|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Cytat:
Więc w sumie to samo pewnie będę czynić, ale już teraz widzę jak bardzo osłabłam i wręcz boję się zaczynać, bo wiem, ile to cierpienia Że nie wspomnę o innych zabawach, jak sprinty na przykład. Mdli mnie na samą myśl
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Dziękuję podwójnie a ja odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży (końcem kwietnia) to jak na złość śniłam o chłopczyku No jednak usg wykazało, że to dziewczynka no a o kolor skóry to nie ma się co martwić, mówię szczerze Dziękuję Pomyślałam jednak, że kilka rad na pewno się przyda, a i jakieś wsparcie wzajemnie rozumiejących się babeczek też dobrze wpłynie
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz boli i w sumie czasem jest uczucie niepełnego wypróżnienia ![]() Czuję jak siedzę, chodzę- ale to przez to, że boli.
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
NightButterfly u mnie dokładnie dziś 31t 5d. Termin mam na 24.12 a wg dzisiejszego usg na 20.12
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i dobrze, że może spać spokojnie
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mozemy sie razem motywowac bo ja tez 20 km do najblizszego fitness klubu czy coa w tym stylu. Tz juz wraca A teraz tesciowa mi wziela mala.wiec ja leze pod koldra i sie pocw a na dworzu 17 stopni i slonce U mnie z waga tragedii nie ma bo w sumie 6 kg na plusie ale wszystko poszlo w brzuch wiec wygladam monsteualnie. Trudno, taki los kobiet w ciazy. Cudowny maly czlowiek w zamian za roznego rodzaju niedogodnosci. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- I ja mam ogromny problem z dluzszym staniem. Po pierwsze robi mi sie slabo w 3 min jak stoje bez chodzenia (tak, liczylam) po drugie, maly uciska glowka na zyle i moj zylak mnie napieprza. Ciesze sie ze hemo nie mam bo chyba bym sie zaplakala. |
||
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wigilia no nieźle Ja wg szpitala mam 19.12, ale jak byłam na wizycie prywatnej na usg właśnie 2 tyg temu to lekarce 15.12 wyszedł...idziemy więc w dobrym kierunku chciałabym Święta spędzić poza szpitalem.... Co tam ciekawego działo się u Waszego bobasa na usg?
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do ćwiczenia w domu pościągałam sobie jeszcze przed ciążą dużo zestawów, np Cindy Crawford ma taki zestaw typowo do wracania do formy po porodzie
|
|
|
#2469 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uuuuu hemorojdaki? Współczuję. Ja słyszę, że kobiety w ciąży częściej męczy zgaga.... U mnie póki co ani jednego, ani drugiego, ale za to męczy mnie opuchnięta dłoń, która często mi drętwieje...a od wczoraj czuję, że spuchły także stopy... ehh uroki ciąży...Cytat:
o takim czymś nie słyszałam...jak sobie radzisz ze staniem w kuchni?
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
Witam
odczuwam permanentny brak sił od jakiegoś czasu... robię co muszę ale tak naprawdę najchętniej przeleżałabym cały dzień. Dziś synek o 7 (wedlug starego czasu o 6) mnie obudził żebym czytała mu bajki dobrze że większość znam już na pamięć to mogę czytać z zamkniętymi oczami ![]() Niby było to do przewidzenia, zakładam optymistycznie że i tak nic się nie zmieni ale jednak trochę boję sie takich radykałów i już mi słabo na myśl o ciągłym wyciąganiu brudów poprzedniego rządu itd. Jak dobrze że nie mam tv
|
|
|
|
#2471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc postaram się to wykorzystać, póki tu mieszkamy, no i zmobilizować się może będzie łatwiej jakbym miała jechać 20 km sama, to pewnie też zostałyby mi ćwiczenia w domu, no chyba ze ktoś jeszcze byłby chętny na jazdę, to razem razniej.Najgorsze jest to, ze ja już nie wiem czy to nerki ;/ bo dziś dosyć wysoko mnie boli i czasem a przechodzi na przód i mnie kluje, zobaczymy jaka noc mnie czeka, jutro zrobię to badanie i jak coś to pisze do gina, że coś jest nie tak ;/ Cytat:
Liczę jednak na to, ze każdej z nas uda się wrócić do zadowalającego stanu po ciąży ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wcześnie przyjechałam i kwitne w aucie,do poczekalni nie mam co iść bo tam co do minuty się wchodzi a wizyta na 15.30 ech. Spodziewałam się większych korków a tu tak średnio było. |
|
|
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry. Płytki wybrane kupione. Teraz tylko sprzeczki z tztem jak to będzie wyglądało czy płytki do samego sufitu czy nie.
To dowalil am powiedziałam że w końcu to jego mieszkanie więc niech decyduje.... :/ przegielam trochę. Rudaska jaki wielki chłop )) Syylwuska do gładzi niby przyczepilismy. Nie wiem ehhh Witaj nightbuttrfly ! Idę prasowac. Dalej brak weny :^
|
#2474 | |
|
Zadomowienie
|
Gumisiowa nie widzę zdjęć na telefonie
![]() Cytat:
)Co do 1.11 ja się nie wybieram na cmentarze bo mamy bardzo daleko do naszych bliskich. Troche mi smutno z tego powodu bo w zeszłym roku też nie byłam :/ |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Co do tycia, ja wyglądam masakrycznie, poszło mi juz po całości, a wcześniej tak się cieszyłam, że tylko w brzuch mi idzie ![]() Teraz zobaczyłam siebie na zdjęciu do dowodu i wyglądam strasznie, okrągła pyza :P |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz ... na drugie i kolejne dziecko 500 zl , da sie rade ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- nightbutterflyco do gotowania. To ja wiekszosc rzeczy robie na siedzaco. Wybieram takie potrway ktore nie wymagaja dlugiego stania przy kuchni
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Rudaska
Za wizytę ![]() Witam nową mamę
|
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Juz sie wycofali z 500 zl- budzet sie nie zamknie
|
|
|
|
#2482 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję dolegliwości :/ Cytat:
![]() Cytat:
No i średnie osoby tam chodzą, więc byłoby to dla mnie męką ![]() Cytat:
![]() Ja przez ostatnie 2 dni miałam tak okropny ból stóp, że już nie wiedziałam co z nimi zrobić... wieczorem leżałam z nogami wyżej i lepiej było Cytat:
![]() A tutaj nie dość, że daleko i tracę czas to jeszcze koszty dodatkowe ![]() Właśnie lepiej skonsultuj to z lekarzem Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
No pomysleli... bo niestety znalezli by sie ludzie ktoezy by robili dzieci dla tych 5 stow.
Ja mam takie zdjecie w paszporcie. Masakraaaa... Eh... wlasnie mialam serie przepowiadaczy. Zapomnialam juz jak moga bolec. |
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy ktokolwiek sie spodziewał innego scenariusza. Powoli i sie z wszystkiego wycofają. Jeszcze czekam kiedy Jarek stwierdzi ze Beatka jest kiepską kandydatką i on "dla dobra kraju" obejmie władzę. I pewnie jeszcze wojna z Rosją będzie o tutka
|
|
|
|
#2488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez obstawiam przejęcie władzy przez Jarosława, zobaczymy jak szybko to nastąpi
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Napisze póki NET mi działa. Jakąś masakra jest. Działa tylko jak się ze stacjonarne go dzwoni. Potem trzeba kabel od tel odłączyć i potem loteria ile będzie działać
Wizyta ok. Zadowoleni z mojego cukru. Za 2 tyg znów do kontroli. Poród w dalszym ciągu wywołują 20.11. Tak więc 25 dni zostało!!!
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Zaneta bardzo się ciesze że u Was coraz lepiej
I cały czas trzymam za Was kciuki.Cytat:
Ogolnie niezłą akcje mieliście z tą gwarancją! Dobrze że się znalazła! Ale tż się nie popisał eh faceci, zgineli by bez nas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Więc w sumie to samo pewnie będę czynić, ale już teraz widzę jak bardzo osłabłam i wręcz boję się zaczynać, bo wiem, ile to cierpienia
Że nie wspomnę o innych zabawach, jak sprinty na przykład. Mdli mnie na samą myśl 
a ja odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży (końcem kwietnia) to jak na złość śniłam o chłopczyku
Victoria 

Współczuję. Ja słyszę, że kobiety w ciąży częściej męczy zgaga.... U mnie póki co ani jednego, ani drugiego, ale za to męczy mnie opuchnięta dłoń, która często mi drętwieje...a od wczoraj czuję, że spuchły także stopy...
o takim czymś nie słyszałam...jak sobie radzisz ze staniem w kuchni?

ale wszystko sie wchlonelo
Za wizytę