|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Biedna ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
O matko! Straszne i obrzydliwe!
|
||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
może popsikaj jakąś szmatę, którą położysz w łóżeczku teraz? a nie na samo łóżeczko, potem zabierzesz
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Co do obiadu:
Mąż: kochanie, co na obiad? Żona: Nic! Mąż: Jak to nic? Wczoraj też nic nie było... Żona: Bo ugotowałam na dwa dni!
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale żeby obgryzać...
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
w sobotę od rana uczelnia, wróciliśmy późno i byłam tak zmęczona, że po prostu leżałam na kanapie.. A wczoraj jak mówiłam Tż miał wolne i nie chciałam siedzieć na kompie żeby nie było argumentu później do kłótni, że tak to się dre, ze on siedzi a tak to sama siedzę
i dzisiaj mam misję poszukania opcji żeby komputer udostępniał sieć na tel ![]() Cytat:
moja mama ma ostatnio fazę na gołąbko i od połowy października są co tydzień jak przyjeżdżamy Ja już mam dosć |
|
|
|
|
#1356 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie jest tak jak poszesz, nie pamietam przez ile ale dziecku pod paznokciem rosnie taka blonka i te pierwsze pazurki sie wykruszaja z zewn warstwy, tego sie nie obcina. Dopiero pozniej cazki/nozyczki ida w ruch
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa -
Obgryzanie obgryzaniem ale żeby do ran?!
|
|
|
|
#1359 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślisz? Tylko zanim się na wizytę dostanę,to już dawno w ciąży nie będę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I się uparła tak, że było tylko TO i żadne inne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bercik mi się też nie podoba Jakoś do wszystkich Hubertów których znam, nikt Bercik nie mówi: Hubert, Hubek, Hubciu Cytat:
Spaghetti ze świeżym szpinakiem, kurczakiem, pieczarkami ![]() Cytat:
Więc jak się ktoś pomylił to potrącą jej w przyszłym miesiącu. Ja bym zadzwoniła zapytać, może dlatego, że jak ja naliczam i jest za mało/za dużo, to generalnie moi pracownicy są w porządku i dzwonią wyjaśniać Cytat:
Niunia, o rany, zdrówka dla teściowej, cóż ona robiła?! W tym wieku (zwłaszcza u kobiet) wszelkie złamania są paskudne.. Nebula, a zgłaszałaś lekarzowi to serce i ciśnienie? Kamilka, mnie się Martyna bardzo podoba ![]() Super, że tak dobrze idzie jej ze ssaniem Casaa, no właśnie nie,przed ciążą miałam zgagę raz na ruski rok, jak każdy człowiek.. Nawet nigdy żadnego Rennie nie musiałam brac. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-11-30 o 13:42 |
|||||||||||
|
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mówiła też że ona odradza wszelkie ochraniacze - że uderzenie o szczebelki nie jest groźne, a SIDS już tak. Ale to wydaje mi się też zależy od dziecka, jak nic sobie z uderzeń nie robi i wali aż ma siniaki to chyba wolałabym ten ochraniacz mieć. Póki co nastawiam się jednak na syna-anioła Z resztą i tak przez pierwsze dwa lata będzie spał z nami albo na swoim łóżeczku ze zdjętym bokiem, bo przez to, że tż nie robi drzwi ( ![]()
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Cassa Napisze ci co u mnie zadziałało na zaparcia jak ręką odjął
![]() -nie jem białego pieczywa, tylko żytnie -2 litry WODY dziennie (koniecznie!) -na śniadanie codziennie kefir,maślanka, wrzucam tam płatki owsiane i kilka suszonych śliwek -w ciągu dnia przegryzam suszone owoce (daktyle, śliwki) -po kolacji wieczorem tak o 21 mixuje jabłka z marchewką lub kiwi dodaje młody zielny jęczmień. -nie jem bananów. Przyznam się że mi kiedys w pracy dali do ręki wypłate a za tydzień patrze nastepną na konto. Nie przyznałam się bo byłam wtedy bardzo biedną studentka a firma bogata, nie ucierpiała zbytnio
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie mamy nic na większe dziecko... czyli pierwszy miesiąc-dwa damy radę,a potem panikaaaaaa :P skorzystałam podobnie jak Wiki (chyba?) i upiłam little frog w piątek http://littlefrog.pl/product-pol-387...XS-2-6-m-.html tylko rozmiar S. Wolę kankurgować, więc myślę, że wystarczy. a co do nosidełek dla noworodków, to problem jest taki, że niewiele z nich ma odpowiednio wyprofilowane plecy. I zmusza się dzieci do siedzenia, gdy one jeszcze nie umieją... a to jest bardzo złe dla kręgosłupa. jest jakaś firma na B chyba, nie pamiętam nazwy...nosidełka są stosunkowo drogie, niby piszą, że od 0+ ale tak naprawdę wcale tak nie jest. Najlepsze są ofc tula, ale tutaj też cena jest zaporowa. ja jednak odpuszczę nosidełko póki co, a skupię się na chuście. |
|
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż zdarza mi się robić bez zwijania Cytat:
![]() dzięki dziewczyny! Cytat:
muszę też pozbierać jeszcze. Cytat:
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się firma pomyli to ich problem. Nie mogą tak sobie zabierać z kolejnej wypłaty czy odliczać. To takie bezpodstawne wzbogacenie się, nikt nic nie musi zwracać
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ale u mnie problem wystepuje w druga strone.... Nie formuje sie w normalna :P to wszystko wina duzej ilosci magnezu, az sie nie moge doczekac kiedy go odstawie
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni i już ponad 1350 postów!
takim tempem w grudniu ze 4 wątki jeszcze napiszemy!
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
CASA a co bierzesz? bo w sumie częściej niż sam magnez to dodatki w danej tabletce tak działają. ..
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Na Belly się rozpakowała pierwsza!
![]() tzn. jedna już rozpakowana, ale ona chyba w 24tc czy jakoś tak i bliźniaki, ale tam był jakiś problem, a ta się normalnie rozpakowała, bo miała już 37+1 czy tam 37+2. Ogarnia mnie lekkie przerażenie, jak się u nas zaczniecie rozpakowywać, to padnę
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u niej donoszona przynajmniej i 37 tydzień, to chyba bardziej na grudzień była No ale moja reakcja była podobna
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja się nie martwię, bo żelazo też biorę i właśnie bardziej bałam się zaparć, a tu nic z tego
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też biorę duzo magnezu i żelazo i tez myślałam ze nic mi nie pomoze. Nabawiłam sie hemoroidow i sie za to wzielam i jest o niebo lepiej. |
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
oj mnie na początku też, na samą myśl mi niedobrze. Ale teraz już mięsko normalnie jem, choć kurczaka najrzadziej.
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy diecie cukrzycowej nie moge sie do tego zastosowac bo przetwory mleczne z rana wysoki cukier, suszone owoce wysoki cukier, wody wypijam duzo wiecej niz 2l skonczy sie ciaza, skonczy sie sraczka i tyle :P
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
jaki to sos?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Karen ja tez mieso juz w miare normalnie jem poza tym drobiem
Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

i dzisiaj mam misję poszukania opcji żeby komputer udostępniał sieć na tel 

chcę chcę chcę ale nie chce mi się robić 
Ja już mam dosć 

Jakoś do wszystkich Hubertów których znam, nikt Bercik nie mówi: Hubert, Hubek, Hubciu