Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-21, 16:39   #631
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Na pewno przyczyną takiego rozróżniania Was jako pary jest właśnie to, że nikt wcześniej nie znał Twojego mężczyznyAle przyzwyczają się, zobaczysz
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro wizyta teściowejJeszcze nie przyjechała, a już psuje krew przez telefon
Buziaki
Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-21, 18:41   #632
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Na pewno przyczyną takiego rozróżniania Was jako pary jest właśnie to, że nikt wcześniej nie znał Twojego mężczyznyAle przyzwyczają się, zobaczysz
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro wizyta teściowejJeszcze nie przyjechała, a już psuje krew przez telefon
Buziaki
Czyżbyś miała teściową taką przysłowiową jak z kawałów?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-22, 21:07   #633
Venua
Raczkowanie

GG do Venua

Cytat:
Buziaki
Oooo... spóźniłam się co prawda, ale mam nadzieję,że wizyta przeszła bez ofiar
Ja na teściową na całe szczęście narzekac nie mogę !! Ufff..... Ostatnio np kupili nam z teściem nowiuśka kuchenkę elektryczno gazową, najlepsza jaką mieli na sklepie A do tego zawsze pomagają jak moga, fonansowo , albo psa przypilnują, albo coś załatwią , albo zaproszą na obiadek bardzo dobry zresztą A co najwazniejsze nie wtrącają się w nasze życie !!

"burze sprawiają,że dąb głębiej zapuszcza korzenie"

"Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić.Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.Idź po prostu obok mnie"

"Jestem żoną,kucharką,sprzątaczką ,praczką...o byłabym zapomniała-i kobietą"

Venua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 15:25   #634
Pomidora
Zakorzenienie

Dzieki za zainteresowanie, już po wizycieMoja teściowa ma dwie osobowości: jedna jest sympatyczna i nawet trochę dowcipnadruga natomiast uszczypliwa i dająca obetnice bez pokryciaNigdy się nie wie, na ktorą się trafi. Tym bardziej, że obie osobowości przykryte są lukrowanym, sztucznym uśmiechemAle wczoraj poszło całkiem nieźleNawet pochwaliła moje naleśniki ze szpinakiemTylko wściekła się, kiedy daliśmy jej najładniejsze (naszym zdaniem) zdjęcie z naszej sesji ślubnej w ramce. Bo twierdzi, że ona wie, które zdjęcia chce mieć w ramce. Czytajcie: te na których wyglądam jak ropucha, a jej synuś jak królewiczAle już jej nie ma. Do domu wraca spokój.Buziaki
Stary 2007-09-24, 07:52   #635
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa ma dwie osobowości: jedna jest sympatyczna i nawet trochę dowcipnadruga natomiast uszczypliwa i dająca obetnice bez pokryciaNigdy się nie wie, na ktorą się trafi. Tym bardziej, że obie osobowości przykryte są lukrowanym, sztucznym uśmiechem
Nieszczęśliwie troszkę Moja Teściowa ma jedną osobowość - na szczęście albo niestety - zawsze cięty jęzor połączony z niezwykłą inteligencją i specyficznym poczuciem humoru - wiadomo czego się spodziewać, ale albo ktoś to uwielbia albo niecierpi

Mam nadzieje, że z czasem się przyzwyczaisz i będzie dobrze.
P.S.
Podobno z teściami to im rzadziej, tym lepiej
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 10:14   #636
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

A ja dziś idę do teściowej na obiad
Wczoraj byliśmy na poprawce ślubnej sesji zdjęciowej. Dzisiaj idziemy do miasta po ostatnie sprawunki, potem pakowanie, a jutro jedziemy
Stary 2007-09-24, 10:50   #637
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A ja dziś idę do teściowej na obiad
Oooo ja jutro idę na "audiencję" jak to Mąż mówi - teściowa ma urodziny, a prezent dostanie naprawdę od serca Aż się boję Pierwsza taka "poważna" sprawa
Stary 2007-09-24, 11:28   #638
kindzia1984
Wtajemniczenie

Co ja zrobię bez was przez 2 tygodnie kiedy mnie nie będzie bo mam urlop

aaneczka i jak twoja uroczystość slubna?

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A ja siedze jak na szpilkach i denerwuję sie.. Moj mąż rozchorował się na koniec naszego urlopu, sądziliśmy że to grypa.. ale chyba nie Dziś w pracy miał pewnie objawy (nie chce o tym pisac tu publicznie..) i teraz pojechał do lekarza... Strasznie się martwię
Słonko mam nadzieję, że z mężusiem wszystko ok
Cytat:
Napisane przez Venua Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma tak jak ja? Chodzi mi o to, że już 4,5 roku jesteśmy razem, ponad dwa lata po ślubie, trzy jak ze sobą mieszkamy, a wszyscy znajomi wciąż nas traktują jak single. Na początku wsyzstko było ok, można było zrozumieć,że ciężko niektórym się przestawić, ale czasami (już teraz) przykro się robi, gdy dzwoni do mnie np koleżanka, bliska koleżanka i pyta czy może DO MNIE przyjechać, czy JA nie mam nic przeciwko, czy U MNIE to i tamto.... próbowałam delikatnie nie raz dać znajomym do zrozumienia, że to jest NASZE mieszkanie, ze teraz jesteśMY MY, że MY to i tamto, czyli, że nie jestem tu sama i dla nas małżeństwo to jak jedność Niestety wciąż się to samo powtarza, tak jakby mój mąż nie istniał. I nie chodzi o to, że go nie lubią, bo bardzo lubią, tylko tak jakoś pomijają go ciągle
Nie wiem już jak tłumaczyć znajomym, że gdy tak tego słuchamy to jest nam nieprzyjemnie
Może jesteś troszke przewrażliwiona. Albo mało u was par zamężnych i dlatego nie mogą się znajomi przestawić na Wy. Spróbuj im to otwarcie, delikatnie wytłumaczyć, że Wam to przeszkadza.
Ja na to zbytnio uwagi do tej pory nie zwracałam ale jak tak cofnę czas to do nas się zwacają Wy, jako jedność
Cytat:
Napisane przez Moniska84 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was prawie na bieżąco, ale jestem taka padnięta jak wróce z pracy, że nie mam checi nawet pisac.
Tak w skrócie to w sierpniu miałam wypadek samochodowy ale szczęśliwie nic mi się nie stało.Codziennie jeżdzę do pracy 40 km w jedną stronę i jak wracam do domu to padam na twarz A we wtorek jeszcze na 4 dni na szkolenie muszę jechać, a atmosfera w pracy nie do wytrzymania przez mojego kolegę ze studiówLudzie są podli i tylko myślą jak się nie narobić...
Całe szczęście, że nic ci się nie stało. a w pracy atmosfery nie zazdroszczę. A jak tam wasze strania????

Cytat:
Dzieki za zainteresowanie, już po wizycieMoja teściowa ma dwie osobowości: jedna jest sympatyczna i nawet trochę dowcipnadruga natomiast uszczypliwa i dająca obetnice bez pokryciaNigdy się nie wie, na ktorą się trafi. Tym bardziej, że obie osobowości przykryte są lukrowanym, sztucznym uśmiechemAle wczoraj poszło całkiem nieźleNawet pochwaliła moje naleśniki ze szpinakiemTylko wściekła się, kiedy daliśmy jej najładniejsze (naszym zdaniem) zdjęcie z naszej sesji ślubnej w ramce. Bo twierdzi, że ona wie, które zdjęcia chce mieć w ramce. Czytajcie: te na których wyglądam jak ropucha, a jej synuś jak królewiczAle już jej nie ma. Do domu wraca spokój.Buziaki
Witaj i wszystkiego naj z okazji 1 rocznicy slubu
JA to swojej teściowej nie potrafie okreslić bo za każdym razem widzę w niej coś innego. Czasmi mam wrażenie, że jest sympatyczna, innym razem, że dwulicowa itd, itp. W dodatku u męża w rodzinie jest tak starsznie dziwacznie, że każdy na sibie nadaje i non stop wychodzą jakieś nieporozumienia. W głowie mi się to nie mieści bo w mojej rodzinie czekoś takiego nie ma

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 11:50   #639
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość

Słonko mam nadzieję, że z mężusiem wszystko ok
Dziekuje za troskę
już piszę z mężem duzo lepiej Dostał leki, które jak widać działają, juz tak nie cierpi i choroba się chyba leczy dobrze, bo stan sie poprawia
jutro odbieramy wyniki pierwszych badań, a jak mąż będzie mógl juz wychodzic z domu idzie na kolejne badania, które mam nadzieję dadzą dobre wyniki Jestem dobrej myśli i juz czuje się lepiej bo mąz juz nie cierpi tak jak na początku, więc widać rezultaty leczenia

Kindzia mam nadzieję, że wypoczniesz na urlopie

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 12:02   #640
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem dobrej myśli i juz czuje się lepiej bo mąz juz nie cierpi tak jak na początku, więc widać rezultaty leczenia
Cieszę się bardzo, że widać wyniki leczenia i stan zdrowia się poprawia, bo... czasami mimo wielotygodniowych badań lekarze nie potrafią postawić konkretnej diagnozy, a co za tym idzie zalecić stukecznej terapii, a wtedy po prostu ręce opadają, bo stan zdrowia się pogarsza a wszyscy mówią, żeby czekac i robić kolejne badania...
Cieszę się, że jest lepiej!
Stary 2007-09-24, 12:06   #641
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje za troskę
już piszę z mężem duzo lepiej Dostał leki, które jak widać działają, juz tak nie cierpi i choroba się chyba leczy dobrze, bo stan sie poprawia
jutro odbieramy wyniki pierwszych badań, a jak mąż będzie mógl juz wychodzic z domu idzie na kolejne badania, które mam nadzieję dadzą dobre wyniki Jestem dobrej myśli i juz czuje się lepiej bo mąz juz nie cierpi tak jak na początku, więc widać rezultaty leczenia

Kindzia mam nadzieję, że wypoczniesz na urlopie
Cieszę się, że już jest lepiej o oby tak dalej.
Na urlopie to sobie nie wypocznę bo przez ten czas mam 2 tygodniowa praktykę w żłobku

Pozwolę sobie zacytować własne słowa z innego wątku, bo nie chce mi się drugi raz pisać

Cytat:
Ale dostałam tel. Znajomego siostra, ja też ją znam, dowiedziała się, że ma raka mózgu wielkości pięści, dziewucha ma 20 lat
Sorki dziewczyni ale jak się cos takiego słyszy to nasz problemy wydają się maleńkie w porownaniu do takiej wiadomości
Szanse małe na długie życie ale ma mieć operacje, która wyjaśnie wszystko czy się uda czy nie

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-24, 12:14   #642
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Cieszę się bardzo, że widać wyniki leczenia i stan zdrowia się poprawia, bo... czasami mimo wielotygodniowych badań lekarze nie potrafią postawić konkretnej diagnozy, a co za tym idzie zalecić stukecznej terapii, a wtedy po prostu ręce opadają, bo stan zdrowia się pogarsza a wszyscy mówią, żeby czekac i robić kolejne badania...
Cieszę się, że jest lepiej!
Dziekuję
Tak efekty widac i to dla mnie oznacza, że leczenie jest dobrze dobrane

Cytat:
Cieszę się, że już jest lepiej o oby tak dalej.
Na urlopie to sobie nie wypocznę bo przez ten czas mam 2 tygodniowa praktykę w żłobku

Pozwolę sobie zacytować własne słowa z innego wątku, bo nie chce mi się drugi raz pisać
hahahhaha to atrakcyjny urlop nei ma co

Zacytowane przez ciebie Kindziu słowa, uświadamiaja mi po raz kolejny, że nic nie jest w życiu ważniejsze niz zdrowie własne i najbliższych nam osób.
Zawsze ogarnia mnie totalna bezradnośc gdy słyszę takie historie, jak ta o tej dziewczynie... Zawsze trzeba wierzyć i walczyć, tak uwazam! Wiem, że gdy człowiek poddaje się, to zazwyczaj jest koniec..

Stary 2007-09-24, 12:23   #643
kindzia1984
Wtajemniczenie

Z tego co mi znajomy powiedział przez tel to Basia juz sama prawie nie ma świadomości co się dzieje. Cały czas mdleje, ma już prawie drugą głowę bo jej bania wyszła. Totalna masakra. A skarzyła się na bóle głowy od marca i lekarze mówili, ze to zatoki itp. Wkońcu nie dało się wytrzymać, pogotowie, szpital i diagnoza. Teraz czeka ją operacja, która zadecyduje co się stanie. Mam nadzieję, że nie ma przerzutów bo to jest juz katastroficczne. Boże, żeby to się skończyło dobrze

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-09-24, 12:23   #644
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję
Tak efekty widac i to dla mnie oznacza, że leczenie jest dobrze dobrane
Szczęśliwie.
Najważniejsze to zdrowie - trzeba o siebie dbać i kontrolować - profilaktyka...
Bo ostatnio kolegi z pracy siostra - miesiąc temu wykryli u niej guza w żołądku a w czwartek był pogrzeb. Wcześniej nikt nic nie podejrzewał, bo badań nie robiła, a bóle brzucha przypisywała niestrawności, itd... Tragedia. Moment i dziewczyny nie ma.
Stary 2007-09-24, 12:56   #645
-agniesia-
Wtajemniczenie

To straszne Dziewczyny co piszecie, zawsze mną bardzo wstrząsają takie historie, mimo, że "siedzę" w tych tematach od ładnych paru lat(studiuję medycynę). Zawsze mi ciężko zrozumieć dlaczego tak się dzieje, zwłaszcza kiedy taka tragedia dotyka młodego i wydawałoby się, zupełnie zdrowego człowieka..Czasem to przeoczenie lekarza, a czasem tragiczne zrządzenie losu, na które nikt nie może wpłynąć. Znam wiele takich historii, kiedy ktoś dostawał nagle wyrok śmierci i nikt nie był mu w stanie pomóc, wszyscy byli bezradni Jedyne co wtedy pozostaje to mieć nadzieję na cud..
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 13:30   #646
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
To straszne Dziewczyny co piszecie, zawsze mną bardzo wstrząsają takie historie, mimo, że "siedzę" w tych tematach od ładnych paru lat(studiuję medycynę). Zawsze mi ciężko zrozumieć dlaczego tak się dzieje, zwłaszcza kiedy taka tragedia dotyka młodego i wydawałoby się, zupełnie zdrowego człowieka..Czasem to przeoczenie lekarza, a czasem tragiczne zrządzenie losu, na które nikt nie może wpłynąć. Znam wiele takich historii, kiedy ktoś dostawał nagle wyrok śmierci i nikt nie był mu w stanie pomóc, wszyscy byli bezradni Jedyne co wtedy pozostaje to mieć nadzieję na cud..
A najgorsze, że Cuda zazwyczaj nie przychodzą. Jak około 2 miesiące temu Mąż był na pogrzebie kolegi z pracy - chłopak 30 lat, 5 lat po ślubie, córeczka 3 latka, szczęśliwa rodzina i okazało się, że ma białaczkę jakąś taką złośliwą, piekielnie szybką (nie znam się, wybaczcie) i chłopak w ciągu 4 miesięcy nie był w stanie nawet chodzi... Po prostu nie chce się wierzyć, że ktoś z kim chodziło się na imprezy, Mąż z nim w piłkę grał... tak nagle stracił wszystko co miał... i najgorsze, że odchodził z poczuciem winy, że rodzinę zostawia
Stary 2007-09-24, 17:22   #647
iszsza
Zadomowienie

Witajcie Kochane Znane i Nieznane
Przepraszam ze wtargne w wasze tematy ale chcialam zakomunikowac ze od 2 tygodni siedze w Irlandii, na emigracji rzecz jasna. Maz moj znalazl juz prace, a ja jeszcze nie. Jestem troche zdziwiona, bo zlozylam wiele CV i mam znajomosc jezyka (niejednego nawet) a tu BUUUUU>>>>
Ale coz sie dziwic, Rodakow tu tyle ze po prostu sie juz zapchalo.
Mieszkamy ze znajomymi w fajnym mieszkanku i tylko mi jeszcze zajecia brak No ale za to oddaje sie moim ulubionym zajeciom: gotowanie i fotografowanie

Tymczasem pozdrawiam z oddali

iszsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 18:39   #648
aaneczka
Zadomowienie

Cytat:
aaneczka i jak twoja uroczystość slubna?
Jeszcze nie mogę dojść do siebie, było po prostu bosko . Ach... żeby tak można było jeszcze raz . Jak ten czas szybko zleciał...

Zmykam, bo mój MĄŻ ( uwielbiam używać tego słowa ) ciągle bawi się w Photoshopie naszymi zdjęciami i idę oceniać efekty i wybierać fotki do wywołania .

aaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 20:45   #649
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Ja też muszę się pożegnać z Wami na dwa tygodnie. Jedziemy na zasłużony urlop - Paryż i Belgia. Trochę mi osłodzi to brak gór, bo w tym roku po raz pierwszy w nich nie będę, a jeżdżę w polskie góry co roku przez całe moje życie (serio - pierwsze kroki stawiałam w wakacje w Ustroniu )
Stary 2007-09-24, 21:56   #650
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Ja też muszę się pożegnać z Wami na dwa tygodnie. Jedziemy na zasłużony urlop - Paryż i Belgia. Trochę mi osłodzi to brak gór, bo w tym roku po raz pierwszy w nich nie będę, a jeżdżę w polskie góry co roku przez całe moje życie (serio - pierwsze kroki stawiałam w wakacje w Ustroniu )
Życzę udanego urlopu! Ciekawa wycieczka Wam się szykuje! Odpocznijcie sobie porządnie, a po powrocie czekamy na fotki
Stary 2007-09-25, 08:29   #651
Venua
Raczkowanie

GG do Venua

Cytat:
Napisane przez iszsza Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane Znane i Nieznane
Przepraszam ze wtargne w wasze tematy ale chcialam zakomunikowac ze od 2 tygodni siedze w Irlandii, na emigracji rzecz jasna. Maz moj znalazl juz prace, a ja jeszcze nie. Jestem troche zdziwiona, bo zlozylam wiele CV i mam znajomosc jezyka (niejednego nawet) a tu BUUUUU>>>>
Ale coz sie dziwic, Rodakow tu tyle ze po prostu sie juz zapchalo.
Mieszkamy ze znajomymi w fajnym mieszkanku i tylko mi jeszcze zajecia brak No ale za to oddaje sie moim ulubionym zajeciom: gotowanie i fotografowanie

Tymczasem pozdrawiam z oddali
Witaj Widzę, że coraz więcej osób, a głownie kobiet właśnie narzeka na brak pracy w Irlandii Masz chyba rację... na początku było ok, bo to były poczatki a teraz wszyscy pchają sie drzwiami i oknami , więc co się dziwić Druga Polska zaraz tam się stworzy.
Ale trzymam kciuki Może niebawem coś znajdziesz
Pozdrawiam.

"Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić.Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.Idź po prostu obok mnie"

Stary 2007-09-25, 12:05   #652
Pomidora
Zakorzenienie

Kulbit,cieszę się, że z mężem lepiejtrzymałam kciuki
Nie macie czesem ochoty zatrzymać czasu?Ja bym tak na chwilę gdzieś się wyrwała. Mam wrażenie, że ostatnio nic tylko praca, dom, praca, dom... Dobrze chociaż, że w tym domu mój kochany mężuś czasem bywa(bo biedak też ma paskudne godziny pracy).A ja głupia, żeby się dobić, wzięłam sobie znowu studia na głowę.W lipcu, jak się broniła, mówiłamNIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!Ale widocznie nie mogę bez tego żyć. I znowu ciągle w bieguTrochę narzekam, ale chyba to lubie

zapraszam do komentowania moich zdjątek www.pomidora.fbl.pl
Stary 2007-09-25, 12:18   #653
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie macie czesem ochoty zatrzymać czasu?Ja bym tak na chwilę gdzieś się wyrwała. Mam wrażenie, że ostatnio nic tylko praca, dom, praca, dom... Dobrze chociaż, że w tym domu mój kochany mężuś czasem bywa(bo biedak też ma paskudne godziny pracy).
Oj, czasami mam ochotę wrzasnąć "STOP" i zatrzymać to wszystko. Mąż dostał "awans" i wstaje o 4:30, do domu wraca najwcześniej o 17:00 wypompowany, zły i zrezygnowany. Wczoraj stwierdził, że się wypali na tym stanowisku i jak tak dalej pójdzie to pieprznie to wszystko w cholere i pójdzie sprzedawać pietruszkę Od października obydwoje znowu na studia, czyli nawet weekendów dla siebie mieć nie będziemy. Po prostu nie mogę się do tej myśli przyzwyczaić...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-25, 20:22   #654
SoNeRa
Zakorzenienie

udanego wypoczynku
Stary 2007-09-26, 14:14   #655
mollya
Raczkowanie

GG do mollya

Witam
jako młoda żonka
Stary 2007-09-26, 14:16   #656
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mollya Pokaż wiadomość
Witam
jako młoda żonka
Witamy w naszym gronie
Stary 2007-09-26, 15:39   #657
kociulek
Zakorzenienie

Haniu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Ja już po obronie mam magistra
Ale dopiero dotarłam z Lublina i jestem tak wymęczona,że idę odpoczywać, relaksować się, leniuchować

buźki

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-26, 15:49   #658
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość

Ale dopiero dotarłam z Lublina i jestem tak wymęczona,że idę odpoczywać, relaksować się, leniuchować

buźki
Gratulacje!klaski : Relaksuj się, relaksuj, należy Ci się.

Haniu również wszystkiego najlepszego!
Stary 2007-09-26, 16:31   #659
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość

buźki

Gratuluje!!!!!!!!!!!!

Stary 2007-09-26, 17:56   #660
Venua
Raczkowanie

GG do Venua
Smile Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

witaj mollya

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości