|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Mnie w Rosamnie zaproponowano kartę zniżkową dla kobiet w ciąży i na art.dla dzieci. W kolejkach raczej stoję cierpliwie
![]() ![]() ![]() Motyl mnie na ból głowy pomagała szklanka coli ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
zdarza się
![]() przypomniał mi się ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=wNBc8xIht-U na końcu odpwowiedzi ![]() Cytat:
też mi się raz zdarzyło, że Pani otwierała nowa kase i mnie zawołała pierwszą. A tak to rzadko mi się zdarza trafić na kolejkę dłuższą niż 2-4 osoby, więc nie narzekam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Ej no jaja, nie moge wrjsc na 140 strone,wywala mnie...
justyna moze sprobuje,choc nie lubie slodkich napojow. Mnie nikt nigdzie nie puszcza.ale w sumie spotkalam dzisiaj dwie kolezanki i nawet nie zauwazyly,zem w ciazy.a co dopiero 28 tc... no wlasnie,wczoraj zaczelam 7 miesiac i trzeci trymestr ![]()
#4205 |
Wtajemniczenie
|
Ja zazwyczaj robię zakupy w biedrze i tam zawsze mam hardcor
![]() ![]() ![]() No a jak wieczorem korzystam z autobusu i jadę z Małą to już z daleka wrzeszczę, żeby mi ludzie zrobili miejsce (w miejscu przeznaczonym na wózek) bo jakiś miesiąc temu święte krowy stały przy drzwiach a mnie autobus przytrzasnął zanim zdążyłam się wgramolić do środka ![]() ![]() Ja w ogóle nie mam problemu z proszeniem o pomoc- jak się 2 razy w zeszłej ciąży źle poczułam w autobusie(i to był dopiero 4 mies.) to poprosiłam raz chłopaka, żeby mi ustąpił miejsca a drugim razem kobietę. W kasie też raz mi było duszno więc też powiedziałam, że jestem w ciąży, duszno mi i chciałabym, żeby ktoś mnie przepuścił nim będą mnie zeskrobywać z podłogi ![]() Dla mnie najważniejsze jest dobro dziecka a nie to co ktoś w tym momencie pomyśli.
#4206 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Ale nie wiem, czy doczytałaś, co wcześniej napisałam o sąsiadce mojej mamy - to dopiero jest masakra. Wybielę, co by nie każdy się schizował: termin miała na marzec/kwiecień i na badaniach prenatalnych (usg) coś wyszło nie tak, za to na tych prenatalnych z krwi było ok. (ona ma konflikt serologiczny), ginekolog odradzał amniopunkcję i uspakajał, że jest ok. a ona się uparła. Lekarz jej kazał napisać oświadczenie, że na własne żądanie robi amniopunkcję, bo on odradza. No i zrobiła... i niestety poroniła ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj jak wstałam to taki kołtun leżał na środku kuchni, że chyba się biły między sobą, aż kłaki fruwały ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() Poidło dla kotów, które jest podpięte do prądu stoi na blacie w kuchni, więc pewnie miska też tam wyląduje... więc moje koty burżuje jedne będą jadły z blatu w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
A ja się tyle naoglądałam rożków, a w końcu od mamy dostałam. ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- wow!!! ale malutko ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Ja ze względu na koty kupię łóżeczko turystyczne. Mam siatkę w oknach i one się nauczyły, że jak siatka, to nie ma co ryjka pchać... więc liczę na to samo z łóżeczkiem. A z wózkiem to sama się zastanawiam jak je nauczyć. Z tym balonem - to moje by na zawał zeszły chyba ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Aninis ojejku no masakra, nie wybaczylabym sobie...
M. Puscil jakas muzyke a Tuska staje na czworaka i robi pigo haha ![]() Btw to uznalismy z M. Ze nadal nie jestesmy pewni z imieniem i dalej myslimy...ech...
#4208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ja gratuluję udanej wizyty ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() A ten aspirator z Canpol jak działa? do odkurzacza się podpina? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ale fajne kolorki ciuszków ![]() U mnie niestety dużo różu... bo kuzynka jedna jest maniaczką tego koloru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- nooo w końcu Was nadrobiłam ![]() Wróciłam niedawno z CH. Apart załatwiony, Pani bardzo miła i śmiała się, że oglądamy pierścionki zaręczynowe, bo szwagier chce się oświadczyć... gdyby ona wiedziała, co a raczej kto sprowokował szwagra do tego czynu, to dopiero by się uśmiała. A później poszłam z tż do media marktu i był tam taki upał, że zaraz mi się duszno i słabo zrobiło, więc się ewakuowałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kota może kiedyś pokażę, ale może jakoś intymniej. Za dużo znajomych łazi po wizażu, jeszcze by mnie po nim poznali ![]() ![]() U nas woda się nie sprawdzi, bo ten czop sobie lubi włazić do wanny jak np napuszczam wody. Zamoczy się i jakoś nie robi to na nim wrażenia. Jedyne czego nie lubi to jak mu się chlapnie w pyszczek. ale na resztę ciała to olewa ![]() ![]() ![]()
26.01.2016 Witaj synku ![]() ![]() 04.09.2019 Drugie szczęście ![]() Edytowane przez Lucy31 Czas edycji: 2015-11-13 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dachowiec lubi mleko i często jej daję troszkę... co ciekawe, nigdy nie miała po mleku biegunki, a niby dla kotów mleko nie jest zalecane. Ale ona urodzona w piwnicy, więc z mlekiem matki wyssała, że niczym się nie gardzi. A syberyjka... zaraz jedna, zanim kupiłam poidło elektryczne dla kotów, to darła ryja przy zlewie, żeby jej odkręcić, bo tylko bieżącą wodę chciała pić (taka stojąca w misce była feee). I nie raz jak się nachyliła pod kran, to po łbie jej woda ciekła, a ta zdziwiona co się stało ze strużką wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
ja
![]() ![]()
#4212 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dzisiaj, jutro i niedziela i będziecie z lekka ode mnie odpoczywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
figa84 ten filmik z gimbazą mnie powalił... to jest jakiś zmasowany atak idiotów
![]() i nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Robił tak, bo my zawsze przepuszczamy kogoś, kto mam mało, ale w tym momencie myślałam, że go ubiję, bo bałam się, że zemdleję, a ten jeszcze przepuszcza... W rossmanie pustki, złapałam tylko swój tusz, poszłam popatrzeć na płyny do kapieli bd ( butla 1l teraz za 12 zł czy niecałe 13, ale jeszcze nie brałam), minęły mnie dwie dziewuchy, spojrzały na brzuch i pędem do kasy, jedna jeszcze mówi- no,myślałam, ze będę pierwsza ( oczywiście przy kasie naklejka z pierwszeństwem dla cieżarnych, kasjerka też widzi i nic). Postałam sobie, bo one pieniążków nie mogły ogarnąć. A mój wspaniałomyslny mąż przepuszcza takie biedne dziewczyny, co mają mało zakupów ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Nana, miałam bardzo podobny zestaw grzebyk i szczoteczka z canpol przy córce- dobry wybór, a takie nożyczki, co kupiłaś służą jeszcze do dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4219 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z kolejnych zajęć na szkole rodzenia. Dziś temat połogu był wałkowany. Bardzo fajna położna prowadziła dziś zajęcia, widać i czuć było, że taka z powołania
![]()
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Woooow ale super
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny obiecuje ze zerkne dzis na wasze cuda moze nawet zaraz uda mi sie wejsc na konpa ![]()
![]() |
#4221 |
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie dostałam jakiś magiczny lek na moje bolączki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Kasia pochwal się potem nową bryką dla Matiego ![]()
#4222 |
Zakorzenienie
|
Dzieci śpią, ja oglądam tv. Nudy jak nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zadomowienie
|
No i wreszcie zinterpretował moje wyniki glukozy
![]() ![]() ![]()
#4224 |
perfumoholiczka
|
Brat chłopa zamówił dziś wózek jako prezent ślubny dla nas, więc największy wydatek z głowy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zadomowienie
|
Tak dzięki
![]() ![]()
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Za 48 godzin będę miała męża w domu. Już się nie mogę doczekać 😊 najbardziej to się będzie niedziela ciągła do wieczora...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
super rzeczy <3 mam ta sama szczotke do włosow i apirator
![]() Cytat:
![]() Łózeczko cudne <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.