|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucaj
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pampersow bialych i zielonych to te biale mi strasznie smierdzialy... jakby za duzo tej chemii mialy :/ ogolnie te pierwsze rozmiary pampersow mialy straszny zapach...
Ja najbardziej jestem zadowolona z pampersow z Lidla a testowalam na corce juz chyba wszystkie rodzaje hehe :d |
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Super! ![]() Cytat:
extra ![]() Jasne body poprasowane, fanfary Teraz jak je probuje jakos ladnie poukladac w szufladach to widze jaki ta komoda ma potencjal i masz racje Kinga, zmiesci sie wszystko ladnie na sto procent dobrze, ze nie kupilam jeszcze jednej komody, bo tak, cos by sie do niej wlozylo, ale w zupelnosci sie bez niej obejde teraz biore sie za polspioszki i spodenki bawelniane a ile mi to radosci sprawia wacham kazdy ciuszek tak ladnie pachnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Ja mam skubb, to sa te biale takie? Chwale sobie,do komody idealne, musze wlasnie dokupic na skarpetki dla synka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku gdzie mi do prania ciuszkow...
Do konca listopada czeka nas jeszcze przeprowadzka, potem do polowy grudnia ogarnianie sie w nowym domu i pewnie dopiero wtedy sie wezme za pranie... prasowac nie mam zamiaru
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Z corka w ciazy juz 2 miesiace przed TP mialam wszystko na tip top
A teraz 2 miesiace przed nie mam nawet polowy rzeczy kupionych :P |
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
No w pierwszej ciazy jeszcze na chorobowym to sie czlowiek cieszyl ze moze sobie poprac i poprasowac i czas zleci a teraz niewiadomo co najpierw
Tak mysle ze do polowy grudnia musze sie ogarnac bo to juz 36 tydzien bedzie wiec nie ma zartow... ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Aaa i chyba wybralismy wkoncu imie dla synka ostatnio przez jakis czas byl Patrykiem, potem Filipem a teraz jest Leon takze jeszcze sie moze zmienic hehe :P chyba tak na 100% to wybierzemy jak sie urodzi
|
|
|
|
#791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A reszta
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken to pewnie przez takie zjawisko:
![]()
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak hehe :P jedyne co mam juz prawie ogarniete to skompletowanie ubranek bo to najprzyjemniejsze hehe :P
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, mój kot jest Leon!
![]() Ale uprzedzając : to nie ja go nazywałam
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż chciał ciążowe zdjęcia z imieniem, ale wyperswadowałam mu to z głowy, dlatego że imię zawsze może nam się zmienić i co później na zdjęciach "Mateusz" a zostanie np. Maćkiem? A co jak wyjdzie dziewczynka?! No więc przytaknął
|
|
|
|
|
#796 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mu mowie ze będzie załatwiał becikowe itd to się blady robi Za to samochody i motocykle należą do niego. W domu wszelkie typowo męskie obowiązki wykonuje kiedyś go spytałam przy okazji podpisywania kredytu czemu nie czyta umowy przecież mogę czegoś nie doczytać i nas pogrąże w długach to się zdziwił że mnie nie da się oszukać i że mi ufa. .. wygodnicki poprostu ![]() Cytat:
współczuję. Trzymajcie się dzielnie. Nie myśl o wcześniejszym rozwiązaniu. Każdy dzień w dwupaku to najcenniejszy dar jaki możesz dać bąblowi. Kiedyś ci podziękuję za to. .. mam nadzieje ![]() Cytat:
jak mi opowiadał to boki zrywałam
|
|||
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak dopisujemy na pierwszą stronę Leon?My też już chyba mamy i zostanie Szymon, chociaż jakoś mi tak dziwnie mówić do brzucha Szymon, Hania było łatwiej
|
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie już zostanie raczej Pola
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
U nas chyba jednak Dawid będzie. Juz przed ciążą był Marcelem i przez pierwsze pół roku ciąży. Teraz mi się zmieniło... śmieje się że zdecydujemy na porodówce ... narazie mówię mały terrorysta, szogun, wiercipięta. .. He he wiem mało uroczo
![]() Zapomniałam się pochwalić ze złapało mnie przeziębienie. Gardło zawalone, głowa boli i nos zawalony. .. podejrzewam że wczoraj się zgrzalam wchodząc po ten leżaczek do kobiety na 5 piętro schodami. Po tym u niej było jak w saunie i się załatwiłam .... dziś jadę na miodzie, imbirze. , cytrynie i soku malinowym i tantum verde ... :/ czuje się jakby mnie ktoś przejechał. .. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-13 o 14:41 |
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Magda z tyłu wyglądają super, a do klubu zajrzę później bo na telefonie nie mogę
Ale w loczkach też musisz wstawić
|
|
|
|
#801 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam się po szkole
Co do pieluch ja stawiam na początek chyba na Dadę z Biedronki. Nie chcę od razu przyzwyczająć do Pampersów bo może wystarczą tańsze Cytat:
U mnie widok na góry i pola ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---- Na co warto popatrzeć w OBI? |
||||
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hubert mi się taki dorosły wydaje
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
My już się tak przyzwyczailiśmy do imienia, że już tak do brzucha cały czas mówimy + różne dziwne kombinacje/zdrobnia.
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jak Tż mówi Mateusz to tak dziwnie |
|
|
|
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
Malwi trzymaj sie, szkoda ze nie udalo sie wyjsc ale czego sie nie robi dla dziecka.
Nie moge za Wami nadarzyc, co poczytam zeby Wam odpowiedzieć to sie okazuje ze juz 2 strony do przodu jestescie no i znowu musze nadrabiac. Ja nadal w jestem w trybie remontowym - wczoraj wydaliśmy na lampy 1500 zł. Ale pokoj malej jest ogarnięty, jeszcze tylko bedziemy malować pasy na scianie bo mam taka wizje i zaslony musze kupic i gotowe. A dzisiaj bede szarlotkę piec bo znajomi wpadna na mecz wieczorem
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Z materacem wyjaśnione - zapomnieli wysłać
Malwi to zrozumiałe, że Ci przykro, ale z drugiej strony w takiej podbramkowej sytuacji bezpieczniej pod stalą opieką. Ewula My mieliśmy kiedyś psa Marcela, i jak wołaliśmy Marcelek to sąsiedzi myśleli, że on się nazywa Balcerek. Jak w Alternatywach 4 Ale imię fajne. Dotka, ja w sumie już prawie tydzień czuję się całkiem dobrze, ale resztki kataru i kaszel mam nadal. Masakra, nie wiem kiedy to minie A mój tata właśnie w środę zachorował i okazało się, że ma od razu zapalenie pluc i oskrzeli ![]() Objadłam się strasznie zupą dyniową, mam ochotę na jakiś deser, ale boję się zgagi...
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-13 o 15:00 |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Magda czy mozesz mi wyslac na fejsiku fotke? Bo mi sie nie otwiera w przegladarce :-(
Dzieki dziewczyny za wsparcie, bardzo mi to potrzebne dzisiaj.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie pasy? KLIK |
|
|
|
|
#810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

tylko daj znac gdzie umieszczasz :P
za wyjscie 

Przecież w takiej ziemiance mogło się to na nich zawalić i tyle 
taka klatka to byłby lek na wszystko hahahaha