Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-08, 22:29   #3451
siasia13
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Ja dzisiaj mialam znowu malo czasu, jej nawet w niedziele, co sie dzieje Dokupilam sobie cieple legginsy I bede je nosic na wierzch na normalne. Do tego kupilam bluze pande I bede wygladac jak kompletny debil na tym wyjezdzie. Ale my tam spedzamy po 6 - 8 godzin na dworze wiec chrzanie wyglad, ma mi byc cieplo Spakowalam sie I jutro w droge

Powiem wam, ze jak patrze na te listy wyprawkowe to wedlug mnie jest tak kupa niepotrzebnych rzeczy. Oczywiscie jak dla mnie, bo ja mam taka filozofie, ze im mniej tym lepiej. Nastawiam sie, ze jak cos bedzie potrzebne to wysle Tz I m dokupi w kazdej chwili. Takie rzeczy jak podgrzewacze, wyparzarki, to u mnie w ogole nie maja racj bytu. Wode nosilam goraca w termosiku I dolewalam zimnej tak zeby byla w sam raz. Butelek nigdy pozadnie nie wyparzalam tylko najwyzej polalam wrzatekiem troche. Kupowalam na bierzaco rzeczy ktore okazywaly sie potrzebne. Wiem, ze kilka rzeczy kupilam za porada kolezanej I potem nie uzywalam. Ale niektorzey wola miec wszystko w pogotowiu I ja to rozumiem
Uwielbiam oryginalna margarite zagryzac zielonymi oliwkami I to chyba bedzie moj pierwszy drink jak juz bede mogla
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 22:47   #3452
butterfly20
Zakorzenienie

Do prania wrdlug sroki fajne sa platki mydlane z dzidziusia,reszta juz bez rewelacji.ale plyny i zele z.Jelpa i Bialego Jelenia sa fajne do pupy uzywalam linomag masc bialo-zielona, jak pupa odparzona to bepanten, raz sie.zdarzyla maka ziemniaczana do kapieli nic lub ewentualnie olejek z migdalow,do wlosow plyn z hippa.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Oslonki- w moim przypadku obalam mity.mala super w nich lapala,nie poczulam,zeby zmniejszaly laktacje. Ja mialam chyba 2 czy 3 opakowania z czystego lenistwa- wolalam wyparzyc wszystkie za jednym razem i miec zapas,zwlaszcza na noc.mam plaskie brodawki,na pewno nie wklesle i mloda nie potrafila zlapac. Ba! Nic na nie nie dzialalo- zadne szczypanie itp. Dopiero po jakims czasie jak zdejmowalam nakladki to zostawaly wypukle i wtedy dopiero zaczelam je zdejmowac i dawac malej bez wiec roznie to bywa. Pomimo ich stosowania poczatki karmienia i tak bywaly bolesne,bo jednak to dla sutkow jakas nowa rola,ale i tak super sie w nich karmilo. No i wiem ze niektore dzieci na piersi nie potrafia pic z butli.moja umials od razu ( jak gdzirs chcialam sama wyjsc to sciagalam mleko) i duzo razy slyszalam opinie,ze to moglo byc przez nakladki

takze teraz tez kupie jako produkt ulatwiajacy mi zycie

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

No i dodam,ze mam nadzieje nie miec potrzeby mrozenia pokarmu. Wyglada to padkudnie i smakuje chyba tez, bo jak raz kiedys dalam mlodej to nie chciala. W lodowce tez mozna fajnie przechowac,nie pamietam czy 12 godzin czy ile,musze o tym poczytac

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 07:11   #3453
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Skuś się skuś mega paka za śmieszną kasę, to nawet jak coś Ci się nie spodoba, to nie będzie Ci żal wywalić.

a skusiłam sie ;D

w ogole to mnie zabijcie

licytuje 8 aukcji i w jednej tak mnie denerwuja bo zaczela sie wczoraj a juz do 170 doszła ale nie dam sie! musi byc moja

dzisiaj wstalam o 7 już i czaje sie : hahaha:

jezeli wynajdziesz cos taniego i fajnego to dawaj śmiało linki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 07:20   #3454
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja 😊 o kciukach pamiętam i trzymam ✊

A w ogole to cześć 😊 spaliśmy do po 6 i w sumie to się wyspałam. Śmieci wyniesione, pranie się pierze...niedługo by kuchnię z grubsza ogarnąć
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 07:24   #3455
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Ja o kciukach pamiętam i trzymam

A w ogole to cześć spaliśmy do po 6 i w sumie to się wyspałam. Śmieci wyniesione, pranie się pierze...niedługo by kuchnię z grubsza ogarnąć

Agata dziękuje
Ja wlasnie weszłam do diagnostyki i 6 osob przede mna.. Wdupe bede tu siedzieć chyba do południa bo oczywiście nikt nie przepuści ;/

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 07:24   #3456
Lucy31
Zakorzenienie

Bry

Ja, kciuki za krzywą

Dobry pomysł z tą listą wyprawkową ehem:
Ja na początek też wiele rzeczy nie kupuję, upatrzę tylko a potem powiem mężowi, które brać jakby co.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-09, 07:27   #3457
agaczilla21
Zakorzenienie

Ola Ty za tydzień się odwdzięczysz bo ja za równo tydzień idę 😊 na szczęście glukoza bez kolejki 😊
Stary 2015-11-09, 07:27   #3458
Elena_22
Wtajemniczenie

Dzień dobry,
zaplanowałam na dziś pracowity dzień, pościel już się wietrzy na balkonie, bo już pościągałam poszewki i robię kolejne pranie, potem chcę upiec trochę chałek drożdżowych i jakichś drożdżówek .
Dziś u nas jest wymarzona pogoda, bo bardzo ciepło, słonecznie i zero wiatru.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 07:29   #3459
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie pogoda w miare ale Slonce jakies takie nieśmiałe...zapowiadają deszcz tak ze zobaczymy jak to będzie...
Stary 2015-11-09, 07:29   #3460
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

A ja dalej siedze na allegro

Czekam na telefon od pana z którym ide do urzedu dzisiaj koło 10 mam być gotowa i jedziemy oby szybko sie to załatwiło i był świety spokoj

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 07:34   #3461
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mialam znowu malo czasu, jej nawet w niedziele, co sie dzieje Dokupilam sobie cieple legginsy I bede je nosic na wierzch na normalne. Do tego kupilam bluze pande I bede wygladac jak kompletny debil na tym wyjezdzie. Ale my tam spedzamy po 6 - 8 godzin na dworze wiec chrzanie wyglad, ma mi byc cieplo Spakowalam sie I jutro w droge

Powiem wam, ze jak patrze na te listy wyprawkowe to wedlug mnie jest tak kupa niepotrzebnych rzeczy. Oczywiscie jak dla mnie, bo ja mam taka filozofie, ze im mniej tym lepiej. Nastawiam sie, ze jak cos bedzie potrzebne to wysle Tz I m dokupi w kazdej chwili. Takie rzeczy jak podgrzewacze, wyparzarki, to u mnie w ogole nie maja racj bytu. Wode nosilam goraca w termosiku I dolewalam zimnej tak zeby byla w sam raz. Butelek nigdy pozadnie nie wyparzalam tylko najwyzej polalam wrzatekiem troche. Kupowalam na bierzaco rzeczy ktore okazywaly sie potrzebne. Wiem, ze kilka rzeczy kupilam za porada kolezanej I potem nie uzywalam. Ale niektorzey wola miec wszystko w pogotowiu I ja to rozumiem
Uwielbiam oryginalna margarite zagryzac zielonymi oliwkami I to chyba bedzie moj pierwszy drink jak juz bede mogla
Dlaczego od razu miałabyś wyglądać głupio? Legginsy i bluza to bardzo wygodny i ciepły strój na kilkugodzinne przebywanie na dworze Bardziej niestosowny i śmieszny strój to byłoby mini i szpilki chyba .

Ja nie miałam podgrzewacza i wyparzacza, teraz siostra chce mi dać ten podgrzewacz, bo jej zdaniem to świetna sprawa, zobaczymy.
Gorącą wodę na noc trzymałam w termosie a butelki polewałam wrzątkiem i to tylko przez pierwszy mc, potem już nie. Dziecko mi się nie zatruło ani nic, teraz też nie będę szaleć tak sądzę .
Resztę wolę mieć na wszelki wypadek, zresztą teraz moje dziecię może okazać się bardziej wymagające, albo moje cycki .
Wszystko wyjdzie w praniu.
Nie wiem, czy to prawda, ale koleżanki, które mają więcej niż jedno dziecko twierdzą, że każde jest tak różne, że same by się nie spodziewały, że to z jednej matki i ojca . Więc teraz wszystko jest możliwe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 07:34   #3462
Zakorzenienie

Cytat:
Ola Ty za tydzień się odwdzięczysz bo ja za równo tydzień idę na szczęście glukoza bez kolejki

Jasne ze sie odwdzięczę

Tu jest kartka ze jeśli mozesz to przepuść ciężarne. Jakby była se ciezarne maja pierwszeństwo to bym sie wbiła ale tak to cóż - widac nikt nie moze

Stary 2015-11-09, 07:38   #3463
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Skuś się skuś mega paka za śmieszną kasę, to nawet jak coś Ci się nie spodoba, to nie będzie Ci żal wywalić.
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Jasne ze sie odwdzięczę

Tu jest kartka ze jeśli mozesz to przepuść ciężarne. Jakby była se ciezarne maja pierwszeństwo to bym sie wbiła ale tak to cóż - widac nikt nie moze

a może zrób scene ?

tak wiesz, raptownie słabo Ci sie zrobiło

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 07:38   #3464
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie jest kartka"Pacjenci ze skierowaniem na krzywa cukrową przyjmowani sa w pierwszej kolejności"....no i w labie trzeba byc najpóźniej przed 8. Tak ze będę musiała jechać kolo 6. Bo to kawałek trzeba iść...szalonym tempem szlam 7 minut a bez pośpiechu to tak z 15...
Stary 2015-11-09, 07:48   #3465
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Do prania wrdlug sroki fajne sa platki mydlane z dzidziusia,reszta juz bez rewelacji.ale plyny i zele z.Jelpa i Bialego Jelenia sa fajne do pupy uzywalam linomag masc bialo-zielona, jak pupa odparzona to bepanten, raz sie.zdarzyla maka ziemniaczana do kapieli nic lub ewentualnie olejek z migdalow,do wlosow plyn z hippa.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Oslonki- w moim przypadku obalam mity.mala super w nich lapala,nie poczulam,zeby zmniejszaly laktacje. Ja mialam chyba 2 czy 3 opakowania z czystego lenistwa- wolalam wyparzyc wszystkie za jednym razem i miec zapas,zwlaszcza na noc.mam plaskie brodawki,na pewno nie wklesle i mloda nie potrafila zlapac. Ba! Nic na nie nie dzialalo- zadne szczypanie itp. Dopiero po jakims czasie jak zdejmowalam nakladki to zostawaly wypukle i wtedy dopiero zaczelam je zdejmowac i dawac malej bez wiec roznie to bywa. Pomimo ich stosowania poczatki karmienia i tak bywaly bolesne,bo jednak to dla sutkow jakas nowa rola,ale i tak super sie w nich karmilo. No i wiem ze niektore dzieci na piersi nie potrafia pic z butli.moja umials od razu ( jak gdzirs chcialam sama wyjsc to sciagalam mleko) i duzo razy slyszalam opinie,ze to moglo byc przez nakladki

takze teraz tez kupie jako produkt ulatwiajacy mi zycie

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

No i dodam,ze mam nadzieje nie miec potrzeby mrozenia pokarmu. Wyglada to padkudnie i smakuje chyba tez, bo jak raz kiedys dalam mlodej to nie chciala. W lodowce tez mozna fajnie przechowac,nie pamietam czy 12 godzin czy ile,musze o tym poczytac
Mam zamiar teraz używać tego dzidziusia,ale w formie płynu, chociaż jelp dla mnie był dobry .

Ja używałam tych nakładek, ale tylko jako w funkcji ochronnej, jedno opak. mi wystarczyło. Rzeczywiście potem mała nie miała problemu z przejścia z piersi na butelkę, ale wtedy nie zastanawiałam się, czy to nakładki mogły mieć jakiś wpływ.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a skusiłam sie ;D

w ogole to mnie zabijcie

licytuje 8 aukcji i w jednej tak mnie denerwuja bo zaczela sie wczoraj a juz do 170 doszła ale nie dam sie! musi byc moja

dzisiaj wstalam o 7 już i czaje sie : hahaha:

jezeli wynajdziesz cos taniego i fajnego to dawaj śmiało linki
Jak jest dużo fajnych ubranek to i tyle nie żal wydać

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Agata dziękuje
Ja wlasnie weszłam do diagnostyki i 6 osob przede mna.. Wdupe bede tu siedzieć chyba do południa bo oczywiście nikt nie przepuści ;/

Uuu, to rzeczywiście trochę narodu jest .

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
U mnie pogoda w miare ale Slonce jakies takie nieśmiałe...zapowiadają deszcz tak ze zobaczymy jak to będzie...
U nas dziś ma być ładnie, dlatego korzystam z pogody , jutro nie wiadomo jak będzie.
Strasznie korci mnie, żeby pomyć okna, to moje najulubieńsze zajęcie ale z drugiej strony nie wiem, czy warto ryzykować- niby już jest lepiej, ale oszczędzać się muszę nadal, a biedy napytać sobie nie chcę .

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Jasne ze sie odwdzięczę

ciekawe, czy ktoś w ogóle zwraca uwagę na takie kartki. Najlepiej byłoby, gdyby pielęgniarka na samym początku zakomunikowała kolejce, że ciężarne mają pierwszeństwo, to może wtedy dotarłoby do ludzi.
Stary 2015-11-09, 07:57   #3466
Zakorzenienie

No to wypite. Kurde miałam plan wyjsć wczesniej stad to przez ta kolejkę bede tu siedzieć do 11 :/

Stary 2015-11-09, 07:57   #3467
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest kartka"Pacjenci ze skierowaniem na krzywa cukrową przyjmowani sa w pierwszej kolejności"....no i w labie trzeba byc najpóźniej przed 8. Tak ze będę musiała jechać kolo 6. Bo to kawałek trzeba iść...szalonym tempem szlam 7 minut a bez pośpiechu to tak z 15...

ja w takich sytuacjach zawsze staram sie byc pierwsza

zeby potem wlasnie nie czekac, lepiej wstac o swicie i miec to z głowy

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:01   #3468
Zakorzenienie

Cytat:
a może zrób scene ?

tak wiesz, raptownie słabo Ci sie zrobiło

Niech mnoe pocałują w zad. Same młode laski i stare baby.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Mam zamiar teraz używać tego dzidziusia,ale w formie płynu, chociaż jelp dla mnie był dobry .

Ja używałam tych nakładek, ale tylko jako w funkcji ochronnej, jedno opak. mi wystarczyło. Rzeczywiście potem mała nie miała problemu z przejścia z piersi na butelkę, ale wtedy nie zastanawiałam się, czy to nakładki mogły mieć jakiś wpływ.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Jak jest dużo fajnych ubranek to i tyle nie żal wydać

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Uuu, to rzeczywiście trochę narodu jest .

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

U nas dziś ma być ładnie, dlatego korzystam z pogody , jutro nie wiadomo jak będzie.
Strasznie korci mnie, żeby pomyć okna, to moje najulubieńsze zajęcie ale z drugiej strony nie wiem, czy warto ryzykować- niby już jest lepiej, ale oszczędzać się muszę nadal, a biedy napytać sobie nie chcę .

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

ciekawe, czy ktoś w ogóle zwraca uwagę na takie kartki. Najlepiej byłoby, gdyby pielęgniarka na samym początku zakomunikowała kolejce, że ciężarne mają pierwszeństwo, to może wtedy dotarłoby do ludzi.

Wszyscy zwracają. Kazdy zmierzył mnie wzrokiem a pozniej odwracał go szybko zeby było ze nie zauważył to samo jest w tramwaju. Niestety ludziom brak życzliwości w naszym kraju. Oczy by wydłubali zeby wejść gdzieś jako pierwszy.
Nie podniecam sie bo dobrze sie czuje dzis mi sie do pracy nie spieszy wiec luz. Smutne to tylko

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
ja w takich sytuacjach zawsze staram sie byc pierwsza

zeby potem wlasnie nie czekac, lepiej wstac o swicie i miec to z głowy
No niestety ale z dzieckiem w domu i niania o określonej godzinie juz ne jest to takie proste

Stary 2015-11-09, 08:04   #3469
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Niech mnoe pocałują w zad. Same młode laski i stare baby.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Wszyscy zwracają. Kazdy zmierzył mnie wzrokiem a pozniej odwracał go szybko zeby było ze nie zauważył to samo jest w tramwaju. Niestety ludziom brak życzliwości w naszym kraju. Oczy by wydłubali zeby wejść gdzieś jako pierwszy.
Nie podniecam sie bo dobrze sie czuje dzis mi sie do pracy nie spieszy wiec luz. Smutne to tylko

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

No niestety ale z dzieckiem w domu i niania o określonej godzinie juz ne jest to takie proste

dobrze ze masz telefon z netem

zawsze to jakies zabicie czasu

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:13   #3470
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze masz telefon z netem

zawsze to jakies zabicie czasu

To prawda dobrze ze naśladowałam rano na full

Kurka Lilka przedwczoraj mnie nastraszyla tak mało sie ruszała, wczoraj brykala cały dzien a dzisiaj znowu cisza.. Wykończyć sie idzie

Stary 2015-11-09, 08:23   #3471
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda dobrze ze naśladowałam rano na full

Kurka Lilka przedwczoraj mnie nastraszyla tak mało sie ruszała, wczoraj brykala cały dzien a dzisiaj znowu cisza.. Wykończyć sie idzie

pewnie sobie spi smacznie

moja z rana kopała i musiałam wstac zeby cos zjesc to teraz chyba spi bo cicho jest

ja sie denerwuje tym urzedem, niby formalnosc ale i tak mam stresa...

nie lubie urzedów

juz bym chciała byc po....

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:30   #3472
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie sobie spi smacznie

moja z rana kopała i musiałam wstac zeby cos zjesc to teraz chyba spi bo cicho jest

ja sie denerwuje tym urzedem, niby formalnosc ale i tak mam stresa...

nie lubie urzedów

juz bym chciała byc po....

Cos ty dobrze wszystko bedzie załatwisz raz dwa i z głowy

Stary 2015-11-09, 08:34   #3473
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Cos ty dobrze wszystko bedzie załatwisz raz dwa i z głowy

oby

wygrałam aukcje 147 ubranek za 55 zł :brzyda l:

jeszcze chyba z 8 aukcji...

ciekawe jak ja to przywioze do De :conf used:

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:38   #3474
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne ze sie odwdzięczę

Am oze spytaj w okienku czy mozesz bo masz krzywa..co za ludzie... :-\

Cytat:
oby

wygrałam aukcje 147 ubranek za 55 zł :brzyda l:

jeszcze chyba z 8 aukcji...

ciekawe jak ja to przywioze do De :conf used:
Omg dobry utarg!!!
Stary 2015-11-09, 08:41   #3475
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Am oze spytaj w okienku czy mozesz bo masz krzywa..co za ludzie... :-\

Omg dobry utarg!!!

ja pewnie zapłace wiecej za wysylke z pl do De od mamy tych ubranek niz te całe aukcje

ale bez jaj jestem w szoku, jak byłam w pl to kupilam np zestaw rajsopki, mini spodenki jeansowe i bluzeczka za 80 zł. A tu widze taki sam - zero uszkodzen za 2 zł : cojest:

juz nie kupie nowych takich drogich - no chyba ze cos bedzie oh i ah

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:42   #3476
marciar7
Zakorzenienie

It ak niezłe
A ja mam w domu szpital. Tz chyba gryoa zaladkowa wzięła cala noc masakra była.
Dontego pies to samo... Niby czlowiek i zwierzę nie moga soe tym zarazic ale nie wiem... Modle soe by mnie nke dopadlo...
Stary 2015-11-09, 08:44   #3477
Zakorzenienie

Cytat:
It ak niezłe
Dontego pies to samo... Niby czlowiek i zwierzę nie moga soe tym zarazic ale nie wiem... Modle soe by mnie nke dopadlo...

Ojej wspolczuje postaraj sie jak najmniej kontaktu z nimi. Niech tz myje ręce i nie przygotowuje jedzenia. Moze uda co sie uniknąć. Ja sie strasznie z grypa żołądkowa umeczylam w zeszłym tyg wiec trzymam zeby cie nie dopadło! Niestety u nas przeorało cała rodzine

Stary 2015-11-09, 08:45   #3478
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej wspolczuje postaraj sie jak najmniej kontaktu z nimi. Niech tz myje ręce i nie przygotowuje jedzenia. Moze uda co sie uniknąć. Ja sie strasznie z grypa żołądkowa umeczylam w zeszłym tyg wiec trzymam zeby cie nie dopadło! Niestety u nas przeorało cała rodzine

Nie dam rady miec malo kontaktu bo w mamy jeden pokoj :-( oby nie dotknelo mnje.. A co wtedy robic?
Stary 2015-11-09, 08:57   #3479
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
It ak niezłe
o kurcze... to nie dobrze

nie wiem jak to zrobić zeby sie nie zarazic jak macie jeden pokoj.
Jak najdalej od niego sie postaraj trzymac

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-09, 08:58   #3480
marciar7
Zakorzenienie

Co ribic jakbym sie zarazila.. Bo raczej nie od razu na ip chyba??

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości