![]() |
#1711 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Cytat:
no nie mam takiej babci, a dzis własnie byłam na lokalntym kiermaszu rekodzieła i tylko fajne było stoisko z róznymi uszytymi ozdobami a reszta to plastik fantastik pólpodukt chintki a nie zadne rekodzieło.... kupilam se 3 szmaciane choinki ![]() ![]()
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Weszłam S przy okazji zakupów powąchać Escady. Escad nie było za to licho mnie podkusiło nabrać próbek, bo miła pani z nudów je zrobiła. Tylko ich nie podpisała, bo byłam pewna, że wiem które jakie. No i jednak nie wiem
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Piers do przodu
|
Karkki teraz idź szukaj Pani i niech Ci powie która jaka jest
![]() Wicie co?? Kozi ser z majonezem i kawiorem z Cepelina to zuo jest kompletne ![]()
#1716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
grozi wypollizowaniem
|
tak pacze na te iwkline i ja nie poczebuje takiego porzadnego wyplotu, tylko wscieklego zwoju surowych gałenzi
![]()
#1718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
grozi wypollizowaniem
|
łotake http://www.deber.pl/gniazdko/ i jeszcze poczebuje serca w takim wykonie ![]()
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszłym roku robiłam takie stroiki z galazek swierku na kiermasz w szkole. Ale oplatalam drutem i chyba zylka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na temat zachowania dzieci ja się nie wypowiadam
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Panaroja
|
snad kothy na kolanach
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.hantelki mnie w ogóle nie urządzają ani nie cieszą ![]() 3.no ba ![]() 4.nie mam pojęcia , ja ten sklep mam dostępny naziemnie , chociaż oni przede wszystkim przez sieciunię sprzedają , ale może w jakichś kuchniach świata i inszych tego typu miejscach można kupić . Ale jakby klikać przyszło , to jest to sklep pewny i sprawdzony ![]() ![]() spałam do wpół do jedenastej i przez chwilę miałam wrażenie , że się wyspałam , ale zaczynam znowu ziewać . Chyba se kawy zrobię czy jak ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a tak serio to no oczywiście ze chodzi mi o obce dzieci które dziś tam widzę, sama jeszcze nie mam, w rodzinie śladowe ilości które dość rzadko widuję ![]() Nie mówię ze nie widuję niegrzecznych dzieci, ale raczej nie zdarzyło mi sie napotkać stada małych potworów ![]() może ja mam szczęście dla odmiany Cytat:
![]() no ale przekonamy się w praniu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Redzia pozdrawia Bar
![]() Na razie nierozpakowana, leży w szpitalu i się nudzi.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Nie nadrabiam, to niemożliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. A niby jakim cudem? Mam to czysto mechaniczne, zależne od postawy, siedzenia, leżenia, pochyłu w przód - nic, pochyłu w tył - masakra, ruchu, bezruchu etc. No i dzieje się najczęściej po jedzeniu/piciu. Jak gadam to nic się nie dzieje. Bo i śliny się mniej przełyka, a tak to mi wpada nie tam gdzie trzeba, i tabletki też ![]() 3. Z teorią się zgadzam, ciekawam tylko ilu rodziców stwierdzi z dumą radością i czystym sumieniem, że ona się w życiu sprawdziła im, udała. Ja jeszcze takich nie poznałam. A mam styczność z mnóstwem. Za Red ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() A poważnie, to takie tu na każdym rogu sprzedają przed Wielkanocą tylko nie tak misternie uplecione - wyglądają bardziej na "artystyczny nieład". Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to niewesoło ma, mam nadzieję ze niedługo się rozpakuje ![]() ![]() Cytat:
Ja tam mam nadzieję ze mój nie odziedziczy temperamentu po mnie ![]() ![]() oczywiście sobie "nie pozwalali" i starali sie z tym walczyć, no ale cóż, charakteru nie oszukasz, ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Polly, a bocianie gniazdo, nieuzywane oczywiście?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego mam takie obawy, że być może dostanę nieźle po garach, coś w stylu karma wróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tru ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.zdecydowanie pokazówka . 3.to może masz jakąś dyskretną anomalię rozwojową nerwowo-mięśniową , zdarzającą się w 0,2% przypadków ? Bywa i tak ![]() 4.Minimalna ilość rodziców wprowadza ją w życie , bo wymaga z ich strony nieustannej pracy i wysiłku . A łatwiej odpuścić i sobie serial obejrzeć ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
grozi wypollizowaniem
|
w kwestii dzieci to kazde ma inny temperament i tyle, znam wiele przykladów ze dzieci wychowywane przez jednych rodziców potrafia byc skrajnie rózne...wystarczy spojrzec na moje didy
![]() ![]()
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie inaczej, o to mi od początku chodziło, że wychowanie nie ma wpływu na wszystko, na charakter, naturę, coś co jakby w genach zapisane ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-29 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
grozi wypollizowaniem
|
hmmm..ale skad wziac i skad wiedziec ze nieuzywane? i co bocian na to?
![]()
![]() |
#1738 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie twierdzę, że nie widziałaś tego, o czym piszesz, ale wiesz... Parabelka napisała wszystko, co ja bym mogła. To tak, jak np ktoś z zielonymi włosami po próbie spopielenia wszędzie widzi zielonkawy blond ![]() Zakrzyknęłabym "odwagi", ale to chyba nie ma sensu ![]() Cytat:
No więc znalazłam tą pudełkową torbę - pytanie : producent, niejaki pan Niedźwiedź z Podhala, może mi zrobić dowolne zapięcie - brać to, czy jakieś inne? Ja bym jeszcze te skośne przeszycia na rogach skasowała (zastąpiła kwadratowymi) torrrba.jpeg
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ma sens jak najbardziej, gdyż odwaga będzie mi bardzo potrzebna. ![]() ![]() Ad torba. Tym razem nic nie powiem dobrze? Chyba, że będziesz nalegać, ale co byś zrobiła, nie sugerując się poradami? Dobra, nie wytrzymam, poza tym to by było nieuczciwe z mojej strony. Torba kojarzy mi sie automatycznie z górniczymi torbami mojego dziadka etc. Nie sądzę, żebyś była z nią szczęśliwa. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-29 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
grozi wypollizowaniem
|
sorki ze nie ctyje tylko tak wyskakuje ..ale czytam Was..w spr, rejcz to imho godne pochwały jest jednak przemyslenie pewnych spraw, skonfrontowanie róznych aspektów ze swoją osobowością...
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- zapisalam obie w planie na jutro-oblukac babcie na rynku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.