|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Otworzyłam zamówienie od HubiWorld i .... nie przesłali mi jednych patyczków do uszu, a zapłaciłam za 2 opakowania. Zły motyw rożka mi wysłali
Edytowane przez candyyfloss Czas edycji: 2015-11-20 o 18:51 |
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Musisz do nich napisać, zrób zdjęcie rożkaz i napisz jaki wybrałaś, albo każą Ci odesłać, albo przysla drugi prawidłowy z patyczkami |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam już. Ech...Nie mogli sprawdzić zamówienia? Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
CANDY, no szok. Do mnie od razu dzwonili że mojego wzoru rozka nie ma i wybrałam inny
|
|
#3515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje dzisiejsze łowy ciucholandowe = wydałam całe 40 złotych a "obciachowa" sukienka na bal od cioci nie mogła się powstrzymać ze te 2 złote |
|
|
|
|
#3518 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą nie tylko po nocy to działa. Ja nawet w ciągu dnia widzę że np jak się zapomnę i zbyt rzadko jem (bo np jestem w rozjazdach) to mimo ze jem na kolacje to samo co zwykle to mam podwyższony cukier. Cukry są bardzo wrażliwe na głodówki Cytat:
![]() na pewno przystopuje z wagą, nie martw się na zapas Cytat:
Na szczęścicie ja w takiej sytuacji leżałam na ginekologii i ze mną leżały dziewczyny w takiej samej sytuacji wiec płakałyśmy sobie razem, nie wyobrażam sobie być z ciężarnymi lub młodymi matkami na sali wtedy Cytat:
![]() a ja miałam właśnie ich chwalić bo wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem. Wprawdzie z rzeczy z motywem do wyboru brałam od nich tylko kolorowe tetry, no ale bezbłędnie mi wszyskto przyszło Cytat:
![]() Dziś na SR były zajęcia z fizjoterapeutką, a ponieważ były tylko 3 osoby (a normalnie jest 10) to sobie pogadałyśmy na wszystkie tematy Wypowiadała sie też o chustach i jej zdaniem z chustowaniem lepiej poczekać do 3 miesiąca, jak już dziecko jest bardziej stabilne, wiec chyba tak zrobię.... miałam od początku takie lekkie opory żeby od razu zaczynać i tylko sie utwierdziłam. No i pozycję kołyski odradza, koniecznie nóżki muszą być rozkraczone, bo konsekwencje dla bioderek mogą być poważne
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-11-20 o 19:32 |
|||||
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Listy do M 2 fajowe
Polecam można się posmiać i powzruszać, ah lubie klimat tego filmu ![]() Ale przyznam, że wysiedzieć było bardzo ciężko, wierciłam się jak nie wiem ![]() Dotka fajnie, że TŻ pojedzie, zawsze to co dwie głowy to nie jedna czasem samemu cieżko wszystko spamiętać i ogarnąć ![]() Magdusiaa hehe na szczęście tesciowa siedziała w innym rzędzie ![]() koktajlowa ooo jaki duży dzieciaczek!
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam jaki motyw chce. Tylko oni mieli dwa podobne. Ja wybralam sowki rozowe a oni wyslali motyw sowy cale rozowe
|
|
|
|
#3521 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więcej ciałka do kochania Cytat:
![]() Cytat:
leze teraz rozwalona w lozku, bez makijazu, juz w pizamie, a moj maz wlasnie do mnie "Ale sliczna jestes" ![]() Cytat:
Ale się spytam go o to za 3 tygodnie ![]() ahnessy jaka sukienka Byłam w tesco, cudowne są te świateczne ciuszki Mały całą drogę samochodem i potem w sklepach kopał mnie od środka, a to po pęcherzu a to po..tyłku tak mnie umęczył, że z tego wszystkiego zjadłam zrezygnowana tortille i frytki ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Aaaaa dziewczyny ![]() Ostatnio rozmawiałyśmy o filmie Obcy ![]() Dziś o 22:10 na TVN 7 Ósmy pasażer Nostromo ja oglądam
|
||||
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super zakupy
![]() Tesco ma faktycznie śliczne wzory. Szkoda, że najbliższe takie większe, gdzie są i ciuszki mam jakieś 60km dalej. Dotka ta 'dżinsowa' koszula super ![]() koktajlowa ładnie mała rośnie
|
|
|
|
#3524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Biorę się za pompony chyba 3 majcie kciuki^^
|
|||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzisiaj Olivia w dziwny sposob kopie,nie wiem czy zlosnica sie nie obrocila!! Ale przynajmniej znalazlam prywatna szkole rodzenia i może uda sie chociaż na kilka lekcji pojsc...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziwny? Kopie po pęcherzu? |
||
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił z pracy. Długo gadaliśmy, trochę się poryczałam, jaka to jestem samotna i jak mi źle z moim odizolowaniem emocjonalnym. Bardzo mnie wsparł, wykazał zrozumienie, przyniósł miskę winogron a teraz odkurza. I przychodzi pytać co chwilę czy może mi jakoś poprawić humor
lubię jego żarty i to jak się wygłupia. Rozładowuje to moje napięcie. A najbardziej zrelaksował mnie dzisiejszy zakup zmywarki na raty!! W końcu. |
|
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gratuluję zakupu! |
|
|
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I gratuluje zakupu. Nam coś zmywarka swiruje bo myje ... zimna woda. Nie wiem czy sama wymiana grzalki jest opłacalna i czy w ogole pomoże
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
ahnessy super zakupy, a sukienka faktycznie jak to ujełaś trochę "obciachowa" ale do zdjęcia będzie
Nebula widzisz jaki kochany, ja zawsze uważam, że rozmowa jest najważniejsza jak nie ma rozmowy i wsparcia to to nie jest dobry związek A to moje dzisiejsze zakupy, szkatułka z tych: nie wiem co do niej włożyć, ale ładnie wygląda. I prezent dla mnie kubeczek nie mogłam się oprzeć
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-20 o 20:46 |
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy ekstra ciuszki, a ta sukienka
Nebula mąż się spisał No i gratki nowej zmywarki Cytat:
Jejku ale mi narobiłaś ochoty na tortille I co ja mam teraz ze sobą zrobić?? Skąd ja tortille wytrzasnę... Zrobię sobie chyba tosty z podwójnym serem Bedą w sam raz na "Obcego" ![]()
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kubek śliczny |
|
|
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mieliśmy tak samo... Tyle ze u nas problemem nie była grzałka, tylko moduł. Wymieniliśmy, choć to 1/3 ceny nowej zmywarki...
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. On jest kochany, jak opuści swój artystyczny świat. Czasem muszę o to powalczyć
.Boska szkatułka! i uwielbiam kubki. Kolekcjonuję I my tez się dziś na obcego szykujemy jesteśmy fanami sztuki Gigera.
|
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Był fachowiec. I to dopiero trzeci z rzędu chciał się tego podjąć ale zmywarka działa juz rok od naprawy bez zarzutu. Byc moze uWas to tylko grzałka. My dostalismy jakiś kiepski egzemplarz naszej bo od początku coś świruje...Słodkie mamy polecam placuszki z kefirem, które ostatnio pojawiły się na skutecznie.tv. Zastąpiłam tylko mąkę orkiszową i zjadłam z domową nutellą ( zmielone orzechy, jogurt naturalny i kakao). Pychota i cukier 97
|
|
|
#3540 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga, super zakupy
![]() Niepozorna, tosty ujda jako zastepstwo, bo tez je dzis rozwazalam Obcy za godzinke!![]() Wypralam reczniki i je poukladalam. Trzy mi starcza prawda? Okazalo sie, ze wszystkie..mam jasne, patrzcie ![]() Ja naprawde musze temu dziecku zaczac kolorowe rzeczy kupowac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Wypowiadała sie też o chustach i jej zdaniem z chustowaniem lepiej poczekać do 3 miesiąca, jak już dziecko jest bardziej stabilne, wiec chyba tak zrobię.... miałam od początku takie lekkie opory żeby od razu zaczynać i tylko sie utwierdziłam. No i pozycję kołyski odradza, koniecznie nóżki muszą być rozkraczone, bo konsekwencje dla bioderek mogą być poważne

i tak są to żylaki
leze teraz rozwalona w lozku, bez makijazu, juz w pizamie, a moj maz wlasnie do mnie "Ale sliczna jestes" 
3 majcie kciuki^^
I co ja mam teraz ze sobą zrobić?? Skąd ja tortille wytrzasnę... Zrobię sobie chyba tosty z podwójnym serem