|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
![]() wszelki duch.... ![]()
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
I pożegnać ![]() Baj de łej - ubzdurało mi się, że w tym filmie była scena: kobieta kąpie się w wannie na środku pokoju, facet wylewa ją razem z wodą. No, nie było czegoś takiego Któraś kojarzy taką scenę, na bank było to w filmie kostiumowym
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
akurat
![]() wróciłam o północy z imprezy , jutro idę na kolejną jeszcze posłucham Pink Floyd satan , przestawię czas i do wyrka dobrej nocki
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-10-25 o 02:44 |
|
|
|
#4715 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o matko bosko!
![]() wpadłas na chwile czy na dłuzej?
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie?
![]() Mam nadzieję, że na dłużej.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4717 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mi sie zachciało fansyszmansy fryzjera,ale takiego serio debest,wariota jakiegos..tylko czy mua bedzie stac na takiego...no ale bym chciala zeby ktos cos ze mna zrobił w koncu...ile zycia mozna spedzic nie posiadajac fryzury?
nom..to pogadała....co do puderów bo widze ze nomen omen na tapiecie...to ja jednak jestem antykosmetyczna i tego isie juz nie zmieni chyba... i nie wie mjak ugzyxc swoje pazury...nie zebym obgryzala ,ale mam takie zaniedbane,a nosze długie, kazdy inna długosc,połamane,skórrki no fuj po prostu...normalnie az wstyd isc do fachofca z czyms takim..sama niecierpie grzebac w pazyrach...najlepiej byłoby zeby mi ktos do domu przyjechał i zrobil ale tak zebym ja mogła w trakcie robic cos innego...ba takie tepe siedzenie podczas gdy ktos opcy mi cos robi po dłoni to nie do zniesienia dla mnie...nie wiem czy ktos rozumie co ja mowie...---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- no fdo nas ofkors...a Ty jestes na fejsiku??
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Gdzie ta matko bosko ![]() Ni. Mam chyba profil, ale nie lubię fejsika i mnie tam nie ma.
|
|
|
|
#4719 |
|
Nindżopesz
|
Karkki!
Cóż za mroczna historia z tym fryzjerem O_o Polly, a przypomnij mi czy Twój Nars jest sypki? |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki cukiereczku!
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
Tak samo do fryzjera chodzę w ostateczności (dwa razy w roku podciąć końcówki, żeby wyglądać w miarę schludnie).Cytat:
![]() Zawsze byłam ciekawa co w takiej sytuacji robi fryzjer
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to co, wystawia rachunek i udaje, że tak miało być
![]() a tak serio to też się zastanawiam ![]() Karkki dobry baru
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ba! W ogóle jakby nie było Cię tydzień! ![]() Jeszcze czekam tylko kiedy Skarbiątko skończy szyć te swojo pościel Cytat:
1. Ja całe życie nie miałam, i chyba mieć nie będę, jestem antyfryzurowa. po prostu są ludzie co noszą fryzury i są ludzie co ich nie noszą. Ja należę do drugiej grupy. Jestem niereformowalna, bo ja nie lubię fryzur. Robienia ich, utrzymywania, stylizowania, no i moje włosy nie trzymają fryzur same z siebie, więc bez mojej pomocy efekt jest jaki jest. Co ranek BTW wyglądam jak późna Whitney Houston. 2. Analogicznie do nr uno 3. Mojej Mam wyłącznie w domu robi kosmetyczka. No ale nie da się nic innego robić w trakcie pazurów. Musisz z nią gadać/lub nie gadać. Możesz włączyć muzykę/ film/ pokaz slajdów twoich zdjęć - łateva, ale robić - no can do Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-25 o 10:35 |
||
|
|
|
#4724 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, pytanko mam o Annabelle w formule rozświetlającej. Te nazwy np. fairest a cream dotyczą tylko stopnia jasności, czy różnią się też wykończeniem albo czymś?
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozświetlającego na całą twarz bym nie połozyła daję pod oczy, a i tak na pędzlu zostają mi te drobinnki czemu chcesz się tak świecić? ![]() A380 w drodze na carboota przeleciał nam nad głowami, bo siadają niedaleko od autostrady
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-25 o 11:02 |
|
|
|
|
#4726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
O brwiach
Cytat:
Tak czy inaczej jestem ciekawa bardzo i mam ochotę na coś nowego i za☠☠☠istego ![]() Cytat:
Jakoś wypadlam z pudrowego obiegu, bb /cc Suma i Nars i tyle. Nuuuda. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście okolice podoczne/okołooczne mam idealne. Zadnego cienia,żadnej zmarchy, zadnego zasinienia. Nawet kiedyś kolezanę wkręciłam,że sobie botoks robię . Sama, w domu ![]() Cytat:
Panten kupiłam, użyłam ledwo dwa razy i jeszcze nie mam zdania. Zobaczymy za jakiś czas.... A wczoraj kupiam Garnier Grow Strong, niby jakaś nowość w Rossmanie. Maskę i odżywkę. Będą testy
|
|||||
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozświetlający kłądłam na całą twarz i było ok - z działki GOLDEN chyba, bo to próbki byli. Zatem, sądząc po doświadczeniach Betty - każden egzemplarz się może różnić intensywnością etc, w zalezności od odcienia. Np matujący Golden Fairest był dla mnie rewela, a Sunny Cream już nie Teraz leci do mnie rozświetlający Cream z SUNNY. Zbaczymy. |
|
|
|
|
#4728 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u siebie widzę podobny scenariusz Cytat:
![]() ja tak chodzę kilka razy w roku (3-4) i mam w miarę ok paznokcie, a kiedyś miałam naprawdę tragedię ![]() Cytat:
ja nie mam cierpliwości do układania fryzur, nawet jak próbuję jakoś ułożyć to i tak za chwilę każdy mi sterczy w inną stronę, walka z wiatrakami
|
|||||
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret fryzjera, to mnie ten od paru miesięcy zaprasza, ale daję sobie jeszcze ze 3 lata noszenia włosów a nie fryzury...
![]() kumpela po kilku sejsach z włosów do talii ma ledwo za ramiona...
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz zalinkujesz ta odżywkę z Balei?
Bo patrzę na all i nie wiem która to
|
|
|
|
#4731 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo np. w Lumiere te niby rozświetlające po prostu nie robią tynku a satynę. Czyli w Annabelle jeśli już to brać mat i golden? Nie jestem wybitnie żółta.Cytat:
Ja mam zapadnięte oczodoły w kolorze sino-czerwonawym więc porządne korektory czy coś w tym miejscu robią sporą różnicę.Cytat:
Mam nadzieję, że w takim razie Lumiere wystarczy mi jeszcze na długo
|
|||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko mi goldeny chciała wcisnąć, a dużo lepiej czuję się w neutralu i jak na razie jestem bardzo zadowolona z matu nat. fairest
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jak pisała Neska, raz przeciąży raz niedociąży - całe clue leży w dozowanej ilości. Cytat:
Serio. Lumiere najlepsze. Rozśw. Jak mówisz, satyna. Pamietam, bo miałam Jednak na mnie nikt drobin nie widział, więc kwestia pewnie formulacji konkretnego egz. etc. Ogólnie to nie są jakieś dobre minerały, ale z dostępnych nie znalazłąm lepszych więc tak się bujam z nimi z braku laku.---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- To jak jesteśmy przy temacikach urodowych to sę narzeknę Włosy. Już odrost wszedł w fazę oblesia. No i jak miałam kłopot z rozjaśnianym sianem to byli sposoby na zaradzenie temu, jakbym miała całe swoje przetłuszczające się siwe liche rzadkie kłaki - też jest sposób myć codziennie, bo inaczej świeżości im nie nadam, pamiętam to jeszcze. A teraz? Teraz mam smalec po 8h na skórze i 2 cm odroście a poniżej łamliwą słomę No ale jest. Wyjść się do ludzi nie da bez mycia, nawet sama na siebie patrzeć nie mogę, a te suszki dziennie myte no tylko się suszą bardziej. Juz mnie męczy dzienne odżywianie spłukiwanie jadę więc na bezspłuku, ale to nie to samo. Chodi mi po głowie coby ściąć na chłopaka Nie no, chcę już swoje włosy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-25 o 12:40 |
||
|
|
|
#4734 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Aha :/ Ale nic lepszego od nich nie znalazłaś czy po prostu nie szukasz? |
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet Bare Minerals testowałam, jednak w sklepie No i big no-no Edit: Zapomniałam, że próbowałam jeszcze z kolorówki takich gotowych zestawów - podkąłdy mineralne - tragedy! No ale możliwe, że se zły model wybrałam, niemniej zniechęciło mnie to do kolejnych prób. ![]() Chcę Lumierki zuruck Szukać szukam, ale trochę nie wiem już gdzie ? Bo te pseudo minerały np Clarins to nie na moją kieszeń. A standardowych podkładów we fluidzie nie lubię już ) i nie potrafię znaleźć zastępcy, gdyż Cliniki są za ciemne. Chcę porcelankę - a takich kompaktów nie znalazłam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-25 o 13:26 |
|
|
|
|
#4736 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szkoda Cytat:
sypki Cytat:
tylko na slub mialam i wyparłam z pamieci
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie musi. Wszystko zależy od nastawienia i osobowości obu stron.
Dla mojej Mam i dla mnie krępujące jest robienie tego w salonie, a ta laska to akurat z nami się zakumplowała. Spotykamy się najczęściej we 2, 3 i jest to po prostu świetny babski czas, a laska sobie dorabia. Zawsze jest kawka i przekąski bo tyle bab to trochę trwa. Można kameralnie jeden na jednego. Wszystko zależy od człowieka, no ale listości, kobieto, masz w rodzinie paznokieciarę. Nic nie poradzi? |
|
|
|
#4738 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Generalnie nie mam parcia, mam w zapasie chyba dwa pudełka Luminesse to mi starczy na jakieś 5 lat Ale chciałam sobie coś nowego po domu znaleźć (póki co mam połowę Cashmere, niezbyt dobre ale lepsze od większości).
|
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się obudziłam z ręką w nocniku
|
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzjer zachował się bardzo przyzwoicie, bo nie wziął zapłaty i powiedział, że mam przychodzić za darmo do czasu aż włosy nie odrosną. Ale to mój znajomy a farbę kładła fryzjerka tam zatrudniona. Ale oczywiście nigdy więcej tam nie poszłam i nie mam nawet zamiaru. Farbię się sama w domu. A do Maminej fryzjerki pójdę na podcięcie jak odrosną całkowicie czyli gdzieś na wiosnę, bo jak znam życie to ciachnie pół metra ![]() Nie płakaj Tu posiedzę ![]() Dobry ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

Któraś kojarzy taką scenę, na bank było to w filmie kostiumowym

starsza to będzie 60 . 

Bo patrzę na all i nie wiem która to
z braku laku.
Nie no, chcę już swoje włosy
Tu posiedzę