Promocje -49%, 1+1 - Część II - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 17:45   #1921
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

Ja chce eyeliner w sloiczku czarny i jakis eyeliner z pedzelkiem brazowy. Kredke tez brazowo bym kupila i polecana cielista. Jakies tusze z wibo maybelline lub eveline. Kredke do brwi albo cienie do brwi. I to tyle.

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 17:48   #1922
CleoOo
Wtajemniczenie

ooo właśnie polećcie jakiś dobry brązowy eyeliner
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 17:50   #1923
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

W sloiczku nie ma

Z moim A
Stary 2015-11-03, 18:00   #1924
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
dziewczyny co planujecie kupić na promocji 'oczy'? ja chyba tylko żel do brwi z loreal i kredke cielistą, wszystko inne mam
Która cielista?

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Polecicie jakis zel do brwi ;-) ? zazwyczaj do ich podkreslenia uzywam samej kredki catrice, ale kupilabym cos co mi je utrwali ;-)
Mam cienie z catrice- super są!
Stary 2015-11-03, 18:01   #1925
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Magia wizażu Mi się udało dorwać jedną świeżutką sztukę konturówki Lovely 1

Wkleję Wam zdj. porównawcze konturówek które mam, może się komuś przyda

od góry:
- Bell Precision Stay On Lip Liner 07 (kupiona dawno temu, ale może maja coś podobnego w tej szafie HYPO)
- Yves Rocher Couleurs Nature Lip Pencil 01 Rose
- Essence Lipliner 06 Satin Mauve
- Golden Rose Dream Lips Lipliner 510
- Lovely Perfect Line nr 1

A ta brązowa kreseczka obok Lovely to flamaster do brwi z Catrice 020 flASHy Brows. Wygląda niepozornie, bardzo bladziutki jest, ale jest skubaniec trudny do zmycia, wpija się w skórę. Zmyłam wszystko wacikiem z tłustym kremem, a on zostawił mi ślad
Dzięki za swatche. To nie pozostaje mi nic innego jak dorwać jednak tę 1-kę Lovely Perfekt Line. Bardzo ładny kolorek. Będzie to 9 konturówka którą kupię tym rzutem, ale akurat wszystkie mi się pokończyły.

Cytat:
dziewczyny co planujecie kupić na promocji 'oczy'? ja chyba tylko żel do brwi z loreal i kredke cielistą, wszystko inne mam
Ja jeszcze z ustami i paznokciami nie skończyłam
Potrzebuję bardzo dużo rzeczy np. tusz, eyliner, niestety mam bardzo ograniczony budżet i na najtańszych produktach pewnie się skończy. A muszę najwięcej pieniędzy zostawić na tydzień podkładów, a nadal nie mam pojęcia, co teraz jest fajnego, jasnego i taniego.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2015-11-03 o 18:12
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:03   #1926
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Która cielista?
Max Factor
Stary 2015-11-03, 18:10   #1927
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
pokażcie jaki to kolorek np. na ręce

I tak non stop, a w czasie % to juz w ogóle... najgorsze, ze stoi baba, otwiera 10 opakowanie tego samego tuszu, a stojąca obok ekspedientka nic ... może jakby co jakiś czas takie "klientki" usłyszały cos, albo gdyby kazano im kupić, co pootwieraly, przestalyby tak swobodnie otwierać po kilka sztuk...

Zrobię rano bo w tym świetle nie odzwierciedla mi właściwej tonacji
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:14   #1928
Jall
Zadomowienie

Cieszę się, że ktoś zaczął temat oczu

Które z tych tuszy polecacie? Moje rzęsy ostatnio zwariowały... Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie sklejał przy nałożeniu 2 warstw. Rozczesywał i nie kruszył się.

MF 2000 calorie curved
MF False Lash Effect
MF Masterpiece MAX
Maybellin, Lash Sensational
L`Oreal VML So couture
So couture So black

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:20   #1929
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Skusiłam się dzisiaj na kredkę Astor feeling feline, kolor śliczny, super ożywia twarz, 008 hug me poleciała do siostry i przygarnełam neutrogenę malinową.
Kusi mnie jeszcze matowa z Astora elegant nude, faktycznie piękna jutro po nią lece
Też kupiłam i jestem zadowolonachoć w sumie nie jest tak dalaka od Astor Hug me oraz Bourjois Sweet Macchiato, ale lubię je wszystkie. Za to z kredką z Rimmela kupioną na poprzedniej promocji nie bardzo się lubię, mimo większej trwałości-wysusza mi usta.
Cytat:
-Loreal voulme milion lashes so conture i /lub Maybelline lash sensetional
-żel do brwi Wibo
-cienie z Maybelline color tatto z tych nowych(jeden lub dwa odcienie,waham się bo podobno kiepskie są, to prawda?)
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:26   #1930
CleoOo
Wtajemniczenie

[QUOTE=Jall;53332198] Cieszę się, że ktoś zaczął temat oczu

Które z tych tuszy polecacie? Moje rzęsy ostatnio zwariowały... Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie sklejał przy nałożeniu 2 warstw. Rozczesywał i nie kruszył się.

MF False Lash Effect
MF Masterpiece MAX
[URL=", Lash Sensational[/URL]
[URL=" VML So couture[/URL]
[URL=" couture So black[/URL] [/QUOTE]

ja polecam loreal so couture so black. Dla mnie maskara idealna! Maybelline LS nie polecam, dużo tuszu nabiera się na szczoteczke i lubi sklejać rzęsy[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
-Loreal voulme milion lashes so conture i /lub Maybelline lash sensetional
-żel do brwi Wibo
-cienie z Maybelline color tatto z tych nowych(jeden lub dwa odcienie,waham się bo podobno kiepskie są, to prawda?)
ja mam dwa nowe cienie z maybelline, ten żółtek i delikatny brązik i jak dla mnie są bardzo fajne, jakoś sięgam po nie częściej niż po te stare odcienie.

Edytowane przez CleoOo
Czas edycji: 2015-11-03 o 18:27
Stary 2015-11-03, 18:39   #1931
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
ja polecam loreal so couture so black. Dla mnie maskara idealna! Maybelline LS nie polecam, dużo tuszu nabiera się na szczoteczke i lubi sklejać rzęsy[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

ja mam dwa nowe cienie z maybelline, ten żółtek i delikatny brązik i jak dla mnie są bardzo fajne, jakoś sięgam po nie częściej niż po te stare odcienie.

Masz może porównanie ze zwykłym so conture? Czy zwykły micel na pewno da radę?
Przekonałaś mnie-kupię róż i żółty Color Tatto!
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:48   #1932
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Ja zrozumialam ze jak bym po rabacie zrobila jedna transakcje powiedzmy na niewiadomo ile byle przekroczylo 20zl to podaje jeden kod. I najlepiej rozlozyc zakupy na kilka transakcji po 20zl i wtedy podawac kody po zakonczeniu kazdej z nich.
Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Dobrze zrozumiałaś. Trochę się trzeba namęczyć, ale w ostateczności połączone rabaty dają -72%

Musisz rozłożyć 105zł na 5 rachunków po 21zł (niestety trzeba trochę nadpłacić z uwagi na końcówki cen 99gr), czyli do zapłaty będzie 16złx5 =80zł
Hmm chyba zainteresuję się tymi TicTacami W pierwszej chwili myślałam że jak będę miała przykładowo zakupy po odjęciu -49% za 60z,ł to będę mogła użyć trzech kodów na raz, ale już doczytałam że będę musiała rozbić zakupy na 3 tury
Fragment regulaminu, jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości:
"Dla uniknięcia wątpliwości Organizator podkreśla,
że w trakcie jednej transakcji sprzedaży Uczestnik Promocji może zrealizować wyłącznie jeden Kod zniżkowy"

ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:50   #1933
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za swatche. To nie pozostaje mi nic innego jak dorwać jednak tę 1-kę Lovely Perfekt Line. Bardzo ładny kolorek. Będzie to 9 konturówka którą kupię tym rzutem, ale akurat wszystkie mi się pokończyły.

Ja jeszcze z ustami i paznokciami nie skończyłam
Potrzebuję bardzo dużo rzeczy np. tusz, eyliner, niestety mam bardzo ograniczony budżet i na najtańszych produktach pewnie się skończy. A muszę najwięcej pieniędzy zostawić na tydzień podkładów, a nadal nie mam pojęcia, co teraz jest fajnego, jasnego i taniego.
Zobacz Catrice Even Skin Tone 005 Even Ivory z testera dla mnie prawie biały, ale nie ma różowych tonów , ja kupiłam 010 też jasny ma żółte tony. Ze zdj. jakie widziałam to ładnie kryje i ujednolica.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 18:55   #1934
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Hmm chyba zainteresuję się tymi TicTacami W pierwszej chwili myślałam że jak będę miała przykładowo zakupy po odjęciu -49% za 60z,ł to będę mogła użyć trzech kodów na raz, ale już doczytałam że będę musiała rozbić zakupy na 3 tury
Fragment regulaminu, jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości:
"Dla uniknięcia wątpliwości Organizator podkreśla,
że w trakcie jednej transakcji sprzedaży Uczestnik Promocji może zrealizować wyłącznie jeden Kod zniżkowy"

A ja sie caly czas zastanawiam czy te minimum 20zl przy jednej transakcji to ma byc kwota produktow w normalnej cenie czy produktow juz zrabatowanych.
Cosmetix podala przyklad dziewczynie przy zakupach z produktami niezrabatowanymi za 105zl a po rabacie 50zl ale napisala ze z tego bedzie 5transakcji z 5kuponami. Zeby pozniej klapy przy kasie nie bylo.

Z moim A
Stary 2015-11-03, 18:56   #1935
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Masz może porównanie ze zwykłym so conture? Czy zwykły micel na pewno da radę?
Przekonałaś mnie-kupię róż i żółty Color Tatto!
nie mam porównania niestety u mnie micel z garniera spokojnie daje rade
Stary 2015-11-03, 19:00   #1936
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja sie caly czas zastanawiam czy te minimum 20zl przy jednej transakcji to ma byc kwota produktow w normalnej cenie czy produktow juz zrabatowanych.
Cosmetix podala przyklad dziewczynie przy zakupach z produktami niezrabatowanymi za 105zl a po rabacie 50zl ale napisala ze z tego bedzie 5transakcji z 5kuponami. Zeby pozniej klapy przy kasie nie bylo.
Wydaje mi się że minimum 20 zł już po zrabatowaniu. Kupowałam wczoraj lakiery i przy każdej pozycji na bieżąco było odejmowane 49% a nie na koniec paragonu (na ostatniej promocji właśnie na końcu wszystko było odejmowane jeśli dobrze pamiętam)
Stary 2015-11-03, 19:02   #1937
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że minimum 20 zł już po zrabatowaniu. Kupowałam wczoraj lakiery i przy każdej pozycji na bieżąco było odejmowane 49% a nie na koniec paragonu (na ostatniej promocji właśnie na końcu wszystko było odejmowane jeśli dobrze pamiętam)
No wlasnie o to mi chodzi
Zeby pozniej przy kasie wstydu nie bylo jak bede miala np 5transakcji

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Istna sytuacja jak w lowcach promocji z tlc

Z moim A
Stary 2015-11-03, 19:03   #1938
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Zobacz Catrice Even Skin Tone 005 Even Ivory z testera dla mnie prawie biały, ale nie ma różowych tonów , ja kupiłam 010 też jasny ma żółte tony. Ze zdj. jakie widziałam to ładnie kryje i ujednolica.
A używałaś już czy zostawiasz sobie na później? Masz może porównanie z Rimmelem LF 25h?
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:07   #1939
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie tez sie nim zainteresowalam, ale w innym kolorze.
Ciekawe, jak z jego trwaloscia???
Stary 2015-11-03, 19:09   #1940
CAR0LKA
Rozeznanie

Czy serum do paznokci z Evree wchodzi do promocji jako pielegnacja paznokci? Pani w R nie umiala mi powiedziec, powiedziala zeby sprawdzic w kasie a do kasy byla taaaaaaaaaaaaaaaka kolejka ze zrezygnowalam ;/
CAR0LKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:14   #1941
Jall
Zadomowienie

Cytat:
ja polecam loreal so couture so black. Dla mnie maskara idealna! Maybelline LS nie polecam, dużo tuszu nabiera się na szczoteczke i lubi sklejać rzęsy
Dzięki za pierwszy głos

Cytat:
Po rabacie.

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:33   #1942
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yennefer92 Pokaż wiadomość
A używałaś już czy zostawiasz sobie na później? Masz może porównanie z Rimmelem LF 25h?
Zostawiam na później. Z Rimmela miałam Lasting Finish Nude ten w tubce 100 Ivory i kolorystycznie myślę, że będzie coś koło tej 010 Catrice, ale tylko tyle mogę powiedzieć. Tego Rimmela zużyłam w 3 i pół miesiąca, a to dla mnie bardzo szybko, mało wydajny był, taki bardzo lejący.
Stary 2015-11-03, 19:40   #1943
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Zostawiam na później. Z Rimmela miałam Lasting Finish Nude ten w tubce 100 Ivory i kolorystycznie myślę, że będzie coś koło tej 010 Catrice, ale tylko tyle mogę powiedzieć. Tego Rimmela zużyłam w 3 i pół miesiąca, a to dla mnie bardzo szybko, mało wydajny był, taki bardzo lejący.
Mam też 100, ale w buterleczce i szukam jakiejś nieco jaśniejszej alternatywy.
Stary 2015-11-03, 19:42   #1944
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAR0LKA Pokaż wiadomość
Czy serum do paznokci z Evree wchodzi do promocji jako pielegnacja paznokci? Pani w R nie umiala mi powiedziec, powiedziala zeby sprawdzic w kasie a do kasy byla taaaaaaaaaaaaaaaka kolejka ze zrezygnowalam ;/
Evree serum max repair do skórek i paznokci 8ml? Jak tak to jest w regulaminie więc powinno.
Stary 2015-11-03, 19:46   #1945
sandrek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
Dzięki za pierwszy głos

Po rabacie.
Mam Maybelline LS i rzeczywiście na początku za dużo się nabiera tuszu i skleja rzęsy. Ale po kilku aplikacjach daje super efekt.
sandrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:47   #1946
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Na promo z pudrami chciałam kupić 2 pudry z Manhattanu: Soft Compact Powder i Clearface Powder Compact. Z odcieniem pierwszego nie powinno być problemu, bo z racji że jestem bladziochem będę polować na transparentny (a są w ogóle do niego testery, bo w Rossie w którym byłam nie było?). Gorzej z Clearface. Chciałam dziś zobaczyć odcienie i testery niby są ale nie podpisane i weź tu ogarnij który to kolor Najjąśniejszy jest 70 vanilla? Czy jest naprawdę jasny? Możecie porównać do czegoś do czego jest tester w R.?
Stary 2015-11-03, 19:49   #1947
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Tak działają. Dzisiaj jeszcze dokupiłam 10 małych opakowań TicTac, aby przygotować się do tygodnia podkładów. Jakby nie brać 50zł taniej

Ciężko się odrywa te naklejki z opakowań. Lepiej wysypać trochę cukierków i odczytać kod od tyłu bez odrywania etykiety.
A mi to wchodziło beznadziejnie.. Babka skasowała, wychodziło już po rabacie ponad 20zł, dopiero po zakończeniu transakcji dałam jej kupon. A policzyło tak, że od 40zł odjęło 5zł i dopiero wtedy zrabatowało 49%. Czyli zysk 2,55zł tylko.
Jesteście pewne, że Wam wchodziło inaczej?
Stary 2015-11-03, 19:51   #1948
CAR0LKA
Rozeznanie

Cytat:
Evree serum max repair do skórek i paznokci 8ml? Jak tak to jest w regulaminie więc powinno.
to to to Dziekuje!
CAR0LKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 19:59   #1949
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yennefer92 Pokaż wiadomość
Mam też 100, ale w buterleczce i szukam jakiejś nieco jaśniejszej alternatywy.
Z jasnymi i bardzo jasnymi podkładami jest ogólnie ciężko, bo jak już jasny to od razu ma różowe tony.
Stary 2015-11-03, 20:03   #1950
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Z jasnymi i bardzo jasnymi podkładami jest ogólnie ciężko, bo jak już jasny to od razu ma różowe tony.
Niestety wiem, a mi różowe tony nie podchodzą . Ale dzięki za odpowiedź na pytanie !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości