Aborcja - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy aborcja powinna być zalegalizowana w Polsce?
tak 501 71,57%
nie 199 28,43%
Głosujący: 700. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 23:14   #4201
MalarskiSen
BAN stały

Dot.: Aborcja- co o tym sądzicie ?

3
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Malarski, serio, odpuściłabym na twoim miejscu.
Sama w innych wątkach pisałaś ze w wieku tych 15/16 lat swieta nie byłas, wiec nie tobie chyba oceniac tamte dziewczyny, stawiając sie ponad nie, bo miałas mniejszą ilosc partnerów
Serio, nic ci do nich i ich "menelstwa".
Też sie na początku liceum czułam duzo lepsza od koleżanek, które urodziły zaraz po gimnazjum, ale wyrosłam z dowartościowywania sie w ten sposób, polecam

edit: i serio - ostatnio w tym "swoim" wątku pisałas
http://scr.hu/1kql/sl44x
a znowu robisz to samo
(screen bo jestem leniwa, potem zmienie na cytat)
Jasne, że nie ale ja je znałam dużo lepiej niż wy i wiem, że były patologiczne a liczba partnerów to tylko wisienka na torcie w ich zachowaniu. Gdyby robiły to w wieku nie wiem 20 lat ok ale to były 15 latki upijajace się, ćpające, które olewały wszystko i wszystkich. Aborcjami się chwaliły jakby nie wiem, to był zabieg w spa a wręcz okazywały poczucie wyższości i trochę mnie krew zalewa jak wiem, że bezbronne "płody" za taką głupotę zostały zabite a one happy i bez konsekwencji zabawa dalej. Dla mnie coś takiego jest wstrętne, chore i obrzydliwe . I nie umiem o tym myśleć inaczej. Nie wiem, może nie pasuje do tego świata albo za dużo bajek w dzieciństwie obejrzałam i uwierzyłam,że świat jest piękny a ludzie dobrzy.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

W ciąży byłam jako pełnoletnia osoba. Pffe jest po prostu obleśna zarzucając mi, że sama ją usunęłam.

Edytowane przez MalarskiSen
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:16
MalarskiSen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:17   #4202
201607111003
Konto usunięte

Kończąc offtop, nie seks piętnastolatek z trzydziestolatkami, w ilościach hurtowych nie jest ok, ale z zupełnie innych powodów niż ci się wydaje.
Mam nadzieję, że moje hipotetyczne dzieci nieżalenie której płci będą miały fajny dom i nie będą musiały w swojej naiwności szukać szczęścia przyspieszając bieg ku dorosłości. A kawę pije rzadko jak mi ktoś zrobi albo kupię.
201607111003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:19   #4203
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MalarskiSen Pokaż wiadomość
3

Jasne, że nie ale ja je znałam dużo lepiej niż wy i wiem, że były patologiczne a liczba partnerów to tylko wisienka na torcie w ich zachowaniu. Gdyby robiły to w wieku nie wiem 20 lat ok ale to były 15 latki upijajace się, ćpające, które olewały wszystko i wszystkich. Aborcjami się chwaliły jakby nie wiem, to był zabieg w spa a wręcz okazywały poczucie wyższości i trochę mnie krew zalewa jak wiem, że bezbronne "płody" za taką głupotę zostały zabite a one happy i bez konsekwencji zabawa dalej. Dla mnie coś takiego jest wstrętne, chore i obrzydliwe . I nie umiem o tym myśleć inaczej. Nie wiem, może nie pasuje do tego świata albo za dużo bajek w dzieciństwie obejrzałam i uwierzyłam,że świat jest piękny a ludzie dobrzy.[CO.
zabicie niewinnego płodu, bo matka ćpunka i puszczalska 15. jest feee, a płód powinien się rozwijać i puszczalską matkę karać przez całe życie swoje i jej

ale zabicie warzywa, jak to piszesz, już na propsie?

brak mi słów dla tej logiki
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:21   #4204
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość
wiesz dlaczego mogę mieć z pfee różne poglądy i się z nią nie kłócić?

bo pfee powie a, ja powiem b, każda wyłoży swoje poglądy i tyle

a Ty zaraz obracasz kota ogonem, pasywnie jesteś agresywna, grasz ofiarę i nas obrażasz

na koniec zmieniasz swój pogląd na temat dyskusji-no i jak tu dyskutować?
Agresywna jestem z tym się zgodzę ale słownie tylko i wyłącznie.
Moje poglądy wydają się różne bo w pierwszych postach odnosiłam się do pewnych absurdalnych wypowiedzi. Mam jedno zdanie -aborcja tak ale nie dla idiotów uwazajacych, że mogą całe życie przejść bez ponoszenia konsekwencji. A dla takich to niech będzie płatna i organizowana na ich własną łapę. Edit : nikt mnie nie zmusi do szacunku dla takich osób.

Edytowane przez MalarskiSen
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:22
Stary 2015-11-03, 23:23   #4205
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Agresywna jestem z tym się zgodzę ale słownie tylko i wyłącznie.
Moje poglądy wydają się różne bo w pierwszych postach odnosiłam się do pewnych absurdalnych wypowiedzi. Mam jedno zdanie -aborcja tak ale nie dla idiotów uwazajacych, że mogą całe życie przejść bez ponoszenia konsekwencji. A dla takich to niech będzie płatna i organizowana na ich własną łapę.
dobra teraz Ci wytłumaczę tak dosłownie

jesteś niczym Młot na czarownice

dziecko czynisz karą dla nierozważnych kobiet

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

btw. większość znanych mi młodych mam, nie sypiałą z facetami na prawo i lewo jak ty to piszez tylko kochała się z miłości(nie mi oceniać czy dojrzałej czy nie, nie mi oceniać czy mądrze czy niemądrze)
Stary 2015-11-03, 23:24   #4206
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elion Pokaż wiadomość
Kończąc offtop, nie seks piętnastolatek z trzydziestolatkami, w ilościach hurtowych nie jest ok, ale z zupełnie innych powodów niż ci się wydaje.
Mam nadzieję, że moje hipotetyczne dzieci nieżalenie której płci będą miały fajny dom i nie będą musiały w swojej naiwności szukać szczęścia przyspieszając bieg ku dorosłości. A kawę pije rzadko jak mi ktoś zrobi albo kupię.
No to powiedz mi o tych powodach, może zmienię poglądy.

Cytat:
zabicie niewinnego płodu, bo matka ćpunka i puszczalska 15. jest feee, a płód powinien się rozwijać i puszczalską matkę karać przez całe życie swoje i jej

ale zabicie warzywa, jak to piszesz, już na propsie?

brak mi słów dla tej logiki
Tak jak to piszesz na propsie bo to jest zaoszczedzeniem cierpienia dziecka i rodziców.
Stary 2015-11-03, 23:33   #4207
201604190934
Konto usunięte

Dot.: Aborcja

i tak z etycznego punktu widzenia(o ktorym niby tak trąbisz)

ludzi się szanuje, bo są ludźmi, a nie ze względu na ich postępowanie,
a i sprawiedliwie nie oznacza po równo

pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Tak jak to piszesz na propsie bo to jest zaoszczedzeniem cierpienia dziecka i rodziców.
hmmm czyli zabicie dziecka!(jak określasz osobę, człowieka-będę nawiązywała do etyki i WHO), które będzie w stanie wegetatywnym jest ok, ale dziecko z braku przemyślanych decyzji chcesz skazywać na cierpienie, odrzucenie rodziców w imię karania matki?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Swoją drogą nawiązując do tematu napiszę, że nie mogę oddać głosu w sondzie

Sama bym się aborcji nie poddała z powodu mojej etyki, ale rozumiem, że różne są sytuacje, których nie doświadczyłam: gwałt, lęk, zdrowie, potrzeby, wartości, sytuacja materialna.

Wydaje mi się, że aborcja do któregoś tygodnia powinna być legalna i łatwo dostępna!(tu miejsce dla medycyny, aby określić pułap).
Jednocześnie etyka moja nie pozwala mi z pełną stanowcznością napisać, aborcja 100% legalna, bo to łątwe i przyjemne.

Myślę, że do tego zabiegu powinna być dostępność(nie przymus) psychologów, psychiatrów i innych "pomocy" dla kobiet, które przed, w trakcie czy wiele lat po mogą mieć problemy(psychiczne lub fizyczne)
Stary 2015-11-03, 23:35   #4208
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz dlaczego mogę mieć z pfee różne poglądy i się z nią nie kłócić?

bo pfee powie a, ja powiem b, każda wyłoży swoje poglądy i tyle

a Ty zaraz obracasz kota ogonem, pasywnie jesteś agresywna, grasz ofiarę i nas obrażasz

na koniec zmieniasz swój pogląd na temat dyskusji-no i jak tu dyskutować?
Czytam ms i właśnie miałam pisać że agresja to się z niej wylewa jak wodospad Niagara, tylko ubiera ja sobie w szatki oburzenia i zranionej sprawieiwosci i juz może uchodzić za świętą.

Serio, trzeba być mega zakompleksiona i wściekła na świat laska żeby chcieć karać dzieciaki co zaszły w ciążę właśnie tym ze maja urodzić oraz iść do więzienia.

W dodatku skoro ms jest taka mistrzynią w rozumieniu skutków i przyczyny to powinna rozumieć ze zazwyczaj takie zbuntowane i zaniedbane dziewczyny nie biorą się z super kochających i zaopiekowanych domów. Wiec w zasadzie te nastolatki juz mają przekopane bo uczą się życia w "hard way".

Edytowane przez favianna
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:36
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:37   #4209
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
Czytam ms i właśnie miałam pisać że agresja to się z niej wylewa jak wodospad Niagara, tylko ubiera ja sobie w szatki oburzenia i zranionej sprawieiwosci i juz może uchodzić za świętą.

Serio, trzeba być mega zakompleksiona i wściekła na świat laska żeby chcieć karać dzieciaki co zaszły w ciążę właśnie tym ze maja urodzic.

W dodatku skoro ms jest taka mistrzynią w rozumieniu skutków i przyczyny to powinna rozumieć ze zazwyczaj takie zbuntowane i zaniedbane dziewczyny nie biorą się z super kochających i zaopiekowanych domów. Wiec w zasadzie te nastolatki juz mają przekopane bo uczą się życia w "hard way".

100% prawdy
Stary 2015-11-03, 23:42   #4210
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
i tak z etycznego punktu widzenia(o ktorym niby tak trąbisz)

ludzi się szanuje, bo są ludźmi, a nie ze względu na ich postępowanie,
a i sprawiedliwie nie oznacza po równo

pozdrawiam

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

hmmm czyli zabicie dziecka!(jak określasz osobę, człowieka-będę nawiązywała do etyki i WHO), które będzie w stanie wegetatywnym jest ok, ale dziecko z braku przemyślanych decyzji chcesz skazywać na cierpienie, odrzucenie rodziców w imię karania matki?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Swoją drogą nawiązując do tematu napiszę, że nie mogę oddać głosu w sondzie

Sama bym się aborcji nie poddała z powodu mojej etyki, ale rozumiem, że różne są sytuacje, których nie doświadczyłam: gwałt, lęk, zdrowie, potrzeby, wartości, sytuacja materialna.

Wydaje mi się, że aborcja do któregoś tygodnia powinna być legalna i łatwo dostępna!(tu miejsce dla medycyny, aby określić pułap).
Jednocześnie etyka moja nie pozwala mi z pełną stanowcznością napisać, aborcja 100% legalna, bo to łątwe i przyjemne.

Myślę, że do tego zabiegu powinna być dostępność(nie przymus) psychologów, psychiatrów i innych "pomocy" dla kobiet, które przed, w trakcie czy wiele lat po mogą mieć problemy(psychiczne lub fizyczne)
Bzdura, gdyby ktoś zabił Ci np. Matkę też byś go szanowała bo jest człowiekiem? Błagam, na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Cierpienie przez porzucenie rozumiem ale przynajmniej tacy rodzice musieliby zapłacić za błędy i zapewnić tym dzieciom dobry start w dorosłość, podejrzewam, że następnym razem pamietaliby o zabezpieczeniu.
Stary 2015-11-03, 23:51   #4211
favianna
Zakorzenienie

Widzę tu stosowanie argumentu zdartej płyty.
Tępe powtarzanie tej samej bzdury nie uczyni jej ani trochę bardziej sensowną. Sorry

Edytowane przez favianna
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:53
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:51   #4212
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Bzdura, gdyby ktoś zabił Ci np. Matkę też byś go szanowała bo jest człowiekiem? Błagam, na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Cierpienie przez porzucenie rozumiem ale przynajmniej tacy rodzice musieliby zapłacić za błędy i zapewnić tym dzieciom dobry start w dorosłość, podejrzewam, że następnym razem pamietaliby o zabezpieczeniu.
Tak, byłby człowiekiem jest człowiekiem i ma cechy niezbywalne mimo swoich słów-czynów

Po raz kolejny przytaczasz jakąś dramatyczną i dramatycznie nietrafną interpretację/definicję/przykład

Zapłacić za błedy? jakim błędem jest seks?
Jakie konsekwencje? ewnetualne konsekwencje(jeżeli jego rodzice są tak źli, że twoim mniemaniu trzeba ich karać)poniesie dziecko

Pamiętali o zabezpieczeniu? jak nie to trzeba karac??sorrryyyy, ale połowę małżeństw trzeba by na szafot posłać

Aa wróć

Ty chyba też mężatką nie byłaś

jJesteś dla mnie tak surrealistyczna, że w tym temacie już się żegnam
a Ciebie tylko odeślę do jakiegokolwiek oświadczenia komisji bioetycznej i podręcznikó etyki(nie żeby zmieniły twoje spojrzenie na aborcję, ciążę, poczęcia, ale aby tak po ludzku wskazały Ci światełko w poznawaniu szacunku, zrozumienia, miłosierdzia, pokory, sprawiedliwości czy tak po prostu sympatii do ludzi)

Edytowane przez 201604190934
Czas edycji: 2015-11-04 o 00:01
Stary 2015-11-03, 23:59   #4213
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość

Serio, trzeba być mega zakompleksiona i wściekła na świat laska żeby chcieć karać dzieciaki co zaszły w ciążę właśnie tym ze maja urodzić oraz iść do więzienia.

Tya niezła z Ciebie bajkopisarka, wcześniej tabletka po jako aborcja, teraz wymyśliłaś więzienie ciekawe co będzie w Twojej kolejnej wypowiedzi

Cytat:
tak, byłby człowiekiem jest człowiekiem i ma cechy niezbywalne mimo swoich słów

po raz kolejny przytaczasz jakąś dramatyczną i dramatycznie nietrafną interpretację/definicję/przykład

zapłacić za błedy? jakim błędem jest seks?
jakie konsekwencje? ewnetualne konsekwencje(jeżeli jego rodzice są tak źli, że twoim mniemaniem tzreba ich karać)poniesie dzieck

pamiętali o zabezpieczeniu? jak nie to tzreba karac??sorrryyyy, ale połowę małżeństw tzreba by na szafot posłać

aa wróć

Ty chyba też mężatką nie byłaś

jesteś dla mnie tak surrealistyczna, że w tym temacie już się żegnam
a Ciebie tylko odeślę do jakiegokolwiek oświadczenia komisji bioetycznej i podręcznikó etyki(nie żeby zmieniły twoje spojrzenie na aborcję, ciążę, poczęcia, ale aby tak po ludzku wskazały Ci światełko w poznawaniu szacunku, zrozumienia, miłosierdzia, pokory, sprawiedliwości czy tak po prostu sympatii do ludzi)
Po 1 zdaniu nie mam więcej pytań. Widać nie jestem tak szalona jak mi się wydawało bo nie szanowalabym kogoś kto zabił mi matkę.
Stary 2015-11-04, 00:02   #4214
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Tya niezła z Ciebie bajkopisarka, wcześniej tabletka po jako aborcja, teraz wymyśliłaś więzienie ciekawe co będzie w Twojej kolejnej wypowiedzi

Po 1 zdaniu nie mam więcej pytań. Widać nie jestem tak szalona jak mi się wydawało bo nie szanowalabym kogoś kto zabił mi matkę.
hahah, dobra weź się za swój podpis, porzuć wizaż idź się uczyć
Stary 2015-11-04, 00:04   #4215
MalarskiSen
BAN stały

Wybaczcie ale uciekam z tego wątku bo tu się już takie rzeczy dzieją, że tylko czekać na porównywanie płodu do nożyczek w brzuchu. W zasadzie pracowałam z ludźmi, znam multum osób i nigdy nikt mi nie powiedział, że morderców, gwałcicieli albo pedofilów trzeba szanować bo są ludźmi. Na etyce w szkole rozwazalismy czy słuszna jest kara śmierci w ich przypadku czy cela metr na metr do końca życia.
Stary 2015-11-04, 00:07   #4216
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Wybaczcie ale uciekam z tego wątku bo tu się już takie rzeczy dzieją, że tylko czekać na porównywanie płodu do nożyczek w brzuchu. W zasadzie pracowałam z ludźmi, znam multum osób i nigdy nikt mi nie powiedział, że morderców, gwałcicieli albo pedofilów trzeba szanować bo są ludźmi. Na etyce w szkole rozwazalismy czy słuszna jest kara śmierci w ich przypadku czy cela metr na metr do końca życia.
jak widać musisz więcej czasu poświęcić na naukę
ale nie przejmuj się
jeżeli napiszesz na priv to ja udzielam korepetycji z etyki/filozofii/historii/łaciny/greki i hebrajskiego-jak weźmiesz pakiet to dam Ci wizażową zniżkę
Stary 2015-11-04, 00:08   #4217
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
jak widać musisz więcej czasu poświęcić na naukę
ale nie przejmuj się
jeżeli napiszesz na priv to ja udzielam korepetycji z etyki/filozofii/historii/łaciny/greki i hebrajskiego-jak weźmiesz pakiet to dam Ci wizażową zniżkę
Nie, dzięki bo mi się poprzestawia do reszty
Stary 2015-11-04, 00:12   #4218
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Nie, dzięki bo mi się poprzestawia do reszty
spoko spoko, jest tu kilku lekarzy
i prawników jakbyś chciała karać jakieś kobiety a własną rękę lub chciała uśmiercać 7miesięczne ciąże
Stary 2015-11-04, 01:52   #4219
MalarskiSen
BAN stały

Nie, daje radę bez takich rzeczy
Mnie tam lotto czy aborcja jest legalna czy nie, mam większe problemy.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Pewnie masz rację, jednak ja myślę, że wszędzie, nie ważne, czy to metropolia, czy zadupie, znajdą się ludzie z dziwnymi poglądami.
Co do samej aborcji, to ja jestem raczej za... Jednak niesamowicie irytują mnie kobiety, które najpierw współżyją bez zabezpieczenia "bo mój Misio zdąży wyjść", a pózniej, gdy okazuje się że to ciąża, to płacz, i usuwanie. Trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny.
Więc nie ja jedna tak uważam

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwas Pokaż wiadomość
Odwracasz kota ogonem i omijasz temat.Dlatego Ci napisze jeszcze raz bys zrozumiala.Kobieta idac do lozka z mezczyzna moze zajsc w ciaze i jesli tego nie chce to powinna sie zabezpieczac albo byc abstynetka.Czego tu nie rozumiesz?To proste, jest jakies dzialanie i jego konsekwencje , dla przykladu.Jadac samochodem i nie zapinajac pasow mozesz zginac, zapinajac pasy masz szanse przezyc.Nie zapielas pasow -smierc, zapinasz pasy-szansa na przezycie.
Ale aż tak radykalnie nie myślę xD
Stary 2015-11-04, 07:24   #4220
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Tak wiem to było wredne, trudno ją tak właśnie myślę to co mam kłamać? Nie każę nikomu tego popierać albo nie popierać. Ja tak myślę i tyle i wątpię bym zmieniła zdanie, zawsze najmocniej bolała mnie niesprawiedliwość.
A ja myślę, że jakbym wpadła to bym usunęła, bez względu na wszystko, zdanie faceta, czy to byłoby z dyskoteki, z gwałtu czy z małżeństwa. Tak myślę i nie wiem po co miałabym kłamać.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:05   #4221
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
A ja myślę, że jakbym wpadła to bym usunęła, bez względu na wszystko, zdanie faceta, czy to byłoby z dyskoteki, z gwałtu czy z małżeństwa. Tak myślę i nie wiem po co miałabym kłamać.
Też nie wiem.
Stary 2015-11-04, 09:07   #4222
pffe
BAN stały

Cytat:
Serio Pffe ciesz się, że nie możesz mi tego powiedzieć w oczy.
Ależ ja bardzo chętnie. Nie należę do osób, które w internecie coś napiszą a w rzeczywistości nie powiedzą prosto w oczy. Ja mieszkam w Łodzi, spotkamy się i pogadamy? Chętnie Ci wyłożę moje zdanie jeszcze raz, na żywo.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:

Ale jak by się na niego z nożem rzuciła to przecież miał powód więc o jakim szacunku mówimy.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:07   #4223
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Ależ ja bardzo chętnie. Nie należę do osób, które w internecie coś napiszą a w rzeczywistości nie powiedzą prosto w oczy. Ja mieszkam w Łodzi, spotkamy się i pogadamy? Chętnie Ci wyłożę moje zdanie jeszcze raz, na żywo.
Nie, szkoda sobie tobą ręce brudzić.
Stary 2015-11-04, 09:12   #4224
pffe
BAN stały

Cytat:
Halo! To, o czym mówicie w szkole to TYLKO teoria i tylko gdybanie.
W życiu jest zupełnie inaczej i nie zawsze wszystko jest czarna albo białe.
"Pracowałaś" ... czego Ty już w życiu nie robiłaś? W ciąży byłaś, pracowałaś, w szkole rozmawiałaś. No na prawdę, jesteś ogromnym autorytetem w porównaniu z tu dorosłymi kobietami, które doświadczyło życie

Ja to jestem ciekawa jakim cudem ciągle brniesz we własne zdanie (zmieniane co kilka stron wątku) w momencie kiedy nie ma nawet jednej osoby, która by je popierała. Nie daje Ci to do myślenia?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Nie, szkoda sobie tobą ręce brudzić.
Widzisz, to Ty jesteś na tym forum tym sfrustrowanym dzieckiem co to myśli, że jest anonimowe w internecie to sobie pokrzyczy a nie ja.
Zdziwiłaś się, że chętnie się spotkam? Cóż, ja nie należę do Twojej grupy mentalnej.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
I słusznie. To jest Twoje zdanie i jest ono cały czas takie samo. A Malarski sen po prostu płyyyyynieeeee i za każdym razem powie co innego.
Jeszcze wczoraj by Ci powiedziała, że skoro dziecko Ci w jakiś sposób zagraża to usuwaj, nie musisz mieć wyrzutów sumienia, to nie jest morderstwo a jak nie masz dobrego powodu to już jest to mord na niewinnym dziecku i powinnaś je za karę urodzić i na nie łożyć kasę a dziś jej to wisi, no cudownie, prawda?
Stary 2015-11-04, 09:12   #4225
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Halo! To, o czym mówicie w szkole to TYLKO teoria i tylko gdybanie.
W życiu jest zupełnie inaczej i nie zawsze wszystko jest czarna albo białe.
"Pracowałaś" ... czego Ty już w życiu nie robiłaś? W ciąży byłaś, pracowałaś, w szkole rozmawiałaś. No na prawdę, jesteś ogromnym autorytetem w porównaniu z tu dorosłymi kobietami, które doświadczyło życie

Ja to jestem ciekawa jakim cudem ciągle brniesz we własne zdanie (zmieniane co kilka stron wątku) w momencie kiedy nie ma nawet jednej osoby, która by je popierała. Nie daje Ci to do myślenia?
Dobra nie daje Ci do myślenia, że nie reprezentujesz dla mnie sobą nic i nie mam ochoty z tobą pisać?
Stary 2015-11-04, 09:14   #4226
pffe
BAN stały

Cytat:
Dobra nie daje Ci do myślenia, że nie reprezentujesz dla mnie sobą nic i nie mam ochoty z tobą pisać?
Hm...nie bo opinia jednej, sfrustrowanej nastolatki, która pisze o rówieśnikach w sposób okropny a tak na prawdę opisuje też siebie, nie jest dla mnie ani trochę wartościowa.
Wartościowe są za to opinie osób, które mają swoje zdanie a nie je zmieniają jak chorągiewki. Nie chcesz ze mną pisać to albo dodaj mnie do ignorów albo opuść wątek, proste.

A offtop piszemy na szaro.

Stary 2015-11-04, 09:15   #4227
MalarskiSen
BAN stały

Nie, nie zdziwiłam się tylko dziecko nie będę jechać do ciebie z innego miasta.
Stary 2015-11-04, 09:18   #4228
pffe
BAN stały

Cytat:
Nie, nie zdziwiłam się tylko dziecko nie będę jechać do ciebie z innego miasta.
Ależ ja do Ciebie mogę pojechać i najpierw sprawdź mój wiek jak już tak bardzo się zagłębiałaś w mój profil bo wcale mi nie ubliżasz tym 'dzieckiem'
widzę argumenty się skończyły panience.

Edytowane przez pffe
Czas edycji: 2015-11-04 o 09:18 Powód: zaznaczenie na szaro
Stary 2015-11-04, 09:25   #4229
MalarskiSen
BAN stały

Zresztą wczoraj byłam zła i dziwię się, że wzięłam do siebie to co piszesz. Moderatorka miała rację.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:

Ależ ja do Ciebie mogę pojechać i najpierw sprawdź mój wiek jak już tak bardzo się zagłębiałaś w mój profil bo wcale mi nie ubliżasz tym 'dzieckiem'
widzę argumenty się skończyły panience.
Nie bo wątpię bym była spokojna.
Dobra skończ już to rzucanie się bo śmieszna jesteś i obleśna jeżeli niby piszę o sobie. Ponawiam pytanie ktoś z tobą w ogóle wytrzymuje? Pewnie dlatego taki ból w necie.
Stary 2015-11-04, 09:26   #4230
Devon_rose
Zakorzenienie

Ktoś tu powinien odstawić to co bierze.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości