|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Grześ ostatnio nauczył się otwierać szufladę w komodzie i wchodzić na górę Liczę teraz na małego aniołka
|
|
|
|
|
#3242 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super. Cytat:
Nie ma to jak własne mieszkanie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja mała w 27+2 ważyła niecały kilogram. |
||||||||
|
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że w chwili narodzin będzie ważył mniej więcej tyle co ja, coby trochę ponosił te najmniejsze ciuszki i pieluszki ![]() Candy my mamy aneks i niezbyt jestem zadowolona, tak dla przeciwwagi
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-03 o 19:33 |
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Candy jestem bardzo zadowolona z zakupów
![]() Chcę oddzielić trochę kuchnię, żeby te wszystkie zapachy z gotowania nie szły na salon. W kuchni jest okno więc nie będzie problemu z dostawieniem ścianki działowej
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
magdusia to trzymam za was kciuki i mam nadzieje, że tym razem nie zawiedzie
![]() Cytat:
![]() dobrze wiedzieć, bo flanelki mam od nich ![]() koktajlowa Casa super zakupy ![]() kamilka za was! Cytat:
![]() Od kiedy się zmieniły te przepisy, że wszystko można załatwić w miejscu zamieszkania?? Pytam, bo chyba mi coś gdzieś umknęło, bo jak ja wymieniałam po ślubie, to o wszystko poza paszportem musiałam złożyć wnioski w miejscu zameldowania, to samo mieliśmy z rejestracją samochodu. |
||
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli TŻ ma długi sprzed małżeństwa to one i tak by Cię nie obciążały - wspólność majątkowa nie działa wstecz Cytat:
nie uważam żeby jakieś zapachy szczególnie leciały na salon zwłaszcza że mam wyciąg a kuchenka jest indukcyjna
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna -stosunkowo nie dawno chyba w ostatnim miesiącu
|
|
|
|
#3249 |
|
Rozeznanie
|
W lipcu wybierałam akt urodzenia i już to było, wydaje mi się, że miało wejść od 1 stycznia tego roku, ale nie wiem dokładnie
|
|
|
|
#3250 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mój Damon
![]() Cytat:
Też mam cytrynkę, ale to mój maz ja glaszcze ![]() Cytat:
Waży tyle co moj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3251 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
max co 3 godziny muszę jeść, wiec tyle wychodzi, dzień jest długi ![]() jakbym wcześniej wstawała to pewnie i z 8 bym zmieściła ![]() Cytat:
![]() oby sie udało to wyjaśnić Cytat:
![]() i za remont ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym jednak wolała sobie samo wszystko wybrać A tak a propos tego co sie tam znajduje to położna na SR mówiła dziś ze absolutnie nie można stosować Sudocremu przy noworodku, można nawet tak mu przesuszyć tym skórę że się otwarte rany zrobią No a ludzie i tak myślą ze to podstawa w wyprawce noworodka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale na tym etapie nie ma co porównywać bo to zależy od dokładności pomiarów i wielu innych rzeczy Nebula dzięki za miłe słowa
|
||||||||||
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie juz od dawna te owieczki kuszą na zywo wygladaja tak samo pieknie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1446577812.435799.jpg
Nasze szkraby to jedno, ale podkład tez mi sie konczy, wiec wklejam Wam aktualną promocję w rossie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sudocremu to moja kuzynka była zdziwiona że nie mam jej w kosmetyczce dla dzidziusia no bo jak to "najlepszy na wszystko!".. Taaa..moze na syfy na buzi owszem ale delikatna pupcie to raczej nie bardzo
tlenek cynku tylko w ostateczności!
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie dlatego mi to gdzieś umknęło
![]() A macie jakiś przepis prawny do tego?? Bo mnie ten temat zaciekawił, skończyłoby się jeżdżenie 400km by załatwić cokolwiek ![]() Kiedyś było inne podejście do pielęgnacji. Siostrzeniec męża był cały zaporowo smarowany sudocremem.
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowa taaaki wielki dziec. Rosnie jak szalony.
Kinga damy sobie rade, przekonuje sie tylko o tym, ze bedziemy przez to silniejsi. Viki nie chce podejmowac tego tematu, tzn nie chce zaczynac go ja. Jak tz zacznie i powie, ze chce podpisac to ok, ale sama nie chce podejmowac rozmowy na ten temat. Wiem jak mu jest strasznie ciezko, ze to sa jeszcze jakies zaleglosci sprzed naszej znajomosci i ze teraz tak naprawde musimy je splacac razem, bo nie ma czegos takiego jak moje, twoje. To co zarabiamy, jest nasze. Dzieki dziewczyny za zangazowanie i pomoc w problemi, porozmawialam z TZ i juz wiemy mniej wiecej co bedziemy robic. Szukamy pracy dla tz, jak zadzwoni komornik to bedziemy chcieli sie dogadac co do splaty dlugu, ze jak juz bedzie mial prace, to zeby mu nie wlazili na wyplate tylko sami bedziemy to splacac. My chcemy sie dogadac i mam nadzieje, ze oni tez jestem dobrej mysli. Nie chce sie juz denerwowac tym. Mam wazniejsze sprawy na glowie, jak np moja skracajaca sie szyjka.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy się podzielić No i jeszcze mój ukochany Klaus i Elijah ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
No i jest taka mięciutka ta kołderka i wszystko Cytat:
![]() Cytat:
Nie denerwuj się na zapas
|
||||
|
|
|
#3259 | ||||
|
Rozeznanie
|
Casaa świetne zakupy, czyli jednak przesyłka dotarła dzisiaj.
Cytat:
![]() magda1706 gratulacje, też mieliśmy kiedyś passata, ale dla mnie był trochę za duży, nie przepadam za kombi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale juz z tz nie możemy się doczekać zmiany, mamy nadzieję w przyszłym roku kupić jakiegos fajnego kombiaczka ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3261 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Klaus i jego akcent ![]() Kusisz mnie tym kompletem, kusisz! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Derekiem mi serce złamali ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
malwi kciuki za szybkie i pozytywne rozwiązanie sprawy.
magda gratuluję nowego wozu ja miałam na początku straszny problem z wyczuciem takiej długiej d.pki ![]() Ostatnio mam tu za dużo do nadrabiania jak mnie chwilę nie ma
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() The Originals też polecam |
|
|
|
|
#3264 |
|
Rozeznanie
|
Kasiulenkowo gratulacje udanej wizyty! Duży już synek
![]() Malwi oby Wam się wszystko ułożyło. Mój kolega ostatnio też miał problem z komornikiem. Nie zaplacił byłej żonie połowy kosztów za rozprawę rozwodową i komornik bez żadnego uprzedzenia wszedł mu na wypłatę. Do tego dług to 150 zł a wynagrodzenie komornika ponad 300 zł :padam: |
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko dodam, że moje akty były wydane od ręki, a na męża czekali 5 dni bo Pan mówił, że oni muszą napisać o migracje dokumentów i dopiero wydadzą. I my mamy inne województwa.
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze to dotyczy urzędu cywilnego.. A co ze skarbowym i urzędem dot. transportu i komunikacji?
skoro nie ma teraz zameldowania to co z rejestracją samochodu?
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wiadomo że niestety takie długi spłaca sie jakby razem, ale jednak lepiej w takiej sytuacji żeby "na papierze" wszystko było oddzielnie Też bardzo lubię ten serial Dzienniki Wampierów mi się znudziły 2 sezony temu ale mogę Wam polecić "Sleepy Hollow" troche w podobnym klimacie choć nie o wampirach
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
viki pracujesz jako komornik ?
Święta prawda odsetki bywają zabójcze i to w każdym przepadku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

to gorzej niż kamienie łupac hahaha 
Grześ ostatnio nauczył się otwierać szufladę w komodzie i wchodzić na górę

pisalam o tym przedwczoraj 
Też pewnie dopier po 21 skończę dzisiaj
w 26 tc miała 800g trochę poniżej średniej 
Trzymam kciuki.
21.06.2014r.

Był w tej Anglii, przywiózł trochę pieniędzy, to się stare sprawy musiały odezwać i kurde najgorsze jest to, że żadne pismo do nas nie przyszło, żadne wezwanie do zapłaty, po prostu zaglądam na konto tż a tam minus 3 tys zł. 

skoro nie ma teraz zameldowania to co z rejestracją samochodu?