![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam...
Ropuszko - nowe Zen? To w prostokatnym zloltym szkle?
![]() Nat
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bardzom ciekawa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Nie wachalam jakos nigdy starej wersji, stad trudno mi porownac. Ale ten nowy Zen jest jakis taki malo oryginalny, malo ciekawy. Jak dla mnie zbyt prosty i zupelnie kwiatowy. Bez wyrazu. Moze jeszcze kiedys wyprobuje, ale ten flakon starsznie ciezki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
chanel chance -ten "zielony"------>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Le Feu - hmm, trochę dziwny zapach i na pewno nietypowy. Na początku uderzył mnie aromat cytrusów (ale nie świeżych), skórki pomarańczowej pomieszanej z czymś ciepłym, jakby mlekiem. Zapach intensywny, z ogonem, po godzinie łagodnieje i troszkę się osładza. Im dalej w las
![]()
#2376 |
Zakorzenienie
|
![]() Spędziłam w tym zapachu cały wczorajszy dzień - słoneczny, późnoletni już, nie upalny i wydaje mi się, że ten zapach jest idealny na taką pogodę, w upale mógłby się zbytnio wysładzać i lekko mdlić. Nie będę próbować nawet wyróżniać poszczególnych nut, bo to zbyt trudne zadanie dla mnie w przypadku tego zapachu - jest bardzo jednolity i spójny, rozwija się się w niewielkim stopniu od wytrawnej zieloności do nieco słodszego i bardziej dojrzałego wcielenia figi. Nie można mówić o jakiejś dużej ewolucji w rozwoju nut. Trzyma się przy skórze, nie snuje wyrazistą smugą, raczej delikatnie otacza osobę pachnącą i przypomina o sobie od czasu do czasu przy podmuchu wiatru czy poruszeniu głowy. Nosi się szalenie wdzięcznie i chętnie widziałabym u siebie flakon tej figi na wiosenne dni i późne lato. Co ważne, nie wysładza się na mojej skórze jakos intensywnie, co też bardzo mi odpowiada, bo figowa słodycz bywa mdląca. Wydaje mi się, że jest mniej słodki niż np. Premier Figuier. Niezobowiązujący, delikatny, niezwracający uwagi, ale wiernie towarzyszący przez cały dzień.
#2377 |
Rozeznanie
|
![]()
AGENT PROVOCATEUR te w pastelowej różowej buteleczce.Ostatni mój test to nie zadna nowość, mimo wszytsko nigdy nie mialam na sobie tego zapachu. Powiem jednio-mają coś w sobie, tajemniczego. Dla mnie świetne.
Mam bardzo czuły zmysł węchu. wiele perfum mnie po prostu drażni. Szukam perfum które są niezwykle sexowne. powiem wam ze tylko raz takie mialalm. Tylko w nich czulam sie 100% sexi. były to FAR AVAY SENSUAL EMBRANCE z AVON. Nie jestem zwolenniczka tej marki, jesynie ten produkt mnie zachwycił. Nieztety wycofano go. Czy któras z was ma moze w domu jakas pozostałośc tego produktu którego chcialaby się pozbyc?????? Chętnie odkupię. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-09-23 o 11:58 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Ojej, gdzie...?
Gość z allegro, od którego kupowałam próbki, chciał mi sprzedać 50 ml za za 260zł ![]()
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklep z CdG jest w Krakowie, ale dziewczyny pisały, że i w Warszawie sprzedają ich perfumy... tu krakowska Guerilla http://www.guerrilla-store.com/plus4812/flash.php co z tym warszawskim sklepem, to nie wiem niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa! Mnie do Krakowa bliżej ![]() Dzięki, kochana ![]() --- ![]()
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Papugo, w GS mozna kupowac za posrednictwen netu. Napisz do nich
![]()
#2383 |
Zakorzenienie
|
Ale ja.. jeszcze nie zdecydowałam, które bym chciała
![]() Raczej Zagorsk, ale może Avignon... ![]() A za jakiś miesiąc obrona mgr mojego TŻ, więc z tej okazji na pewno się pojawię w grodzie króla Kraka. Dziękuję w każdym razie ![]()
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Guerrilla Store, jak każdy sklep tej firmy jest w dość nietypowym miejscu, zdaje się, że w Warszawie kryła się za wystawą z Usługami Szklarskimi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2386 |
Zadomowienie
|
Na szkoleniu testowalam nowe perfumy Armaniego DIAMONDS. Wg. mnie nic nadzwyczajnego, ot kolejny, ladny, nijaki zapach. Taki mleczny jak to Armani. Ale napewno bedzie sie swietnie sprzedawal, bo ladna buteleczka i niezobowiazujacy zapach. No i ich twarza jest Bionse (sorry nie wiem jak sie to pisze).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, mam takie same odczucia co do Zen - mdlący świeżuch
![]() I równiez co do Jose zgadzam się z Tobą. Sama namówiłam Take na testy po tym jak zachwyciła się Haarlemem. Cieszę się, że Ty także czujesz podobieństo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
spin doctor
|
Omnia Crystalline- zapach cudowny, lekko świeży, trochę słodki,wyczuwam taką soczystą, mokrą nutkę, delikatny i bardzo kobiecy. Chcę go.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Totalnie bezcharakterny jest ten nowy zapach, ale w sumie czego się spodziewać po takim flakonie ![]() Pamiętam, że to Ty wspomniałaś o Jose i mnie bliżej do Twoich wrażeń z tego zapachu niż do Takowych, bo ją zemdliło. Na szczęście, bo jakby nie było Jose wypada taniej niż New Haarlem. Następnym razem poszukam męskiej wersji ![]() ps A Kelly Hermesa zemdliło mnie skisłym aromatem skóry ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mam na nadgarstku i podpisuję się obiema rękami pod Twoim zdaniem Joasiu
![]() Jakieś owocki i kwiatki utopione w mydle ![]() ![]() I Lalique Amethyst - o ludzie! To pachnie jak igliwie pod choinką! Stałam w Douglasie i wwąchiwałam się w nadgarstek z dość głupią zapewne miną. Jak byłam mała zmiatałam opadnięte igliwie i bawiłam się nim przesypując do różnych naczyń. Amethyst pachnie dokładnie tak, jakbym właśnie siedziała u babci w domu z miską igliwia! Plus cierpkie porzeczki na drugim planie. Bardzo przyjemny zapach, ale chyba z gatunku tych, co niekoniecznie muszę mieć. Flakon jest jednym z najpiękniejszych jakie widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Testowałem i w zasadzi ekupiłem Ascendant, oriflame. Zapach niczego sobie, atrakcyjny, ciepły i niespotykany. Jeśli idzie o trwałość to on jej natomiast nie ma wcale. Ulatnia się po gora 2h. MNie tam to nie stresuje zabardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-09-23 o 21:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
Hypnotic Poison - wanilia, wanilia i jeszcze raz wanilia, na domiar złego, jakaś taka mocno chemiczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Nie można nie dostrzec
![]() ![]() ![]() Cóż rzec? Zapach przyjemnie otula swą miękkością i spowija szyję w bezpieczny, puchaty, ciepły angorkowy szal. Na mojej skórze rozwija się w kierunku aromatu kaszki mleczno-ryżowej z wiśniami, śmietankowego (nie waniliowego) budyniu polanego sokiem wiśniowym lub jogurtu wiśniowego Jogobelli z delikatnym dymkiem kadzidełka w tle ![]() ![]() Wnioski końcowe: Dla mnie żadna tam "Azja", żaden "orient" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Już jakiś czas temu, przy okazji kupna Dolce Vita, testowałam Emporio White Armaniego, no i muszę go mieć w następnej kolejności.Nazwa idealnie oddaje charakter zapachu.Jest czysty, elegancki, delikatnie slodki ale jednocześnie świeży, dyskretny.Już dawno żaden testowany zapach nie wywarł na mnie aż takiego wrażenia.Może być też tak dlatego, że ma parę cech wspólnych z moją ukochaną Noa
![]() Jest pewne, że będzie mój w przyszłym miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Testy z zeszłego tygodnia:
- Baby Doll - zastanawiałam się, czy nie kupić w ciemno w Super-Pharmie, gdyż parę lat temu bardzo mi się podobały. Na szczęście najpierw przetestowałam... nijaka, kwiatowa mydlinka, która w dodatku bardzo szybko wywietrzała. - Organza - mocny, kobiecy zapach. Ze zdumieniem przekonałam się po raz kolejny, że jednak lubię jaśmin, którego jak sądziłam do niedawna nie znosiłam. - In Love Again - bardzo miłe zaskoczenie. Zapach kwiatowy, mocny, niedzisiejszy, kojarzący się z kwiecista sukienką i spacerem wielkomiejskim deptakiem w piękny, wiosenny dzień. Wpisany na listę moich "must have", zwłaszcza, że 100 ml kosztowało około 145 złotych.
#2398 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj w moich skarbach odnalazlam resztke 5th avenue, ktorych uzywala moja mama i bardzo mi sie spodobaly. Oczywiscie jets to zapach, ktory sie pamieta - kwiatpwy delikatny, kobiecy, moze nie powala jakas szalona nuta, ale jest elegancki i taki amerykanski. Kojarzy mi sie z poczatkiem lat 90. w Polsce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mokry, świeży kwiatowy zapach, ale nie perfumeryjny, tylko taki ogrodowy ![]() cały czas intensywny, na mojej skórze raczej nie zmienia się, nie ujawnia jakiegoś bogactwa nut, z czasem subtelnieje nie tracąc swojej mocy następny z zapachów, który chcę mieć, ale może poczeka do wiosny |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
BAN stały
|
OuD, po prostu nudny.
Antidotum- hmm dziwny i śmierdzący, jakby moj facet używał tego, mijałabym go z daleka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.