|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
A mnie dzis tz wiezie do Lodzi do siostry i przyjezdza po mnie w niedziele po poludniu, bo ma.impreze w sobote a ja musze byc na seminarium i niektorych cwiczeniach. Dam rade
![]() W sumie szpital w ktoeym Hanie rodzilam mam prawie ze pod nosem wiec jestem spokojna
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nocy bym pewnie poczuła, bo Mała teraz tak się rozpycha, że zazwyczaj boli...A rano zawsze chociaż troszkę się pokręciła... no nic... idę coś ogarnąć, a później się położę i ją spróbuję troszkę rozruszać ![]() Aaa i udanych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Kiedy masz teraz USG?
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Evcia pierdziele właśnie
idę. Tylko muszę sobie zrobić plan co ja będę robić! !!! Hahaha w życiu nie miałam takiej długiej przerwy od pracy : d hahah Halwaya kochanie nie widzę fotki. A czy z nami każdorazowo mamy jechały an pogotowie? Nie panikuj jeśli zauważysz że jest coś nie halo na pewno zareaguje sz. Wiem że to był wrzątek oparzyla sie. Ale nic jej nie będzie zobaczysz maść na oparzenia kup w aptece i będzie okej Znam to a propo szkoły znam. Ale moim zdaniem przesadzaj am a i dzieciom na zdrowe nie wychodzi bo potem jak moja siostrzyczka czują się dorosłe w wieku 15 lat. Biedna Sylwuska sylwoha przekaz jej życzenia zdrówka!!!! Dolinka ja o 4.50 wrzucilabym mleko do mikrofali na minutę dobrze ze nie mogę mleka HahahaAniqa cukru sobie walnij.
|
#4804 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/amor-koszula-do-ka...718703107.html http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do...498237443.html jestem zadowlona (chociaz nie przekonam sie do spania w koszulach ) z rozmiarem tez trafiłam, zamówiłam M .. tż mi zasponsorował więc po 10 zamawiam sobie szlafrok .. znalazłam taki w miarę i liczę ze poza szpitalem zimą tez mi sie przyda :P [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53362818]33t0d ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] fajnyyy ) widzę, że Ty już na kartonach ![]() a wkońcu Mutsy Igo z tej serii Pure (spełniał najwięcej naszych wymagań i o dziwo obyło się bez kłótni i fochów )Cytat:
) są dni gdzie rzeczywiście mogłabym góry przenosić i wtedy to wykorzystuje ( z rozsądkiem ) ale u mnie to wygląda tak ze ze do południa staram sie wszystko poogarniać i pozałatwiać a potem już luz ![]() te ubranka zamawiałaś ze smyka? ja przy prasowaniu zwariowałam z tymi rozmiarami .. niby 56 a kazdy inny .. Cytat:
daj jej sie wyspac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() musze siąść do groupona moja mama ma urodziny i myślałam , żeby jej kupić taki pakiet day spa w sobote jeszcze nas czekaja urodziny dziadka tż .. średnio mi się chce tam iśc ..
|
|
#4805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) !!SYLWUSKA JESTEŚMY Z TOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja miała opóźnienie. Zawsze o 7 sie już wiercila a dzis dopiero teraz mój brzuch przybiera dziwnych kształtów Nawet po bananach nie zareagowala. takze spokojnieSylwoha nie zadręczaj się i nie czytaj internetow. Co ma być to będzie a będzie dobrze 😊
|
|
#4808 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej nie ruszać pęcherza i ponoć czysty, porządny żel aloesowy bardzo dobrze robi. Pod warunkiem, że nie ma uczulenia ![]() Cytat:
Mój chyba wcale aż tak intensywnie się nie rusza, więc to zależy od dzieciaka. Możliwe, że masz spokojne dziecię po prostu ![]() Zamartwianie się na zapas nie pomoże, teraz ważne, żeby utrzymać w brzuchu jak najdłużej. Ale wybeczeć się lepiej, bo to ulga zawsze... Cytat:
Po czym dodał, żebym się nie martwiła, na pewno zauważę. Hmn nie wiem, dziś mi się śniło, że musiałam rodzić na korytarzu, bo w okolicy świąt wszystkie szpitale były zapchane Hmn nie mam pojęcia też, czy poznam, ale jakieś wysączanie bym pewnie zauważyła. Gorzej ze skurczami. W sumie wczoraj miałam takie dość długie i bolesne, aż się chwilami stresowałam, ale do rana mi przeszły. Stwierdziłam jednak, że to raczej nie będzie poród, bo przy tej okazji szalenie chciało i się spać
|
|||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa dzis
stad wkretki pewnie chociaz ja tak nie miewam :p jakos dzis przy teh pieknej pogodzieDzieki fionka wiem wiem, ale sie zmienia wszystko jak w kalejdoskopie.Ciaza bez problemow a tutaj takie kwiatki powylazily |
|
|
|
#4810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Dziewczyny teraz na końcówkę nie możemy się dać. Trzymać nogi razem i nie popuszczac!! 😊😊😊
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer dzieki
plakac nie bede bo mi sie tusz rozmaze :p---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Adka to wez nie popuszczaj :p |
|
|
|
#4812 | |
|
Zadomowienie
|
Wogle zmieniły się ruchy prawda? U mnie teraz to takie konkretne przesuwanie i mielenie, a nie wierzganie. No i w sumie 3x się zdarzyły takie konkretnie kopy, że nie tyle bolały, ale podskoczyłam aż, bo z taką siłą to jeszcze nie miałam przyjemności doświadczyć.
Dodatkowo to mi się nic już w brzuchu nie mieści, żołądek uciska, jelita chyba mam gdzieś na łopatkach zmiażdżone, a płuca przestały istnieć I też mam nikły apetyt, jedynie chodzą mi po głowie jakieś obrzydliwe trufelki, im obrzydliwsze, tym lepsze ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Będzie spoko, każdej chodzą po głowie wszystkie choroby wszechświata, zwłaszcza pod koniec. A jak coś, to teraz jest dużo możliwości medycznych. Ważne, żeby obserwować i hodować ile się da w ciepłym brzucholu
|
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzi ci dzis dokladnie ogladal te nerki? O której idziesz? W sumie najważniejsze ze w początkowych etapach jak narządy sie wyksztalcaly bylo ok. Ty juz jesteś przy finiszu. Młody tylko masy nabiera. Kazda z nas ma czasami chwile zwątpienia. Mi tez sie zdążają dziwne scenariusze w glowie ale staram sie od razu je odrzucać i skupiać na czyms innym.
|
|
#4814 |
|
Konto usunięte
|
Enedue te kartony to do wyniesienia do piwnicy. Tylko najpierw na złom musimy wywieźć to, co w piwnicy zalega. I tak już stoją miesiąc...
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
Halwaya współczuję, wiem dokładnie co czujesz bo moja ostatnio wywinęła podobną akcję, ale u nas na szczęście skończyło się na zaczerwienianiu skóry. Oby szybko się zagoiło
![]() Ja przegapiłam że wczoraj zaczęłam 37 tc. Zaczynam się strasznie bać, żeby nie zacząć rodzić jak męża nie będzie... |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Oenedue, bardzo ładne te koszule
Gryzelda, fajny brzusio ![]() TŻowi się śniło, że urodziłam martwe dziecko
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czuje ze moja silniejsza sie robi. Dzis jak się przesunela w okolice wątroby to ja musiałam reka odgarnac haha
Z żołądkiem mam to samo. Apetyt niby mam ale glodna taka nie jestem. Musze chyba inaczej posiłki rozkladac. No i to zmęczenie co z tego ze mam chęć na sałatkę jak nie mam sily jej zrobić. Eh wczoraj tak mialam a skonczylam na fociacie z tuńczykiem A ile przed porodem zaczyna sie obniżać brzuch?
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53363996]Enedue te kartony to do wyniesienia do piwnicy. Tylko najpierw na złom musimy wywieźć to, co w piwnicy zalega. I tak już stoją miesiąc...
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]skąd ja to znam ![]() ide do tego pzu .. bede miała z glowy ;p
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Na googlach jest fajny obrazek pokazujacy gdzie znajduja sie nasze organy teraz
upchane wszystko jak rzeczy w mojej walizce
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tylko sen
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka u mnie na polowkowych wyszlo cos w nerce, na nast nie bylo znaku. Przesikal mlody
Na nast tez wsio oki. Ale w polaczeniu z tym malowodziem to wiesz sie mi robia scenarousze ![]() A dzis jade tam gdzie chce rodzic. Takze tego inne podejscie inny lekarz. Zobaczymy Kalusia takie sny sa do du... |
|
|
|
#4823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Może zdjątka do pooglądania? ![]() http://viralka.pl/niesamowite-zdjeci...-cud-narodzin/ Pępowina nie wygląda zachęcająco
|
|
|
|
|
#4825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Boziu nie idzie nadążyć za wami
![]() Cytat:
Cytat:
i mam taki niepokój w sobie ze coś chce sama nie wiem co i wszystko co u siebie zauwaze innego to myślę a może to już??? Mama tylko mówi do Wiki żeby czekała jeszcze, ja dzisiaj też jej powiedziałam ze ma poczekać bo w przyszłym tygodniu dopiero się biorę za pranie ciuszkow, pościeli i innych i żeby numerów nie robila poza tym mam ostatnie zajecia w sr i chce być ![]() Cytat:
Nie wkrecaj sobie, pomysł ze mały teraz obraz ta w tłuszczu, sam szykuje się na poród, zbiera siły więc głównie śpi bo mu dobrze co mówi gin? Ja po pierwszym usg wkrecilam sobie ze małą ma niedorozwój nóżek, jakieś wykrecone, bo tak wyszło na zdjęciu...teraz słucham gina, mówi ze wszystko prawidłowo. Nie myśl o takich rzeczach żeby ich podświadomie nie przywoływać. W ogóle przesmieszne jest to pierwsze zdjęcie bo wygląda jakby pokazywała kciuka ze wszystko ok za to 3d 4d chyba za wcześnie robiliśmy bo wyglada jak postać z horroru, więcej tej płytki nie obejrzę i jej nigdy nie pokaże
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było, bo źle się teraz czuję, ale starałam sie podczytywac. Wylądowałam na ip z regularnymi, silnymi skurczami. Na szczescie sytuację dalo sie opanować - dostałam luteine, magnez i nakaz leżenia. Muszę jeszcze wytrzymać bo to dopiero 33 tydz. Czytałam, ze kilka nas tak sie posypało - wiem, że wiecie, ale powiem to jeszcze raz - zaciskać nogi, leżeć i pachnieć Oenedue, bardzo ładne te koszule chyba zgapie ta pierwsza bo dłuższa ![]() Gryzia śliczny brzusio pozdrówki dla lokatoraAdka tyle nerwów ta praca Cię kosztowała, że serio dobrze sie stało. Jeszcze będą żałować, ale niech sie w d pocaluja !! Halwaya zdjecia nie widze, ale wspolczuje bardzo. Tak to juz jest ze dziecka nie upilnuje sie w 100% 37??? Juz?? Szok.... ja tez zaczynam sie bać |
|
|
|
#4829 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Na moją właśnie nie działają żadne spożywcze sposoby Zazwyczaj zaczyna się kręcić jak się położę, a;bo trochę jej podokuczam (uciskam brzuch). Także skończę sprzątanie i będę ją męczyć ![]() Cytat:
A z Dobranocki mam jedną i fajny materiał ma i dobrze się guziki rozpinają ![]() Haha, ciekawe czy Ona mi da jak wyjdzie ![]() Ale serio jak skończę sprzątać to się za nią wezmę, bo dalej nie dała znaku żadnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurde, to by wskazywało na mój charakter, bo jak mi coś nie wychodzi to też się mocno wkurzam i tupię nóżkami ![]() No i teraz właśnie czuję ucisk na żołądek i Mała lubi często tulić się do pęcherza (wcześniej tak często tego nie robiła)... w każdym razie zazwyczaj robi mi to jak jestem na zakupach ![]() We wtorek byłam na zakupach w sklepie w którym nie było publicznej WC i musiałam prosić Panią za ladą czy wpuści biedną ciężarną na zaplecze do WC ![]() Cytat:
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Kleo dzieki
ja to wiem ale miewam takie durne mysliDlatego nie chcialam 4d :p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

W nocy bym pewnie poczuła, bo Mała teraz tak się rozpycha, że zazwyczaj boli...
idę. Tylko muszę sobie zrobić plan co ja będę robić! !!!
maść na oparzenia kup w aptece i będzie okej 

stad wkretki pewnie chociaz ja tak nie miewam :p jakos dzis przy teh pieknej pogodzie