Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-25, 18:36   #4021
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Kurcze cały czas bym coś jadła mam takie ssanie,oj przytyje

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:41   #4022
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
j
Polly to ładnie kilometrów narobiłaś
No trochę. W połowie drogi do domu zachciało mi się siku i myślałam, że nie donieseeee.

Olgietka, kuruj się.

Zjadłam dwie mandarynki i mała szaleje.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:43   #4023
marta1986222
Zakorzenienie

Ja to ostatnio jem po pół kilo dziennie

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:46   #4024
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

a ja czekam aż TŻ wstanie z zrobi mi gofry
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:51   #4025
magda16262
Zadomowienie

Ja tez czekam na kolacje tz dusi miesko z szynki w cebulce i czosnku mega kalorie na noc ale w sumie 3 mies na obzarstwa lekkie bo tak ogolnie raczej dbam o dietke
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:00   #4026
Gosia02061980
Raczkowanie

Mi familienkasse wstrzymało zasiłek i nie wiem dlaczego, wszystkie dokumenty przesłałam miałam na to 4 tygodnie a wyrobiłam się w tydzień, dostałam od nich pismo 30 października a 10 listopada już kaski nie przelali i to dla mnie zagadka.
Gosia02061980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:07   #4027
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Dzień dobry gaduły

Wiedziałyście, że noworodki mają takie umiejętności? I że pierwsze karmienie powinno być w takiej pozycji? Bo ja nie
Też o tym nie wiedziałam ale karmienie po porodzie tak właśnie wyglądało. Tylko że dyrygowała tym położna i ona mi wszystko pokazała. Także zaufaj położnym i będzie dobrze

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:12   #4028
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ale sobie wycieczkę zrobiłam. Napaliłam się na ten rooibos, więc stwierdziłam, że się przejdę, bo do sklepu tylko 1,5 km. No ale nie było jej w jednym sklepie. Kawałek dalej jest biedronka, to podreptałam, ale też nie było. Wylądowałam w Tesco i zamiast 3 km, przeszłam ponad 7. Dobrze, że ubrałam cieplejszą kurtkę.
Teraz grzeję się przy herbacie.
Ale udało się kupic? Ja zawsze kupuję w sklepach typu Herbaty Świata, i nawet nie wiem czy jest w marketach.
Stary 2015-11-25, 19:18   #4029
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja za to usłyszałam od pacjentki, że ona no-spy nie weźmie bo się boi, ze się dziecko urodzi z przykurczami. Cokolwiek to miało znaczyć
.
Może chodziło o obniżone napięcie mięśniowe u dziecka?

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
wlasnie czytalam listopadowki.. i nie za kolorowo jest przez pierwsze dni z dzieciatkiem, jak ja sobie poradze?
Normalnie! To będzie Twój mały prywatny cud i cokolwiek się stanie to dasz radę

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Byłam u lekarza i mam angine dostałam antybiotyk, na szczęście z Ignacym wszystko dobrze

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:25   #4030
trzydziescidwa
Zakorzenienie

darolka, daj znać jak sytuacja!

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Ja od jakiegoś czasu mam katar, ale piję herbatę z miodem i cytryną

Odebrałam paczkę z poczty i się zawiodłam. Zamówiłam spodnie z gumą na brzuch. Wiedziałam, że będą imitować dżins, ale robią to nieudolnie. To są po prostu granatowe leginsy z wyższym stanem. Są wygodne i dobre, takie do końca ciąży, ale ja nie lubię leginsów za bardzo. Mimo, że mam wiele, ale wyglądają jak obcisły dres. Chciałam ładnie wyglądać, miałam inne wyobrażenie;-)
Jutro jedziemy na zakupy, ale szkoda mi pieniędzy na spodnie, które będą tylko przez ciążę noszone. Poza tym w sieciówkach są drogie. No i smutno mi. Musiałam to napisać. Też tak macie?
Ubieracie się raczej w luźne ubrania czy dopasowane?
ja mam 3 pary dżinsów ciążowych, to na wyjścia, a w domu chodzę w legginsach mam jedną parę i właśnie planuję dokupić, znalazłam w internecie sklep, który ma siedzibę w moim mieście, więc chyba się przejadę jak mi się skończy leżące, poszpitalne zwolnienie, bo tak to boję się ryzykować jak będą fajne dam Wam znać, bo sprzedają też na allegro
a co do góry - bluzki mam jeszcze niektóre ze starych czasów, z tych luźniejszych i kupiłam kilka ciążowych, a na wierzch to jakieś sweterki narzutkowe, jakoś przetrwam zimę, może coś jeszcze dokupię

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Nie no mnie nawet urolog na nerki kazal lykac no spe max tzn forte.
też biorę nospę mocniejszą, 2-3 razy dziennie. Muszę, boję się skurczy....

Cytat:
witam sie w 25 tygodniu
dzisiaj u mnie stresujacy dzien.. 2 dni temu mojego mlodszego brata zaczelo bolec biodro i cala noga, zaczal kulec. podejrzewano mlodziencze zluszczenie kosci biodrowej..a co za tym idzie konieczna operacja, wstawianie srub, rehabilitacja itd. dzis dostal skierowanie do szpitala - na szczescie wszystko jest w porzadku i nic groznego! j1eszcze nie wiem co dokladnie, bo dopiero sie dowiedzialam, uff
uffff....

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
mooooniaaaa obalasz mit z tymi przykurczami mam rozumieć? mnie teściowa non stop straszy że dziecko będzie miało problem z napięciem mięśniowym po no spie bo uważa sie za specjalistkę w dziedzinie leków... pokazuje mi wydruki z internetu jak kobiety się żalą na forach że przez no spę mają chore dzieci... brak słów.
o matko... teściowa chce żebyś miała nerwicę???

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Piję herbatę z miodem. Gluta mam po pas Tż robi mi jakiś syrop z cebuli, czosnku i cytryny a łeb to mi zaraz pęknie
Bolą mnie nogi i ręce i głowa i chce do mammmmmyyyyy

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
biedna oby szybko Cię puściło!

ja kurde po tym szpitalu też nienajlepiej się czuję wczoraj wyskoczyła porządna oprycha, dzisiaj rano obudziłam się z zatkanym nosem i bolącym węzłem chłonnym... jakaś w ogóle jestem bez sił, przeleżałam dzień na kanapie, obiadu nie zrobiłam, ba... nawet nie miałam tyle sił w sobie żeby sobie zrobić herbatę... do tego poryczałam się porządnie... chyba dopiero nerwy mnie zaczęły puszczać po tych przygodach. Oby z dnia na dzień było tylko lepiej....

Słuchajcie, kto tu mógłby mi pomóc zinterpretować wyniki morfologii? Zrobili mi w szpitalu i słowa nikt nie powiedział, dostałam wynik na wypisie a tam w nawiasie "leukocytoza i neutrofilia", do tego hemoglobina, hematokryt i czerwone krwinki na granicy... echhh... powinnam się mocno martwić i pchać do lekarza jakoś na siłę? Bo na wizytę się zapisałam dopiero na 7 grudnia...
Stary 2015-11-25, 19:30   #4031
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Ale udało się kupic? Ja zawsze kupuję w sklepach typu Herbaty Świata, i nawet nie wiem czy jest w marketach.
Tak, kupiłam. Ja mieszkam na zad.upiu i u mnie tego typu sklepów nie ma.

Stary 2015-11-25, 19:31   #4032
milenujdka
Wtajemniczenie

32-to mam prośbę ;-) sprawdź czy są spodnie dżinsowe z gumą na brzuchu, ale ma być to dżins ;-)

Co do wyników to Ci nie pomogę, ale powinnaś mieć obok podane normy.Jak są w granicy to bym się nie martwiła i zostawiła wizytę na 7 grudnia.

W szkole rodzenia dziś temat dotyczył szczepień. Pani ciekawie mówiła. Na ćwiczeniach nie zostałam, bo mi się nie chciało ;-)
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:33   #4033
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Nadia29, _emma, Szczeperka, 32 dziękuję za odp

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
oj lekarze są dziwni... mają jakieś swoje fisie... mój niby jakiejś dziewczynie powiedział (nie wiem ile w tym prawdy) że za dużo tyje, że musi wprowadzić dietę i że po prostu zrobiła się gruba. Ja wolę się pilnować, bo bym chyba po takim tekście się rozryczała...
moja też niby żartem (na przedostatniej wiz) stwierdziła, że nie raz musi zwracać uwagę dziewczynom żeby się pilnowały z jedzeniem, ale że ja jestem szczupła to "mogę sobie pozwolić na kilka kg". Ale mi np położna z rejestracji z ośrodka mówi, żebym za dużo nie tyła, bo będę miała problem ze zrzuceniem tego. Co oni wszyscy tacy troskliwi? I już od razu po porodzie mam biegaći zrzucać te kilka kg (u mnie idzie w biust, brzuch i uda - tż mówi, że fajnie wyglądam, zwłaszcza biust ? Sprawdziłam BMI - w normie (19)
Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Nieznajomo bardzo się cieszę że mała znowu zaczęła się aktywnie ruszać, widocznie musiała odespać swoje

Mam nadzieję, że miło spędzasz czaas w szkole rodzenia
Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
mierzycie i zapisujecie ciśnienie?
mam niskie ciśnienie i lekarka powiedziała, że jeżeli bym się źle czuła czy coś to żebym sobie mierzyła ciśnienie. Ale jej za bardzo to nie interesuje - tak tylko dla siebie informacyjnie

Zrobiłam ze szwagierką dziś uszka. wyszło ponad 110. Stwierdziłyśmy, że I partię zjemy z barszczem, a II partię zamrozimy na wigilię. . Chciałam zameldować, że ... już nie ma co mrozić . Wszystko poszło .
Chciałam jeszcze poprasować, ale taki mnie ból złapał 2x w bożenie przy wstawaniu, że nie byłam w stanie się podnieść... Raz mnie złapał jak stała - aż mnie z bólu zgięło. Nie wiem co to. Czy faktycznie w bożenie, czy szyjka? Czekam na tż (w pracy do 22), jak znów mnie złapie to jedziemy na IP. Chyba, że będzie bardzo boleć to szwagra zaangażuję.

EDIT: bo ten ból to tak: zaboli, potrzyma chwilę (krócej niż minutę. NIe wiem... z 15 sek? 20?) i puszcza

+ =

Edytowane przez nieznajoma0
Czas edycji: 2015-11-25 o 19:35
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:35   #4034
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
32-to mam prośbę ;-) sprawdź czy są spodnie dżinsowe z gumą na brzuchu, ale ma być to dżins ;-)

Co do wyników to Ci nie pomogę, ale powinnaś mieć obok podane normy.Jak są w granicy to bym się nie martwiła i zostawiła wizytę na 7 grudnia.

W szkole rodzenia dziś temat dotyczył szczepień. Pani ciekawie mówiła. Na ćwiczeniach nie zostałam, bo mi się nie chciało ;-)
już widzę na ich stronce, że typowych dżinsów nie mają. Takie dżinsopodobne tylko. Ja na Twoim miejscu zamówiłabym jakieś używki z hm mama z allegro. Będzie dosyć tanio, bo w sklepie to na pewno niżej 100 zł nie da się znaleźć.... u nas to wręcz powyżej 150... :/

a co do wyników to właśnie leukocyty i neutrofile poza normą
Stary 2015-11-25, 19:49   #4035
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia02061980 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie miałyście pomiary cukru, że już uznali to za problem? i czy musicie sobie mierzyć cukier? jak tak to ile w ciągu dnia?
Miałam przekroczony jeden wynik po 1h norma do 180 miałam 197. Cukier mam mierzyć 3 razy po głównych posiłkach. I raz na jakiś czas na czczo, bo tego wyniku jeszcze nigdy nie przekroczyłam. Ja czasami też mierze jeszcze dodatkowo po II sniadaniu i podwieczorku dla pewności.

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
mooooniaaaa obalasz mit z tymi przykurczami mam rozumieć? mnie teściowa non stop straszy że dziecko będzie miało problem z napięciem mięśniowym po no spie bo uważa sie za specjalistkę w dziedzinie leków... pokazuje mi wydruki z internetu jak kobiety się żalą na forach że przez no spę mają chore dzieci... brak słów.
Internet to jeszcze rozumie że głupoty piszą ale mojej koleżance lekarz powiedział, że jej syn miał problem z napięciem przez zażywanie no Spy w ciąży.
Mój też miał obniżone napięcie mięśniowe a w I ciąży nie wzięłam chyba ani jednej no spy.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:59   #4036
milenujdka
Wtajemniczenie

Cytat:
już widzę na ich stronce, że typowych dżinsów nie mają. Takie dżinsopodobne tylko. Ja na Twoim miejscu zamówiłabym jakieś używki z hm mama z allegro. Będzie dosyć tanio, bo w sklepie to na pewno niżej 100 zł nie da się znaleźć.... u nas to wręcz powyżej 150... :/

Aha to dzięki. Jedną parę dżinsów mam z hm i są bardzo wygodne. Mama mi kupiła z sh i zapłaciła 20zł,tylko mają szerokie nogawki,a ja chcę rurki ;-)
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 20:02   #4037
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Aha to dzięki. Jedną parę dżinsów mam z hm i są bardzo wygodne. Mama mi kupiła z sh i zapłaciła 20zł,tylko mają szerokie nogawki,a ja chcę rurki ;-)
spokojnie znajdziesz na allegro! tym bardziej jak już wiesz jaki rozmiar
Stary 2015-11-25, 20:22   #4038
gosza82
Rozeznanie

Milenujdka no muszę przyznać że było ciekawie słuchając jak to będzie miałam ciary już się nie mogę doczekać kolejnych zajęć

Olgietka herbatka z miodem i z cytryną i leżenie w ciepłym łóżeczku aż nie przejdzie

Kiwi ja także jestem bardzo zadwolona ze swoje szkoły

Sloneczko mi ciśnienie kontroluje lekarz na każdej wizycie (co miesiąc) mierzy i notuje w mojej karcie ciażowej

Magda Tobie również dużo zdrówka

Eeyesblue ja też się boję żebym krzywdy dzidziusiowi nie zrobiła bo to przecież takie malutkie się urodzi....

Milenujdka Ty leniuchu!!! ja już się nie mogę doczekać kiedy się jakaś gimasntyka tam zacznie

Nieznajomo daj już spokój z tym prasowaniem. kładź się i odpoczywaj spokojnie czekaj na męża... Cięzko mi cokolwiek doradzać gdyż nigdy nic takiego nie miałam...

Ja coś ostatnio szybciej jestem zmęczona godz 20 a mi oczy same się zamykają...
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 20:29   #4039
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Zrobiłam ze szwagierką dziś uszka. wyszło ponad 110. Stwierdziłyśmy, że I partię zjemy z barszczem, a II partię zamrozimy na wigilię. . Chciałam zameldować, że ... już nie ma co mrozić . Wszystko poszło .

Czy faktycznie w bożenie, czy szyjka? Czekam na tż (w pracy do 22), jak znów mnie złapie to jedziemy na IP. Chyba, że będzie bardzo boleć to szwagra zaangażuję.

EDIT: bo ten ból to tak: zaboli, potrzyma chwilę (krócej niż minutę. NIe wiem... z 15 sek? 20?) i puszcza
z tymi uszkami to dobre ale ja tez uwielbiam barszcz z uszkami to moja ulubiona potrawa wigilijna wlasciwie to jem uszka z barszczem, barszcz to dodatek

kurcze tak piszecie o tych kluciach w bozenie i ja tez zauwazylam, ze mam cos takiego nie za czesto, ale tez takie klucie wlasnie ni to w bozenie, ni na zewnatrz.. ja to wszelkie tam bole zaraz powiazuje z zapaleniem pecherza jak cos, oby nie znow to

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Normalnie! To będzie Twój mały prywatny cud i cokolwiek się stanie to dasz radę

Byłam u lekarza i mam angine dostałam antybiotyk, na szczęście z Ignacym wszystko dobrze
mam taka nadzieje ale pewnie beda chwile zalaman i tego sie obawiam..

ojej, wspolczuje, angina to straszne chol...stwo ;/ obys sie szybko wykurowala, antybiotyk na pewno pomoze

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Kurcze cały czas bym coś jadła mam takie ssanie,oj przytyje
ja tez teraz na kolacje zjadlam porzadna porcje ogorkowej i kanapki, tak mi bebech wywalilo, ze szok maz sie pytal co tam schowalam

ja juz uciekam do spania jeszcze oczy zakropie, mam nadzieje, ze mi to pieczenie pomalu minie, bo strasznie jest to meczace...
dobrej nocy kobitki
Stary 2015-11-25, 20:41   #4040
Bonku
Wtajemniczenie

Co się naglowiam z tym wózkiem.. Bo niby nowy niby ladny ale w spacerowce beznadziejny daszek, taki kanciasty i juz jestem spokojna zostaje przy białym stelażu i szarym wozeczku Ale jeszcze nie teraz
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 20:45   #4041
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Co się naglowiam z tym wózkiem.. Bo niby nowy niby ladny ale w spacerowce beznadziejny daszek, taki kanciasty i juz jestem spokojna zostaje przy białym stelażu i szarym wozeczku Ale jeszcze nie teraz
No faktycznie, dziwny.

Stary 2015-11-25, 20:54   #4042
misia880
Zakorzenienie

Ja wrocilam po 3h ze szkoly rodzenia nawet nie wiem kiedy to zlecialo hehe

Dzis bylo o wyprawce. O poduszkach klin, o materacykach, ogolnie o ubrankach pieluchach itp.
Zainpirowalam sie kapaniem w wiaderku

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 20:54   #4043
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
z tymi uszkami to dobre ale ja tez uwielbiam barszcz z uszkami to moja ulubiona potrawa wigilijna wlasciwie to jem uszka z barszczem, barszcz to dodatek

kurcze tak piszecie o tych kluciach w bozenie i ja tez zauwazylam, ze mam cos takiego nie za czesto, ale tez takie klucie wlasnie ni to w bozenie, ni na zewnatrz.. ja to wszelkie tam bole zaraz powiazuje z zapaleniem pecherza jak cos, oby nie znow to
U mojej babci na wigilii (u niej spędzaliśmy długo święta) szło nawet 200 uszek. Na 6 osób . I od zawsze było tak, że do uszek się wkładało pieniążka - ten kto znajdzie pieniążka w uszku, tego w nadchodzącym roku będą się pieniądze trzymały. I zawsze była walka o uszka
Już sama nie wiem czy przesadzam, czy faktycznie jechać na IP. Boję się, że pojadę a tam mnie wyśmieją, że po co przyjechałam, że to normalne a ja panikuję...
Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Nieznajomo daj już spokój z tym prasowaniem. kładź się i odpoczywaj spokojnie czekaj na męża... Cięzko mi cokolwiek doradzać gdyż nigdy nic takiego nie miałam...
Niech ten miesiąc się już skończy. Tyle w nim stresów, nerwów, chorób. I jeszcze babcia mi się zbuntowała. Lekarzom ściemnia, że tabletki bierze tak jak jej zapisali, a tak na prawdę wmówiła sobie, że ją chcą wykończyć i że w mniejszych ilościach bierze

+ =
Stary 2015-11-25, 20:59   #4044
Darkanddark
Zakorzenienie

Piszecie o tych chorobach,a ja jutro po wizycie miałam jechać do mamy, a tam chora siostra, ma grypę. I teraz sama nie wiem czy ryzykować.. Mamie będzie przykro jak nie przyjadę.. :-(
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 21:02   #4045
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Piszecie o tych chorobach,a ja jutro po wizycie miałam jechać do mamy, a tam chora siostra, ma grypę. I teraz sama nie wiem czy ryzykować.. Mamie będzie przykro jak nie przyjadę.. :-(
No ale chyba zrozumie, że nie chcesz ryzykować? Gdyby to było przeziębienie to jeszcze jeszcze ale jeśli to grypa to nie ryzykuj
Stary 2015-11-25, 21:03   #4046
misia880
Zakorzenienie

Grypa podobno jeszcze nie panuje wiec to pewno zwykle przeziebienie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 21:11   #4047
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

to są białe krwinki, ich podniesiony stan świadczy o jakimś stanie zapalnym, przeziębieniu itp... ogólnie że organizm z czymś walczy

ja teraz w szpitalu też miałam więcej CRP i dostałam na 3 dni antybiotyk. Nie przejmuj się gdyby to było coś poważnego to działali by od razu
a z tym ciśnieniem to wysokie ciśnienie jest niebezpieczne dla maluszka - może dlatego każą kontrolować

(człowiek spędzi 3 dni w szpitalu i ile się nauczy)
ogólnie to powiem wam że nie żałuje że tam byłam. Zobaczyłam jak wygląda szpital, przygotowanie do cesarki, sale i z jakimi chorobami borykają się dziewczyny. Trochę mnie to uspokoiło.
No i dostałam kartę ruchów dziecka a że w szpitalu nie ma wielu atrakcji to mogłam się skupić na małej i teraz wiem jak ruchliwe z niej stworzonko
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 21:15   #4048
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Misia Ty byłaś na IP z bólami. Badali Ci szyjkę, robili usg/ktg? Nie wiem czego się spodziewać...

+ =
Stary 2015-11-25, 21:16   #4049
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Nie ze jakis tam szal hehe ja kupowalam lateksowo kokosowy z havea
Ja tez zamowilam z hevea medica lateksowy.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 21:17   #4050
Bonku
Wtajemniczenie

Ja tam uważam ze im mniej leków tym lepiej a takiej nospy tez jak cukierki jeść nie wolno bo wiadomo to lek, tylko rzeczywiście jak cos sie dzieje bo na 1skurcz od razu sie faszerować za każdym razem to szkoda
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości