|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A TZ już do mnie jedzie z sernikiem i pleśniakiem od mamy ![]() ![]() Jutro raniutko już będzie ![]() ![]() ![]() (TZ-towi no i sernikowi też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, to skad ty piszesz ? Musialam przeoczyc cos nie cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
a ja własnie jem grzybki w smietance kartofelki i jajeczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Piszecie o Hamburgu i nabrałam ochoty na hamburgera mniam mniam
![]() Mijalea Tobie to dobrze, takiego tańcerza poślubisz ![]() Przestańcie pisać o słodyczach bo mi slinka cieknie. ja mam jeszcze schowanego batonika i chyba bedę musiała go otworzyć.
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Emi ja tez miałam dzisiaj grzybki na obiadek
![]() teraz gotuje mleczko na kolacyjkę ale przypomniałam sobie że dzisiaj owoca żadnego nie zjadłam i chyba wczesniej wszamam nektarynke
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moj Tz sam sie sobie chyba dziwi, ze polubil tanczyc, bo wczesniej wogole nie praktykowal takich rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Norwegia. Na szczęście nie ta północna
![]() Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2007-09-24 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Ahh Norwegia, a ja tu ogladam taki program o emigrujacych Niemcach i duzo sie tam wybiera
![]() No to mamy kolejna emigrantke wsrod nas ![]() A co porabiasz tam jesli moge spytac? dziewczyny, narobilam smaka sama sobie, i wyslalam Tzta do kuchni-robi mi budyn czekoladowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Wspieram TZ- jest w dłuugiej delegacji(on jest tutaj już prawie 2 lata , ja 1,5 roku)
pracuję- zajmuje się zamówieniami dla firmy(od papieru toaletowego po wyposażenie biur, części do różnych urządzeń itp) budyń? dobra myśl. tylko kto mi zrobi?Nie lubię myć garnków po budyniu ![]() U mnie w pracy był Niemiec.Przeniósł się do Norwegii bo stwierdził, że Niemcy są nie do wytrzymania-pedantyczni, bez poczuci a humoru(to jego słowa, ja tam nie wiem, ludzie są różni, bez względu na to skąd pochodzą) |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Racja, ludzie sa tu rozni, wiadomo jak wszedze.
Ale fajnie, ze masz prace, a po jakiemu tam mowisz? Ja tez musze zaczac szukac czegos, ale to jak ochlone po weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
mimo, że jestem tu już jakiś czas to mówię tylko po angielsku(czy raczej amerykańsku bo tego angielskiego sposobu wymawiania wyrazów to nigdy się nie nauczę)
Norweskiego dużo rozumiem, podczytuję np gazety-jakieś wiadomości krótkie, pogodę itp.Ale nie mówię,mają cholernie ciężką wymowę ![]() Np teraz to już się zdarza, że mówią do mnie po norwesku ale ja wciąż odpowiadam tylko po ang. Musiałabym znaleźć sobie jakiegoś nauczyciela, który by ze mną dużo rozmawiał Ale nawet na zwykły kurs nie mam czasu ![]() W norweskim jest dość dużo podobieństw do niemieckiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny malo pisze bo nie mam kompletnie czasu.... do tego mam dzis problemz noga chyba sie nalatalam za duzo bo rwie mnie w prawej pachwinie jak by ktos chcial mi ja wyrwac plus czasem dretwieje i krzyz boli nie wiem co jest leze teraz echhhh.... nadrobie was po weekendzie
![]()
#2269 |
Zadomowienie
|
Ray no to odpoczywaj a do bólu nóg to możesz się przyzwyczajać pomału
![]() U mnie zaczęło się od bólu w pachwinach a teraz kilka razy budze się w nocy z powodu bólu nóg i przekładam się z boku na bok.
#2270 | |||||||
Zadomowienie
|
no naszczescie nadrobiłam zaległosci
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie tak maja strasznie podobne charaktery... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mezatka07;ja tez miałam kanałowo leczona jedyneczke... ![]() Cytat:
![]() a jesli chodzi o wage i wzrost to ja mam 171cm i waze jakies 70kg... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
a ja kochane wam teraz cos napisze postanowiłam ze bede sobie liczyc dni od @ do @ no i tak se licze i licze i niby ok 14 tak jak poprzedniego miesiaca powinna ona przyles a tu nic...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o wesela to mi troche smutno bo pio kuzyn sie zeni wszystkie jego kuzynki dostały zaproszenie ciotki nawet jego matka a my nie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sie rozpisałam... ![]() ![]() ps. Nikito masz pozdrowionka od pio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Hej Emi. Tak to juz z rodzinką jest. U mnie też były przeboje z zaproszeniami. Ciągnie się to juz ładne pare lat. Ja na swoje uroczystości zapraszałam kuzynostwo z połówkami a oni mnie sama mimo iż znali mojego jeszcze wtedy chłopaka i wiedzieli że jesteśmy razem już długi czas. Do tego doszło że moja kuzynka chciała mi zrobić na złość razem z ciotką i nie przyjechały na mój slub. Każda miała super wymówkę. Było mi przykro bo w końcu to rodzina ale jakoś to przebolałam i nie żałuje. Za to one żałują że nie były na weselu.
Mówię Ci z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi. aaa..... jeszcze Ci powiem że ta kuzynka potem miała ślub 2 miesiące po mnie. My zjawiliśmy się na weselu co było dla nich zaskoczeniem i widziałam jak głupio im było że nas tak olali. Teraz wróciła znowusz w łaski rodzinki bo się z mężem nie zgadza. Nie rozumię babek które najpierw spieszą się do ślubu a po kilku miesiącach obgadują własnych mężów przed wszystkimi. Co najlepsze on jej nic złego nie robi, to ona jeszcze nie dojrzała. A u mnie zapowiada się waleczny dzień. Będę walczyć z remontem i z.... mężem. Podpadł mi rano i tak łatwo nie pójdzie mu przepraszanie ![]() jestem wściekła ![]() ![]() ![]()
#2273 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki,
od rana widze na forum bojowe nastroje ![]() Karolinko, co przeskrobal mezulek, ze tak sie zezloscilas? Nie denerwuj sie za duzo, pomysl o corci ![]() Emi nie przejmuj sie, tak juz jest z rodzina, ja tez mam wielu kuzynow i kuzynek, pozapraszalam wszystkich na wesele, choc niektorych nie widzialam kilka lat...nie lubie takiej obludy,wiem, ze niektorzy obgaduja mnie napewno a przyjda na wesele z czystej ciekawosci. Ale co zrobic..jakbym chciala zaprosic tylko tych, z ktorymi jestem w kontakcie i zalezy im na mnie, to byloby jakies 5 osob ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, ja wróciłam z mamcią ze stadionu ale nakupowałysmy
![]() ![]() Emi dzieki za pozdrowienia od Pio i wzajemnie ![]() Aha , Gizelcia wczoraj pomagła przy tapetowaniu więc czasu zabrakło, ale mysli o nas i pozdrawia, dzisiaj na weselicho jedzie wiec pewnie z poniedizałku odwiedzi albo wieczorem w niedziele jak bedzie miała siłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
Mijalea dłubo trzeba by było opisywać. Mężuś teraz pomaga przy remoncie ale już wie że jestem zła, wie za co, próbuje się przymilać ale może to sobie wsadzić do kieszeni. Jestem zła na niegi i tak zostanie przynajmniej do jutra a potem pomyślę.
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 22 A nie szkoda trochę czasu na złości? Życie jest krótkie...Mąż już wie, że zrobił źle.Lepiej z nim porozmawiaj o tym co Cię wkurzyło .Szkoda czasu, lepiej spędzić romantycznie ten sobotni wieczór... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Kasiu chciała bym ale on odrazu jak dowiedział się o co mi chodzi, to nie chce o tym rozmawiać a ja nie lubię udawac ze nie ma problemu.
Więc nie wymiękne, najpierw rozmowa potem romantyczne wieczorki
#2279 |
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie w domku.TZ odsypia podróż więc ja piję kawkę, przeglądam polskie babskie gazetki ![]() ![]() ![]() Ale zaraz idę budzić TZ ![]() ![]() Potem może pójdziemy na festyn.Bo u nas jest dzisiaj święto owcy ![]() ![]() Koncerty, festyny, itd itp Połowa naszych wizażowych dziewczyn dzisiaj na weselach się bawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.