|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
|
|
#2072 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My się zbieramy zaraz na spacer. Z mężem mamy ciche dni to chociaż sobie do Was pogadam Nadia cały czas się na mnie wspina, jestem cała poszczypana ![]() Pisałyście wczoraj o cenach zabawek w smyku, wczoraj byliśmy w kerfie i tam większość zabawek fp droższa o 2-5zł niż w smyku online ![]() Goczek to chyba Ty wklejałaś piłkę z K's kids? Zainteresowałam się nią i trafiłam na fajną recenzję (na dole) http://www.marko-baby.pl/mowiaca-pilka-2w1,9139,p.html chyba się skuszę
|
|
#2073 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie, chyba tez będę dalej próby poczyniac. Samej wody to jak narazie kilka łyków i wypycha smoczek. Cytat:
Ja cały czas smoczek 1 3 mam kupioną i od kilku dni szukam i znaleźć niemogę hmm Tylko ja mam Dr Browna butle.Cytat:
Fajnie że Cię to tak kręci ![]() Biedny Jasio z tymi ząbkami, tak szkoda tych dzieciaczków jak cierpią ![]() I 👏🏻 za postępy. Cytat:
Ciekawe czy moja samej wody tyle by wypiła hmm Spróbujemy. Cytat:
Fajnie że tak próbuje Moja jak tylko rękę na chwile wyprostuje, to ja już myślę moze cis sie będzie działo hehe i podekscytowana patrzę hi ale no muszę jeszcze poczekać chlip ![]() Mój mąż twierdzi ze Ada praworęczna będzie ![]() Cytat:
Ojej jakie to przykre niestety tak traktują często starszych ludzi w naszych szpitalach.
|
|
#2074 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
doczekasz tylko kiedy😋 Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Cytat:
A wszystko było? Cytat:
Oj wiem coś o tym😁 to jak ja z szydlem Cytat:
o matko Ale strasznie boskie obie😁😁 |
|||||||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty nie obiecuj bo na bank za 2 razem zdasz
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Koperco hihi dzięki
Córa dalej śpi, chyba chce żebym sprzątnęła resztę i była cała dla niej potem ![]() Widzę że większość daje wodę, to i my tak będziemy, ile wypije tyle wypije, ale nie będę jej zasładzać.
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- myślę że drugi raz to tez będzie spotkanie z pi.ep.rzonym slupkiem... co za masakra jak mi się to przypomina - kretynka ze mnie i juz...---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- He he i żebyś miała tylko dla niej czas w sobotę ;-) |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Ala zjadła 190g i poszła spac, ufff po tamtej krótkiej drzemce pozostawały 2h do obiadku i taka marudna juz była pod koniec, jęczącą wrecz, widac, ze zmeczona :/
Nawet pierwszy raz protest był jak ja do leżaczka wsadziłam i myslalam, ze nie zje obiadku ale pośpiewałam i zapomniała, ze jest zła i zjadla Rozumiem Domime teraz, Kochana mysle, ze Olaf dlatego taki jęczący, bo ze spaniem kiepsko ehh Sylwia-brawa dla Jasia za postępy ![]() Viola-no brawo za perfekcyjne Sprzatanie ja tez poodkurzalam troche, bo sie kurzy i te włosy :/ Spróbuj dawać wode, moze zmień smoczek zeby bardziej leciało, u nas jak pila z 1+ to gorzej wchodziło mam wrażenie
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja zarzuce taki temat. Pod choinkę robicie sobie prezenty tak całymi rodzinami? W sensie że rodzicom rodzeństwu teściom itd? Jeśli tak to macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
#2080 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś kończymy 8 m-cy ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro. Może niech mama Tz im powie Cytat:
Ciesze sie ze z Adka w porządku ![]() Cytat:
Cytat:
Oj smyk na ceny kosmos. Kiedys na wyprzedaży poswiatecznej w realu kupilam kucyka pony sa 35zl. W smyku byl dalej za 140 zl hehe Cytat:
U nas teraz Białorusini szaleją. I jeszcze im vat zwracają :/ Bylas w realu a raczej bi1? Sa jakies promocje zabawkowe? Maja oni swoja gazetke w ogóle? Cytat:
pokaż ![]() Cytat:
na poczatku dzieci sa obureczne. Nawet 3 latek moze obu rak uzywac naprzemiennie. Nasz synek zapowiadał sie na leworecznego a nie jest Cytat:
Dzień dobry Ja dziś szukam okazji z okazji black friday
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilove-ja tez lubie to wspinanie ale szczypanie niekoniecznie hehe
obcięłam pazurki bo juz mnie bolało Tez mi sie wydaje, ze te ceny w Smyku online nie sa złe, tzn czasem przesadzone ale czasem dobre ![]() Viola-ja tez tak czekam az ruszy a tu nic od wczoraj zaczęła sie tak łapać dopiero, no i próbuje rękę wyciągnąć do przodu zeby sie przemieścić ale nie wie, ze jeszcze nogi musi dołączyć Ja widze, ze Alicja praworęczna, np daje jej chrupka tak po środku to zawsze prawa raczka weźmie
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Kupujemy każdemu. Odkąd szwagierka ma dziecko to miedzy soba nie a tylko dzueciom. Brat nie ma to jemu i bratiwej tez. Pomyslow brak :/
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Majka gratulacje dla Jula przekaż 👏🏻🎉🎉🎈🎈 Jak znajdziesz jakies ciekawe okazje to daj znac
Ja wysłałam mamie listę zabawek które chce zeby Ada miała - tańsze droższe i cis dostanie Adka Ona i siostra (chrzestna) by sie zastanawiały, a tak mają łatwiej Zapytałam wpierw delikatnie czy mają jakies pomysły, mama ze średnio jeszcze, wiec one zadowolone i my Teraz jakby były jakies promocje to bym im powiedziała, moze by cos siostra zdobyła w dobrej cenie
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Tak robimy kupujemy mojej mamie, tacie, bratu, tesciowej, szwagierce i szwagrowi to razem cos raczej no i ich dwójce dzieci, ich synek to chrześniak mojego meza to większy prezent a jego siostrzyczce tez cos, zwykle sie z tesciowa składamy i kupujemy większy prezent niz mniejsze dwa i jeszcze kupujemy drugiemu chrześniakowi i dzieciom kuzyna meza..Nie mam jeszcze pomysłów :/ w zeszłym roku kupowaliśmy chyba tesciowej szlafrok i cos jeszcze, mojej mamie walizkę na kolkach, tacie nie pamietam :/
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-11-27 o 13:55 |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje my zawsze razem świętujemy tylko miesiac różnicy ![]() I co wynalazlas za okazje hmm??
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moją rodzinką prezentów nie robimy. Rodzicom tylko, no i 2 dzieci ciotecznej siostry. A u Tż rożnie kilka lat juz ojcu i jego rodzinie nie robimy- tylko siostrze. A z mamy rodziną w tamtym roku po drobiazgu dosłownie (pierwszy raz tak) i mam nadzieje ze w tym tak będzie. Nie mam czadu latać po sklepach i zastanawiać sie co tu by kupić.
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziel sie lista zabawek
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie u mnie tak jak u Madzixx. Każdemu się kupuje :-( - I trochę w tym roku nie to przeraża bo nie mam pojęcia co komu... a najgorsze ze nie umiem nic kupić fajnego za rozsądne pieniądze :-( tylko jak juz mi się cos podoba to zaraz to jest kwota kosmiczna :-(
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Ada chciała się na chwilę w Alę Madzixx wcielić
Pospała 2 h 40 minut 😳 i zjadła ok 220 ml obiadku, nadrabiała ostatnie dni bezobiadkowe może 😳 Same rekordy dziś ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Madzixx lista zrobiona na podstawie pomysłów wizazowych, także nic zaskakującego raczej ![]() Piramidka z kołek kolorowych Garnuszek klocuszek FP Siostra szczeniaczka uczniaczka lub szczeniaczek. Dumel Discovery, kąpielowi przyjaciele - będzie w Biedronie od 30.11. Muzyczna kostka K's Kids Smily play wymarzony domek malucha FP kuleczka sóweczka Wesołe jajeczka Tomy
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
:d:d:d
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|
#2092 |
|
Konto usunięte
|
Rosołek z manną dla Hanki to wielkie FUJ. oczywiscie 😒 i nabila sobie guza pierwszego.
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysly. Nie znalazłam okazji zabawkowych. Tzn . dobre ceny generalnie sa na satysfakcja. pl. Kupilam w smyku 3 muszki chłopcom i parasol. W deichmanie buty tez starszemu
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Hahaha faktyczne brawa za obiadek, extra co dawałas ?a Ala dzis w drzemki Adki wskakuje, znowu 30min spała ![]() dzięki za listę ![]() Tatuś kupił w tk maxxie wlasnie Ali takiego słonika Tomy do raczkowania http://nodik.pl/jezdzacy-slonik-kiwa...my-p-2775.html Chyba go zostawimy, choc nie myslalam nawet nad czymś takim ale za 54,90 dorwał to żal nie brać jak w necie koło stówy stoją
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Najlepsza do raczkowania -"pusta butelka najlepiej jakby szeleszczaca jak po aquarell. Wrzucic do niej groch lub makaron to w ogóle będzie czad
|
|
#2096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pospacerowałyśmy ale jest zimnooo :/ ale Nadia cieplutka, śpiworek jest gruby bardzo.
Majka wszystkiego najlepszego dla Julka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
muszę zobaczyć gazetkę biedronki ta sóweczka jest ładna ale oglądałam filmik to ona nic nie robi, tyle, że jak w środku ma kuleczki to grzechocze...Cytat:
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, może Ala i Ada dziś się drzemkami pozamienialy? 😉
U nas też obiadek piękne zjedzony, 260ml i do tego po zupce dalam na talerzyk pół ugotowanej marchewki i ziemniaka. Oj, ile radości i zjadla ładnie po trochu każdego warzywa 😉 dziś je jak dorosły, na śniadanie kanapkę, drugie śniadanie jogurt, zupka i "drugie danie",hehe, boję się tylko kolacji, znow będzie pewnie nie dla kaszki... |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra-komin zrobie mąż siostry-nie wiem mama-jakies drozsze kosmetyki tata-dvd The Wall Rogers Waters Ala-coś wymyśle ale coś małego grającego Jacek-połowa skompletowana, zobacze co tam w sklepach jest M-czytnik do ksiazek, ale to drogie jest wiec nie wiem teściowa - szlafrok z imieniem może 18miesieczny kuzyn moich dzieciaków - drewniana kolejka. potwierdzam!swietne to jest, praktykowane przy synku |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki przepraszam ze piszę na waszym wątku ale mam takie szybkie pytanie
potrzebuje kupic buciki kapciuszki (wszystko jedno) na prezent i ma w nich chodzic na już dzidzius sie urodzil kwiecien maj jaki rozmiar butów nosza wasze dzidziusie tak mniej wiecej?
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia to faktycznie dziewczynom się coś pomieszało hi
Dałam słoiczek indyka z dynia i ziemniaczkami z wczoraj który zbojkotowała po dwóch łyżeczkach, a dziś smakował i zagryzła słoiczkiem jarzynowej z królikiem zostawiajac dwie łyżeczki Znalazłam smoczki w końcu! A 3 razy w tym pojemniku sprawdzałam ![]() Majka te zabawki to takie standardy przy drugim dziecku tej samej płci trudniej o coś oryginalnego![]() Kamilove tez ogladałam filmik, tylko Taja ładna ta sowka hehe ale przekonałaś mnie, sówkę odrzucę ![]() Sylwia super u Was z tym losowaniem, u Tż mamy myślęn że by to przeszło moze zaproponuje jeśli beda chcieli prezenty wszyscy wszystkim
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Ona była dla mnie też jak babcia... Nie wiem jak ja to mu powiem i jego siostrze, czekam aż któres wejdzie na skype. Oni się załamią.... Na dodatek ewidentna wina szpitala...

no ale przeciez po powrocie do pracy tez mial z nia zostac.. 

🏻
i zjadła ok 220 ml obiadku, nadrabiała ostatnie dni bezobiadkowe może