylko Oprócz kilku par skarpetek, czapeczek i ew. śpiochów wyprawka ciuszkowa jest skompletowana
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-10-24 o 14:30 |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne te ubranka,pajac z żyrafami nie wiesz skąd jest? I te buciki takie malutkie śliczne, zresztą wszystkie są piękne. Wózek super wygląda, mówisz malinowy, najwyżej wkładkę w spacerówce zmienisz i będzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

i któraś jeszcze tylko nie pamiętam która?
jeszcze muszę odstac swoje przy dziekanacie po zaświadczenie do kredytu studenckiego

).

Już nie wiem co mam z nim zrobić
ty sama zrobisz jak uważasz, ale ja po tym co tu napisałaś, bym wyjechała do pl, tam urodziła i tam chyba została - przy rodzinie mnie wspierającej. 

ja zawsze dużo dreptałam do łazienki i wyrobiłam sobie taki nawyk i teraz procentuje, raczej więcej niż raz w nocy do łazienki nie zdarza mi się wstać
21.06.2014r.
Zostało Ci 9 tygodni to terminu, a jak np będzie wcześniej to możliwe, że tylko 7, o matko