L'Oreal Paris, Volume Million Lashes, So Couture Mascara (Tusz do rzęs)
721 HIT!
75 % kupi ponownie
Zobacz oferty
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiTusz do rzęs z linii Volume Million Lashes zwiększający objętość. Z ekstraktem z jedwabiu.
Cechy produktu
- Rodzaj
- niewodoodporne
- Efekt
- pogrubiające
- Szczoteczka
- z włosia
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1548
9 grudnia 2023, o 21:32
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
Dobry produkt
Tusz do rzęs marki L'Oreal dostałam w prezencie od teściowej. Pierwszy raz natknęłam się na ten tusz ale jestem zachwycona Pięknie wydłuża, pogrubia i podkręca rzęsy. Nie kruszy się, i nie robi efektu pandy. Na pewno do niego wrócę :)
Co istotne ma bardzo wydajny aplikator, niw wysycha zaraz po otwarciu
4 /5
22 listopada 2023, o 15:16
Kupiony w: Drogeria Hebe
- Wydajność: 3
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Trwałość: 2
Bardzo fajny
Zauważyłam go dzięki estetycznemu złotemu opakowaniu, które przyciągnęło mój wzrok na ten tusz. Byłam zaskoczona jak ładnie mogłam pomalować swoje rzęsy. Bardzo ładnie wydłużała i nie skleja. Delikatnie je pogrubiała, ale nie jest to "ekstremalna objętość". Mimo to bardzo polecam.
ZALETY: - ładne opakowanie
- wydajny
WADY: - nietrwały, nie sprawdza się na kilku godzinne wyjście
16 listopada 2023, o 07:12
Magiczny wachlarz
Pięknie pogrubia rzęsy, dzięki czemu niesamowicie podkreśla oczy. W zależności od ilości prodktu dla mnie idealny na każdą porę i okazję. Nie obsypuje się i nie odbija na górnej powiece. Dobrze mieć go w swojej kosmetyczce.
ZALETY: Pięknie pogrubia
Nie odbija się
Nie uczula
WADY: Brak
23 października 2023, o 11:38
Najlepszy tusz do rzęs
Ten tusz nie tylko wydłuża moje rzęsy, ale także nadaje im piękne podkręcenie i gęstość. Już po jednej warstwie moje rzęsy wydają się dłuższe, pełniejsze i bardziej wyraziste. Warto zaznaczyć, że ten tusz jest bardzo wydajny. Nawiasem mówiąc, nie muszę go stosować w dużych ilościach, aby uzyskać spektakularny efekt. Poza tym, tusz utrzymuje się przez cały dzień bez rozmazywania czy kruszenia się.
ZALETY: trwałość, kolor, szczoteczka, wydajność
15 października 2023, o 09:22
Kupiony w: Drogeria Super-Pharm
Jest w porządku.
Cześć!
Tusz L'Oréal Paris, Volume Million Lashes So Couture kupiłam jakiś czas po tym, jak trochę zawiodłam się na tradycyjnym Million Lashes.
Wiem,że jest to przede wszystkim tusz pogrubiający, jednak chciałam dać mu szansę, ponieważ bardzo lubię inne tusze z L'Oréal.
OPAKOWANIE:
Zgrabne, złoto-fioletowe. Przyciągające wzrok. Eleganckie. Szczoteczka w kształcie stożka, wygodnie się nią maluje rzęsy. Wyjmuje odpowiednia ilość produktu.
TUSZ
Maskara nie jest sucha. Nie jest ani za gęsta, ani za rzadka. Już pierwsza warstwa ładnie pokrywa rzęsy. Dobrze je rozdzielę, dając efekt wachlarzu rzęs. Oczywiście, też je znacznie pogrubia. Można bez problemu dokładać warstwy, grudki nie powstaną. Nie osypuje się w ciągu dnia, nie kruszy. Trochę wydłuża rzęsy i je podkręca. Nie znika w ciągu dnia.
Osobiście wolę efekt bardziej wydłużonych rzęs. Jednak noe można powiedzieć,że ten tusz jest zły. Jest naprawdę ok. Moim zdaniem jest to najlepszy z Million Lashes.
13 września 2023, o 09:19
Mega pogrubienie!!!
Moim rzesom brakuje objętości. Lubię wyraźnie podkreślone oczy z pogrubionymi rzęsami, dlatego ta maskara jest idealna dla moich rzęs. Za pomocą klasycznej, puchatej szczoteczki maskara ta perfekcyjnie pogrubia moje rzęsy, nie obciążając ich ani nie tworząc nieestetycznie wyglądających grudek. Rzęsy są rozdzielone, pogrubione i mają mega objętość. W ciągu dnia maskara nie kruszy się. Jest to bardzo długotrwały produkt w pięknym złoto-fioletowym opakowaniu.
15 sierpnia 2023, o 12:08
Kupiony w: Drogeria internetowa
Najlepszy
Zdecydowanie najlepszy tusz do rzęs jaki używałam.
Piękne, eleganckie i solidne opakowanie.
Dobrze się pracuje szczoteczką. Tusz pogrubia i wydłuża rzęsy, nie pozostawia grudek, nie osypuje się i nie zostawia śladów na powiece. Utrzymuje się od rana do wieczora. Nie uczulił, jak lubiły to robić inne tusze.
Wydajny, jedno opakowanie używam niemal codziennie od 4 miesięcy nakładając 3 warstwy.
Wart swojej ceny (jeśli mówimy to o cenie z drogerii internetowych)
Zdecydowanie mój ulubieniec, warty polecenia ????
ZALETY: wydłuża
nie skleja
nie uczula
nie osypuje się
pogrubia
trwałość
WADY: cena w drogeriach stacjonarnych
22 lipca 2023, o 14:41
Kupiony w: Drogeria Super-Pharm
- Wydajność: 4
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Opakowanie: 5
Jeden z moich ulubieńców.
Tusz do rzęs, do którego zawsze wracam skruszona, po testach innych, które okazały się niewypałem.
Bardzo ładnie podkreśla rzęsy. Rzeczywiście je pogrubia, ale dodatkowo wydłuża. Nie zauważyłam efektu uniesienia, czy podkręcenia, bo moje rzęsy to proste druty. Do tego celu mam jednak zalotkę.
Opakowanie jak z resztą cała seria jest bardzo ładne i eleganckie, a przede wszystkim trwałe i funkcjonalne.
Szczoteczka odpowiada moim wymaganiom, mimo tego, że nie jestem fanką tych silikonowych. Konsystencja tuszu jest w porządku. Na szczoteczkę od razu wchodzi odpowiednia ilość i tak jest praktycznie przez cały czas użytkowania.
Zapach całkiem ładny. Mniej chemiczny niż w przypadku innych marek.
Plus za dodatnie składników pielęgnujących, aczkolwiek nie wiem, czy to ma jakieś wymierne efekty.
Trwałość jest zadowalająca, nie rozmazuje się, nie kruszy. Nie jest to formuła wodoodporna, ale w deszczu wytrzymuje (no chyba, że zaczynasz przecierać oczy).
Formuła nie spowodowała u mnie żadnych podrażnień.
Często jest na promocjach i można go znaleźć w dobrej cenie, chociaż należy on już do tej wyższej drogeryjnej półki cenowej.
Mam drobne zastrzeżenie: mam wrażenie, że ten tusz kiedyś lepiej działał. Trudniej mi uzyskać efekt wow, który kiedyś był po jednym ruchu szczoteczki.
Nie wiem, czy jest to wina gorszej jakości, czy kondycji moich rzęs (choć nie zauważyłam żadnej zmiany), bo mam takie wrażenie praktycznie przy każdym tuszu do rzęs, który stosowałam w przeciągu ostatniego roku.
ZALETY: - ładnie podkreśla rzęsy
- satysfakcjonujący efekt
- ładne i funkcjonalne opakowanie
- trwałość
- miły zapach
- łatwość zmywania
- brak podrażnień
WADY: - pogorszenie jakości???? (subiektywna)
- cena
14 lipca 2023, o 14:14