|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cześć dziewczyny
Ale naskrobalyscie przez weekend, nie umiałam z Wami pisać bo byliśmy podpisać umowę z zespołem na wesele jutro was nadrobić! Z dietą oki, przyszły tesc powodzial ze niebawem cycki stracę :P
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
A ja łupie orzechy na sobotnie ciasto
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Ale plotkary
Ciesze sie ze poniedziałek za mną, wlasnie sie relaksuje w wannie, ale chce i tak sie porozciągać/yoge poćwiczyć wieczorem więc prysznic znowu wskazany, ewentualnie wskoczę z rana o 5 ![]() Dzisiaj pierwszy dzien w pracy po tygodniu chorobowego i jestem załatana. Dostałam praktykantke dzisiaj i tlumacze jej procesy biochemiczne po niemiecku Do pracy chyba zrobie sobie box z kurczakiem i makaronem i jakimś warzywem ktore znajdę w lodowce. To jakis poczatek trzymania czystej miski
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
sandra-ooo cycki muszą być na ślub
żeby mąż miał się czym cieszyć w noc poślubną![]() :Psysa-a no jabluszka smaczne proste i tanie-takie jak lubie![]() ja dziś miałam mamę na obiedzie a jutro teścia...szkoda że mnie nikt nie zaprasza:P
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie koniec dnia... Jestem taaak zmeczona, a musze jeszcze sie pouczyc na jutrzejsze koło z mechaniki materiałów
teraz pije sobie herbatkę czarną 0,5l z łyżeczka miodu pocwiczylam dzis 60minut 1. Serek wiejski lekki z polowa kromki ciemnego chleba 2. Warzywa na patelnie , kotlet mielony z indyka, 1/3 torebki kaszy pęczak 3. Jogurt naturalny activia + 30g muesli, kawka z automatu 4. Dwie cienkie kromki chleba probody, plaster zoltego sera, ser bialy, salata, pomidor, ogorek zielony , herbata z łyżeczka miodu Aga wszyscy do Ciebie przylatuja na obiadek a nikt Cie nie chce zaprosic? Mendziarstwo suuuper to jablko brzmi, moze tez kiedys zrobie Bejata czyli dosc ciezki powrot do pracy po wolnym? Milego wieczoru ![]() Sysa to Ty jeszcze tego ciasta nie robilas? Wydawalo mi sie, ze juz zrobilas i zniknęło natychmiastowo ![]() Buldog spoko tesciu, ma racje ![]() LilyLo super super spadki
|
|
|
|
#636 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
niedawno wróciłam do domu 8h pracy, a przez dojazdy, nie ma mnie w domu około 11h nigdy jeszcze nie miałam tak daleko do pracy, ale cóż. W końcu jakaś sensowna praca, to trzeba się przemęczyć z dojazdami![]() Cytat:
![]() przepis banalnie prosty kroję cukinie w kostkę(w całości, nie obieram ze skórki), do tego 1 ziemniak i 1marchewka, cebula i gotuję. Potem dodaję trochę bulionu, przyprawy i troszkę serka topionego(można bez tego, ale wg mnie lepiej smakuje i takie bardziej puszyste jest ), blenduje i już![]() a pieczoną faszerowaną cukinie też uwielbiam najbardziej z mięsem mielonym, kaszą jaglaną, pieczarkami i cebulką i czasem troszkę jakiegoś sera na to dla smaku![]() Cytat:
robiłam takie, tylko bez papryki a zamiast tego z cebulką. Pychotka czasem dodawałam też trochę jakiś otrębów, żeby trochę zagęścić dawno nie jadłam, muszę niedługo zrobić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dla Ciebie za ćwiczenia. I jedzonko ładne śniadanie musi być konkretne![]() ja w końcu dzisiaj jestem zadowolona ze swojego jedzenia. Może jeszcze nie na 100% idealnie, ale i tak w porównaniu z tym co było ostatnio to jest super! |
|||||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
aza, robilam, robilam ale w sobote bede robila drugie, dla tza
Jeju, jak Ty malo jesz, ja bym z glodu umarla chyba
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86 wyprobuje na pewno ale bez tego serka topionego
ja dodaje troche mleka dla delikatnosci i konsystencji A sniadanie to ja jadlam o 6 rano, wiec slabo wchodzi jak jem o 9 czy cos to inaczej to wygląda![]() Jak praca fajna jest to pewnie, nie ma co narzekac, chociaz wiadomo... Boli, ze tyle czasu sie marnuje Sysa aaa czyli mi sie nie pomieszalo bejb ja ostatnio tak duzo jadlam, pozwolilam sobie ostro... Przytylam wiec teraz pilnuje dietki... Zeżarłam jeszcze banama
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
daga-a ja kabanoski:P zamiast ćwiczeń...tępa dzida ze mnie
![]() ania89-ale bido dojazd masz długi...współczuje...
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki dobrej nocy życzę !
Ja nie pocwiczylam. Zjadłam obiad a potem 2 oreo i wypiłam szklankę mleka. Zrobiłam posiłki za to na jutro do pracy. A po pracy mam trening biegowy. Napisze Wam rano dzien dobry z kawa ;-) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam choć i tak staram się, żeby było konkretne i najwyżej wciskam na siłęczy fajna to się jeszcze okaże ![]() ale przynajmniej wiem za co robię. Bo w poprzednich pracach-nie dość że lipne były, to jeszcze jak nadchodził dzień wypłaty to nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać ![]() no mam nadzieję, że będę zadowolona, choć na razie trochę mnie przeraża ta praca, no ale początki zawsze są ciężkie ![]() no niestety. A generalnie miałam pracować w innym salonie, który miałabym dużo bliżej,a na ostatnią chwilę się dowiedziałam, że jednak gdzie indziej no ale cóż zrobić, jak mus to mus.W końcu miałam dietetycznie dzień na +
|
|
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczęta
zważyłam się i mamy -1 kg od początku, czyli 76-75....-58, ale to przez to że nie cwiczyłam i straciłam motywację, ale dziś jestem zmotywowana. Znalazłam na dnie szafki takie wydrukowane dawno temu pierdoły, jakieś inspiracje, cytaty i harmonogram, wszystko pięknie pomalowałam, poprzyklejałam i wgl, efekt jak w podstawówce, ale będzie cieszył oczy. Wszystko na drzwiach sypialni przykleiłam, centralnie na środku, żeby się wstydzić, jak będę chciała zrezygnować, bo te wszystkie dzienniczki chowane w szufladę mi ne pomagają, a ja chcę wyraźnie widzieć swoje malutkie postępusie ![]() Byłam u fryzjerki, obciełam moje długie, zniszczony włosy, i...... nie uwierzycie, jestem szczęśliwa, jest mi lżej, jakby ktoś dał mi skrzydła :P: to chyba dzięki temu mam dziś zalew takich pozytywnych myśli, wiadomo droga do sukcesu to lepsze i gorsze dni. Melduję, że nie pochłonęłam dziś nic słodkiego. Mym jedynym grzeszkiem ciągle jest biały chleb, eh... ;p Nie słodziłam też żadnych napojów i starałam się delektować obiadem.
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dam rady was nadrobić, dlatego się tylko witam
Poszłam wczoraj wcześnie spać to teraz jestem wyspana Zabieram się dzisiaj za ćwiczenia po dwóch dniach przerwy Przez moją @ od 2 dni ssało mnie na jakąś pyszną czekoladę, wczoraj ją kupiłam i co? zjadłam 4 kostki i mnie zemdliło, reszta leży i jej nawet nie ruszam, chyba jestem chora Jaaaa i tylko 4 kostki czekolady??? przecież ja potrafię całą zeżreć, do tego docisnąć jeszcze inne słodycze |
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana przy kawce
u mnie dzis maly spadek notywacji.. Tzn mam straszna ochote na slodycze, chce mi sie isc do sklepu i kupic jakaś slodka buleczke albo cos czwkpladowego, masakra...Madzia brawa dla Ciebie za ta czekolade podziwiam udowodnilas ze JEDNAK mozna nie zeżreć calej czekolady na raz :pLivienie super, gratuluje spadków i fajnie ze tak ostro sie zmotywowalas. Mysle , ze takie rzrczy to super sprawa
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Daga Nie jedz słodkiego, od tego brzuch boli i mdli
![]() No właśnie chyba chora jestem, ja i nie zjeść całej czekolady? Leży mi przed nosem ta czekolada, moja ulubiona i jakoś mnie nie rusza, chyba muszę iść do lekarza ![]() Ale wiecie jeszcze mamy cały dzień przed sobą ![]() Melduje zaliczone ćwiczenia: 45min rowerka (21,1,km), Killer, 65 przysiadów i 65 brzuszków
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cie nie wola to sama do niej nie idz ja sobie powiedzialam stanowcze NIE i zamiast buly kupie sobie mandarynke
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za nieludzka godzina na pisanie? Ja co prawda tez wstaję o 5 ale mnie zastrzeliłaś. Ja tez potrafię całą czekoladę zeżreć i dociskam ze swobodą więc martwię się o Ciebie kobieto! Melduję, że zaczynam 9. dzień diety i mam nadzieję, że 9. bez grzeszków. Dziś po pracy planuje kijki - oby tylko pogoda dopisała.
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te zamartwianie się to tak na serio? Zapomniałam się przyznać, że zanim zeżarłam 4 kostki czekolady to 2 godziny wcześniej zjadłam 2 garści żelków haribo |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już jestem spokojniejsza
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
a dzisiaj planuję pałki z kurczaka z kaszą owsianą (jeszcze nigdy takiej nie jadłam, więc nie wiem czy w ogóle będzie mi smakować, ale ja jestem na tyle kaszolubna więc pewnie zagości w naszej kuchni na dłużej). A Wy lubicie kasze? agafisia ja też uwielbiam takie jabłka, ale zazwyczaj kończy się na tym, że zanim je przygotuję nie mam już czekolady, żeby ją do środka włożyć aza3994 wiem, że teściu spoko, to równy gość Jak mnie TŻ przedstawił to od razu zaczął do mnie mówić "synowa", żartował, że jakby był młodszy to mój S. nie miałby z nim szans ostatnio nas uświadamiał, że nie możemy doprowadzić do monotonii w seksie Także równy gość a jak poszło kolokwium? Aaaa i ![]() bejata440 mam nadzieję, że źle doczytałam i to nie chodzi o żadne ciasteczka oreo? ![]() Aniaa_89 a ja mam patent na jedzenie śniadania, kolację jem zazwyczaj białkową albo białkowo-warzywną, a że uwielbiam chleb to rano jak tylko otworzę oczy pierwsze co myślę to ŚNIADANIE Liviene gratuluję spadków a ja ostatnio zapuszczam włosy pod welon ale też już marzę, żeby je ściąć bo jednak dużo mniej czasu zajmuje ułożenie krótkich włosów Butterfly_27 gratuluję spadków i wytrwałości w walce z czekoladą Ty jesteś chyba naszym największym motywatorem
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-17 o 09:14 |
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Hej! U mnie wczoraj standard jeśli chodzi o ćwiczenia - 80 minut ( 40 hula hop i 40 rowerek). Coś ostatnio kiepsko się czuje - serce mi wali jak młotem bez powodu, może ciśnienie, kawę piję jedną góra dwie dziennie.... Najbardziej mam pietra jak kieruję autem a mnie takie coś dopadnie....
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Sandra właśnie tych cycków zawsze najbardziej szkoda, a przeważnie tak jest że podczas diety one jako pierwsze chudną....
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
buldog25 - ja z kasz to najbardziej jęczmienną ewentualnie kuskus. Nie cierpię gryczanej i jaglana tez nie bardzo mi podchodzi. Ja mam podobny patent - na śniadanko i drugie śniadanko chlebuś, który uwielbiam
Za to kolacyjka grzecznie białkowo warzywna.Butterfly_27 ja Ci źle nie życzę Kochana, sama jestem totalnie uzależniona od czekolady i jestem przekonana, że nie byłoby możliwości żebym przestała po 4 kostkach
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-17 o 09:40 |
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
ja niestety chyba też nie poprzestałabym na 4 kostkach.....
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
ania8628 to jest niesprawiedliwe, że nie możemy sobie wybrać, z czego chciałybyśmy schudnąć
![]() Zuza_kg Ja uwielbiam wszystkie kasze pod każdą postacią, na słodko, wytrawnie obojętnie Najbardziej podchodzi mi kasza pęczak
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog tez jeszcze nie jadlam kaszy owsianej, podziel sie wrazeniami po obiadku
jajestem kaszolubna, uwielbiam chyba wszystkie Smieszny tesciu to jakiej dlugosci masz teraz włosy a jakie chcesz?Ania86 mnie tez czasem tak pikawa wali, nie wiem od czego... Dzisiaj: 1. Serek wiejski 2. Kromka ciemnego chleba, salatka z indykiem i brzoskwinia 3. Banan maly i 2 mandarynki 4. Zupa pomidorowa z makaronem 5. Jablko 6. Salatka warzywna |
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Firma przyniosła dziś torta bezowego....
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog Jejku ale ci zazdroszczę, też bym bardzo chciała pójść do teatru
A takie ćwiczenia też są dobre ![]() Ja lubię kasze ale tylko z mlekiem, tj kasze manne ![]() ooo tak jak przytyje to pierwsze co to brzuch i ooo ja teraz czytam co piszę, ja już po polsku nie umiem pisać, tylko wstawiam szyk niemiecki ![]() Hahaha ja motywatorem, dobrze, że nie bierzecie ze mnie tych złych przykładów Ania86 gratki za ćwiczenia Może masz mało magnezu jak pijesz tyle kawy i ci wtedy serce wali albo za wysokie ciśnienie? ![]() Zuzka Ja jem tak samo, na śniadanie chlebek, a kolacja warzywno-białkowa ![]() Ooo widzisz odmówiłaś torta, jesteś lepsza ode mnie
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
aza3994 dwa lata temu miałam baaardzo krótkie, takie na 5-7 cm, teraz mam już trochę za ramiona a ile planuję? hmm sama nie wiem, im do września będą dłuższe tym lepiej, bo chciałabym taką fryzurkę na ślubie jak w załączniku
Butterfly_27 Ja mam o tyle fajnie, że szef nam sponsoruje raz na dwa miesiące w ramach ukulturalniania pracowników podwójne bilety do kina, teatru, operetki itd czasami się zdarzy nawet jakiś weekend w górach, Warszawie albo nad morzem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

jutro was nadrobić! Z dietą oki, przyszły tesc powodzial ze niebawem cycki stracę :P

żeby mąż miał się czym cieszyć w noc poślubną
teraz pije sobie herbatkę czarną 0,5l z łyżeczka miodu 
8h pracy, a przez dojazdy, nie ma mnie w domu około 11h

no ale cóż zrobić, jak mus to mus.
Ja co prawda tez wstaję o 5 ale mnie zastrzeliłaś. Ja tez potrafię całą czekoladę zeżreć i dociskam ze swobodą więc martwię się o Ciebie kobieto!
a dzisiaj planuję pałki z kurczaka z kaszą owsianą (jeszcze nigdy takiej nie jadłam, więc nie wiem czy w ogóle będzie mi smakować, ale ja jestem na tyle kaszolubna więc pewnie zagości w naszej kuchni na dłużej). A Wy lubicie kasze?