Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-25, 15:29   #3961
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

W polsce forte jest na recepte. Ale no spa max to to samo co forte i nie na recepte hehe

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:32   #3962
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
to zrobię samowolkę i wyciągnę nospę na wszelki wypadek
ja mam zawsze gdzieś pod ręką i w każdej torebce jeden listek też noszę

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
W polsce forte jest na recepte. Ale no spa max to to samo co forte i nie na recepte hehe
dziwnie
ale max też mi nie chcieli sprzedac w sumie
Jakąś Comfort dostałam wtedy pamiętam
Stary 2015-11-25, 15:33   #3963
_polly_
Zakorzenienie

Każdy inaczej twierdzi, zwariować idzie. Też sobie uzupełniłam zapas nospy, tak w razie "W".

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:34   #3964
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez Gosia02061980 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was mam problem z cukrem w ciąży, czy komuś wyszły podwyższone parametry? Anteria czy Ty mieszkasz w Niemczech?

Ja mieszkam w Austrii

Wróciłam właśnie od Teściowej która swoją drogą kochana jest, z okazji mikołaja i moich urodzin wypadających w styczniu kupiła mi kurtkę na zimę. W końcu mogę spokojnie spacerować w tych mrozach bez ucisku na brzuchu i w normalnej zimowej kurtce

Wózek sprawdzony. I jestem bardzo zadowolona. Tym razem postanowiliśmy zainwestować więcej i chyba się opłacało Wózek jest dwa w jednym ale od razu dokupiliśmy do niego fotelik samochodowy i adapter. Wózek jest leciutki i bardzo skrętny. Radkowi chyba też pasuje bo na zakupach zasną i przespał cały pobyt w sklepie

Darolka. Moja siostra jakiś rok temu przechodziła przez to samo wtedy jej półtoraroczna córka straciła przytomność dostała drgawek i przestała na chwilę oddychać. Okazało się że to reakcja alergiczna na syrop na kaszel. Na szczęście mała szybko z tego weszła, a mogło się skończyć tragicznie.
Stary 2015-11-25, 15:35   #3965
milenujdka
Wtajemniczenie

Ja od jakiegoś czasu mam katar, ale piję herbatę z miodem i cytryną

Odebrałam paczkę z poczty i się zawiodłam. Zamówiłam spodnie z gumą na brzuch. Wiedziałam, że będą imitować dżins, ale robią to nieudolnie. To są po prostu granatowe leginsy z wyższym stanem. Są wygodne i dobre, takie do końca ciąży, ale ja nie lubię leginsów za bardzo. Mimo, że mam wiele, ale wyglądają jak obcisły dres. Chciałam ładnie wyglądać, miałam inne wyobrażenie;-)
Jutro jedziemy na zakupy, ale szkoda mi pieniędzy na spodnie, które będą tylko przez ciążę noszone. Poza tym w sieciówkach są drogie. No i smutno mi. Musiałam to napisać. Też tak macie?
Ubieracie się raczej w luźne ubrania czy dopasowane?
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:35   #3966
mira81
Zadomowienie

Z moim cukrem lekarka dzwonila na konsultacje ze swoim przelozonym bo wynik z lipca byl w granicy a wg niej przekroczony nawet a teraz z krzywej wszystko w normie i wolala sie upewnic czy nie trzeba powtarzac badania.. ale przelozony nie robil ceregieli..
Zrobili mi tez test z moczu i wyszly ciala ketonowe..ale to chyba z tego ze malo co jadlam dzisiaj..kazala sie dokarmic

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:42   #3967
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość

Odebrałam paczkę z poczty i się zawiodłam. Zamówiłam spodnie z gumą na brzuch. Wiedziałam, że będą imitować dżins, ale robią to nieudolnie. To są po prostu granatowe leginsy z wyższym stanem. Są wygodne i dobre, takie do końca ciąży, ale ja nie lubię leginsów za bardzo. Mimo, że mam wiele, ale wyglądają jak obcisły dres. Chciałam ładnie wyglądać, miałam inne wyobrażenie;-)
Jutro jedziemy na zakupy, ale szkoda mi pieniędzy na spodnie, które będą tylko przez ciążę noszone. Poza tym w sieciówkach są drogie. No i smutno mi. Musiałam to napisać. Też tak macie?
ja kupiłam na allegro 3 pary spodni ciążowych (jedne nowe za 40zł i używanych za 30zł) i jestem bardzo zadowolona. Jedne dżinsy i 2 materiałowe z prostymi nogawkami.
Za leginsami nie przepadam - nosze po domu
A bluzki ubieram różne raz luźniejsze raz obcisłe jak mnie najdzie
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:45   #3968
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

pochwale się
Kupiłam pierwszego pajaca dla mojej pszczółki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spiochy.jpg (62,0 KB, 15 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:46   #3969
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Polecam Wam czerwoną herbatę Rooibos
Kupię jeszcze dziś

Darolka mam nadzieję, że to nic poważnego.
Stary 2015-11-25, 15:50   #3970
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Kupię jeszcze dziś
To kup dla mnie też.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 15:51   #3971
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Z moim cukrem lekarka dzwonila na konsultacje ze swoim przelozonym bo wynik z lipca byl w granicy a wg niej przekroczony nawet a teraz z krzywej wszystko w normie i wolala sie upewnic czy nie trzeba powtarzac badania.. ale przelozony nie robil ceregieli..
Zrobili mi tez test z moczu i wyszly ciala ketonowe..ale to chyba z tego ze malo co jadlam dzisiaj..kazala sie dokarmic

dobrze, że cukeir w normie
to teraz już nie masz co się bardzo ograniczać i musisz jeść
Stary 2015-11-25, 15:52   #3972
misia880
Zakorzenienie

Nie no mnie nawet urolog na nerki kazal lykac no spe max tzn forte.

Mnie tez gardlo boli

Co do ubioru, to ja mam dwie pary jeansow z h&m i czuje she w nich ok. sa dopasowane a ja czuje sie ok.
Zakupilam tez 4 bluzki ciazowe w c&a i h&m i chodze tez w tych do ktorych jeszcze wchodze.
Nie lubie luznych badz za duzych ubrac. W ciazy tez chce sie czuc normalnie i kobieco
a leginsow nie trawie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:02   #3973
malinka9191
Zakorzenienie

Ja mam 2 pary spodni a'la jeans, takie rozciągliwe imitujące jeansy właśnie, rozmiar większe niż noszę, a poza tym chodzę nadal w ciuchach sprzed ciąży, nie są bardzo opięte, nie obciskają mnie, więc póki co nie kupuję ciążowych żadnych bluzek. Nie chcę też w workach żadnych chodzić
Stary 2015-11-25, 16:04   #3974
gosza82
Rozeznanie

Olgietka STUDNIÓWKI

Gosiu niestety Ci nie pomogę bo moje wyniki wyszły prawidłowe... Może poczytaj gdzieś internecie albo u wcześniejszych mamusiek...

Anteria bardzo miło ze strony Twojej teściowej

Milenujdka ja kupiłam sobie w H&M właśnie coś ala dżinsy z gumką i jestem mega zadowolona akurat była promocja -30% leżą super a też nie byłam przekonana.
Co do ubioru to różnie czasem założe luźne swetry jakieś dłuższe koszule a czasami coś bardziej dopasowanego by podkreślić brzuszek

Ale pojadłam 4 mandarynki i pół pomelo...Czas się zbierać do szkoły. Do później mamuśki
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:09   #3975
milenujdka
Wtajemniczenie

Gosza-to powodzenia na zajęciach ja zaczęłam od przebiegu porodu. Położna pokazywała różne pozycje, mówiła kiedy jechać do szpitala. Było ok

Może jutro coś wyhacze dżinsowego w przystępnej cenie. Ogólnie mam tuniki, bluzki luźne, ale chce dżinsy-taki gadżet pozwalający poczuć się normalnie ;-)
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:10   #3976
Olgietka
Zakorzenienie

Z minuty na minutę czuję się coraz gorzej

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-25, 16:14   #3977
monikmi
Zadomowienie

Hej Kobietki! Niewiele ostatnio piszecie, więc nie ma problemu z nadrobieniem ja dzisiaj zrobiłam przegląd kolejnej szafy, już skończyłam z ciuchami. Jeszcze przetrę podłogi a obiadek z wczoraj więc z głowy

Gratulacje wszystkich udanych wizyt, zdrowych maluszków i kciuki za następne

No-spę mam zaleconą 3x dziennie, ale zazwyczaj biorę 2, czasem 1 jak mam lepszy dzień obserwuję brzuszek i biorę jak potrzeba, za to magnez biorę 4x dziennie bo wiem że nie zaszkodzi a herbatka rooibos jest pyszna, ja kupuję w rossmanie z figą lub granatem a zieloną też piję, czarną jedną rano.

Ubrania noszę sprzed ciąży, mam kilka par legginsów o rozmiar większe i własnie je dodzieram a bluzki to różnie, po domu noszę obcisłe a na wyjścia raczej delikatnie przykrywam brzuszek bo mam wrażenie że bardzo zwraca uwagę ale czasem nalożę obcisłą sukienkę i botki (do samochodu i z samochodu ) żeby wyglądać na sexy mamuskę

Ja jutro z samego rana lecę na krew, mocz i crp, mam nadzieję że będzie ok do 15tej będę jak na szpilkach, bo dopiero wtedy przyjdą mi wyniki

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:14   #3978
fasolka1987
Zadomowienie

milenujdka mi też już coraz ciężej się ubrać, a co będzie potem

Z ciążowych ciuchów mam jeansy ciemne z pasem granatowym ciążowym- są dosyć ciepłe, grubsze, przylegające więc nie nadają się na co dzień, chodzę w nich na zakupy albo do lekarza, mam jeszcze takie ciążowe kremowe z pasem cygaretki ale nie podobają mi się za bardzo i mało w nich chodzę, mam jeszcze spódniczkę jeansową ciążową ale była dobra na początek ciąży, teraz mi w niej niewygodnie i nie podoba mi się, mam jeszcze białe legginsy rybaczki jeansowe z pasem po domu.

Ja lubię legginsy i po domu wciskam się jeszcze w te nieciążowe ale najwyższa pora zainwestować w ciążowe więc się czaję na allegro na jakieś, ale jak mówisz, że słabe to może pójdę do sklepu stacjonarnego.
Chodzę też w rajstopach ciążowych (takie z klinem na brzuch) i tunikach. Kupiłam swetry i tuniki cieplejsze takie zwykłe, nieciążowe ale rozciągliwe, rozmiar większe, myślę, że po porodzie jeszcze w nich pochodzę.

Gratuluję wszystkim Dziewczynom studniówek
U mnie piszą, że zostało 117 dni do porodu
Stary 2015-11-25, 16:17   #3979
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
A co się dzieje?

U mnie aplikacja pokazuje że zostało mi 107 dni ale chyba mnie okłamuje tak czy siak -leci szybciuuutko

Stary 2015-11-25, 16:18   #3980
verrerie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
pochwale się
Kupiłam pierwszego pajaca dla mojej pszczółki
Wlasnie obaczylam, ze nie tylko ja jestem z Lodzi

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:21   #3981
eeyesblue
Zadomowienie

witam sie w 25 tygodniu
dzisiaj u mnie stresujacy dzien.. 2 dni temu mojego mlodszego brata zaczelo bolec biodro i cala noga, zaczal kulec. podejrzewano mlodziencze zluszczenie kosci biodrowej..a co za tym idzie konieczna operacja, wstawianie srub, rehabilitacja itd. dzis dostal skierowanie do szpitala - na szczescie wszystko jest w porzadku i nic groznego! j1eszcze nie wiem co dokladnie, bo dopiero sie dowiedzialam, uff
2 lata temu nasz mlodszy kuzyn mial wlasnie ten problem z biodrem, masarka to byla, wszyscy bardzo przezywalismy, dlatego strasznie sie zmartwilam, ze mojego brata to samo moze spotkac..

od tego stresu chyba dzis niezbyt dobrze sie czuje, mialam delikatne mdlosci, dusznosci, bylo mi slabo w pracy.. do tego mam dzis wilczy apetyt, nie wiem co sie dzieje, ale jem NON STOP a jak zjem zaraz burczy mi w brzuchu
teraz moja mala sie rozszalala po kawie i m&m'sach

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy czujecie już wasze maluchy na całej powierzchni brzucha? Bo ja czuję małego ciągle bardzo nisko, rusza się mocno ale tak jakby cały czas siedział na dole, w ogóle mam bardzo nisko brzuch, niby nic się poważnego nie dzieje ale jakoś zaczynam się trochę tym niepokoić.
ja tez czuje moja mala glownie na dole. najwyzej gdzie czuje to zaraz pod pepkiem, ale bardzo rzadko i tam raczej jak poleze dluzej na jednym boku, wtedy czuje jak sie przesuwa i wypina a kopniaki to zawsze na dole

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Mąż powiedział wczoraj, że wystarczy jak na urodziny mu dam buzi interes życia
moj tez tak mowi jak zapytam co chce dostac "Ciebie "

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Ale leci ten czas! Dopiero był lipiec, urodziny męża, pamiętam jak mu mówiłam o ciąży a tu już prawie III trymestr :sly:

Podjęliśmy decyzję, że będzie Liwia Maria
gratulacje czas leci teraz jak szalony!! najbardziej dluzyl mi sie I trymestr, bo taka niepewnosc, kazdy dzien byl na wage zlota.. teraz ani nie wiem kiedy te tyg uciekaja
piekne imiona i jaka zgodnosc i szybka decyzja od wczorajszego poznania plci

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
O matko nic nie rozumiem z tego w ten weekend pewnie pojedziemy pooglądać wózki więc niech się TŻ podszkoli w zakresie fotelików
ja tez przekazalam wybor fotelika mezowi

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dlatego wybiorę zestaw prawdopodobnie z fotelikiem Maxi Cosi, bo dość dobre opinie ma.
Zastanwiam się jeszcze nad jednym (nazea wyleciała mi teraz z pamięci) z dobrymi opiniami i funkcją rozłozenia o płaskiej pozycji, co może i by było u nas dobre planując z 4 miesięczniakiem jechać do Polski
jak sobie przypomnisz to daj znac tez ostatnio slyszlalam o takich fotelikach, podobno bardzo fajne a tak samo jak wy wybieramy sie do PL z nasza malutka jak bedzie miec 3 miesiace, wiec taki fotelik bylby super

Cytat:
to wpadaj tutaj OD 6 miesiąca do 12 dnia po porodzie wszystko za darmo jest Pod warunkiem, że ma się na leki receptę (na te bez receptowe też) albo wizyta/badanie mieści się w ramach ustalonych przez urząd (nie wiem do końća jaki jest tego odpowiednik w Polsce )
w UK darmowe leki od poczatku ciazy do roku po porodzie plus do roku dla dziecka i darmowy dentysta leki tylko na recepte

darolka biedny maly daj koniecznie znac czy wszystko w porzadku z nim

Cytat:
A w ogóle
Mam dziś 100-dniówkę
impezka!

Cytat:
mam dokladnie tak samo kupilam jedne ciazowe spodnie a tak to smigam w dresach lub legginsach (plus taki, ze i w pracy moge byc w takim ubiorze, wiec wiecej par jest mi zbednych)
planuje jeszcze tylko na swieta kupic jakas kiecke lub tunike
ja wole zdecydowanie dopasowane, lepiej sie czuje i brzuszek fajnie widac w tych luznych zle wygladam jak taki balon czy worek..
Stary 2015-11-25, 16:22   #3982
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
A co się dzieje?

U mnie aplikacja pokazuje że zostało mi 107 dni ale chyba mnie okłamuje tak czy siak -leci szybciuuutko
Coś mnie rozkłada ;(
Gardło mnie boli, katar mam i oczy mi łzawią okrutnie... A jutro muszę iść na badania :/

Stary 2015-11-25, 16:23   #3983
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja noszę ciążowe spodnie. Moje sprzed ciąży są za ciasne w brzuchu. Nawet dzisiaj chciałam jedne włożyć, ale po 15min się przebrałam bo jednak w miejscu zapięcia czułam dyskomfort. Plus taki, że uda i tyłek mi nie urosły bo spokojnie w stare spodnie się mieszczę. Góry też nosze sprzed ciąży, pomijając koszule, nie ma szans na dopięcie w piersiach i brzuchu

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Jestem juz po wizycie. Czekam jeszcze na pobranie krwi. Wszystko jest dobrze szyjka zamknieta bez problemu, zapisany spasfon tzn no-spa. Mam odpoczywac. Zwolnienie do 24 grudnia i bedzie przedluzane co miesiac

O to następne "podglądanie" będziesz miała w Wigilię, fajnie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Mi pani w aptece mówiła, że w ciąży nie można forte.
Zmień aptekę bo spokojnie można stosować.

Ja za to usłyszałam od pacjentki, że ona no-spy nie weźmie bo się boi, ze się dziecko urodzi z przykurczami. Cokolwiek to miało znaczyć

Cytat:
dziwnie
ale max też mi nie chcieli sprzedac w sumie
Jakąś Comfort dostałam wtedy pamiętam
Niemożliwe, że nie chcieli Ci sprzedać bo max jest bez recepty. Może poprosiłaś o forte? Albo wtedy jeszcze jej nie było na rynku? No-spa comfort to dawka 40mg, z tą różnicą że ma otoczkę. Zwykła no-spa nie ma.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:27   #3984
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja raczej noszę dopasowane ubrania. Wszystkie bluzki, sweterki sprzed ciąży są na mnie dobre, tylko w koszulach się nie dopinam. A spodnie mam jeansowe z pasem ciazowym z h&m, kupiłam sobie na początku ciąży 3 pary i cały czas w nich chodzę, tzn jak wychodzę z domu, i uwielbiam je. Zresztą brzuch mam tak nisko, ze chodzenie w spodniach sprzed ciazy i zapinanie ich pod brzuchem, u mnie nie wchodzi w grę.
A po domu to legginsy też ciążowe, kupilam sobie w outlecie Italian Fashion kilka par i też są super. Na początku chodzilam w zwyklych legginsach no bo przecież się rozciągają, ale jak raz ubralam te ciążowe to juz nie chcialam innych, tak mi w nich dobrze
Ja wiem, że to wydatek na kilka m-cy ale wygoda jest dla mnie bezcenna.
Stary 2015-11-25, 16:29   #3985
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Coś mnie rozkłada ;(
Gardło mnie boli, katar mam i oczy mi łzawią okrutnie... A jutro muszę iść na badania :/
Mi na gardło pomaga imbir i tylko to, żadne inne wynalazki. A też wczoraj już czułam choróbsko bo Tż przywiózł takie atrakcje z pracy
A na katar się inhaluje i smaruje pod nosem jakaś taką maścią mocno pachnącą
Na pewno działaj z jakimiś domowymi sposobami jak już czujesz że coś Cię bierze bo samo chyba nie minie...

Ja też jutro na badania, będzie dobrze, zobaczysz

mooooniaaaa obalasz mit z tymi przykurczami mam rozumieć? mnie teściowa non stop straszy że dziecko będzie miało problem z napięciem mięśniowym po no spie bo uważa sie za specjalistkę w dziedzinie leków... pokazuje mi wydruki z internetu jak kobiety się żalą na forach że przez no spę mają chore dzieci... brak słów.

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-25 o 16:35
Stary 2015-11-25, 16:34   #3986
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam zawsze gdzieś pod ręką i w każdej torebce jeden listek też noszę[COLOR="Silver"]
Tez zrobiłam zapas na początku ciąży ale poki co nie musialam brać ;-)

milenujdka w domu raczej luźne, mam dresy ciazowe z h&m i mam nadzieje ze wystarczą do końca ;-) na wyjścia staram się ubrac ładnie i z reguły wybieram sukienki, mam takie dresowe i fajnie się dopasowuja do rosnącego brzucha ;-) mam tez spodnie z c&a granatowe z materiału i są b wygodne ale tez brakuje mi fajnych jeansow, z poprzedniej ciąży mam ale są juz b znoszone Czekam na jakieś obniżki bo muszę tez kupić sobie kurtkę zimowa bo w moje ledwie się zapinam ;-) w ogóle chyba w grudniu bankruta strzele bo mam tyle wydatkow ze masakra :-(

Cytat:
A co się dzieje?

Gratuluje udanych wizyt i studniowek moja aplikacja pokazuje 126 dni ;-)

Edytowane przez moonunit
Czas edycji: 2015-11-25 o 16:54
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:39   #3987
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:

biedna

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
witam sie w 25 tygodniu
dzisiaj u mnie stresujacy dzien.. 2 dni temu mojego mlodszego brata zaczelo bolec biodro i cala noga, zaczal kulec. podejrzewano mlodziencze zluszczenie kosci biodrowej..a co za tym idzie konieczna operacja, wstawianie srub, rehabilitacja itd. dzis dostal skierowanie do szpitala - na szczescie wszystko jest w porzadku i nic groznego! j1eszcze nie wiem co dokladnie, bo dopiero sie dowiedzialam, uff.

jak sobie przypomnisz to daj znac tez ostatnio slyszlalam o takich fotelikach, podobno bardzo fajne a tak samo jak wy wybieramy sie do PL z nasza malutka jak bedzie miec 3 miesiace, wiec taki fotelik bylby super
dobrze, że to nie to co podejrzewali u Twojego brata. Oby to nic groźnego ine było

Jutro poszukam tego fotelika i dam znać

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Niemożliwe, że nie chcieli Ci sprzedać bo max jest bez recepty. Może poprosiłaś o forte? Albo wtedy jeszcze jej nie było na rynku? No-spa comfort to dawka 40mg, z tą różnicą że ma otoczkę. Zwykła no-spa nie ma.
To w ogóle dziwna apteka, bo wielu rzeczy nie chcieli mi tam sprzedać, gdzie w innej bez problemu dostałam
już się tam będąc w Pl nie zaopatruję
Stary 2015-11-25, 16:48   #3988
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
mooooniaaaa obalasz mit z tymi przykurczami mam rozumieć? mnie teściowa non stop straszy że dziecko będzie miało problem z napięciem mięśniowym po no spie bo uważa sie za specjalistkę w dziedzinie leków... pokazuje mi wydruki z internetu jak kobiety się żalą na forach że przez no spę mają chore dzieci... brak słów.
Tu chyba nawet nie ma co obalać, taką głupotę raz w życiu słyszałam, nie wiem skąd się to ludziom bierze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:51   #3989
malinka9191
Zakorzenienie

Poszłam po bagietkę, dosłownie 3 kroki od mieszkania i znów mnie podcięło i prawie orła wywinęłam Szczęście, że jakaś kobieta (też w ciąży swoją drogą) stała, to się jej złapałam

Ja chyba nie powinnam z domu faktycznie wychodzić
Stary 2015-11-25, 16:51   #3990
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
To kup dla mnie też.
Spoko

Zdrówka dziewczyny!
Mnie na szczęście choróbska omijają.. W sklepie spędzam 10 minut dziennie żeby nic nie złapać, od małej na szczęście się nie zaraziłam. Najbardziej boję się grypy żołądkowej

Jestem już padnięta, mam nadzieję, że moja szyjka dobrze znosi to pakowanie Pora zrobić obiadek, na szczęście mam zamrożone kotleciki więc została do zrobienia surówka i ziemniaczki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości