Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-05, 20:06   #3781
moonunit
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

Gosza ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani jednej kontroli a byłam od 8 tygodnia, także myślę, że tym razem się też nie muszę obawiać, wybacz, nie chciałam Ciebie przestraszyć a wręcz odwrotnie
ja nie mam leżącego, a w pracy tylko poleciały komentarze, że teraz kobiety mają takie prawo i z niego korzystają zamiast normalnie pracować, a ja nie byłam w stanie pracować ani ze wzgl psychicznych (hormony tak szalały, że momentalnie się złościłam a w mojej pracy to by się mogło źle odbić na otoczeniu) ani fizycznie bo pierwszy trymestr miałam naprawdę kiepski teraz w sumie samopoczucie jeszcze gorsze było, ale chyba najgorsze za mną

także naprawdę nie chciałam Ciebie przestraszyć

Czy mogę prosić o dodanie do kalendarza wizyt mojej wizyty na 26 listopada na 13, będzie to dwa w jednym bo zarazem usg połówkowe, a w przyszłym tyg umawiam sie na 3 d sama próbowałam, ale mi się nie udało i chyba coś popsułam za co przepraszam z wózkami dałam radę a tu klops ((((
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:09   #3782
eeyesblue
Zadomowienie

hej dziewczyny
czekam juz na koniec tygodnia bo padam na ryj
te zmiany moje mialy byc takie korzystne, ale jednak przywyczailam sie do starego trybu.. nie widujemy sie z mezem, tyle co po pracy, ale ja juz powinnam wtedy spac a czekam no i zanim sie poloze jest polnoc, niewysypiam sie i wstaje codziennie z bolaca glowa dzisiaj mowie dosc! ide spac o 22!

niedawno zjadlam 13 kluskow slaskich pycha!
zostalo mi pomyc naczynia, wziac prysznic i tyle
na jutro lazanki, ale kupne

u nas dzis noc fajerwerkow, co chwile podskakuje na fotelu

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Karolcia gratulacje swojej wymarzonej dziewuszki

Eeyesblue czasami Ci nasi mężczyźni potrafią zaskoczyć
Ja znowu mam pracę bardziej na nogach gdzie muszę być aktywna i chyba już powoli nie daję rady. Kręgosłup zaczyna promieniować a brzuch twardnieje wizyta dopiero 24.11 i to prywatna (gin nie bardzo chce wypisywać) boję się że jak bym poszła do niego teraz tylko po zwolnienie to najpierw by się nagadał że przesadzam a później by mnie skasował tylko za zwolnienie. Tak więc dziś idę do rodzinnego mam nadzieję że nie będzie robił problemów ze zwolnieniem na tydzień potrzebuję odpocząć
ja tak tez mialam stojaca prace ciagle.. pozniej wyszedl mi ten miesniak i dostalam wskazanie, aby wiecej siedziec. ostatnio znow za duzo siedzialam i tez nie czulam sie najlepiej, i stac i siedziec za duzo nie mozna ;/
trzymam kciuki za zwolnienie, na pewno odpoczniesz troche choc po sobie wiem, ze jak tylko wracam po wolnym do pracy to nawet nie czuje, ze cos odpoczelam.. taka praca.

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja, odkąd czuje ruchy małej, nie miałam ani jednego cichego dnia. Młoda najbardziej boksuje rano i wieczorem. W ciągu dnia bywa różnie.
u mnie podobnie
teraz rano i pod wieczor kopie a w dzien baaaardzo malo. wczoraj fajnie jak lezalam i polozylam reke zeby ja wyczuc przed spaniem, ale cos nie chciala sie ruszyc, wszedl maz i zaczal gadac normalnie do mnie i od razu szalenstwo wyszedl z pokoju i znow cisza coreczka tatusia

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Wczoraj mała ruszała się tylko wieczorem. Na początku ta aktywność była większa(kilka razy dziennie), a teraz mała więcej śpi. Nie martwię się, wczoraj miała tętno 140 więc nic złego się nie dzieje. Większość dziewczyn zauważyła mniejszą aktywność dzieciaczków, widocznie to taki etap.
dokladnie ja mysle, ze czasami tez nie skupiamy sie az tak bardzo na tych ruchach jak jestesmy zajete pierwszych wyczekiwalismy strasznie, wiec cokolwiek wyczulo sie w brzuchu to zaraz reakcja i pewnie dlatego
Stary 2015-11-05, 20:09   #3783
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Czas chyba torebkę do szpitala spakować, żeby niczego nie zapomnieć
jak to przeczytalam to mysle "co ta malinka juz torbe szpitalna pakuje?! chyba oszalala "

Cytat:
moja mała odbija się tak, że czuję ją z obu stron na raz. Z lewej to musiała być głowa, a z prawej poczułam stópki

ale super, ze czujesz tak wyraznie juz gdzie stopki i glowka mi sie wydaje ze ciagle nogi albo rece jak kopie no i czasem czuje jak sie przesuwa

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Zobaczcie czy takich domków nie ma na allegro albo po prostu wpisać w Google grafika i wejść w link gdzie to znajdzie
ten domek jest z tego bloga, tam dziewczyna podaje zawsze linki do sklepow, powinno byc jak poszukacie
http://www.zatrzymujacczas.pl/

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość

ja powiedziałam mężusiowi żeby mi kupił melisę bo się kręcę w nocy w łóżku i nie mogę sobie miejsca znaleźć ponoć bezpieczna dla ciężarnych
bezpieczna i tez czesto pije polecam pomaranczowa

Cytat:
Ja już po. Dziecko uparte po mamusi, czeka mnie kolejna wizyta w poniedziałek. nie chciała pokazać twarzy i w ogóle była tak ustawiona, że ciężko było cokolwiek zobaczyć. W pewnym momencie mała dostała czkawki.
mala uparciuszka ale w sumie dobrze, bo jeszcze sie zobaczycie w niedlugim czasie
Stary 2015-11-05, 20:10   #3784
gosza82
Rozeznanie

Ja na wolnym i chcę wreszcie się podszkolić z gotowaniem. Mam taki pomysł może stworzymy jakiś wątek z przepisami bo widziałam Wasze przepisy które wyglądały na w miarę proste do zrobienia.

MALINKA stworzyłabyś taki wątek z gotowaniem?
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:11   #3785
Gosia02061980
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny ja po wizycie, u małego wszystko ok, leży pośladkowo mam nadzieję, że do porodu się odwróci, gorzej u mnie lekarz twierdzi że za dużo przytyłam z i tak wysokiej wagi wyjściowej, okropnie się z tym czuję, ale co mam zrobić nie jeść
Gosia02061980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:21   #3786
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

hej
Laski ja wizytę miałam wczoraj nie wiem co się poprzestawiało w tym kalendarzu Teraz czekamy z niecierpliwością na 19 bo będę miała USG Samochód już naprawiony, można jeździć Byliśmy z mężem u mojej chrzestnej na urodzinach Aktualnie luby śpi, chłop idzie na nockę, biedaczek nie lubię sama spać
Gratuluję udanych wizyt
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:22   #3787
201704101323
Konto usunięte

Darkanddark;-Bosz..współczuję tej wizyty, ja ostatnio też oczekałam się w poczekalni a wizyta 3 min i jeszcze doktorka była tak rozkojazrona..zraziłam się aż , ale gdzieś się śpieszyła.

Szukałam wczesniej jakiegoś infa bo nie wiem o co chodzi z tym sądem, ale nie znalazłam no nic, rozumiem że zwolnili Cię po 10 latach za niejasności w liście obecności i jeszcze w ciąży? I co Ty teraz sądzisz się z nimi?
Matko, to jest jakaś paranoja, co za szef??
Jeśli Cię troszeczkę pocieszę ja też jestem na garnuszku męża, ale różnica w tym że mi często wypominał...po mega kłotni, mojej histerii i długiej rozmowie uspokoił się.Dał mi kartę płatniczą i milczy na wszystkie wydatki, to już 3 tydzień, zobaczę co dalej
A poza tym życzę Ci aby wszystko w końcu wyszło na prostą,

sloneczko4477;- bardzo fajne rzeczy są na sheln.com(sheinside) ale tam ponoć długo paka idzie, nigdy nie zamawiałam.Na allegro nie widzę nic dobrego.

moonunit; ja też nie oglądam takich programów jak 600 gram, z tego samego powodu
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:23   #3788
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Ja na wolnym i chcę wreszcie się podszkolić z gotowaniem. Mam taki pomysł może stworzymy jakiś wątek z przepisami bo widziałam Wasze przepisy które wyglądały na w miarę proste do zrobienia.

MALINKA stworzyłabyś taki wątek z gotowaniem?
Mamy taki wątek w klubie
Stary 2015-11-05, 20:26   #3789
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Dokładnie.. dużo bardziej by się męczyła zyjąc niestety ;( nie rozumiem, powinien byc jakiś próg jak dziecko jest w brzuchu, że nie ma opcji ze poród się zacznie samoistnie wczesniej dopoki wszystko nie bedzie tak rozwinięte zeby funkcjonować samo... to niesprawiedliwe ;(
Kiedyś jak zaczynał się poród przed 24 tyg nikt nawet nie próbował ratować takich dzieci. Teraz sprzęt nowoczesny to inna sprawa ale rodzice i tak wiedzą że to bardzo kruche życie :-\
Stary 2015-11-05, 20:26   #3790
gosza82
Rozeznanie

Moonunit ja nic nie słyszałam żeby u mnie w okolicy były jakieś kontrolę także staram się być spokojna

Eeyesblue już zaczęłam swój odpoczynek który wejdzie mi chyba w boczki

Gosia na pewno do porodu zmieni jeszcze pozycję co do wagi to naprawdę aż tak dużo??
Stary 2015-11-05, 20:32   #3791
fjolek
Zadomowienie

przeczytalam wszystko i tez nie kumam o jakich domkach piszecie
Stary 2015-11-05, 20:35   #3792
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia02061980 Pokaż wiadomość
leży pośladkowo mam nadzieję, że do porodu się odwróci
za wizytę. Mała na pewno się odwróci, moja leżała dziś poziomo z lewej głowa, a z prawej nogi. Naprawdę aż tyle przytyłaś? Może lekarz przesadza? To jest sprawa indywidualna kto ile przytyje. Nie mamy na to większego wpływu. Chyba, że przestaniemy w ogóle jeść.. albo w drugą stronę-jemy tylko tłuste i słodkie.. ale tak drastycznie u Ciebie chyba nie jest?
Stary 2015-11-05, 20:36   #3793
gosza82
Rozeznanie

Dzięki Emma! Czyli mam dużo do nadrobienia!!!

Uciekam pod prysznic!

Mój nowy hit słonecznik łuskany solony mniam
Stary 2015-11-05, 20:39   #3794
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
przeczytalam wszystko i tez nie kumam o jakich domkach piszecie
Strona 121 mały obrazek
Stary 2015-11-05, 20:39   #3795
moonunit
Wtajemniczenie

gosza82 uff odetchnęłam
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 20:44   #3796
gosza82
Rozeznanie

Cytat:
za wizytę. Mała na pewno się odwróci, moja leżała dziś poziomo z lewej głowa, a z prawej nogi. Naprawdę aż tyle przytyłaś? Może lekarz przesadza? To jest sprawa indywidualna kto ile przytyje. Nie mamy na to większego wpływu. Chyba, że przestaniemy w ogóle jeść.. albo w drugą stronę-jemy tylko tłuste i słodkie.. ale tak drastycznie u Ciebie chyba nie jest?
Mi też się właśnie wydaję że to bardzo indywidualna sprawa ile która przytyje jest masa czynników które na to wpływają i jak czytam że lekarz się oburzył wagą to aż mnie krew zalewa... Gosia niczym się nie przejmuj

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Moonunit
Stary 2015-11-05, 20:44   #3797
fjolek
Zadomowienie

dzieki emma jest domek wczesniej go nie widzialam bo post byl edytowany i to bylo chyba dopisane
szkoda ze moj dzidzius nie bedzie mial swojego pokoiku bo bym mu go jakos super urzadzila podoba mi sie ten domek albo imie na lozeczku albo na scianie
Stary 2015-11-05, 21:01   #3798
monikmi
Zadomowienie

Domek wprowadził zamieszanie na forum to dlatego że nie potrafię elegancko dodawać postów ale jak już będę miała swój domek to pochwale się na 1000% i dam znać jak z poziomem trudności jego wykonania

fjolek mój Brzdąc tez nie będzie miał swojego pokoiku, ale zawsze może mieć swój kącik, który będzie ewidentnie wskazywał że śpi tam mały Książe i to mi w zupełności wystarczy

Darka
najważniejsze że rozprawa wygrana! chociaż przyznam że bardzo mnie Twój wpis poruszył, ogromnie współczuje Ci tych stresów i podziwiam że jesteś taka dzielna. Ja pewnie już dawno wyłabym w poduszke na pewno u Maleństwa wszystko dobrze, tylko teraz odpoczywaj po tych wszystkich "rewolucjach" i czekaj cierpliwie na kasiore

Gratulacje udanych wizyt dziewczyny! a przy tych mniej udanych to i tak najważniejsze że wszystkie kluseczki i uparciuszki są zdrowe
Nie odpowiem dzisiaj wszystkim, bo chociaż myslalam że dzisiaj się dużo udzielam to i tak przechodzicie same siebie w pisaniu -szalone postanowiłam że będe się kladła o 22 i tak też dzisiaj uczynię

Która poluje na promocje i będzie miała synia? Kombinezony w ekstra cenie, ale już tylko 68
http://www.smyk.com/cool-club-kombin...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-kombin...a-dla-dzieci-p

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-05 o 21:14
monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:08   #3799
katka_19
Wtajemniczenie

Dobry wieczór Dziewczyny
My dziś zaczynamy 22 tydzień, a wczoraj mieliśmy połówkowe.
Potwierdzona dziewczynka - córeczka wybrała imię Zuzka
Mała zdrowiutka, dość drobniutka bo waży zaledwie 345 gram.

Gratuluję wszystkich wczorajszych i dzisiejszych udanych wizyt

Polly, ale Twój Maluszek to uparciuch Dobrze, że kolejna wizyta tak szybko

Faithworkswonders, ale piękna sukienka))

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:11   #3800
Darkanddark
Zakorzenienie

Nadia, w skrócie - nie pracowałam 10 lat, bo wtedy musiałabym zacząć pracę mając 14 lat pracowałam tam trochę czasu, ogromnie się starałam, obowiązków było tyle, że przechodziłam do domu totalnie wykończona. No i kierownik chciał się mnie pozbyć i zwolnił mnie dyscyplinarnie w ciąży. Ale odwołałam się no i wygrałam. Teraz kwestia, czy firma się odwoła. A kwestie sumienia i empatii osób w tej firmie pozostawiam bez komentarza. wcale nie jestem taka silna, sporo łez wylałam i nerwów zjadłam. A teraz zostaje czekać dziękuję za słowa otuchy.

A jak facet Ci powie, że coś kupiłaś, to zapytaj czy woli Cie zapyziała w dresie i w tłustych włosach, bo jeśli tak to proszę bardzo, cieszysz się, że od dzisiaj nie musisz i siebie dbać, hurra :-D

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Dziękuję mobikmi moja poduszka juz wiele widziała i słyszała :-P
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:24   #3801
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny ja po wizycie, u małego wszystko ok, leży pośladkowo mam nadzieję, że do porodu się odwróci, gorzej u mnie lekarz twierdzi że za dużo przytyłam z i tak wysokiej wagi wyjściowej, okropnie się z tym czuję, ale co mam zrobić nie jeść
dobrze, że z dzidkiem wszystko OK co do wagi to na pewno nie jest tak źle

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dziewczyny
My dziś zaczynamy 22 tydzień, a wczoraj mieliśmy połówkowe.
Potwierdzona dziewczynka - córeczka wybrała imię Zuzka
Mała zdrowiutka, dość drobniutka bo waży zaledwie 345 gram.
)
super gratulacje
Stary 2015-11-05, 21:30   #3802
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Katka gratulacje!
Stary 2015-11-05, 21:30   #3803
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po. Dziecko uparte po mamusi, czeka mnie kolejna wizyta w poniedziałek. nie chciała pokazać twarzy i w ogóle była tak ustawiona, że ciężko było cokolwiek zobaczyć. W pewnym momencie mała dostała czkawki.
Ale uparta no to już jej druga taka akcja, co nie?

Cytat:
A faktycznie dużo przytyłaś? Może lekarz przesadza
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:35   #3804
sowa2806
Rozeznanie

Bonku bonku bonku ... Jakie sa normy poziomu glukozy w nocy..?
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:45   #3805
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia, przestaję się przejmować. Już kilka osób mi dzisiaj powiedziało, że nie ma to dużego znaczenia i dzieciak może nadrobić jeszcze w łonie matki, albo później

znów widzę kupę pięknych zakupów misia, cudny śpiworek i pajace, magda, fajne łupy z sh! moonunit body superman też chcę!

co do tętna, mój ma koło 150 zawsze

Nieznajoma, trzymam kciuki za zdrówko i kompetencje lekarzy! Daj znać!

faithworkswonders, śliczną sukienkę wybrałaś uwielbiam takie zwiewne, muślinowe doły, sama miałam taki

misia współczuję opłat u nas też w wakacje siadła uszczelka pod głowicą, 1500.. nie było wesoło

Z tymi kontrolami ZUSu to załamka... a co mam zrobić, jak lekarz KAZAŁ mi chodzić na spacery? To też powinnam mieć na piśmie?

monikmi, fajne tuniczki

dark, gratulacje! Całe szczęście, że wygrałaś! Teraz już będzie tylko lepiej

Malinka i widzisz wszystko dobrze

misia, do kiedy promocja na tusze w superpharm?

polly no to powodzenia w poniedziałek, na pewno wszystko jest ok mój też nie chciał serduszka pokazać i buzi!

moonunit ja zamawiałam z setin.pl co konkretnie chcesz wiedzieć?

gosza odpoczywaj na l4

NADRABIAŁAM GODZINĘ!

Cały dzień nie było szans usiąść na wizaż... wybrałam się na zakupy na poprawę humoru, kupiłam super storczyka w leroy merlin i w smyku zobaczyłam wózek, nad którym ostatnio myśleliśmy w kolorze który chciałam i mega zawrotnej cenie (jako egzemplarz powystawowy, ale w super stanie) 1400 zł za 2w1
Pomacałam go sobie porządnie, nauczyłam się składać, rozkładać, pojeździłam między alejkami i rozmarzona wróciłam do domu... TŻ wrócił z pracy, opowiedziałam mu o moim super znalezisku, myślałam, że mnie wyśmieje, a on "TO CO, JEDZIEMY KUPIĆ?"
Na miejscu jeszcze dopytaliśmy, dostaniemy zwrot jeszcze 300 zł, także wózek realnie będzie nas kosztował 1100.... no i KUPILIŚMY Jestem super zadowolona! Taniej nie wierzę, że bym znalazła, nawet używki drożej chodzą, BRAWO JA
Stary 2015-11-05, 21:51   #3806
monikmi
Zadomowienie

trzydziescidwa brawo Ty jaki model wózka? wpisz się na pierwszej stronie do wózkowej listy, cena ekstra

dobrej nocki Mamuśki, do jutra!

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:58   #3807
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
A ważyłaś się? Ja byłam pewna, że z siódemkę mi przybyło, a na ważeniu okazało się, że tylko 3. Także to może być tylko obwód

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

No coś Ty A to jakoś czuć czy widać na usg?
taak wazyłam się mam juz 8 na plusie... co to będzie do konca po prostu ja czuje jak tyje w oczach.. tzn akurat tam nie i mam wilczy apetyt!! :/ nie umiem sobie odmowic musze i juz!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Bonku - grunt to znaleźć w życiu coś, w czym jest się dobrym i.. Robić to dalej! :-D
o to to to!

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Emma, oczywiście masz rację z tym usg. Jeśli dziecko ma być zdrowe, to będzie i juz.. Czy zrobi się dodatkowe badania czy nie. Ale czuje trochę presję, każda z Was te badanie ma, z przyjemnościa czyta się, jak duże juz są wasze maluszki, że mają 300, 400, nawet 500g i jest mi trochę żal. Tym bardziej, że nawet nie mam potwierdzonej płci. Każda mamusia chciałaby wiedzieć, czy z jej skarbem jest wszystko dobrze i jak szybko i pięknie się rozwija.. Tylko dlatego jest mi żal, myślę że to chyba mieści się w granicach zdrowej 'zazdfosci'
dark a nie masz możliwości jakos zarobić tych pieniedzy? ja tak zawsze robie jak potrzebuje konkretnej kwoty 'z pod ziemi' sprzedaje ubrania i niepotrzebne rzeczy na allegro fejsie itd
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:59   #3808
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ale uparta no to już jej druga taka akcja, co nie?
Taaak. Do genetycznego mieliśmy 3 podejścia.

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość

polly no to powodzenia w poniedziałek, na pewno wszystko jest ok mój też nie chciał serduszka pokazać i buzi!
Dzięki, lekarz kazał mi się najeść słodkiego tak 15 minut przed wizytą. i się śmiał, że chyba obiad jej nie smakował.

Gratuluję zakupu!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 21:59   #3809
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Bonku bonku bonku ... Jakie sa normy poziomu glukozy w nocy..?

nie mam pojęcia nigdy w zyciu nie mierzyłam poziomu glukozy, czy to pytanie na pewno do mnie?
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-05, 22:02   #3810
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
"TO CO, JEDZIEMY KUPIĆ?" BRAWO JA
Brawo Ty!!! Na który się zdecydowałaś? Ale zazdroszczę już tym zmotoryzowanym mamusiom!!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości