Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-25, 07:29   #3841
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Gosza przezywalam to juz 3 razy..1 wypadek samochodem, 1 na motorze i raz jak sie szarpal ze zlodziejem i dostal nozem I zawsze ten sam wstep: Kochanie tylko sie nie denerwuj..

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
O rany... i ten nóż.. Współczuję
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
mnie wypuścili, jestem w domu i zaraz postaram się chociaż troch was nadrobić

Z usg wynika że dziecko rozwija się prawidłowo,
waży 800g !! (mam wrażenie że jakaś duża ta moja kruszyna?)
za to u mnie trochę skrócona szyjka do 29mm
Super ze w domku.

Słoneczko gratuluję wymarzonej córeczki

No i juz nie pamiętam co tam jeszcze miałam napisać
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:40   #3842
mira81
Zadomowienie

Witam sie rano, w nocy troszke wypoczelam brzuch odpuscil, nie jest juz twardy ale pobolewa w dole, no i to cholerne krocze..boli. wizyte mam na 14. Trzymajcie kciuki.

Nadia widze ze u ciebie tez ten sam system i podzial obowiazkow przy malowaniu

Kusicie non stop tymi pierogami..chyba bede musiala sie w koncu odwazyc i zrobic.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:09   #3843
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Sorki laski za marudzenie, nie będę Was tutaj obarczać swoimi problemami. Ale mamy pod górkę, a ja ostatnio siedzę tylko w domu. A najgorsze jest to, że od kilku dobrych dni nie czuje prawie wcale małej, pamiętam ze zawsze żywo skakała, że aż brzuchem trzęsło. Teraz, od kilku dni, w ciągu całego dnia dostanę kilka skromnych 'rybek' i to jeszcze takich, że muszę się położyć z ręką na brzuchu bo inaczej nie czuje.. Pamiętacie, jak w 18 czy 20 tygodniu. A teraz ani słodkie, ani kwaśne, ani woda.. Martwię się i nie wiem czy wytrzymam nerwowo do wizyty w czwartek. Może sama wyczuwa mój humor i jest spokojna.. Nie wiem.
kochana, teraz macie pod górkę, ale w końcu los się do Was uśmiechnie i będzie dobrze. Sama na to liczę u nas. Nie można się załamywać.
A co do ruchów, moja Królewna też spokojniejsze ma dni, kiedy tylko czuję ją pod ręką. To pewnie wina tego jak się obrócą maluchy. Najważniejsze, że kopie w ogóle
Zresztą wiadomo, dzieciaczki reaguja na humor rodziców i mogą różnie to okazywać, jedne będą szalały a inne będą spokojne

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
haha ja tez tak zawsze wolam meza na drzemke a on mnie
i go namawiam jak to fajnie bedzie razem pospac chwilke
mnie tak mąż zawsze woła, a ja się złoszczę na niego, bo on wie, że ja w dzień nie umiem i nie lubię spać Ale koniec końców on śpi a ja leżę koło niego, bo zawsze to lepsze niż siedzenie samej

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Ja już też po wizycie i bardzooo zadowolona Mała nareszcie pokazała dokładnie pipuchnę skakała machała rączkami aż w końcu sobie ziewnęła Waży 790g lekarz.
Moja waga o dziwo poszła +1,5 kg od ostatniej wizyty, wogóle to schudłam ostatnim czasem ale to tylko przez jakieś dziwne biegunki które mnie trzymały 2dni.
No i ostatnia dobra wiadomość na dziś dostałam L4 chodzone na 3tygodnie

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Proszę o pokolorowanie mnie na RÓŻOWO
Ale jestem szczęśliwa !!! Wymarzona córeczka
Klucha waży już prawie kilogram serduszko w porządku, reszta narządów też chyba się zdenerwowała na Pana doktora, że ją dziuga głowicą bo takiego lewego sierpowego wystosowała, że mu ręką razem z głowicą odskoczyła

Gratulacje dla dzisiaj wizytujących bo widzę, że również wszystko dobrze
kolejna dziewuszka, gratulacje

moja też ostatnio gin kopnęła Lekarka mi brzuch macała, bo się skarżyłam na twardnienia i wtedy jak nie dostała z kopa aż się zaśmiała i mówi do Małej "no cześć, cześć"

Cytat:
A brzuch masz twardy przez caly czas czy twardnieje i puszcza? I co mowil na to lekarz? Pytam bo ja mam tak od 2 dni ze prawie caly czas jest taki spiety..cale szczescie jutro wizyta w szpitalu..

mi kazała gin więcej odpoczywać i z racji, że mam tak przy chodzeniu głównie, to kazała więcej leżeć i jak coś to brać Spasfon

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Polly nawet mi nie mów chcę jak najszybciej zapomnieć o tym wypadku w sobotę jak dostałam telefon o 5 rano "Kochanie nie denerwuj się miałem wypadek..." nogi mi się ugięły czarno przed oczami najgorsze myśli.... było minęło to kasuję z pamięci najważniejsze że on cały naprawdę miał szczęście...
dobrze, że wszystko dobrze się skończyło

Wiem co przeżyłaś, bo na początku ciąży też mąż mój miał wypadek. Nie samochodowy co prawda, ale jak odebrałam telefon to nogi mi się ugięły i z duszą na ramieniu do szpitala na drugi koniec miasta jechałam, a potem na operację
Stary 2015-11-25, 08:12   #3844
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Dzień dobry

Ciężko się tu do was wbić normalnie zwłaszcza gdy człowiek nie ma czasu siedzieć z wami dłużej.

U nas ogólnie ok, dzisiaj młody zafundował nam pobudkę o 5-tej. No cóż czasami i tak bywa, przynajmniej noce lepiej przesypia, szkoda tylko że z nami w łóżku. Co go nauczę spać samemu to się zaraz coś dzieje, albo choroba albo zęby idą i znowu ląduje u nas i za każdym razem ciężej go znowu oduczyć

Pochwalę się wam że kupiliśmy wczoraj wózek Nie wiem czy jest on w Polsce dostępny bo go zwyczajnie nie znalazłam na polskich stronach, ale wydaje się ok. Zależało nam na tym żeby do czasu urodzin Sławka, Radek mógł z niego korzystać bo jego spacerówka się zaczęła rozlatywać. Dzisiaj sprawdzimy czy podjęliśmy dobrą decyzję

http://www.toysrus.de/product/index....ductId=6529931

Dziewczyny czy wy czujecie już wasze maluchy na całej powierzchni brzucha? Bo ja czuję małego ciągle bardzo nisko, rusza się mocno ale tak jakby cały czas siedział na dole, w ogóle mam bardzo nisko brzuch, niby nic się poważnego nie dzieje ale jakoś zaczynam się trochę tym niepokoić.
Stary 2015-11-25, 08:15   #3845
fasolka1987
Zadomowienie

Dzień Dobry wszystkim udało mi się wstać 7.30 jak sobie zaplanowałam.

Dzisiaj dla odmiany ja mam twardy brzuch i wzięłam rano No-spę max. Ale myślę, że przejdzie.

Nadia to z odkładaniem do łóżeczka to taki jest plan żeby nie leżało z Nami. Na początku będzie w koszu mojżesza i będę go nosiła jak mi będzie wygodnie ale wolałabym go przenieść szybko do jego pokoju. No zobaczymy jak wyjdzie w praniu. To moje pierwsze dziecko.

Mira kciuki za wizytę

U mnie skończone 24 tygodnie, dzidek jest wielkości kolby kukurydzy

Anteria fajny wózek ja też małą czuję nisko ale na ostatnim USG leżała grzbietem do góry i rękami i nogami do dołu to pewnie dlatego.

Edytowane przez fasolka1987
Czas edycji: 2015-11-25 o 08:19
fasolka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:19   #3846
_polly_
Zakorzenienie

ANTERIA, ja małą czuje praktycznie tylko na dole. Jest cały czas ulozona miednicowo. Chyba jej tak wygodnie, skoro nawet nie próbuje innych pozycji.
Tak w ogóle, to dzień dobry Zaraz trzeba lecieć do lumpka. i w końcu pada śnieg!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:19   #3847
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Gosza przezywalam to juz 3 razy..1 wypadek samochodem, 1 na motorze i raz jak sie szarpal ze zlodziejem i dostal nozem I zawsze ten sam wstep: Kochanie tylko sie nie denerwuj..

jak słyszę "nie denerwuj się" to automatycznie mam stres 1000 razy większy i juz wiem ze coś sie stało

Cytat:
Witam sie rano, w nocy troszke wypoczelam brzuch odpuscil, nie jest juz twardy ale pobolewa w dole, no i to cholerne krocze..boli. wizyte mam na 14. Trzymajcie kciuki.

Nadia widze ze u ciebie tez ten sam system i podzial obowiazkow przy malowaniu

Kusicie non stop tymi pierogami..chyba bede musiala sie w koncu odwazyc i zrobic.

za wizyte

A pierogi odważ się, zrobisz raz to już bedziesz robila, bo to naprawde prosta sprawa

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Pochwalę się wam że kupiliśmy wczoraj wózek Nie wiem czy jest on w Polsce dostępny bo go zwyczajnie nie znalazłam na polskich stronach, ale wydaje się ok. Zależało nam na tym żeby do czasu urodzin Sławka, Radek mógł z niego korzystać bo jego spacerówka się zaczęła rozlatywać. Dzisiaj sprawdzimy czy podjęliśmy dobrą decyzję

Dziewczyny czy wy czujecie już wasze maluchy na całej powierzchni brzucha? Bo ja czuję małego ciągle bardzo nisko, rusza się mocno ale tak jakby cały czas siedział na dole, w ogóle mam bardzo nisko brzuch, niby nic się poważnego nie dzieje ale jakoś zaczynam się trochę tym niepokoić.
za wózek

Ja czuję różnie Małą, czasem tylk owłaśnie na dole albo gdzieś z boku, a czasem to jak się rozszaleje to po całym brzuchu jednocześnie To chyba zależy jak się ułoży w danej chwili

Dzień dobry
Zaczynamy dziś z Królewną 26 tydzień
Stary 2015-11-25, 08:24   #3848
kallina_2014
Wtajemniczenie

Anteria ja też mam nisko brzuch ale wszystko jest ok, więc widocznie taka nasza uroda

Mira cieszę się, że już lepiej

Nieznajoma ta podstawowa morfologia to koszt kilku złotych, nie pamiętam ile u mnie ale ok 5-7 zł.
Stary 2015-11-25, 08:26   #3849
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
Emma- to tylko malowanie. łatanie dziurek i małe przemeblowanie i zmiana wystroju.
A to pikuś myślałam, że to tego remont łazienek i wymiana podłóg
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
1. Ile u Was kosztuje morfologia podstawowa? Bo się zastanawiam czy sobie nie machnąć prywatnie (teraz miałam skierowanie tylko na mocz)
2. Po jakim czasie od urodzenia zaczęłyście z tż figle?
1. U mnie kosztuje 8zł.
2. Około miesiąca bo miałam nacinanie krocza i prędzej się bałam mąż też się bał, że mnie zaboli, czułam się jakby to był nasz drugi pierwszy raz
Cytat:
Dziewczyny czy wy czujecie już wasze maluchy na całej powierzchni brzucha?
za wózeczek(nie widziałam u nas takich), my mamy już odłożoną kaskę na wózek ale poczekamy jeszcze bo może jakaś zniżka się trafi po drodze

Ja też czuję małą już na całej powierzchni

Edytowane przez _emma
Czas edycji: 2015-11-25 o 08:28
_emma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:33   #3850
misia880
Zakorzenienie

A ja dzis zaczelam dzien pechowo.. musialam wstac o 4 zeby o 5 wyjechac z mezem. On jechal na badania do szpitala MSW a ja pojechalam na posiew moczu i krew itp - tak mi krem pobrala ze mam siniaka jak szlag i tak dlugo mi krew leciala :/ nie za fajne.
A jak wsiadlam do auta to oparzylam sie goraca herbata cale usta i szyje i polecialo..

Masakra

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:35   #3851
Szczeperka
Wtajemniczenie

Anteria ja czuję synka też na dole ciągle. Widocznie podatny na grawitację fajny wózek!

Nieznajoma my czekaliśmy długo z seksem po porodzie. Zupełnie nie miałam ochoty i dopiero po 3 miesiącach coś ruszyło. Pierwszy seks to była masakra jakaś

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:53   #3852
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć
Ja też czuje malucha nisko tzn. Jeszcze pod pępkiem.
Dziś pierwszy raz złapał mnie skurcz nogi, na szczęście szybko puścił. Wynika z tego, że oprócz hgb mam niedobór magnezu. Muszę coś z tym zrobić ;-)
Dziś będzie leniwy dzień. Muszę tylko coś zrobić na obiad.
Wieczorem idę do szkoły rodzenia. Temat będzie dotyczyć szczepień dzieci.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 08:54   #3853
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
A ja dzis zaczelam dzien pechowo.. musialam wstac o 4 zeby o 5 wyjechac z mezem. On jechal na badania do szpitala MSW a ja pojechalam na posiew moczu i krew itp - tak mi krem pobrala ze mam siniaka jak szlag i tak dlugo mi krew leciala :/ nie za fajne.
A jak wsiadlam do auta to oparzylam sie goraca herbata cale usta i szyje i polecialo..

Masakra
biedna
Stary 2015-11-25, 08:55   #3854
fasolka1987
Zadomowienie

U mnie dzisiaj też śnieg.

Dzisiaj mój mąż ma urodziny więc muszę coś wymyśleć
Stary 2015-11-25, 08:58   #3855
Bonku
Wtajemniczenie

A ja mam dzisiaj regularne skurcze.. Nogi prawej.. co jakiś czas mi ja spina i puszcza.. Budzilam sie w nocy zjadłam magnez ale widzę ze nie wiele pomogl, zaraz poczytam internety bo nie mam pojecia od czego to, mama mówi ze to ucisk na jakiś nerw hmm
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 09:05   #3856
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj regularne skurcze.. Nogi prawej.. co jakiś czas mi ja spina i puszcza.. Budzilam sie w nocy zjadłam magnez ale widzę ze nie wiele pomogl, zaraz poczytam internety bo nie mam pojecia od czego to, mama mówi ze to ucisk na jakiś nerw hmm
jak zaczełam czytać, to miałam już pisać czemu jeszcze na wizazu jesteś jak powinnaś byc w drodze na IP, a potem doczytałam, że o nnogę chodzi
Stary 2015-11-25, 09:22   #3857
milenujdka
Wtajemniczenie

Czekałam od wczoraj na kuriera. Cały dzień byłam w domu. Dzisiaj dostałam smsa, że paczka jest awizowana i do odbioru w punkcie. Jak prześledziłam drogę paczki to wieczorem trafiła na pocztę. Nikt się nie pofatygował do domu. Muszę dzisiaj iść na pocztę. Tylko jestem już zdenerwowana. Nie po to zamawiam kuriera z poczty, żeby iść po paczkę.
Stary 2015-11-25, 09:27   #3858
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
O kurcze może to rwa kulszowa

U mnie to chyba trochę problemy trawienne już mi lepiej. ale dzisiaj leżę plackiem. Albo figle migle myślałam, że z tym nawoływaniem się na drzemkę to o to chodziło

Mąż powiedział wczoraj, że wystarczy jak na urodziny mu dam buzi interes życia

Obiad z głowy bo wczoraj lecza narobiłam jak dla armii
Stary 2015-11-25, 09:30   #3859
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Witam się ja znów u teściów jestem.. zaczynam mieć powoli tego dość takie jeżdżenie między jednymi rodzicami a drugimi jest denerwujące chciałabym już być na swoim ale na razie fundusze nie pozwalają na to.. tak jak wspominałam remontujemy u moich rodziców taki mały pokoik to będzie kuchnia dla nas pokój ma wymiary 2mx3m (chyba) już meble mamy ale dużo rzeczy jeszcze trzeba zrobić i do świąt chyba się nie wyrobimy
Ja ostatnim czasem mam problem z zasypianiem ale o dziwo tylko jak jestem u teściów u siebie w domu bez problemu zasypiam nawet nie wstaję siku a tutaj to nie dość że co chwilę muszę wstawać do łazienki to jeszcze sobie pozycji znaleźć nie umiem raz za ciepło raz za zimno albo plecy bolą no mówię wam masakra nie wiem co się dzieje.. od paru dni boli mnie też jakby pod sercem nie wiem co to może być..
9 grudnia mam wizytę i usg i musze przed tym zrobić badanie na tą krzywą cukrową myślicie że tydzień wcześniej wystarczy?? ile kosztuje takie badanie bo mam skierowanie ale dostałam od prywatnego lekarza i pewnie będę musiała coś płacić

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/

Edytowane przez Gosiaczek2507
Czas edycji: 2015-11-25 o 09:31
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 09:53   #3860
kallina_2014
Wtajemniczenie

Aplikacja Moja Ciąża pokazuje mi, że rodzę za 99 dni
Stary 2015-11-25, 09:57   #3861
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Aplikacja Moja Ciąża pokazuje mi, że rodzę za 99 dni
teraz to już z górki
Stary 2015-11-25, 10:01   #3862
fjolek
Zadomowienie

jest znizka na whisbeara ale sie nie wysilili za bardzo 15 procent ;/ czekam dalej moze gdzies sie trafi wieksza znizka

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

moja aplikacja lol dzis pokazala 105 dni do porodu i 26 tydzien
Stary 2015-11-25, 10:08   #3863
m_moni
Zadomowienie

cześć dziewczyny!

gratuluję udanych wizyt

Fasolka wszystkiego dobrego dla męża

idę uprzątnąć to pobojowisko...
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 10:10   #3864
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
moja aplikacja lol dzis pokazala 105 dni do porodu i 26 tydzien
właśnie jak liczysz? Bo mi pokazało dziś też 26 tydzień, ale dni mi pokazuje różnie 105 i 104 i nie wiem które liczenie jest prawidlowe teraz

Teraz doszłam do wniosku, że tam gdzie 104 to nie liczy 09.03. już tylko to jest dzien 0. Więc zostaję przy tym liczeniu chyba

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2015-11-25 o 10:11
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 10:11   #3865
milenujdka
Wtajemniczenie

Zazdroszczę Wam, że niektóre z Was mają już wybrane wózki
Ja przy oglądaniu wózków na różnych stronach internetowych i w sklepach niecierpliwię się. Dla mnie jest za duży wybór. Nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie. Na pewno musi być lekki, stabilny i 3w1. U nas decyzję o wyborze wózka podejmie mąż. Sam zrobi rozeznanie ja pojadę do sklepu tylko dla towarzystwa.
Stary 2015-11-25, 10:14   #3866
misia880
Zakorzenienie

Czemu koniecznie 3 w 1 ?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 10:17   #3867
milenujdka
Wtajemniczenie

Chcę mieć wszystko z jednego zestawu i musi być ze sobą kompatybilne tzn.te same zatrzaski, żeby można było bez problemu się przepinać. Poza tym fotelik-nosidełko do samochodu musimy mieć.
Stary 2015-11-25, 10:22   #3868
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam, że niektóre z Was mają już wybrane wózki
Ja przy oglądaniu wózków na różnych stronach internetowych i w sklepach niecierpliwię się. Dla mnie jest za duży wybór. Nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie. Na pewno musi być lekki, stabilny i 3w1. U nas decyzję o wyborze wózka podejmie mąż. Sam zrobi rozeznanie ja pojadę do sklepu tylko dla towarzystwa.
też czasami mówię, że wózków jest za duży wybór
na szczescie mam wybrane 2 a ostateczna decyzja nalezy do męza, niech tez cos z tego ma

No i u nas też koniecznie 3w1
Stary 2015-11-25, 10:22   #3869
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
32, kiedyś wspominałaś, że Twój gin pilnuje przyrostu kg? Ja jak poszłam przedostatnio to na początku zwróciła mi uwagę, że przyrost niecałe 3kg/3tyg i żebym się trochę hamowała że u niej norma to 200g/tydz. Ostatnio jak poszłam (też z podobnym przyrostem) to stwierdziła, że ładnie tyję , bo generalnie przed ciążą miałam niedowagę i że generalnie jest ok . I bądź tu człowieku mądry . Ja wychodziłam z 53 kg przy moich 175 cm...

Dzień dobry! Już środa... zapomniałam co której jeszcze chciałam odp. Skleroza .
1. Ile u Was kosztuje morfologia podstawowa? Bo się zastanawiam czy sobie nie machnąć prywatnie (teraz miałam skierowanie tylko na mocz)
2. Po jakim czasie od urodzenia zaczęłyście z tż figle?

za wizyty!
oj lekarze są dziwni... mają jakieś swoje fisie... mój niby jakiejś dziewczynie powiedział (nie wiem ile w tym prawdy) że za dużo tyje, że musi wprowadzić dietę i że po prostu zrobiła się gruba. Ja wolę się pilnować, bo bym chyba po takim tekście się rozryczała...

morfologia to koszt jakieś max 10 zł, a co do figli, to sporo nam zajęło... zresztą teraz też mamy przerwy przez różne wydarzenia, także nie jest tak wesoło jakbym chciała

Cytat:
trzymamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
moja też ostatnio gin kopnęła Lekarka mi brzuch macała, bo się skarżyłam na twardnienia i wtedy jak nie dostała z kopa aż się zaśmiała i mówi do Małej "no cześć, cześć"

Cytat:

fajny wózek, wygląda na leciutki
ja też raczej dołem czuję swojego malucha. Najlepiej, że on jakoś tak zjechał do lewej strony i mi tak wypycha brzuch, dziwne uczucie...
Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry wszystkim udało mi się wstać 7.30 jak sobie zaplanowałam.

Dzisiaj dla odmiany ja mam twardy brzuch i wzięłam rano No-spę max. Ale myślę, że przejdzie.
fasolka, oby przeszło!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

Masakra
jak wiesz znam ten ból... podobno właśnie w ciąży te naczynia dodatkowo bardziej kruche... oby reszta dnia upłynęła lepiej!

Cytat:
Bonku nie strasz takimi tekstami!! Już oczami wyobraźni widziałam Cię na porodówce!!
Stary 2015-11-25, 10:22   #3870
_emma
Zakorzenienie

Coś słabo z Waszym tempem pisania ale to dobrze . Wczoraj wywieźliśmy już sporą część rzeczy. Mała codziennie pyta się, czy to już dziś. Cieszy się z przeprowadzki bo świetnie dogaduje się z moimi trzema najmłodszymi siostrami, które mieszkają jeszcze z rodzicami. Czuję, że to będą wspaniałe święta .

Edytowane przez _emma
Czas edycji: 2015-11-25 o 10:28
_emma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości