Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 23:01   #2281
kalwinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Acapella żeby wszystko było ok
Czuć że nadchodzi godzina 0

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Rudaska pokaż ochraniacz

Ej Wy nie pralyscie tych kocykow i rozkow z minky nie? Co z nimi zrobić, wywietrzyc tylko?
Ja prałam kocyk minky w 50'C i wszystko z nim ok

TŻ pojechał na nockę do Łodzi. Nie znoszę sama spać, więc oglądam Harrego Pottera na tvn7, spać pewnie będę w salonie bo w łóżku mi samej źle i zimno Kot tylko jest niespokojny, bo coś mu się nie zgadza

Ja alkoholu nie piję jakoś dużo, miewam tak, że przez kilka miesięcy kompletnie mnie odrzuca, ale od kilku dni chodzi za mną dobre, ciemne piwo najlepiej z jakiegoś małego, niszowego browaru
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 23:01   #2282
czubasek20
Zakorzenienie

Dorosea mielismy dzis jechac obejrzec ale nie mialam sily. W ogole to ciocia meza kuzynki ma mieszkanie. I w sumie placilibysmy tylko rachunki bez zadnego wynajmu albo ewentuanie symbolicznie jakas kwote. Tyle ze to mieszkanko malusie i boje sie ze bedzie nam ciasno.

A poza tym tz chce sie budowac w bastepnym roku zalatwia juz z szefem umowe na stale, chce sie starax o kredyt i budowac. A mnie to przeraza.

zaneta a jak malutka ? opowiadaj

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 00:06   #2283
zaneta_b
Rozeznanie

Wink Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

No dobra, to jeszcze tak na szybko bo idę spać, za 2 godz pobudka na następne odciągniecie i karmienie...

Mała już nie jest taka mała, pulpet się z niej zrobił. Waży prawie 2700 już. Na nóżkach ma już takie wałki że szok ;-)

Prawie opanowała butelkę, ma jeszcze problem ze złapaniem smoczka, źle układa język. Za to cyca nie chce wcale. Może jeszcze się jej zmienić.

No i najważniejsze, prawdopodobnie w środę idziemy już do domu!!!

Edytowane przez zaneta_b
Czas edycji: 2015-11-17 o 00:09
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 00:41   #2284
mervie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
No dobra, to jeszcze tak na szybko bo idę spać, za 2 godz pobudka na następne odciągniecie i karmienie...

Mała już nie jest taka mała, pulpet się z niej zrobił. Waży prawie 2700 już. Na nóżkach ma już takie wałki że szok ;-)

Prawie opanowała butelkę, ma jeszcze problem ze złapaniem smoczka, źle układa język. Za to cyca nie chce wcale. Może jeszcze się jej zmienić.

Żaneta super wieści! całusy dla Julki i trzymam kciuki za szybki powrót do domu, na pewno będzie wam tam lepiej jak już wszystko jest dobrze
Stary 2015-11-17, 05:14   #2285
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

To super wieści! Wreszcie Julka zobaczy swój dom i zaśnie we własnym łóżeczku
Cieszę się, że ładnie przybiera na wadze. Dzielna dziewczynka
Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja dziś na usg byłam. Mała nadal jest dziewczynka, waży prawie 2600 i ma chudziutki brzuszek bo o 1,5 tyg mniejszy niż główka. Pozycja odpowiednią przyjęta do porodu naturalnego. Wszystko ok serduszko, przepływy łożysko itd. Jeszcze tydzień wytrzymać i będzie.co ma.być.
To dobre wiesci
Moja tez ma mniejszy brzuszek caly czas...
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
24 strony od rana wybaczcie dziewczyny. Nie ma opcji. U mnie dalej potyczki z szefostw em. Wiem czuje ze chcą mnie wykurzyc wczesnij ale się nie dajemy z Krzysiem. Z pozytywnym wieści - kolejna fucha podlapana
Kolejna leci mailem do mnie.
Także tego
Dumna jestem z siebie. Hihi

Z nerwow pracowych rozwiolnienie drugi dzien. Tż na migreny cierpi z tego wszystkiego że się martwi o mniemam ehhh...
Jeszcze 11 dni ! Lece spać
Juz koncowka. Dasz rade, chociaz szefostwo zachowuje sie strasznie :/
Cytat:
Napisane przez Aartaa Pokaż wiadomość
Hej,

Jeszcze pare stron mam do przeczytania, ale melduje sie na szybko po wizycie. Maluda ma ok 2700 ( skończony 33 lub 34tc, zalezy jak liczyć). Szyjka dluuuuga 4,6, ani drgnela

Skurczy brak, wszystko super.

Wyniki albo tez, i nawet hemoglobina w gore.

Mam sie juz niestety położyć do szpitala ok 18/12, a ze Doktor Moj ma dyżur 23/12 lub 24/12 to Dzieciątko bedzie iście Świąteczne......!!!

Trudno, ulubiony karp po swietach dopiero i noce na szpitalnej pryczy zamiast z Mężem, Synkiem i Rodzina....

Odbijemy sobie za rok, na razie zrobię wszystko, zeby było dobrze!!!!!

Ale cierpieć mimo wszystko bede z tej rozłąki okrutnie... Tym bardziej, ze to dla mnie od roku osobiście bardzo trudny czas ten świąteczny, wiec boje sie, jak sobie poradzę z prawdziwymi emocjami i hormonami:////

Nie pamietam wszystkich tematów, choc dzis czytałam Was, ale dzien iście zakręcony:/ ja tez dostrzegam jednak nowe rozstępy na podbrzuszu.... Tyle, ze wsród starych (po 1ciazy) i ciensze. I przyznam, ze nie wierze w specyfiki w walce z nimi://

Pozdrawiam Was, spijcie dobrze i nieprzerwanie!
Waga podobna jak u nas na tym etapie
Cieszę się, że wszystko ok. Coekawa jestem czy ja też na święta utkne w szpitalu...

Dzien dobry
Za pol godziny jade na wizytę

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Sylwuska co do kocykow i rozkow to ja noe pralam

Jesli chodzi o wanienke to na dnie bede kladla pieluszke

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-17, 06:42   #2286
Aartaa
Raczkowanie

Dobry,

ZANETA, gratulacje, cudowne wieści. Jestes wspaniała Mama, a Julka to super dziewczyna!

ADKA, tez mysle, ze lej ciepłym moczem ich juz, zaskocz ich ultraspokojem, opanowaniem i innym podejściem. Niech im w pięty pójdzie! A ze sobie poradzicie sami to jestem pewna, masz przebojowa osobowość ))) i na pewno jestes dobrym fachowcem.

FIONKA sami absolutnie nie bedziemy w szpitalu, mieszkam na sąsiedniej ulicy. TZ bedzie na bank na pooperacyjnej i do wieczora pierwszego dnia, potem troche/ile sie da tez. Ale ja mam synka 20mcy, jemu tez musi poświecić czas, tym bardziej w tym świątecznym zamieszaniu. Rodzice na pewno na chwile wpadną, wiem, ze wszyscy bedą miłe świętować narodziny Maludy, ale to nie zmienia faktu, ze ja/my sami w szpitalu dam radę) to teraz tak po prostu kiepsko wyglada. I juz.

Ja minky mam dla Starszego, nie pamietam, czy pralam przed. Ale potem wielokrotnie, a wlasciwie ciagle jak nowy!

Spi pod nim non stop prócz lata, teraz wymienimy na kolderke, bo juz przymalawy

A czy ten wypiore przed używaniem-no mysle....
Aartaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 06:45   #2287
czubasek20
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ale pospalismy
Tyle ze spac poszlismy po pierwszej

zaneta super wiesci, no i wreszcie w domku bedziecie czekamy teraz na zdjecia malej juz niekruszynki w klubie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 06:48   #2288
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze nie puchnę, oby jak najdłużej. W sumie to jakby nie te bóle w kroczu i poranne mdłości (jak to brzmi teraz ) to by było całkiem ok. Ale dzisiaj jak się kręciłam po mieszkaniu to zahaczyłam brzuchem raz o ławę a raz o szafkę i aż mi się przykro zrobiło, że mały mógł coś poczuć
Tez mi sie czasem zdaza gdzies brzuchem zachaczyc zwlaszcza jak sie lepiej czuje to zapominam ze jestem w ciazy ;-)

Cytat:

Super czytac takie dobre wiescie u Ciebie !!! Julka to jednak waleczna dziewczyna !!

Co do prania to ja pralam i kocyki i rozek i jakosciowo nic sie z tym nie stalo. Ale tak jak juz pisalam zadnych rzeczy z nowego wozka nie ruszam ;-)

Dziewczyny ile macie tych koszul do karmienia ? bo ja na dobra sprawe mam tylko 2 z czego jedna na porod i martwie sie ze bedzie malo :/ bo jak ta z porodu wyrzuce to mi w szpitalu zostanie ta jedna bo do domu to juz mam pizamke bo w koszuli spac napewno nei bede ;-)

Qrcze jak dziec sie uspokaja przed porodem to moja wczoraj mega spokojna dzisiaj od rana tez dosc az wczoraj wieczorem troche zeschizowalam i zaczelam jej ruchy liczyc
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:23   #2289
ogolnie
Zakorzenienie

Witam się w 35 tygodniu.

Zadziwiające jest to że w nocy młody cicho siedzi a jak się tylko obudze to kilka minut i daje znaka właśnie jeździ mi ręką po żebrze, łaskocze

Miłego dnia

Zaneta super wiadomość! Dobrze że się odzywasz
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:25   #2290
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Żaneta rewelacja! Jesteście obie mega dzielne!

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:32   #2291
halwaya
Zakorzenienie

Witam się w ukonczonym 38 tygodniu
Dziś 60'tka taty, jutro mój brat świętuje

Żaneta super się czyta te relacje. Bardzo ciepło się na sercu robi, gdy słyszy się takie newsy. Kciuki za wypis do domku. Za własne łóżko i łóżeczko.. jednak w domu to całkiem inaczej. Wierzę ci, że ostatnie tygodnie od września były dla Ciebie męczące. Tymbardziej mocno Cię podziwiam i kibicuje!

Dziewczyny. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Szczególnie acapella

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 07:37   #2292
rudaska
Zakorzenienie

Dzień dobry! Druga noc z rzędu przespana. Aż dziwne. I widzę że się w końcu jakieś słońce u nas przebija. Kciuki za dzisiejsze wizyty

KORTOSIA a czemu ta dziewczyna chce cc?

ZANETA niech ten szpital trwa jak najkrócej. Dużo zdrówka dla małej. 2700 to już fajna waga. Ja się z taką urodziłam😊

KAWINKA wszędzie piszą że to minky max w 30 st. Czyli 40 też powinno być ok

LIMONKA ja bym dokupiła jeszcze jedną na zmianę, bo może się zabrudzić i to już na samym początku.

Dziewczyny nie wiecie czy gin może przepisać receptę na paski? Bo skończą mi się przed wizytą u diebetologa
Stary 2015-11-17, 07:37   #2293
evciap0
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Żaneta super wieści!

Ja też często zahaczam brzuchem, a najlepsze jest jak próbuję się do czegoś zbliżyć i zastanawiam się czemu tak daleko stoję

Moja szaleje jak dzika, pokazałabym Wam filmik, ale nie wiem jak wrzucić

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:37   #2294
rudaska
Zakorzenienie

HALWAYA 100 lat dla taty!
Stary 2015-11-17, 07:38   #2295
syylwuska
Zakorzenienie

ARTAA super wiadomości, ładna waga, no gratulacje wyników i takiej długiej szyjki

Będziecie mieli prezencik na Gwiazdkę

RUDASKA no niby masz rację, tylko mi jakoś szkoda takich nowych prac, Ale pewnie to zrobię

Dokładnie, jeszcze trochę to z prawej strony będę miała dziurę, tak mi nogami tam przebiera nawet jak kladlam się wcziraj spac, to po całym dniu nie docieralo do niej, ze to pora spania i w materac nogami walila ;P

MERVIE no toś gotowa! Mi tez właśnie jakoś powoli w komodzie się nie miesci ;P też miski piore właśnie

CZUBASEK zazdroszczę ze temat z ubranka mi masz ogarnięty, ale nie daje się i też zawzięcie piore i prasuje też noszę obrączkę i pierścionek zareczynowy jeszcze

KORITSIA ka rozumiem, że,ona w pewnych okresach dnia może być ruchliwa, ale CALY dzień i kiedy nie przebudze sie w nocy tez???

ZANETA podziwiam Cię! Jesteś super mama i będziemy mogły brać z Ciebie przykład, tak dobrze sobie radzisz, oby tak dalej! W Twoich wypowiedziach jest jest dużo więcej radości, więc super no i fajnie, ze możesz być cały czas z Małą i chyba niedaleko od domu, więc i Tz Was na pewno odwiedza trzymajcie się razem mocno!!! ;*

Doczytałam dalszą część, to cudownie!!! Jej w końcu wrócicie do domku, No i Jula jaka duża już!! Baaaaaardzo się cieszę! ;*

ANI_ QA tak mi się właśnie kojarzyło, ze Ty nie pralas? A wietrzylas je? Czuć na,nich jakoś zapach?
Kciuki za wizytę

LIMONKA ja mam 3 koszule do karmienia, a do porodu niby jakąś mają mi dac, więc myślę, że,może dokup sobie jeszcze z 1.

OGOLNIE 35?? Ale w sensie, ze zaczynasz? Bo Ty po mnie masz termin ;P

Hej

Ja już od 8 nie śpię, ale na wizażu znowu coś się zepsuło i czekałam żeby napisać. W kubku siki więc idę się ubrać i na badania do labo, zobaczymy jakie mi wyjdą po szpitalu wyniki.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:45   #2296
kalusia87
Zakorzenienie

Dzień dobry ja już po pierwszej wizycie w labo, zaraz się zbieram na drugą po mam zmierzyć jeszcze glukozę po posiłku. Oby mi wyszła ok bo inaczej mnie ginka chyba położy na oddział
ŻANETA, super wieści bardzo się cieszę że i was coraz lepiej
SYLWUSKA, ja bym wyprała ten kocyk. Małe dzieci lubią wszystko pchać do buzi

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość

Dziewczyny ile macie tych koszul do karmienia ? bo ja na dobra sprawe mam tylko 2 z czego jedna na porod i martwie sie ze bedzie malo :/ bo jak ta z porodu wyrzuce to mi w szpitalu zostanie ta jedna bo do domu to juz mam pizamke bo w koszuli spac napewno nei bede ;-)
Myślę, że jeszcze jedna by się przydała. Po porodzie będziemy się bardzo pocić
Stary 2015-11-17, 07:50   #2297
benita84
Zadomowienie

Cytat:

Jakie super wiadomości cudownie czytać że malutka tak dobrze sobie radzi obie jestescie bardzo dzielne!
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:52   #2298
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwuska tak dziś mam 34+0 liczę do przodu jak położna.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:59   #2299
evciap0
Wtajemniczenie

Kalusia trzymam kciuki za wyniki
Halwaya 100 lat dla taty! Mój 12.11. Obchodził 60 urodziny, tylko, że ja z nim nie utrzymuje kontaktu
Sylwuska ja wszystkie kocyki prałam
Mogę się Wam pochwalić naszą furą? zapierałam się, że nie chcę czarnego

I jeszcze mój hendmejd, brakuje tylko wstążki do zawieszenia na ścianie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

40/40
Stary 2015-11-17, 08:00   #2300
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

Ja też często zahaczam brzuchem, a najlepsze jest jak próbuję się do czegoś zbliżyć i zastanawiam się czemu tak daleko stoję
też ciągle zahaczam brzuchem o jakies kanty, a co najlepsze notorycznie wyłączam sobie plyte w kuchni tym brzuchem
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:02   #2301
limonka_86
Zadomowienie

Evcia wózek bardzo ładny! !
A Twój handmade śliczny! !

Dobra zamowilam 2 koszule takie najtańsze żeby tzta z tym nie zostawić ze nie będzie miał mi czego do szpitala przynieść bi w sumie jest chyba możliwość ze nawet w trakcie porodu będę musiała koszule zmienić bo co jak m i wody odejdą i akurat zmocze koszule chyba zawsze jest taka możliwość
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:02   #2302
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
też ciągle zahaczam brzuchem o jakies kanty, a co najlepsze notorycznie wyłączam sobie plyte w kuchni tym brzuchem
Hahah to musi być dobre ja się jeszcze czasem od mojego TŻ odbijam brzuchem jak idę za nim

40/40
Stary 2015-11-17, 08:08   #2303
adka_19
Wtajemniczenie

Dizne dobry
Żaneta widzę wiadomości
Jak dobrze ze to się wszystko poukladalo )

Wojniann super ze mała taka wielka już )

Aniqa muszę dać radę kochana bo ka nie ja to kto ? )
Kciuki za wizyte

AARTA jakie mile słowa z serii rana dziękuję! !!! leje ciepłymi siuskami na nich leje :d
I pierz kocyki pierz!

Limonką mi brzuch tak szybko rośnie że wadze nim bardzo często hahah

Halwaya
100000 lat dla taty ☺☺☺

Kalusia - będzie dobrze ! Nie pójdziesz na oddział

Evcia fajowe wózek!!!
I jaki handmejd piękny!

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 08:08   #2304
halwaya
Zakorzenienie

Dzięki za życzenia dla taty on dziś wybywa z moja Evcia na 2h planuje szybko zrobić maly torcik blaty biszkoptowe mam.. muszę jedynie krem wyczarować.

Evciap0 mam kolorystycznie taki wózek a handmade piękny! Bardzo w moim stylu.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:09   #2305
arisah
Raczkowanie

evcia cudna chmurka jaki to materiał? wygląda trochę na filc
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:09   #2306
zaneta_b
Rozeznanie

Uwaga, będzie długo, jak wam się nie chce to nie czytajcie, niżej bardziej szczegółowa relacja z tego co u nas ;-)

Żeby nie było tak różowo to mamy oczywiście parę problemów, z końcu to wcześniak... Ma jakiś otwór w serduszku, ale może jeszcze się sam zamknąć, na razie nie będą nic z tym robić. No i zmiany widoczne w usg główki. Ale według lekarza nie powinny mieć wpływu na rozwój małej. Ale pojawiła nam się niestety retinopatia - wada wzroku, uszkodzenie siatkówki które może prowadzić do utraty wzroku... Niby też mają nadzieję że się cofnie ale różnie to jest z tym. Na razie mamy opanowana anemie, wyniki się poprawiły bez toczenia krwi, na samych lekach tylko więc jest ok.

Aha, no i z tych złych wiadomości to ma kolki, a mi aż serce pęka jak widzę jak ona się męczy bo ją boli brzuszek a ja nic nie mogę zrobić :-( w nocy często jak mam swoja wolną godzinę przeznaczoną na sen to najczęściej siedzę i tak przy niej i masuje brzuszek...

No to tyle chyba z takiej bardziej szczegółowej relacji

Aż mi się nie chce wierzyć że u was to już teraz zaraz... Jak ten czas leci, dopiero co się licytowałyśmy która już czuję ruchy a która nie!

I w ogóle to narobiłyście mi ochoty na Cotton ballsy ale ze są drogie to chyba jak tylko wyjdę do domu i się tam ogarnę to spróbuję zrobić sama

No i wstawię wam też zdjęcie kacika Julki, jak już będziemy w domu i wszystko poprawię po mojemu. Chociaż i tak jestem dumna, mąż robił wszystko sam. U mnie skończyło się na wyborze farb do malowania i już mnie nie było.
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:10   #2307
czubasek20
Zakorzenienie

limonka ja mam kupione trzy nowe koszule i jedna pizame, bo starsznie mi poty szly w szpitalu a jak na sali sie trafi jakas co nie pozwoli otworzyc okna a grzejnik na max to masakra...

Mala w przedszkolku a ja zaraz zabieram sie za kopytka.
Gadalam z mama :/ bozuuu dopoki mojego starego nie zamkna to bedziemy wszyscy w strachu zyc. Dlaczego panstwo czeka ze wszystkim. Dopiero jak jakas tragedia sie zdarzy to dzialaja.

Stary 2015-11-17, 08:10   #2308
Fionka_31
Zakorzenienie

Hello.

Zanetka super wieści, zaraz będziecie w domu

Ja znowu cos częściej na siku chodzę. Dzis chyba z 6 razy wstawalam i tak mi niewygodnie na lewym boku :/ boli mnie biodro

Tez zahaczam brzuchem. Ostatnio do okna podchodzę i ukułam sie aloesem ale się przestraszyłam

Halwaya no to sto lat dla taty.

Sylwuska ja bym wyprala te minky. Jakos mam poczucie ze te sklepowe to są strasznie zakurzone.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Evcia fajna bryka

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:11   #2309
Koritsi_a
Zadomowienie

Żaneta super czytać takie wiadomości pięknie Juleczka przybrała

Rudaska jedyne co mi mąż powiedział ze miała ciężki pierwszy poród, ale szczegółów to ja nie znam.

Sylwuska akurat nie w smak było jej spać nadrobi w inny dzień moka córka jak w jeden dzień ma drzemkę tylko godzinna to następnego śpi nawet 3

Masakra codziennie mi sie porody śnią. I to z reguły nie moje.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:12   #2310
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Ja mam dwie takie z guziczkami i jedną na poród bez guzików, ale jak się uprę to do karmienia też może być bo ma szeroki dekolt i mogę go pociągnąć w dół
I tak w tej swojej koszuli do porodu będę tylko 'chwilę' bo później się przebiorę w szpitalną

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Witam się w ukonczonym 38 tygodniu
Dziś 60'tka taty, jutro mój brat świętuje

Żaneta super się czyta te relacje. Bardzo ciepło się na sercu robi, gdy słyszy się takie newsy. Kciuki za wypis do domku. Za własne łóżko i łóżeczko.. jednak w domu to całkiem inaczej. Wierzę ci, że ostatnie tygodnie od września były dla Ciebie męczące. Tymbardziej mocno Cię podziwiam i kibicuje!

Dziewczyny. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Szczególnie acapella
Wszystkiego najlepszego dla taty

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
ANI_ QA tak mi się właśnie kojarzyło, ze Ty nie pralas? A wietrzylas je? Czuć na,nich jakoś zapach?
Kciuki za wizytę
Nie wietrzyłam ich Niczym nie śmierdzą ani nic. Stwierdziłam, że nie ma sensu prać. Prałam tylko rzeczy, które będą mieć bezpośredni kontakt ze skórą dziecka.
A jeśli chodzi o wózek to przetrę go tylko wilgotną szmatką

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja już po pierwszej wizycie w labo, zaraz się zbieram na drugą po mam zmierzyć jeszcze glukozę po posiłku. Oby mi wyszła ok bo inaczej mnie ginka chyba położy na oddział
ŻANETA, super wieści bardzo się cieszę że i was coraz lepiej
SYLWUSKA, ja bym wyprała ten kocyk. Małe dzieci lubią wszystko pchać do buzi

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Myślę, że jeszcze jedna by się przydała. Po porodzie będziemy się bardzo pocić
Trzymam kciuki za glukozę!

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Kalusia trzymam kciuki za wyniki
Halwaya 100 lat dla taty! Mój 12.11. Obchodził 60 urodziny, tylko, że ja z nim nie utrzymuje kontaktu
Sylwuska ja wszystkie kocyki prałam
Mogę się Wam pochwalić naszą furą? zapierałam się, że nie chcę czarnego

I jeszcze mój hendmejd, brakuje tylko wstążki do zawieszenia na ścianie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Super wózek!

I jaka śliczna chmurka

Moja mama dla Inki szyje trzy serduszka do powieszenia na łóżeczku

Ja po wizycie
Pessar ściągnięty. Leki mam odstawić i zostawić tylko wit.D.
Mam też liczyć ruchy Małej, dostałam kartę. Szyjka po ściągnięciu pessara ładnie trzyma, więc póki co rodzić nie będę. Czekam kulturalnie na swoją kolej
Mam się umówić na USG na przyszły tydzień. Chyba tyle

Dziewczyny a czy do ruchów zaliczacie czkawkę? Jako jeden ruch? Czy czkawkę pomijacie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości