![]() |
#841 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
Hej kobietki u mnie już 35 tydzi i też nadal używam samochodu. W pierwszej ciąży to do końca też jeżdziłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie 35 tydz i też nadal prowadzę auto a w 1 ciązy to praktycznie do końca ciązy jeżdziłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
lili ja tez zlapalam drzemke od 14 do 15 a potem wyszlam szybko na dwor na chwile i chyba to mnie uratowalo przed bolem glowy.
Moj tz kupil album dla malego, w szoku jestem bo on raczej z tych malo wrazliwych sentymentalnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Sylwoha
![]() A szyjka jak? Wiesz, on ogolnie nakazuje lezec i odpoczywac. Ze po to jest ciaza ![]() A ja tam bym do niego nie szla. Po co masz sie stresowac |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
ja miałam taką książkę małego dziecka przy starszym, ale nie wypełniliśmy do końca:/ teraz nie kupuje bo znowu będzie to samo, a znów jak zrobi na tiptop to starszy będzie miał żal,że jego niedokończona:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
CZUBASEK jaki fajny bobas na tym albumie. A jak w środku? Fajny? Ja też planuję coś takiego ale się wstrzymuję bo może ktoś wpadnie żeby w prezencie kupić.
A ja dziś pytałam tż w sms czy myśli o tym że nie będziemy mieli czasu dla siebie a on na to, żebym się nie tym nie martwiła i nie bała i że on jest bardziej ciekawy jak wygląda życie we trójkę. Kurczę chyba się bardziej jara dzieckiem niż ja
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-11-10 o 15:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Donosiłam ciążę! ![]() ![]() Do klubu wrzucę zaraz brzucho ![]() Sylwuska co za lekarz dziwny, jakbyś nie zapytała to nic by nie powiedział? Wszystko ok, masz nie wnikać? ![]() Co do albumu to też myślę, że może dostaniemy albo coś ![]() ![]() Dolinka pomysł z ikeą dobry ![]() ![]() Ogolnie jakbyś mogła o tych nowych becikowych coś napisać to będę wdzięczna. Bo mi się wydaje, że łapiemy się na to nowe? Czy nie? Limonka ja też nieraz mam myśli, że nie mogę rodzić, bo się źle czuję ![]() ![]() ![]() Fionka, myślę, że miło im będzie jak przyjdziesz z ciastem. Tym bardziej, że dostałaś od nich upominek. A co dostałaś właśnie? ![]() A i dzięki wszystkim, które zaakceptowały nasz wybór wózkowy. Na pewno usłyszymy nie raz, że córeczka w środku przez ten kolor myślę, ale mam to gdzieś, różowy nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
ACAPELLA gratuluję donoszonej ciąży, to już teraz możesz być spokojna.
Ja właśnie jadę na Sr. W autobusie ogrzewanie na Maksa i smród. Mdli mnie ![]()
#852 |
Zadomowienie
|
Dzięki za gratki
![]() Rudaska fuj fuj współczuję! Siedzisz chociaż? |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam album taki do wpisywania różnych wydarzeń i wklejania zdjęć dla starszego to i teraz będę musiała taki zrobić żeby było sprawiedliwie. Chociaż wiadomo że ten pierwszy z większym zapałem robiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Plac zabaw w ikei ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Siedzę przy grzejniku. Jeszcze chwila i wysiadam. Jutro miałam jechać autobusem na dworzec do Kato ale mnie kumpel zawiezie, sam zaproponował - jak dobrze
![]()
#856 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ stwierdził, że jak już mi ściągną pessar, to on woli, żebym została w szpitalu do porodu
![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze ma zamiar ![]() ![]()
![]() |
#858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No o szyjce nic sam nie powiedział, zapytałam jak z nią, to powiedział coś w tym stylu ze na tym etapie jest ok, to zapytałam czy się skraca, a on odpowiedział, że jest napięta, cokolwiek to znaczy... ![]() Jeśli szyjka napięta, to może być powód do lezenia? To zle? Bardzo zle? Co to oznacza? Ze będzie się skracac? Kurczę nic nie powiedział ;/ Czyli wszystkim kobietom każe odpoczywac? Ale jak to byś do niego nie szla? W sensie na następną wizytę w tej poradni?? Cytat:
![]() No dziwny właśnie, ja też lubię jak ktoś sam mi o wszystkim mówi, wie co powinien powiedzieć i wszystko wyjaśnia, a ja nawet nie wiem o co zapytać ;/ Mam podobnie do Was, też mi się wydaje, ze nie będę dała rady rodzic, bo zmęczona ciągle jestem. Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska jeśli chodzi o szyjkę macicy to ten lekarz właściwie nic Ci nie powiedział. Co to znaczy, że szyjka jest napięta? Mi osobiście nic to nie mówi. Pewnie gdyby lekarz mi tak powiedział to bym go ciągnęła za język co to znaczy...
On Cię zwyczajnie badał czy USG robił? (wybacz jeśli pisałaś, ale ja dziś nie myślę). Ja osobiście odniosłam wrażenie, że on nie bardzo wie co z Twoją szyjką, ale może to tylko moje odczucie. Zamówiłam sobie właśnie Elancyl na rozstępy, bo kończy mi się Palmers, a na udach i pośladkach mnie zaatakowały ![]() Najbardziej zmartwił mnie na podbrzuszu, ale wyskoczył akurat tu gdzie mam bliznę, więc mam nadzieję, że więcej ich nie będzie ani na brzuchu, ani na piersiach ![]() Na udach i pośladkach też wolałabym nie ![]() Przy okazji zamówiłam dla siostry matę do ćwiczeń, bo nie miałam pomysł na prezent imieninowy, a od dawna wspominała o macie, więc kupiłam taką grubszą i będzie zadowolona (mam nadzieję).
#860 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska trzymaj sie jednego lekarza. On taki jest ze uwaza zr w ciazy trzeba odpoczywac i uwazac na siebie dbac o diete itp
![]() Tak wieksozsci kaze odpoczywac ![]() I nie szlabym do niego do poradni. Po co? Jak chodzisz do swojego. Jeszcze niech Ci namieszaja w bialymstoku to bedziesz miala :p Ale tylko Twoj bo jenak tez u niego bylam i u innyvh 4, plus mam w szpitalu porowannie jest taki gadatliwy i wsio opowiada. |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W srodku tez jest super. Sporo miejsca na zdjecia. Miejsca na opaske ze szpitala. Dlaczego takie imie wybrali mi rodzice. Drzewo genealogiczne do pradziadkow ![]() U nas nikt przy corce nie wpadl na ten pomysl w prezencie. Jedynie moja siostra zrobila album roczniaka. Kupila album i wkladala zdjecia od naszego slubu z tz do ukonczenia roczku z opisami. Cytat:
Kiedy masz zdejmowany ? My planujemy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę albumu ale tz tez stwierdził ze kupi taki specjalnie dla Toski żeby nawet zdjęcia usg tam byly.
Acapella donoszona juz? No to gratulacje. Nie ma co sie jeszcze spieszyc ale juz możesz być spokojna
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Który u Ciebie bedzie tc za tydzien? Wy dluga mieliście przerwe od ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
U mnie po wizycie bedzie 35t3d. Jak wszystko bedzie pozamykane w miare to poczekam jeszcze tydzien i jechane.
No i zalezy tez od wagi malego bo to taki szczypiorek jest ze szok. Mam nadzieje ze bedzie mial z 2,5kg a przynajmniej ponad 2. Ja juz nie pamietam kiedy my ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
A to się pochwale co dostałam: Pampersy 1, octanisept - tu chyba koleżanka mnie sluchala jak wczesniej opowiadałam ze tylko tego nie mam i do tego z tkmaxx komplecik: Body, pajac, czapeczka, śliniak,skarpetki i zajac/krolik
![]() Super ![]() ![]() ![]() ![]()
#866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie chciałabym jej za wcześnie wyganiać. Nasze dzieciaczki chyba podobnie wagowo przybierają ![]() Zresztą my idziemy łeb w łeb, bo u mnie za tydzień we wtorek będzie 35t4d ![]() Kurde my chyba na przełomie czerwca/lipca ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() W TkMaxxie można znaleźć takie perełki ![]() Sama mam stamtąd bodajże 3-4 sztuki body w oryginalny wzorek ![]() A w niedzielę oglądałam tam takie cudne sukieneczki ![]() ![]()
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
A ja w simie moge
![]() Szyjka 2,4 slurczy nie ma, takze hm... Mzoe moze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
fionka wyprawka super. I masz z glowy pampki
![]() aniqa z tego co pamietam to wago niemal ze identycznie ![]() ![]() Ktoa ma dluzszy szlaban na seks od nas ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzył w papiery ze szpitala, na ktg, które miałam pół godz wcześniej, w kartę ciąży, pytał o ostatnią miesiąc złe, który to tydzień i ogólnie jak się czuje i potem badał mnie minutę na fotelu. Ja mam właśnie drugą butlę Palmersa, powiedz mi czy Ty ją do końca zuzywasz? Bo ja pod koniec nie mogę już wycisnąć tego balsamu ;/ jak skończę to druga, to po porodzie też zamierzałam kupić Elancyl, więc dasz znać jak się sprawuje ![]() Cytat:
Zobaczymy co powie lekarz w Białymstoku na tą szyjke. No i ja też raczej ufam swojemu ginowi, najwyżej bede molestowac go teraz po szpitalu i na każdej wizycie, żeby mi tą szyjke sprawdzal. Wiesz ją zdaje sobie sprawę, ze on gadatliwy jest i na prawdę dużo opowiada, ale idąc do innego lekarza, nie oczekuje ze będzie taki jak mój gin, tym bardziej, że on prywatnie, też może być przyjemniejszy, ale liczyłam chociaż na odrobine informacji z jego strony. A Dziewczyny mam jeszcze pytanie, mam zrobić sobie irytację tantum rosa, ale nie kupiłam tej butelki czy da się to czymś jakoś zastąpić?? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę zw pojawił się temat elancylu ja stosuję go od 4tego miesiąca i jak na razie odpukać jestem bardzo zadowolona bo jeszcze rozstępów żadnych nie mam oby tak zostało do końca a smaruje sumiennie i rano i wieczorem Edytowane przez limonka_86 Czas edycji: 2015-11-10 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.